• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var, beni seviyor mu bu adam?

Hayal kırıklığına uğratmak istemediğini biliyorum. Duygularından emin olmayı bekliyor bana kalırsa. Açıkcası benim duygularıma da inanmıyor olabilir. 1,5 senede yalnızca 1 kez aradım onu ve çıkıp şimdi senden hoşlanıyorum diyorum. Ben olsam bende inanmazdım sanırım
Haa orasini okumamistim. Olabilir fazla.naz asik usandirmis da olabilir :)

Biraz daha açıklayabilir misiniz rica etsem?
şimdi mesafe korkusu var mesafeler olmasa güzel olur . seni biraz daha tanısa fena olmaz . Seni gerçekten samimi şekilde beklemeye ÇALIŞır ama o arada bir şey olursa o ne yapsın gibi gibi ( son kısım benim için geçerli değil ama seninki böyle düşünüyor gibi ) Birde sürekli kaçıp durması hem senden çaba görmemesi ilk zamanlar hemde sen soğuk davrandıkça kırılmıştır yani ben bunlar olduğunu düşünüyorum ...

En azından kendime yüklenmenin yanlış olduğunu gördüm konuyla. İyi geldi. Yalnızlık çok daha iyi belkide :)
Konu açmak iyi geliyorsa bende yapacagim bunu en kısa sürede:halay:
Yalnızlık şu durumda senin icin daha iyi gibime geldi zaten doğru kişi geldiğinde aklında acabası belkisi olmuyor derler doğru adam değil demekki kendine hiç yüklenme.
Ve yaşasın kız dayanışması:KK50:

şimdi mesafe korkusu var mesafeler olmasa güzel olur . seni biraz daha tanısa fena olmaz . Seni gerçekten samimi şekilde beklemeye ÇALIŞır ama o arada bir şey olursa o ne yapsın gibi gibi ( son kısım benim için geçerli değil ama seninki böyle düşünüyor gibi ) Birde sürekli kaçıp durması hem senden çaba görmemesi ilk zamanlar hemde sen soğuk davrandıkça kırılmıştır yani ben bunlar olduğunu düşünüyorum ...
İşin aslı dediğim gibi ben 1,5 yılda sadece bir kere aradım. Bir kere adım attım bile diyemem arama nedenimde sınavında başarılar dilemekti. O geldiğinde kötü davranmadım. Hep iyi bade ile karşılaştı. O aramazsa ben yine kayıp. Bu süreçte benim görüştüklerim de oldu üstelik. 7 aylık ilişkim vardı. Kötü bitti. Bu sefer bu yine hissetmiş gibi geldi bana destek oldu. Ya sığınmak istedim yada gerçekten hissettim bilmiyorum ki ben bile emin değilim. Onun açısından bakarsak nereden baksan iki sene olacak kendisini önemsememiş birinin bir haftada seviyorum demesine inanması mecburi mi hayır.. Düşünmek istiyor da olabilir hem kendisine hem bana güvenmediğinden nereye kadar gider diyor da olabilir. İnanın kafam çorba oldu. Çok iyi geçen sınavıma bile sevinemedim. Ona yüklenmekte istemiyorum. ama anlayamıyorum da. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. nasıl davranmalıyım yoksa susup oturmalı mı onu da bilmiyorum. beni gerçekten istemese neden çekip gitmiyor ki..

İletinizdeki gibi ne kadar iyiysen, o kadar vefasızlık görüyorsun. Genellemeleri hiç sevmem ama nerde tuhaf kızlar varsa iyi adamlarla birlikte. Ben mi yanlışım anlamadım ki.

Yok bu doğru bir gözlem. Düzgün kadınlar da genelde hırbolarla birlikte. Anlayan beri gelsin.

