Sizinle ilgilenmeyen, eve uğramayan bir koca... Ne yapacağım bilmiyorum?

Bilemiyorum bazı şeyleri zaman gösterecek artık yapacak bişey yok...

Çok teşekkür ederim; hayatta dürüst olmak gerek neticede herkes inanmış gibi yapsa özünde ortalama zekaya sahip herkes gerçeğin farkında.
Şuan benimde akademik kariyer gibi bir düşüncem var. Yüksek Lisans yapmayı düşünüyorum bende. Hem uzaklaşmış olurum bir nebze. Bakalım hakkımda hayırlısı. Evli olduğum sürece maddi akışta bir sıkıntı olmaz zaten bakalım birikim yapıyorum, takılarımın çoğunu dahi imitasyonlarıyla değiştirmeyi düşünüyorum. Başka bir güvencem yok çünkü onu da elimden alırlarsa ortada kalmayayım...

Elbette boşanmak istemem; hangi kadın boşanmak için evlenir ki? Yüksek lisansa başlamayı düşünüyorum şuan hem benim için bir kaçış olacak.

Elbette boşanmak istemem; hangi kadın boşanmak için evlenir ki? Yüksek lisansa başlamayı düşünüyorum şuan hem benim için bir kaçış olacak.

Sonradan bakınca sorun varsa kendini yıpratmamak için boşanalabilir
Bence bu konuda doğru yoldasınız
Ama çift terapisti şart
Eşimi 1 senede ikna ettim
İyi ki etmişim diyorum

Yorumları okudukca siz bu insanla parası için boşanmayı istemiyorsunuz aynı klasik filmlerdeki gibi adam her haltı yicek sizde parası için boşanmıcaksınız

Amin çok teşekkürler ama maalesef iletişim kuramıyoruz işte temel sorun bu.

Yorumları okudukca siz bu insanla parası için boşanmayı istemiyorsunuz aynı klasik filmlerdeki gibi adam her haltı yicek sizde parası için boşanmıcaksınız
Bir kadına bunu anlatmak çok zor bakın mevzu parası değil yaşadığınız sosyal çevreden çıkmak o kadar kolay değil üstelik böyle oyunlarla sıfır nafakayla çıkacaksınız.
Herkesin dalga konusu olacaksınız. Aileniz dahi sizi desteklemeyecek çünkü bunu onaylanıyorlar ve hali hazırda sizin şımardık yaptığınızı düşünüyorlar.
Ayrıca böyle bir eşten boşanırken sadece ondan değil ailesinden de boşanıyorsunuz kolay mı sanıyorsunuz? Hiç biri size öylece git demez.
Tanımadığınız, içinde ne yaşadığını bilmediğiniz insanları yargılarken daha insaflı olun lütfen.

Herkes adına konuşamam tabii ama ben tiksiniyorum kendisinden. Hem eşini hem beni düşürmek istediği konum çok çirkin çünkü. Zaten dediğim gibi bunun aşk olduğunu sanmıyorum sadece elde edememiş olmanın getirdiği bir his. Eşinizinki de öyle. Bu tarz insanlar melankoli seviyo sadece. Ve genelde de kendini beğenmiş egoist kişiler oluyorlar kendilerinden başka kimseyi sevebileceklerini sanmıyorum.

Ben yukarıda yazdığınız yoruma bakarak yazdım umarım herşey gönlünüzce olur eşiniz Bi an önce düzelir aklını başına toplar da bunlara gerek kalmaz.
Sizde Bi iş kurmayı düşünün birikim yaparsınız. İleride ne olacağı hiç belli olmaz
Allah yardımcınız olsun

Kesinlikle katılıyorum
Bu evlilik 2 sene sonra da olsa 20 sene sonrada olsa yıkılır
Şu an adamı seviyor belli bir süre sonra artık sevmeyecekte ilgisizlik sevgisizlik canına tak edecek
Kendini sağlama alması para biriktirmesi eğitimini tamamlaması üstüne kendine şu an harcama yapacağı her şeyi yapması gerekiyor
Estetik kurs yüksek lisans kıyafet bireysel emeklilik hepsini halletmeli ki
Ayrıldığı zaman üzerinde asgari ücret görünüyor nafaka alamıyorum ailem barış diye baskı yapıyor iş bulamıyorum gibi dertleri olmasın kadının

Başlığa istinaden; “sizinle ilgilenmeyen” derken? Bizimle neden ilgilensin ki kocanız?
Okurken aklima gelen soru:)

Boşan arkadaşım tazminat al kur hayatini madem durumu iyi.. cocuk umarım yokturda kurtulursunuz.
Ama durumu iyi diye sizde pek bırakma niyetinde değilsiniz sadece ilgilensin istiyorsunuz anlaşılan..

