attı canım, uyuyaklamışım iyi geceleerrrr demiş :)
attı canım, uyuyaklamışım iyi geceleerrrr demiş :)
canımmm çok sevindim mutlu olmana, olgun birine benziyor sonunda kendine layık birini buldun çok güzell
laciverttt canım benimmm, olgun biri evet.. inşallah hayırlısı olur ben güzel şeyler hissediyorum.. tek korkum bu sürecin çok uzayıp sonunda bişeyleri yaşayamamakherşeyin hayırlısı elbet ama içimden çok güzel şeyler geçiyor, inşallah bu süreç çok uzamaz
hızlı ilerlemesinden iyidir emin ol canım, yavaş ama sağlam daha iyio yüzden bunları düşünme canını sıkma, sen normal takıl devam et, bir de merak ettim öbür şahıs naptı biliyor mu senin biriyle görüştüğünü falan?
öbür şahıs hiç aramadı canım, tümüyle silmiş inanılır gibi değil ama, insan en azından bi mesaj atardı, bu kadar değersizmişim demek onun için, son konuşmaya dahi gerek görmedi.. bilmiyorum tatlım bununla da aile içi biraz zor sancılı dönemler olucak sanki, bu hafta sonu düğün var yanyana olucaz ama bi o kadar da uzak olucaz kimse bilmiyor ki konuştugumuzu :) fazlaca actionlu sanırım :)
an an gelişmelerle sizlerle olucam canlarım :) desteğiniz için hepinizi ayrı ayrı öper milyon kez teşekkürler ederim, iyi ki varsınız, nikahıma çağırıcam sizleriiiiii ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?