- Konu Sahibi Varolmayan
-
Katılıyorum sizeOkudugim en sacma sey olabilir
Çok teşekkür ederim mecburen beklemede kalıcam, elimden bişey gelmiyor.Biraz beklemede kal madem, üstüne düşme. Kaçan kovalanır misali, sen geri çekil. Ayrıca O çirkef kv madem suçu sizde buluyor, bundan sonra ona hiç dert yanma. Herkes, özellikle eşinizin akrabaları sizi çok fedakar , eşine düşkün görsün. Kocanız bir hata yaparsa o utansın ailesinden. Böyle bir durumda da boşanır alırsınız nafakanızı.
Ya bunlar o kadar uyanık bir aile ki... Eşimin üzerine hiçbişey yok. Bindiği araba dahi şirket arabası. Şirketten asgari ücret alıyor gözüküyor resmiyette bir ortaklığı yok. Bana nafaka mı yedirirler...
Anladığım kadarıyla çocuğunuz yokÇok garip bir durum içerisindeyim arkadaşlar... Maalesef içinde bulunduğum durumu kimse anlamıyor ve hak vermiyor... Hakkımda genel kanı “bulmuşta bunuyor.” Nedeni ise sadece eşimin çok yüksek maddi olanakları ve saygın bir ailesi olması...
Zengin ve saygın bir aileye gelin gittiyseniz sorun çıkaran siz oluyorsunuz genel toplumsal kanı böyle...
Eşimle benim aramı kayınvalidem yaptı. Aynı memleketteniz ama görüşmemiştik biz hiç o zamana kadar. Hatta kendisi başta çok karşı çıkmış benim bağnaz biri olduğumu düşünmüş ama görünce çok şaşırmış ve beğenmişti. Öyle görüşmeye başlamıştık. Beğeni söz konusu yani.
İlk başlarda herşey çok güzeldi. İlgiliydi bana karşı. Sonra birden bu ilgi kesildi, ev hayatı boşlandı. Üstüne düşünce öğrendim ki kolejden bir kıza aşıkmış bu ta o zamanlar. Onla çok kez ayrılıp barışmışlar üniversite sonrası ABD’ye gitmiş; görüşmemişler biz evlendiğimiz dönem ve sonrası. Şimdi o TR’ye geri dönmüş ve eşim bu eski arkadaşlarının hepsiyle görüştüğü için haberini almış. Hatta bu kızla kalabalık arkadaş gurubu içerisinde görüşmüşler. (Nedense bu kolej çevresi beni pek aralarına almadı. Sadece bir arkadaşından kısıtlı bilgi aldım. Gerisini kendi çabamla öğrendim.)
Elimden hiç bişey gelmiyor. Eşimle konuşmaya çalışıyorum ama konuşturmuyor maalesef beni. Kendisinden biraz çekindiğim için çok ileri gidemiyorum korkuyorum maalesef çünkü çok normal bir insan değil... Kayınvalidem de destek olmuyor bana; suçu bana atıyor.
Bilmiyorum ben ne yapmalıyım? Son çare buraya içimi dökmek istedim...
Zaten bu tür aileler bilerek öyle yapıyorYa bunlar o kadar uyanık bir aile ki... Eşimin üzerine hiçbişey yok. Bindiği araba dahi şirket arabası. Şirketten asgari ücret alıyor gözüküyor resmiyette bir ortaklığı yok. Bana nafaka mı yedirirler...
Hayır yok; henüz çok yeni evli sayılırız. 1 yılımız henüz dolmadı 1 ay var.Çocuk var mi?
Haklısınız, Yapabildiğim kadar birikim yapmaya çalışıyorum şimdilik.Zaten bu tür aileler bilerek öyle yapıyor
Siz hiç suyu bulandırmadan para biriktirmeye bakın sonra tekmeyi atın
Ya adam takintili.bunun farkindasin.kadini gordu.elde edememisti.bunu yine dert etti.bunun da farkindasin.
Aglayip dovunecegine bir karar ver.bu adami hayatinda istiyo musun?bu kadin donmese mutlu muydun?o kadina degil de baska bir kadina taksa ileride seni birakir gider mi?