Eşiniz eski aşkını tekrar görünce yaraları depreşmiş. Onunla bir beraberliği olur mu bunu zaman gösterir ama şuan onunla evli olan sizsiniz. Eğer evliliğinizi kurtarmak isterseniz çabalamanız lazım. Bir de çok yenisiniz bir yıl bile olmamış. Yada ne olacaksa olsun diyorsanız kendinizi güvenceye alın. Kenara nakit para yada altın biriktirin. Ama bunu banka hesabı üzerinden yapmayın. Yüksek lisans mutlaka yapın şimdi özel üniversitelerde rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Yavaş yavaş kendinize iş kurma yada eşinizin çevresini kullanarak iş bulabiliyorsanız bu yolları deneyebilirsiniz. Kv sizi kadın olsaydın da kocanı evde tutsaydın gibi cümlelerle vurmaya çalışabilir. Bunlara kulak tıkayın ve kendi yolunuzu çizin

sizin onur ve gururunuz? ya siz bitti dersenz? sizin bitti diyecek olmanizdan hic cekinmemesi size dair kaybetme korkusu yasamasi?
neden kendinize sayginiz yok?

Oturup tartışmaya bile çekindiğim korktuğum adamla evli kalmam ben. Eve sarhoş gelecek ya da hiç gelmeyecek, ben hangi cehennemdeydin diyemeyeceğim. Bu kadar manipüle, sindirilmek bana çok fazla. Başkasını sevmesi, onun için içip içip sarhoş olma ihtimaline değinmiyorum bile bu kadarı yeter zaten boşanmak için.

Son yillarda yasadigimi bir ben bir Rabbim bilir. Kisaca attan inip esegi bile bulamayip yayan yurudum. Ruyamda gorsem inanmayacagim olumsuzluklari yasadim. Yapmaz dedigim ne varsa kim varsa hepsi yapildi. Berbat degil mi? Hayir degil. Ben yanlis yerde yanlis insanlarlaymisim. En guvenebilecegim insanlarin bile ne tavirlarini gordukten sonra sunu anladim; ne yapacaksam kendi gucumle yapacagim. Bunu idrak ettikten sonra guzel bir araba aldim. Cocugumun tedavisini yaptiriyorum. Evimi tasidim,onu dayadim dosedim. Cocugumun sagliginda guzel gelismeler oldukca egitimiyle ilgili planlarimi hizlandiriyorum. Diyecegim o ki,kolay degil. Ama simdi kimse agzini acip yorum bile yapamiyor. Ben hasta cocugumla bunlari basarip yoluma devam ettiysem siz neler yaparsiniz. Ama maddi manevi zorlugu goguslememin tek sebebi bosanma sebebimdi. Insanca yasamak,cocugumu huzurlu bir ortamda buyutmek. Herkes tercihlerinin meyvesini yer.

Şaka gibi bi bakış açısı. Estetik yaptırmak gardrop düzmek için evli mi kalınır ya hu? Adamla oturup korkusundan konuşamıyor, eve gelmiyor, hatta büyük ihtimal başkasına aşık neymiş geleceğe yatırım yapsınmış, estetik yaptırsınmış. Hayatını kurmak için Birikim falan neyse de... adamı dolar olarak görmek de ne bileyim... ben erkek olsam asla böyle bi kadını sevmem, hatta tiksinirim.

Sonradan bakınca sorun varsa kendini yıpratmamak için boşanalabilir
Bence bu konuda doğru yoldasınız
Ama çift terapisti şart
Eşimi 1 senede ikna ettim
İyi ki etmişim diyorum
Sevmedikten sonra terapinin bir işe yarayacağını sanmıyorum adam sevmiyor terapistin de sihirli değneği yok sonuçta. .

onun kendi kolej ortamı varsa, siz de kendi ortamlarınızı yaratın. sizi merak etsin, kıskansın. kendinize yatırım yapın. bu yüksek lisans olur, pastacılık yemek kursları olur her anı değerlendirin. hatta istanbuldaysanız workshoplara beraber gidebiliriz. ben de cogu zaman yalnız kalıyorum cunku.

tez zamanda sıkıntıların geçer umarım, herkes için her şeyin en hayırlısı olsun.

İyi de adam zaten sevmiyor kadını
Kadın parasında gözü olmasada sevmiyor
Ben kadın boşandıktan sonra beş kuruşsuz sokakta kalmasın diye yazdım
Ailesi arkasında değilmiş adamın üstüne hiç bir şey yok kadın işsiz
Ne olacak sonra aile barış diye dünyanın baskısını yapacak evi konu sahibine dar edecekler yok mu böyle konular
Ben adamla evli kalsın diyorum boşanınca kendine yeni bir hayat kurabilsin diyorum
Ve evet estetik falan yaptır dedim bu adamla boşanınca alamayacağı tazminatı nafakası olsun bari
Kandırılarak evlenilen bir kadın var ortada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…