- 26 Mayıs 2015
- 38
- 5
- 1
- Konu Sahibi heybeli ada
-
Erken teşhisle tabikide tedavi edilebilir canim.ama senin surekli bunu dusunmen senin piskolojini dahada bozacaktir.başka uğraslar bul kendine..benim cok yakinimi akil hastanesine kapttilar ama gel gor simdi bu kiz o kizmi dersin.herseyin bi caresi var ama sakin kafana bisey takma.dahada cok bunalima sokar takintilarin seniKızlar ben OKB'yim ilaç tedavisi görüyorum. Şizofren olmaktan çok korkuyorum geçenlerde evde böcek gördüm sonra Aradım Aradım biryerden çıkmadı. Acaba hayal mi gördüm şizofren mi oldum diyorum hep kafamda şizofreni var sürekli araştırmalar yapıyorum. Tedavisi yoksa ve yakalanırsam ne Yaparım diye düşünüyorumsizlere de oluyo mu? Şizofreniye yakalanmamak için ne yapabilirim sizce? Birde erken tehşiste tedavi edilir mi?
aids e ve şizofreniye neden takıldın onca hastalığın içinde? tedavisi olmayan ya da zor olan hastalıklardan mı korkuyorsun?Doktorumla en kısa zamanda görüşeceğim. Zaten en çok şizofreniye ve aids Hastalığına çok takığım :/
Evetaids e ve şizofreniye neden takıldın onca hastalığın içinde? tedavisi olmayan ya da zor olan hastalıklardan mı korkuyorsun?
neden sdc şizofreni ve aids daha kötü hastalıklarda var böyle bir olay mı atlattın ya da şüphelendiğin bir durum mu oldu??(bu arada nickin de çok değişikmiş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?