• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var, beni seviyor mu bu adam?

böyle belirsizlik benim de hoşuma gitmezdi evet, ama düşününce adama hak verebiliyorum. sonuçta karşısındaki kadın 1,5 yıldır sadece 1 kere aramış sormuş, yetmemiş başka sevgilileri olmuş ve bu adamın yanına sadece kendini kötü hissettiğinde gitmiş. ben böyle bir kadına güvenemezdim. sevdiğinden değil, ona iyi davrandığım için benimle birlikte olmak istediğini düşünürdüm. sanki başkasına aşık olur olmaz beni bırakıp gidecekmiş, o zamana kadar yalnız kalmamak istiyormuş gibi…
Evlilik olmama şartıyla görüşmek istemesine ne diyorsun o zaman tatlım?

sana karşı sağlam ve yoğun duygular hissetmiyor bence. Kendini boşlukta hissettiğinde ve duygusal(yada cinsel bilmiyorum aranızdaki ilişkiyi) boşluğunu doldurmak amacıyla seni arıyor. Seninle görüşmeye devam edeyim iyi hoş kızsın ama olurda daha yoğun şeyler hissettiğim biri çıkarsa karşıma geri çeviremem onuda bana cok güvenme gibi bir konuşma.
Empati yaptım biraz
açık açık yazdım özür dilerim inşallah kırıcı olmamışımdır.

Merhaba Bade,
Bence ''ben onu bir kere aradım 1,5 senede'' gibi seyler düşünme.Çünkü adamda ışık olsa 1 .5 senede ,allem eder,kallem eder, sana acılırdı. Emin ol

böyle bir genelleme yapmak doğru değil
tabii ki genellemeler dogru değil ben de sevmem genellemeleri ama boyle kafasinda ince detaylari cogunlukla dusunmezler dusunen varsa da gozlemlediginizde ozguveni düşük, takintili tipler oldugunu anlarsınız
Yuzde birlik ince fikirli ideal.erkek modundaki erkekler mustesna diyelim tabii :)
Ben erkekler konusunda cok tecrübeli olmamakla.birlikte is yerinde erkeklerle ic ice çalışan tek kadınım dolayısıyla erkekleri iyi gozlemleme şansım oldu bugune kadar

Bade sen bilirsin tabi ama böyle ne halt yediği ne istediği belli olmayan tiplerden ben usandım , yoruldum. Okurken yazını dimdirekt soğudum o yüzden. Benim uğraşacak halim yok net olmayan tiplerle , senin varsa buyur.

arkadas dogru demıs. net olan adam bul kendıne.. dengesızler uzak dursun

Bu ıssız adam mıdır nedir ne çok türedi bunlardan bugünlerde yaf.
cok var ya bunlardan
Hem yalnızım ben diye yakınır hem sevgilim.olsun der ama evlenmeyelim.takilalim ben istediklerimi alayım ama.karsidakinin beklentisi olmasin kafasindalar
Hem de bağlanma sorunu yaşarlar
Ay yazarken yoruldum.ama cok var bu tipler
Yani artık kizlar erkekleri istemeye gidecekler o kivama geldi erkekler hepsinde bir naz trip:deli:

Hayır her soruya evli mi bu adam diye yorum yapılıyor da ...evli mi olması gerek illa onu anlamıyorum ..
Ben 40 yaşındayım canım.neler gördüm,evli olduğunu,nişanlı olduğunu gizleyen adam çok malesef.daha ilişki başlamadan gelecek düşünme benimle dediği icin aklıma gelmesi normal.

Back
X