Sizinle ilgilenmeyen, eve uğramayan bir koca... Ne yapacağım bilmiyorum?

Çok ama çok teşekkür ederim tüm ifade etmek istediklerim bu yazıda vücut bulmuş. Sanki o mükemmel ama ben değersiz biriyim gibi bir hal içerisindeyim. Ve evet sanırım fazlasıyla narsist.
Hatta ben şöyle bişey söyleyeyim; sadece iş güç konularında değil bir narsistlik değil; ben bir erkeğin evin içinde bu kadar aynaya baktığını hiç görmemiştim. Gidip gelip dakikalarca aynaya bakar. Saçını düzeltir, durup dururken sağdan bakar, soldan bakar vs. Çok ilginç gelmişti bana ilk zamanlar... iyi dilekleriniz içinde teşekkürler umarım herşey hepimiz için güzel olur...

İşte ne kadar para-pulda olsa mutsuz bir evlilik olunca insanın yaşamaya hevesi olmuyor diye geçirdim içimden konunuzu okuyunca. İnşallah eşiniz,evli olduğunu idrak ederde mutlu mesut yaşarsınız.
Evlilikte para-pul gerçekten önemli değilmiş ben bunu anladım. Bakın bana; eşim sıradan bir insan değil ama boşanmaktan korkuyorum, kavga etmekten korkuyorum. Bana öylece tamam git bitsin demeyeceğini biliyorum. Boşansam sıradan bir memurdan boşanan kadının aldığı nafaka kadar dahi alamayacağım. Çektiğim tüm psikopatlıkları cabası. Ailem ve çevrem dahi sırf eşimin ailesi zengin ve saygın oldukları için onları haklı görüp beni şımarıklık etmekle suçluyor. Normal bir insanla evli olsam hak verirlerdi bana eminim... Hayat böyle işte...İyi dilekleriniz için teşekkürler...

Tüm yolları kapatan ben değilim; eşimin ailesi. Benim sevgim var eşime karşı ve ben Emin’im omunda bana vardı ilgiliydi bana karşı tamam deli divane değildi bana ama tinerde seviyor bence beni...

Bişey sormak istiyorum size; böylesine sevilmek hoşunuza gitmiyor mu yani asla onunla tekrar beraber olmazsınız değil mi? Evli üstelik o an. Bu adamın yakışıklı ve çok zengin olduğunu da düşünün. Yıllarca peşinizden koşmuş kaç kez ayrılıp barışmışsınız falan yani ne bileyim? Sakın yanlış anlamayın lütfen ben sadece sizlerin yaşadığı duyguyu anlamaya çalışıyorum yani ne hissediyorsunuz yada insan ne hisseder onu öğrenmek gayem.

Bazı arkadaşlar yazmış parası için birlikte olmak kötü falan diye o açıdan bakarsak nafakayı ödeyecek olanda o adam. Bu işerin içine girmeden kimse bilmiyor. Türkiyede kadının ailesi arkasında değilse ancak çok sağlam bir işi olmalı ki boşanabilsin. Kaldı ki şu aşamada aldatma yok, şiddet yok, tek gerekçe anlaşamama, değer görmeme buda eşinin mal varlığı olsa bile tek başına yüksek bir tazminat almak için yeterli değil ancak nafaka almanı sağlar. Türkiyede olan gene kadına oluyor. Kadın burda kocam başka birine kafayı takmış, kocişimi nasıl kurtarırım diye ağlamıyor. Durumu anlatmış, şu aşamada boşansa bile işi ve ailesi arkasında olmadığı için iyice çıkmaza girecek olması nedeni ile çıkış yolu bulabilir miyim diye soruyor. Bence para biriktir kendini geliştir. Mesleğini bilmiyorum ama kpss imkanın varsa onu zorla. Yoksa işinle ilgili eğitimler al, yüksek lisans yap onu yaptıysan doktora yap.Yani kendini sağlama al. Bu süreçte kesinlikle çocuk için korun. Şu aşamada bebek seni iyice çıkmaza sokar. Evde de bir eşin yapacağı vazifelerini yap ama onunla ilgileme, mesafeni koru. Belki eşinde sen ondan uzaklaşınca bir şeylerin farkına varır. Bu süreçte sosyalleşmekte sana iyi gelecektir. Ama bu konularda kesinlikle kayınvakidenle yüzgöz olma bu ancak sana zarar verir. Umarım biran evvel düzlüğe çıkarsınız. İyi geceler.

