• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var, beni seviyor mu bu adam?

engellenmeyince de kötü hep bir umut kalıyor bence engellemesi daha iyi. acı olsa da istemiyormuş net olmadığını düşün bir de ne istiyorum diyo ne istemiyorum ne yapardın bu durumda olsan?
yani dogru ..cok iyi olmus..
ama iste naparsin insan uzuluyor..
belirsizlik olmaktqnsa net olmasi iyi..
ins seninkide netlesir..

Yol ver... Geliyorsa senindir diye klişe bir laf var çok sevdiğim.. Ama yol ver, çok doğru bir laftır o.. Gelmesi için kılını bile kıpırdatma, gelmiyorsa; daha acı bitmesinden iyidir şu an bitmesi..

Yol ver... Geliyorsa senindir diye klişe bir laf var çok sevdiğim.. Ama yol ver, çok doğru bir laftır o.. Gelmesi için kılını bile kıpırdatma, gelmiyorsa; daha acı bitmesinden iyidir şu an bitmesi..
Kendisine beni silmesini söyledim kaç kere silmiyor hiçbir yerden whatsaptan da bakıyorum numaramı silmiyor bi türlü twittere de bir şiirin bir kısmını yazmış. Ben seni severim de düzenim bozulur diye korkuyorum durduk yere başımıza aşk çıkar falan. Ne yapıyor çözemedim sizce ben mi silsem??

Kendisine beni silmesini söyledim kaç kere silmiyor hiçbir yerden whatsaptan da bakıyorum numaramı silmiyor bi türlü twittere de bir şiirin bir kısmını yazmış. Ben seni severim de düzenim bozulur diye korkuyorum durduk yere başımıza aşk çıkar falan. Ne yapıyor çözemedim sizce ben mi silsem??
Cepte tutuyor sadece...

Bende sana benzer seyer yaşadım bade.Adam önce benden hoslandigini ilgisini söyledi sonra uzaklasti.Bu ilişki olaylarına bakış açımi biliyorsun falan dedi.Benimkini ne benden önce Nisan atmıs.Nişanlısı aldatmis bende sonradan öğrendim. Hep kaçak davranıyodu.Yani bildiğin korkuyordu başından böyle birşey geçtiği için. Bende bir keresinde mesaj attım bildiğin saydirdim.Başka adam olsa anında engellerde beni.Bence engellemek isteyen adam engeller engellemiş sen kafasında bitmistir zaten.Bence seninki biraz korkuyor kaFasi karışık zamana bırak bade.Sana karşı hislerii var anlattığınız kadariyla cepte tutup tutmadigini whatsapta ya da facede sürekli aktif mi özellikle whatsapta mesela gece çevrimiçi olup olmadığına bak birileriyle konuşuyorsa ordan konusur zaten.Bunu en iyi sen anlarsın.

Bende sana benzer seyer yaşadım bade.Adam önce benden hoslandigini ilgisini söyledi sonra uzaklasti.Bu ilişki olaylarına bakış açımi biliyorsun falan dedi.Benimkini ne benden önce Nisan atmıs.Nişanlısı aldatmis bende sonradan öğrendim. Hep kaçak davranıyodu.Yani bildiğin korkuyordu başından böyle birşey geçtiği için. Bende bir keresinde mesaj attım bildiğin saydirdim.Başka adam olsa anında engellerde beni.Bence engellemek isteyen adam engeller engellemiş sen kafasında bitmistir zaten.Bence seninki biraz korkuyor kaFasi karışık zamana bırak bade.Sana karşı hislerii var anlattığınız kadariyla cepte tutup tutmadigini whatsapta ya da facede sürekli aktif mi özellikle whatsapta mesela gece çevrimiçi olup olmadığına bak birileriyle konuşuyorsa ordan konusur zaten.Bunu en iyi sen anlarsın.
Hayatında kimse yok buna eminim zaten aktifte kullanmıyor korktuğunu ilerisini düşündüğünü falan kendisi de söyledi twitterine yazmış korkuyorum diye ama bana ne mesaj ne arama uzak duruyor ben sildim numarasını oda naparsa yapsın artık

Zamana bırak bence bade kafası karışık olduğu için belki aramiyor mesaj atmiyordur. BAzıları boyle maalesef.Benimkini annemin hastanede olduğunu duymus iki gün önce aradı gecmis olsun demek icin.ben bir yerde sekreterlik yapiyodum işten ciktim.İş bulmadan niye isten cikiyosun.İşsizlik maaşı için başvur bende günüm yeterli değil dedim maaş zammı için başvuramam dedim.Birden parladı balmadan nerden biliyorsun falan acayip işte şu an sıfatını ne ki benim işten çıkmami sorguluyorsun.Annem bile bu kadar sormadım çıkmak istersen çık dedi bulursun takma kafana dedi.Bazıları da böyle işte dengesiz yapıcak birsey yok.Zamana birak