Eski görüştüğüme yaptım ben bunu. Bana gelmiş bayram mesajı atıyor. Kimsin demiştim. :cool:Sonra baktı ki unutmuşum salya sümük benden helallik istiyor. Aldı cevabını tabi. Sürünsünler :confused: Bu kişiyi de 1,5 sene tınlamadım peşimden ayrılmadı, ben olsun dedim totosu kalktı resmen. :KK62:
Aynen oyle olmus, hayatinda kimseden goremedigi degeri bi kizdan gorunce ne oldum havasina giriyorlar. kendi ben istedigim zaman hayatindan cikip giderim havasinda sen asik degilim dediginde de morali bozuluyor. Dittir gitsin. Tinlamayinca cok iyi oluyor

Evlilik yakın 3-5 yılda sizde beklemeye olabilirsiniz ama bu kişi ile iletişimde olup ne kadar zaman geçirseniz, onun için Şehir değiştirseniz ve daha neler neler yapsanız sonunda siz ona bağlancaksınız, vaktinizi bu adama harcamayın derim. Bu evliliğiye Kadar olan üç-beş yılınızı ise doğru insanla geçirin. Sorumlulukdan korkan kişiden hayır gelmez kendinizin kıymetini bilin hayatınızı boş insanlara harcamayın heleki gençliğinizi. Net olmayan bir insan yüzünden boş zaman ve enerji kaybedersiniz duygularınız yoğunlaşırsa bir de yıpranır Üzülürsünüz

Ben olsam böyle konuşan birinden kaçarım.belirsizlik kadar beni yoran birsey yok bu dünyada.seni istemiyorum bile dese daha iyi benim için .ne bu böyle pazarlık yapıyor ümitlenme diyor o kim ya salla gitsin .hem böyle insanın peşinde dolanır kendilerine alıştırırlar sen ilgi gösterincede işte kem kum.zaten yarın evlenelim demiyorsun ama bir ilişki içindeysende ister istemez gelecekle ilgili hayallerin olur olmazsa zaten yarım kalır ha illa evlilik olucak demiyorum ama böyle pazarlıklar hoş değil...

Ben olsam böyle konuşan birinden kaçarım.belirsizlik kadar beni yoran birsey yok bu dünyada.seni istemiyorum bile dese daha iyi benim için .ne bu böyle pazarlık yapıyor ümitlenme diyor o kim ya salla gitsin .hem böyle insanın peşinde dolanır kendilerine alıştırırlar sen ilgi gösterincede işte kem kum.zaten yarın evlenelim demiyorsun ama bir ilişki içindeysende ister istemez gelecekle ilgili hayallerin olur olmazsa zaten yarım kalır ha illa evlilik olucak demiyorum ama böyle pazarlıklar hoş değil...

+1

Ben adamı çok da haksız bulmadım.
Bunca zaman kendi isteğiyle aramamış, başkalarıyla görüşmüş ve kötü zamanlarımda geldin diyerek desteğini sevmiş birine güvenip bir anda gelecek vaadetmezdim. Zamana ihtiyacınız var bence.

böyle belirsizlik benim de hoşuma gitmezdi evet, ama düşününce adama hak verebiliyorum. sonuçta karşısındaki kadın 1,5 yıldır sadece 1 kere aramış sormuş, yetmemiş başka sevgilileri olmuş ve bu adamın yanına sadece kendini kötü hissettiğinde gitmiş. ben böyle bir kadına güvenemezdim. sevdiğinden değil, ona iyi davrandığım için benimle birlikte olmak istediğini düşünürdüm. sanki başkasına aşık olur olmaz beni bırakıp gidecekmiş, o zamana kadar yalnız kalmamak istiyormuş gibi…

böyle belirsizlik benim de hoşuma gitmezdi evet, ama düşününce adama hak verebiliyorum. sonuçta karşısındaki kadın 1,5 yıldır sadece 1 kere aramış sormuş, yetmemiş başka sevgilileri olmuş ve bu adamın yanına sadece kendini kötü hissettiğinde gitmiş. ben böyle bir kadına güvenemezdim. sevdiğinden değil, ona iyi davrandığım için benimle birlikte olmak istediğini düşünürdüm. sanki başkasına aşık olur olmaz beni bırakıp gidecekmiş, o zamana kadar yalnız kalmamak istiyormuş gibi…
Erkekler bu kadar detayli dusunmez ki daha duz mantik bakarlar olaylara

Geleceğe dair beklenti olmayacaksa yanındayım.....
Peşin peşin söylenir mi bu?ne olacak gittiği yere kadar yani,ohhh sorumluluk almak yok,gönlün eğlensin eğlenebildiği kadar ne güzel.

Bununla olur da çile gibi ilişki olur sanırım.

Ben de ilgisi var ama gönlü sana kaysa da sende durmak istemiyor gibi algıladım.
Böyle birine vaktimi de gönlümü de veremezdim.

Back
X