Çok teşekkür ederim. Bebek zaten kesinlikle düşünmüyorum şimdilik. Kayınvalide ile iyi bile olsanız anladım ki oğlunu şikayet ederseniz anında size lafı söylüyor artık asla böyle bir şikayette bulunmam. Yüksek lisansa başlama fikri güzel bende araştırıyorum şuan. Bakalım hakkımda hayırlısı. Zaman ayırdığınız ve değerli yorumlarınız için çok teşekkürler tekrar. İyi geceler.

Eger esin gercekten narsist ise narsizm kisilik bozuklugudur ve tadavizi de yok gibi birsey ve zaten narsist oldugunu ona asla soyleme cunku asla kabul etmeyecektir. Narsistlerin empati yetenegi de yoktur yani senin ne hissettigini asla anlayamaz ve onlar asla sevmez, sevemez. Sevmeyi bilmiyorlar. Seni sevmesini, sana deger vermesini bekleme. Insanlar da disariya hep mukemmeli oynadigi icin seni anlamayacaklardir. Uzak durmak en mantiklisi ve sana tavsiyem zayif yanini gosterme cunku inssni oradan vuruyorlar. Cocuk yapma. Narsistler ile ilgili bir suru video var youtubeda. Izkemeni tavsite ederim belki esinin narsist olup olmadigini daha iyi anlarsin
Sevgiyle kal.
Bu arada sana ilk baslarda ilgili davranip sonra birden ilgidini cekmesine sasirmadim cunku onlar hep boyledir ve asla eski ilgiyi gostermezler, ugrasma. Yapilacak tek sey kendinle ugrasnan ve kendine yatirim yapman. Is bul, egitiminle ugrasabilirsin, para biriktir... ne biliyim kendin icin en iyisini yap ama aska bir aile olacaginizi bekleme. Bu arada annesi de seni anlamaz asla bir daha oglundan sikayet etme, birsey soyleme. Bu arada narsistler kincidir, asla unutmazlar. Uygun zamani bulduklarinda intikamlarini alirlar. O yuzden ugrasma. Kendinle ugras. Iyi soylesrn de kotu de soylesen seni asla anlamayacaktir, o hep bildigini okuyacaktir. Hatta gec geliyorsun dediginde iyice gec gelecektir. Idin cok zor. Kolay gelsin.

Hala kızı seviyor demekki ve Pişman olabilir evlendiğine konuşun dediklerine göre hayatınıza yön verin.
Seviyorum diyorsunuz ama hala aklı kalbi başka birisinde olan eşinizle sizce siz seviyorsunuz diye devam edermi

Hiç üşenmeden okudum. Bunu yazan hanfendi 10 yaşında çocuk kandırdığınız sanıyor herhalde

Helal olsun bacım çok net ve dürüstsün, üslubuna ve kullandığın dile bakarak da oldukça eğitimli olduğunu varsayıyorum, kv nin niye sana ağ attıği çok belli yani...Şimdi olan olmuş boşanmayı düşünme bence de en azından kisa vadede, çok saçma olacak ama hiç sevmesen işin daha kolay olurdu, yer içer gezer keyfine bakardın ama merak etme anlattığın kadariyla buadamdan tiksinmen zaten an meselesi, bu durumda sadece geleceğini karartmadan ve en azından maddi olarak ayakta durana kadar paravan bir evlillik sürdüreceksin ki bu senin ayıbın değil,eşinin ailesi de sana bu gözle bakıyor zaten, eşini ikna edebildiğin sürece ve miktarda birikim yap,sık sık mücevher aldır mesela veya kaŕdesin için araba iste ama asla kendi adına kayıtlı hale getirme, yastikalti takıl, çunku belli ki boşanırsan alabileceğin tek şey onlar olacak,bunun dışında boş zamanlarını da eğitimine ayır, nasilsa para dert degil, benim kocam zengin olsa ilk işim koçta yl yapmak olur meselaestetik mestetik varsa ihtiyacın çikar aradan,ilerde elden çikarabileceğin top level bi gardrop düzmek de iyi bir yatirim olacaktir.....ne zamana kadar peki? Artik tek başıma hayatımi kurabilirim diyene kadar,ne kadar surer artik sana kalmış, ama bu arada mutlaka güvenilir bir terapistten destek de al ki delirmeden atlatabilesin

