- 9 Ağustos 2019
- 48
- 26
- 3
- 33
- Konu Sahibi Varolmayan
-
Bilemiyorum bazı şeyleri zaman gösterecek artık yapacak bişey yok...Hala kızı seviyor demekki ve Pişman olabilir evlendiğine konuşun dediklerine göre hayatınıza yön verin.
Seviyorum diyorsunuz ama hala aklı kalbi başka birisinde olan eşinizle sizce siz seviyorsunuz diye devam edermi
Çok teşekkür ederim; hayatta dürüst olmak gerek neticede herkes inanmış gibi yapsa özünde ortalama zekaya sahip herkes gerçeğin farkında.Helal olsun bacım çok net ve dürüstsün, üslubuna ve kullandığın dile bakarak da oldukça eğitimli olduğunu varsayıyorum, kv nin niye sana ağ attıği çok belli yani...Şimdi olan olmuş boşanmayı düşünme bence de en azından kisa vadede, çok saçma olacak ama hiç sevmesen işin daha kolay olurdu, yer içer gezer keyfine bakardın ama merak etme anlattığın kadariyla buadamdan tiksinmen zaten an meselesi, bu durumda sadece geleceğini karartmadan ve en azından maddi olarak ayakta durana kadar paravan bir evlillik sürdüreceksin ki bu senin ayıbın değil,eşinin ailesi de sana bu gözle bakıyor zaten, eşini ikna edebildiğin sürece ve miktarda birikim yap,sık sık mücevher aldır mesela veya kaŕdesin için araba iste ama asla kendi adına kayıtlı hale getirme, yastikalti takıl, çunku belli ki boşanırsan alabileceğin tek şey onlar olacak,bunun dışında boş zamanlarını da eğitimine ayır, nasilsa para dert degil, benim kocam zengin olsa ilk işim koçta yl yapmak olur meselaestetik mestetik varsa ihtiyacın çikar aradan,ilerde elden çikarabileceğin top level bi gardrop düzmek de iyi bir yatirim olacaktir.....ne zamana kadar peki? Artik tek başıma hayatımi kurabilirim diyene kadar,ne kadar surer artik sana kalmış, ama bu arada mutlaka güvenilir bir terapistten destek de al ki delirmeden atlatabilesin
Elbette boşanmak istemem; hangi kadın boşanmak için evlenir ki? Yüksek lisansa başlamayı düşünüyorum şuan hem benim için bir kaçış olacak.Siz boşanmak istemiyorsunuz ve seviyorsunuz
Eşinizde psikolojik sorunları var çift psikolog destek almanız gerekir
Çünkü bundan sonra daha iyi evliliğiniz sürmesi için
Bu konuda eşini ikna etmeni tavsiye ederim tabi bunu 1 günde bekleme zamanla olur
Bu arada kurs vb etkinliklere katıl kendini geliştir ve para birikimi yap
Eğer boşanırsanız o parayı bankada tutma derim
Arkanda desteğinde yok madem ve ileriyi görebilen birisin akıllı bir bayansın
Elbette boşanmak istemem; hangi kadın boşanmak için evlenir ki? Yüksek lisansa başlamayı düşünüyorum şuan hem benim için bir kaçış olacak.
