Merhaba biraz uzun olacak ama kusura bakmayın. Hayatımda hiç yaşamadığım hisleri yaşıyorum ama bunlara nasıl engel olabilirim olmalı mıyım bilmiyorum. Ben 28yaşında okul öncesi öğretmeniyim bu zamana kadar evlilik hiç düşünmedim karşıma düşünebileceğim biri çıkmadı. Bekarlığımın tadını çıkarmak istedim yedim, içtim, gezdim, devam da ediyorum. 1ay önceye kadar aklımda bir evlilik düşüncesi yoktu ne oldu derseniz hayatımda yaşamadığım hisleri yaşamaya başladım. Biraz büyük konuşmuştum galiba başıma geldi. Ben asla akrabamdan hoşlanmam ve evlenmem demiştim çünkü hep onlardan uzak olmak istemiştim. Annemin bir kuzeni var teyzesinin oğlu küçükken evet yakışıklı derdim gerçekten yakışıklı biri ama hiç başka gözle bakmamıştım. Taki 1ay önceye kadar. 1ay önce anneannemle konuşurken bana o yakışıklı bulduğum çocuğun söz attığını duydum. Rabbim bir türlü nasip etmedi onlara nişanlanmayı nedenini bilmiyorum 4yıldır kaç kere istemeye kalkıştılar hep bir aksilik çıktı ve en sonunda söz atıldı dedi anneannem. Sana kaldı dedi. Sülaledeki çoğu kişi bizi yakıştırırdı hep. Kendisi okumuş çok efendi biri çok merhametliymiş bana denilene göre. Bizim sülalede genellikle böyle övgüyle bahsedilen hiç duymamıştım. Asıl garip olan ne ben o haberi almadan önce anneannemden, yeni uyanmıştım bir rüya görmüştüm o rüyanın anlamını sormak için aramıştım zaten. Ve o rüyada bir hastanede birileri bana sürekli sana göre biri var biz seni onla evlendirmek istiyoruz diyip duruyordu. Beni odasına götürdüklerinde arkadan gördüm siyah saçlı baya uzun boylu biriydi. Öylede uyandım. Uyanınca başka detaylarında vardı o detaylarla anneanneme anlatacaktım kİ anneannem bana sözün atıldığını anlattı. Rüyamı anlatınca kızım bir düşün dedi. Ben o günden bu yana düşündüm hep bu çocuk yeni söz atmış bana bakmaz sadece bana değil kimseye bakmaz. Ama o günden beri saçma bir şekilde sürekli aklımda o var. Ne yapmam gerek nasıl bakmam gerek bilmiyorum. Ben böyle şeyler hiç hissetmedim. Ona nasıl yaklaşabilirim bilmiyorum sonuçta yeni söz atmış. Barışma durumları da yokmuş. Ben bir bahane ile yazdım ama o bahanemde yarın bitecek o araştırıp döndükten sonra. Ben ne yapmalıyım sizler bana nasihat ederseniz çok sevinirim.