Yani bir bakıma gerçekçi olman güzel.o zaman birikim yapmaya çalışın.bireysel emeklilik yaptırın mesela..bosansaniz bile orda hakkı olmaz..küçük yatırımlar yapmaya çalışın.sadece harcamayın biriktirin

Dizilerdeki gibi yasadiklariniz. Sarkida diyor ya herkesin bir derdi var durur içerisinde. Allah gönül ferahliğı versin. Kolej mezunu bile olsa dediginiz gibi davraniyorsa buna hakki yok. Bu şekilde de hayat devam etmez. Alin karsiniza kesin bir dille konusun. Aileler de girsin devreye ama kimseye taviz vermeyin. Allah kolaylik versin

Seni suclayanlar hakli neden biliyor musun sırf zengin diye evlenmedigini inkar edebilir misin sırf seni begendigi icin tamam demiş devami gelmiş beni gerçekten seviyor mu bana gerçekten iyi bi koca olur mu diye düşündün mu zamaninda yoksa hele bi evleneyim zamanla alışıriz diye mi düşündün belki de sen alisamadin kocanin bekledigi o tam sevgiyi veremedin kocanda anladi sogudu senden sonra disariya kaydi gözü bu yuzden de kv seni sucluyor bence olay bu zaten buraya gelip kimse kolay kolay kendi hatasini anlatmaz hep karşı tarafa yükler herhalde burdan destek aldigini zannedip rahatlamak icin boyle yapılıyor bi tane uye vardi dün surekli eşinin kendisine hakaret ettigini napicagini soruyor eski mesajlarina baktim aşırı kiskanclik ve fazla ilgi gunde bin kere aramis filan adami bunalttim demiyor nodon boylo yopoyor kozlor diyor gerçekten burasi ruh hastalariyla dolu bizde ciddi alip cevap veriyoruz (belki senin hic suçun yok ama böyle kişiler burda cok fazla )

O kadın geldiğinden beri geç geliyor sa ,alkollü oluyor ,diyorsunuz ,belki de araların da devam edegelen bir ilişki var hala ,aldatılıyor olabilirsiniz .durumu iyi diye yapılan bir evlilik mi bu hiç araştırıp ne bileyim nişanlıyken adama eskiden ilişkisi varmıdı ,nasıl ayrıldı bu gibi konuları konuşmadınızmı ,bunu evlendikten sonramı öğrendiniz ,hadi siz hala ona aşık desenizde belki araların da bir ilişki de var ,gizli saklı aldatıyorsa ki size karşı eskisi gibi değilmiş ,nasıl kabul edilirki böyle bir şey ,boşanmak kaçınılmaz ,ne kadar kötü zihniyetli bir aileyseler artık ,malları bile adamın üstüne değil ,asgari ücretle çalışıyor gözüküyormuş ,bunları sonradan mı öğrendiniz ,aileniz durumu iyi evlen rahat edersin gözüylemi baktı , siz ne düşündünüz de bu adamı biraz araştırıp sorgulamadan evlendiniz ,her şeyi sonradan öğrendiniz şaşırdım cidden ,eğer öyleyse görüyorsunuz ki para her şey demek değilmiş ,para için her şeye göz yumamıyormuş insan ,birikim yapın dicem de ,o kadar bekleyip her yaptığını sevgisizliğini ,ilgisizliğini görmezden gelip katlanabilecekmisiniz olaya ,veya o tamamen ipleri koparıp ,size bitti her şey diyecekmi ?valla zor bir durum .

Siz boşanmak istemiyorsunuz ve seviyorsunuz
Eşinizde psikolojik sorunları var çift psikolog destek almanız gerekir
Çünkü bundan sonra daha iyi evliliğiniz sürmesi için
Bu konuda eşini ikna etmeni tavsiye ederim tabi bunu 1 günde bekleme zamanla olur
Bu arada kurs vb etkinliklere katıl kendini geliştir ve para birikimi yap
Eğer boşanırsanız o parayı bankada tutma derim
Arkanda desteğinde yok madem ve ileriyi görebilen birisin akıllı bir bayansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…