Amin çok teşekkürler ama maalesef iletişim kuramıyoruz işte temel sorun bu.Dizilerdeki gibi yasadiklariniz. Sarkida diyor ya herkesin bir derdi var durur içerisinde. Allah gönül ferahliğı versin. Kolej mezunu bile olsa dediginiz gibi davraniyorsa buna hakki yok. Bu şekilde de hayat devam etmez. Alin karsiniza kesin bir dille konusun. Aileler de girsin devreye ama kimseye taviz vermeyin. Allah kolaylik versin
Bir kadına bunu anlatmak çok zor bakın mevzu parası değil yaşadığınız sosyal çevreden çıkmak o kadar kolay değil üstelik böyle oyunlarla sıfır nafakayla çıkacaksınız.Yorumları okudukca siz bu insanla parası için boşanmayı istemiyorsunuz aynı klasik filmlerdeki gibi adam her haltı yicek sizde parası için boşanmıcaksınız
Herkes adına konuşamam tabii ama ben tiksiniyorum kendisinden. Hem eşini hem beni düşürmek istediği konum çok çirkin çünkü. Zaten dediğim gibi bunun aşk olduğunu sanmıyorum sadece elde edememiş olmanın getirdiği bir his. Eşinizinki de öyle. Bu tarz insanlar melankoli seviyo sadece. Ve genelde de kendini beğenmiş egoist kişiler oluyorlar kendilerinden başka kimseyi sevebileceklerini sanmıyorum.Bişey sormak istiyorum size; böylesine sevilmek hoşunuza gitmiyor mu yani asla onunla tekrar beraber olmazsınız değil mi? Evli üstelik o an. Bu adamın yakışıklı ve çok zengin olduğunu da düşünün. Yıllarca peşinizden koşmuş kaç kez ayrılıp barışmışsınız falan yani ne bileyim? Sakın yanlış anlamayın lütfen ben sadece sizlerin yaşadığı duyguyu anlamaya çalışıyorum yani ne hissediyorsunuz yada insan ne hisseder onu öğrenmek gayem.
Ben yukarıda yazdığınız yoruma bakarak yazdım umarım herşey gönlünüzce olur eşiniz Bi an önce düzelir aklını başına toplar da bunlara gerek kalmaz.Bir kadına bunu anlatmak çok zor bakın mevzu parası değil yaşadığınız sosyal çevreden çıkmak o kadar kolay değil üstelik böyle oyunlarla sıfır nafakayla çıkacaksınız.
Herkesin dalga konusu olacaksınız. Aileniz dahi sizi desteklemeyecek çünkü bunu onaylanıyorlar ve hali hazırda sizin şımardık yaptığınızı düşünüyorlar.
Ayrıca böyle bir eşten boşanırken sadece ondan değil ailesinden de boşanıyorsunuz kolay mı sanıyorsunuz? Hiç biri size öylece git demez.
Tanımadığınız, içinde ne yaşadığını bilmediğiniz insanları yargılarken daha insaflı olun lütfen.
Kesinlikle katılıyorumHelal olsun bacım çok net ve dürüstsün, üslubuna ve kullandığın dile bakarak da oldukça eğitimli olduğunu varsayıyorum, kv nin niye sana ağ attıği çok belli yani...Şimdi olan olmuş boşanmayı düşünme bence de en azından kisa vadede, çok saçma olacak ama hiç sevmesen işin daha kolay olurdu, yer içer gezer keyfine bakardın ama merak etme anlattığın kadariyla buadamdan tiksinmen zaten an meselesi, bu durumda sadece geleceğini karartmadan ve en azından maddi olarak ayakta durana kadar paravan bir evlillik sürdüreceksin ki bu senin ayıbın değil,eşinin ailesi de sana bu gözle bakıyor zaten, eşini ikna edebildiğin sürece ve miktarda birikim yap,sık sık mücevher aldır mesela veya kaŕdesin için araba iste ama asla kendi adına kayıtlı hale getirme, yastikalti takıl, çunku belli ki boşanırsan alabileceğin tek şey onlar olacak,bunun dışında boş zamanlarını da eğitimine ayır, nasilsa para dert degil, benim kocam zengin olsa ilk işim koçta yl yapmak olur meselaestetik mestetik varsa ihtiyacın çikar aradan,ilerde elden çikarabileceğin top level bi gardrop düzmek de iyi bir yatirim olacaktir.....ne zamana kadar peki? Artik tek başıma hayatımi kurabilirim diyene kadar,ne kadar surer artik sana kalmış, ama bu arada mutlaka güvenilir bir terapistten destek de al ki delirmeden atlatabilesin
Okurken aklima gelen soru:)Başlığa istinaden; “sizinle ilgilenmeyen” derken? Bizimle neden ilgilensin ki kocanız?
sizin onur ve gururunuz? ya siz bitti dersenz? sizin bitti diyecek olmanizdan hic cekinmemesi size dair kaybetme korkusu yasamasi?Psikolojik anlamda çok normal bir insan değil... İşin sonu istemediğim yerlere gidebilir veya hiçbişey olmasa dahi evlilik biter... Kendisi onuru kırıldığını düşünürse çok farklı tepkiler verebiliyor veya herşeyi yıkabiliyor.... Bir kere Hayır yada Bitti dedikten sonra asla geri dönmez sözünden....