Zamana bırak bence bade kafası karışık olduğu için belki aramiyor mesaj atmiyordur. BAzıları boyle maalesef.Benimkini annemin hastanede olduğunu duymus iki gün önce aradı gecmis olsun demek icin.ben bir yerde sekreterlik yapiyodum işten ciktim.İş bulmadan niye isten cikiyosun.İşsizlik maaşı için başvur bende günüm yeterli değil dedim maaş zammı için başvuramam dedim.Birden parladı balmadan nerden biliyorsun falan acayip işte şu an sıfatını ne ki benim işten çıkmami sorguluyorsun.Annem bile bu kadar sormadım çıkmak istersen çık dedi bulursun takma kafana dedi.Bazıları da böyle işte dengesiz yapıcak birsey yok.Zamana birak
Artım sorgulamayı düşünmeyi bıraktım gerçekten sevgi olsaydı korkuda olmazdı yolu açık olsun

ya canim gece cevrimici oluyor diye illa biryle mi konusmasi lazim..
mesela ben gee 2 'de cevrimiciyim watsaba girdim ama komseyle konismadim..
sadece takipteydim..
biri ecrimic bende onun watsabdan cikana kadr bekledim..
yani ben simdi biriyle konusmus mu oluyorum..
belkide ben bu durumda istisna olabilirim..
ama gece cevrimici olunca bence illa kiz arkafasi vardir mantigi bir yerde yanlis..
adam belki sikıldį girdi watsaba bunu bilemeyiz ki biz...

Surekli akşam ya da gece whatsapp giriyorsa bir adam kalkipta bir erkek arkadaşıyla konusmaz bence öyle girip çıkmaktan bahsetmiyorum .Sen onu takip etmek için cevrimicisin ama karşındaki belki başkasıyla mesajlasiyor.Belki erkek arkadaşıyla aileden biriyle konuşuyordur ama sürekli cevrimicisin bir bit yenigi vardır bence.

Yani sizin durumunuz nedir bilemem canım belki o da seni takip ediyordur her ihtimalolabilir.

Surekli akşam ya da gece whatsapp giriyorsa bir adam kalkipta bir erkek arkadaşıyla konusmaz bence öyle girip çıkmaktan bahsetmiyorum .Sen onu takip etmek için cevrimicisin ama karşındaki belki başkasıyla mesajlasiyor.Belki erkek arkadaşıyla aileden biriyle konuşuyordur ama sürekli cevrimicisin bir bit yenigi vardır bence.
yani dogrudur canim..
yani gece girmesi insanin acaibine gidiyor ..

Yani sizin durumunuz nedir bilemem canım belki o da seni takip ediyordur her ihtimalolabilir.
yok canim takip etmez ya..
ne takip edeck adam benim gibi saf mida vaktini ayirsin..
o yapsa yapsa en iyi engeller sadece..
takop etmez oo..

Selam kk hatunları, iyi geceler.
Benimde bir derdim var.
Derdim gönül meselesi...

1,5 yıldır tanıdığım biri var. Tanışma kısımlarına vs hiç girmeyeceğim. Başta arkadaş olarak görüştük, zamanla samimi olduk. Araya çok şey girdi. Ama ara arada olsa iletişim hiç kopmadı. Ben onun ne yaptığından ne düşündüğünden emin olamadım hiç bir zaman. Hep hoşlanan, ilgi duyan biri gibi davrandı ama ne ileri gitti bu durum ne de geri. Hep arayan o oldu beni. İlk yazan, ilk arayan ilk görüşelim diyen hep oydu. Son birkaç zamandır ona ilgi duyduğumu fark ettim. Ne zaman kötü olsam, dibe çöksem hep hissetmiş gibi o geldi iyileştirdi beni. Belki de bu yüzden yakın hissettim ona. Bir şekilde hissettim işte. 2 gün önce ona bu arkadaş mı sevgili mi ne olduğu belirsiz durumu sürdürmek istemediğimi söyledim. O da bana "seninle olur ama nereye kadar götürebiliriz bilmiyorum" dedi. Aramızda mesafe çok. Ancak seneye durumlar ne olur belli değil. Yakınlaşabiliriz. Ya da ikimizden biri diğerinin şehrine gelebilir. Her neyse.

Bende ona cevap olarak "Senden bir garanti beklemiyorum, bunu sana bende veremem. Sadece yanında olmayı, yanımda olmanı bilmek istiyorum "dedim. "Geleceğe dair beklenti olmayacaksa hep senin yanındayım, sana değer veriyorum" yanıtını aldım. Yanımdasın ama ne olarak? Dost mu arkadaş mı nedir yani? "Sen ne olsun istiyorsan, ben hep türlüsüne varım seninle" dedi. Bende kızdım, öfkelendim. Yani ben ne dersem o mu olacak, senin bir kararın yok mu diye yazdım bir şeyler. Cevabı gelmedi.
Beni önemsediğini, istediğini hissediyorum ve biliyorum. Ama neden çekindiğini bilmiyorum. Bu arada hayatında kimsenin olmadığına eminim. O konularda sıkıntı yok. Bana neden ümit vermekten korkuyor onu bilmiyorum. Çözemiyorum da. İkimizde birbirimize alınıp kaçıyoruz sanki. Lütfen uzun oldu ama birkaç fikir verin bana. Kafam durdu, ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum bile. Sizce bana ilgisi var mı? Dışarıdan bakan biri olarak en iyisi siz değerlendirirsiniz diye düşündüm.

Not: İkimizde aynı yaştayız. O mühendis ben sağlıkçıyım.
Şunu da ekleyeyim, bende en az 3 5 yıl evlilik planlamıyorum. Yazdıklarımdan evlilik beklentim olduğu anlaşılmasın. Görüşmeyi devam ettirmeyi düşünmüyorum. Sadece fikirler önemli benim için bu konuda.
Kesinlikle ciddi olarak görüştüğü ya da gönlü oldugu biri var
Net...

Back
X