Bunlari cevapla once icinde.eger bu adami istiyorsan o zaman bi yol ciz kendine.ne guzel her seyin farkindasin.bu arti.adami iyi analiz etmissin bu da arti.agzindan cikani yapar demissin ya bunu sana yapmasi seni sevmedigini gosterir bunu unutma.
Ben senin yerinde olsam buyuk bir sorun cikarirdim.kadindan dikkatini cekecek bi dert edi dirirdim ona ki kadini dusunecek zamani olmasin.bisiyle mucadele etsin.sonra o mucadelede yaninda ol.o kadinda eksik neyse sen onu onda tamamla.vefa duygusu hissetsin sana.emin ol vefa duygusu aski iter.elde edemedigi icin o kadin degerli.bunu da unutma
Sonucta elde edememis.kadin gitmis.yarim kalmis.Kadını elde edememek değil aslında durum tam olarak; bunlar bir kaç kez lise ve üniversite döneminde aralıklarla birlikte olup ayrılmışlar. Kadın biraz eşimden kaçmak istemiş anladığım kadarıyla o ilgiden sıkılmış yada korkmuş bilmiyorum...
Evet yani sonuçta hastalık derecesinde takıntılı birisi bu doğru. Sadece bu konu değil zaten bir çok konuda öyle takıntılı. İyi olduğu zamanda çok iyi ama şaşırırsınız... İşte evlilik o kadar önemli ki insanın hayatını cehenneme çevirebiliyor.Sonucta elde edememis.kadin gitmis.yarim kalmis.
Nasıl boşalabilirim ki? Ailem, çevrem kimse bana hak vermiyor. Herkes benim herşeyi abarttığını ve şımardığımı düşünüyor. Ailem bunu yüzüme dahi söyledi.Boğanın gitsin ne yapabilirsinizki başkasına aşık çok yaralayıcı
Takinti genelde basarma duygusundan elde etme duygusundan dogar.o kadin onun icin bi basarisizlik.eger kadinin cok da elde etmeye deger olmadigina inanirsa vazgecer.kadini onemsiz gosterecek,kadini degersiz gosterecek bir yol bul.ayni ortama gir mesela kadinla.kadindan daha fazla insanlarin diger arkadaslarinin sempatisini ve saygisini kazan.gozde olan sen ol.o.zaman kadin deger kaybeder ve kadini artik istemez.tabi yapabileceksen gir ayninirtama.ters tepmesin.komik duruma dusme.Evet yani sonuçta hastalık derecesinde takıntılı birisi bu doğru. Sadece bu konu değil zaten bir çok konuda öyle takıntılı. İyi olduğu zamanda çok iyi ama şaşırırsınız... İşte evlilik o kadar önemli ki insanın hayatını cehenneme çevirebiliyor.
Gerçeği isterseniz ben gerçekten kendisini seviyorum; içindeki iyiliğe inanıyorum çünkü gördüm.Siz bu evliliği zengin ve rahat bir hayat yaşayabildiğiniz için mi istiyorsunuz? Neden böyle biriyle evli kalmak isteyesiniz ki?
Yani kadın yarın da amerikaya gidebilir ama eşinizden korkuyorsunuz, takıntılı diyorsunuz, hatta kadının bundan çekinip taşınmış olabileceğini bile düşünüyorsunuz. Böyle bir insanla ömür geçer mi?
Böyle bişeyle baş edecek gücüm yok. Göze alamam. Sessiz kalmam en iyisi sanırım bilmiyorum.Takinti genelde basarma duygusundan elde etme duygusundan dogar.o kadin onun icin bi basarisizlik.eger kadinin cok da elde etmeye deger olmadigina inanirsa vazgecer.kadini onemsiz gosterecek,kadini degersiz gosterecek bir yol bul.ayni ortama gir mesela kadinla.kadindan daha fazla insanlarin diger arkadaslarinin sempatisini ve saygisini kazan.gozde olan sen ol.o.zaman kadin deger kaybeder ve kadini artik istemez.tabi yapabileceksen gir ayninirtama.ters tepmesin.komik duruma dusme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?