Son yillarda yasadigimi bir ben bir Rabbim bilir. Kisaca attan inip esegi bile bulamayip yayan yurudum. Ruyamda gorsem inanmayacagim olumsuzluklari yasadim. Yapmaz dedigim ne varsa kim varsa hepsi yapildi. Berbat degil mi? Hayir degil. Ben yanlis yerde yanlis insanlarlaymisim. En guvenebilecegim insanlarin bile ne tavirlarini gordukten sonra sunu anladim; ne yapacaksam kendi gucumle yapacagim. Bunu idrak ettikten sonra guzel bir araba aldim. Cocugumun tedavisini yaptiriyorum. Evimi tasidim,onu dayadim dosedim. Cocugumun sagliginda guzel gelismeler oldukca egitimiyle ilgili planlarimi hizlandiriyorum. Diyecegim o ki,kolay degil. Ama simdi kimse agzini acip yorum bile yapamiyor. Ben hasta cocugumla bunlari basarip yoluma devam ettiysem siz neler yaparsiniz. Ama maddi manevi zorlugu goguslememin tek sebebi bosanma sebebimdi. Insanca yasamak,cocugumu huzurlu bir ortamda buyutmek. Herkes tercihlerinin meyvesini yer.Bir kadına bunu anlatmak çok zor bakın mevzu parası değil yaşadığınız sosyal çevreden çıkmak o kadar kolay değil üstelik böyle oyunlarla sıfır nafakayla çıkacaksınız.
Herkesin dalga konusu olacaksınız. Aileniz dahi sizi desteklemeyecek çünkü bunu onaylanıyorlar ve hali hazırda sizin şımardık yaptığınızı düşünüyorlar.
Ayrıca böyle bir eşten boşanırken sadece ondan değil ailesinden de boşanıyorsunuz kolay mı sanıyorsunuz? Hiç biri size öylece git demez.
Tanımadığınız, içinde ne yaşadığını bilmediğiniz insanları yargılarken daha insaflı olun lütfen.
Şaka gibi bi bakış açısı. Estetik yaptırmak gardrop düzmek için evli mi kalınır ya hu? Adamla oturup korkusundan konuşamıyor, eve gelmiyor, hatta büyük ihtimal başkasına aşık neymiş geleceğe yatırım yapsınmış, estetik yaptırsınmış. Hayatını kurmak için Birikim falan neyse de... adamı dolar olarak görmek de ne bileyim... ben erkek olsam asla böyle bi kadını sevmem, hatta tiksinirim.Kesinlikle katılıyorum
Bu evlilik 2 sene sonra da olsa 20 sene sonrada olsa yıkılır
Şu an adamı seviyor belli bir süre sonra artık sevmeyecekte ilgisizlik sevgisizlik canına tak edecek
Kendini sağlama alması para biriktirmesi eğitimini tamamlaması üstüne kendine şu an harcama yapacağı her şeyi yapması gerekiyor
Estetik kurs yüksek lisans kıyafet bireysel emeklilik hepsini halletmeli ki
Ayrıldığı zaman üzerinde asgari ücret görünüyor nafaka alamıyorum ailem barış diye baskı yapıyor iş bulamıyorum gibi dertleri olmasın kadının
Sevmedikten sonra terapinin bir işe yarayacağını sanmıyorum adam sevmiyor terapistin de sihirli değneği yok sonuçta. .Sonradan bakınca sorun varsa kendini yıpratmamak için boşanalabilir
Bence bu konuda doğru yoldasınız
Ama çift terapisti şart
Eşimi 1 senede ikna ettim
İyi ki etmişim diyorum
İyi de adam zaten sevmiyor kadınıŞaka gibi bi bakış açısı. Estetik yaptırmak gardrop düzmek için evli mi kalınır ya hu? Adamla oturup korkusundan konuşamıyor, eve gelmiyor, hatta büyük ihtimal başkasına aşık neymiş geleceğe yatırım yapsınmış, estetik yaptırsınmış. Hayatını kurmak için Birikim falan neyse de... adamı dolar olarak görmek de ne bileyim... ben erkek olsam asla böyle bi kadını sevmem, hatta tiksinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?