Sizinle ilgilenmeyen, eve uğramayan bir koca... Ne yapacağım bilmiyorum?

Çok teşekkür ederim mecburen beklemede kalıcam, elimden bişey gelmiyor.
Nafaka almam pek mümkün değil maalesef elbet böyle bir durum oluşursa sonuna kadar hakkımı ararım ama eşimin üzerine mal varlığı yok. Arabası dahi şirket adına. Şirkette ortaklığı yok. Resmiyette asgari ücret alan bir “çalışan.”

Yok artık ya resmen ilerde bişey olursa geline zırnık kaptırmayalım kafası...
O zaman bekleyin elinize geçeni kenara atmaya bakın bi süre.
Çok aşık mısın bu adama bilmiyorum ama zannetmiyorum nedense.
Sende uyanık ol maddi olanakları sonuna kadar kullan istediğin gibi giy gez dolaş ve eline küçük büyük ne geçerse dediğim gibi gizli birikim yap.

Ya adam takintili.bunun farkindasin.kadini gordu.elde edememisti.bunu yine dert etti.bunun da farkindasin.
Aglayip dovunecegine bir karar ver.bu adami hayatinda istiyo musun?bu kadin donmese mutlu muydun?o kadina degil de baska bir kadina taksa ileride seni birakir gider mi?
Bunlari cevapla once icinde.eger bu adami istiyorsan o zaman bi yol ciz kendine.ne guzel her seyin farkindasin.bu arti.adami iyi analiz etmissin bu da arti.agzindan cikani yapar demissin ya bunu sana yapmasi seni sevmedigini gosterir bunu unutma.
Ben senin yerinde olsam buyuk bir sorun cikarirdim.kadindan dikkatini cekecek bi dert edi dirirdim ona ki kadini dusunecek zamani olmasin.bisiyle mucadele etsin.sonra o mucadelede yaninda ol.o kadinda eksik neyse sen onu onda tamamla.vefa duygusu hissetsin sana.emin ol vefa duygusu aski iter.elde edemedigi icin o kadin degerli.bunu da unutma

Anladığım kadarıyla çocuğunuz yok
En iyisi ayrılmak sevgisiz bir adamla ailesi saygın diye devam edilmez
Zaten adam çok severek evlenmemiş duyguları yeniden canlandırmak gibi bir durumda olmaz

Zaten bu tür aileler bilerek öyle yapıyor
Siz hiç suyu bulandırmadan para biriktirmeye bakın sonra tekmeyi atın

Kadını elde edememek değil aslında durum tam olarak; bunlar bir kaç kez lise ve üniversite döneminde aralıklarla birlikte olup ayrılmışlar. Kadın biraz eşimden kaçmak istemiş anladığım kadarıyla o ilgiden sıkılmış yada korkmuş bilmiyorum...

Sonucta elde edememis.kadin gitmis.yarim kalmis.

Sonucta elde edememis.kadin gitmis.yarim kalmis.
Evet yani sonuçta hastalık derecesinde takıntılı birisi bu doğru. Sadece bu konu değil zaten bir çok konuda öyle takıntılı. İyi olduğu zamanda çok iyi ama şaşırırsınız... İşte evlilik o kadar önemli ki insanın hayatını cehenneme çevirebiliyor.

Siz bu evliliği zengin ve rahat bir hayat yaşayabildiğiniz için mi istiyorsunuz? Neden böyle biriyle evli kalmak isteyesiniz ki?

Yani kadın yarın da amerikaya gidebilir ama eşinizden korkuyorsunuz, takıntılı diyorsunuz, hatta kadının bundan çekinip taşınmış olabileceğini bile düşünüyorsunuz. Böyle bir insanla ömür geçer mi?

Boğanın gitsin ne yapabilirsinizki başkasına aşık çok yaralayıcı
Nasıl boşalabilirim ki? Ailem, çevrem kimse bana hak vermiyor. Herkes benim herşeyi abarttığını ve şımardığımı düşünüyor. Ailem bunu yüzüme dahi söyledi.
Ayrıca boşansam sıradan bir memurdan boşanan kadın kadar dahi nafaka alamam. Resmiyette üzerine mal varlığı olmayan asgari ücretle çalışan birisi eşim... Evli kalarak en azından imkanlarını kullanıyorum; parasını harcıyorum. Bunlara karışmıyor.

Gozumde turk dızısı canlandı valla. Bosan kardesım tazmınatta al durumuda varmıs buldun bunuyorsun dıyenlerede buyur sen evlen de

Takinti genelde basarma duygusundan elde etme duygusundan dogar.o kadin onun icin bi basarisizlik.eger kadinin cok da elde etmeye deger olmadigina inanirsa vazgecer.kadini onemsiz gosterecek,kadini degersiz gosterecek bir yol bul.ayni ortama gir mesela kadinla.kadindan daha fazla insanlarin diger arkadaslarinin sempatisini ve saygisini kazan.gozde olan sen ol.o.zaman kadin deger kaybeder ve kadini artik istemez.tabi yapabileceksen gir ayninirtama.ters tepmesin.komik duruma dusme.

Gerçeği isterseniz ben gerçekten kendisini seviyorum; içindeki iyiliğe inanıyorum çünkü gördüm.
Benim evlendiğim adam zaten bu değildi. Evet takıntılı biriydi ama bu adam değildi.
Yine boşansam ve sorunsuzca beni bıraksa; (ki böyle bişeyi zannetmiyorum bana öylece git demez.)
hukuken kendi üzerine bir varlığı olmadığı; şirkettedir asgari ücretle çalışan gösterildiği için nafaka alamam. Tespit davası açsam çok uzun yıllar onlarla uğraşmam gerekir ve ailem zengin değil benim. Ayrıca beni desteklemiyorlar. Boşanmamı onaylamıyorlar; arkamda durmuyorlar.
Evliyken en azından imkanlarını sonuna kadar kullanıyorum; parasını harcıyorum ve bu konularda beni sıkmaz en azından bu benim için büyük bir imkan boşansam ailem bile istemez beni...

Böyle bişeyle baş edecek gücüm yok. Göze alamam. Sessiz kalmam en iyisi sanırım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…