sizsiz asla :)

bi kere senin heyecanın gayet normal sakın hissettiğin şeyler için kendini sorgulama o sana haftalardır vakit ayırmadıgı için yerin dibine girsin..

sakın üzme kendini .. sakın..

napıcam ki şimdi peki ben

bana kalırsa ne senin huzurunu bozuyorsa bunu dile getir.... Açık açık uslubyla söyle.. Bunların hiçbiri utanılacak birşey değil , insanlar neler yapıyor da utanmıyor sen sadece insancıl bir duygu besliyorsun ne var bundaaaa :))))

aile içi canım o kadar rahat dile getiremem, ancak uzak durabilirim, bu da bana zarar veriyor..

kafasında neler var biliyrum canım ve dile getirmem bunları daha ortada bişey yokken ''sevgili tribine girdiğimi'' gösterir. ki hoş olmaz. zaten sevgili de değiliz arkadaş da anlamıyorum ki canım anlamıyorum. bu kadar mı zor olur herşey, ya da ben mi kötüyüm bu kadar, inan bilmiyorum

aile içi canım o kadar rahat dile getiremem, ancak uzak durabilirim, bu da bana zarar veriyor..

dile getireceğin ne ki, ben sana resmen aşığım demeyeceksin ki adama :)))

ah canımmmmm yapma böyle zarar vermesin kendini yıpratma, ne yap bence biliyor musun de ki ben aramızdaki samimiyete güvenerek birşey sormak istiyorum de.
Ben böyle birşey hissettim, bilerek benimle buluşmamak için çabaladığını de. Bu doğru bir his mi sence de bakalım ne cevap vericek , belki de zorunludur canım yapar gerekli açıklamayı bence sen dürüstçe aynen böyle söyle.

sanırım en doğrusu bu canım, ama daha da uzaklaşırsa? kız havadan nem kapan bi tip diye

bilemedimki canım en güzeli ne hissediyorsan öyle davranmak ama göz ardı edilmeyecek bişey varki kendi bu noktaya getirip kendi kaçmamalı siz arkadaş olarak görüşemezmisiniz sanki hem dile gelmiş bişey yok hem kendi rahatsız oluyor .. anlamadım ben

ben de anlamadım ki canım.. şimdi içimdekini açıkça yazsam boğulur gibi hissediyorum, benim içimdeki tribi çekmeye hakkı da yok.. farkındayım ama içim kemiriliyor sanki.. sormak istiyorum bi yandan da kız da amma meraklıymış demesin die o teklif edene dek uzak kalmak soğuk davrnmak istiyorum..

sanırım en doğrusu bu canım, ama daha da uzaklaşırsa? kız havadan nem kapan bi tip diye

uzaklaşsın, içine atmandan kendini bitirmenden, yıpratmandan üzülmenden daha iyi canım, lütfen bu şekilde sorunlarını onunla paylaşır mısın, belkide sebepsiz yere kendini bu kadar üzüyorsun (

aşığım deme zaten bu değil söylmen gereken, ciddi birşkilde değil şakaya getir, bence sen benden kaçıyorsun bir sebebi var mı de ?bu kaçıncıdır buluşamıyoruz, hayırdır inşallah de, ama şaakaya getir ölç tepkisini, o zaman bunalmaz merak etmeeeeeeeeeeee.
uzak kalırsan soğuk davranırsan eğer;
-- aa benden hoşlanmadı,
-- aa başka birini mi buldu ne
-- aa istemedi bu beni çok mu sıktım acaba
-- aa ne oldu ki şimdi gayet iyidik demekki beni parmağında oynatıyormuş
-- aa bu kızda neymiş böyle canı sıkılınca konuşuyor sıkılmayınca konuşmuyori ne tuhaf
-- aa bu kızdan hayır gelmez baksana umrursamıyor bile gibi çeşitli düşüncelere kapılabilir..
Sen iyisi mi dile getir şaka yollu kendini ki hakkında saçma düşünceleere kapılmasın, sen tüm sevgini içinde yaşadın yada bizlerler yaşadın onunla değil, yani o bilmiyor bunu unutma

canım benim süpersin, tüm düşüncelerimi maddelemişsin,evet canımm yazıcam şimdi iyi ki varsın durumu yazarım derhal :)

sadece yoğun bi dönem dedi,hazır havalar da iyiyken gitmek istediğim bi iki yerdi sadece seni önemsememekle yahut ertelemekle asla alakası yok yazdı ve sanırım biraz kızdı

bence bunca yıl durup şimdi senle konuşmaya başlaması bir şeyler olduğunun en büyük göstergesi. bütün yorumları okuyamadım ama bence sabret şu anların tadını çıkar akışına bırak o söyler layıkıyla hakkınızda hayırlısı olsun

sadece yoğun bi dönem dedi,hazır havalar da iyiyken gitmek istediğim bi iki yerdi sadece seni önemsememekle yahut ertelemekle asla alakası yok yazdı ve sanırım biraz kızdı

bak düşüncelerinle alakalı değilmiş canım, kızar tabiki neden umursamasın ki bulmuş senin gibi birini :)) Mutlu ol lütfen hep mutlu ol. böyle şeyleri hemen olumsuz düşünme, kendini yıpratma, hayatta herşey olacağına varır, sabreetttt

canım sen kendini böyle yiyip bitireceğine neden açıkca konuşmuyorsun bu çocukla ??
Sizin daha ne olduğunuz belli değil kalkmış sana şimdilik kimseye söyleme 1-2 ay sonra ailelerin karışına çıkarız diyorr.. Sen söyleyemedin mi biz kimiz ki bunu ben söylemiycem ? ya daha sonra nolcakki biz ailelerin karşına çıkıcaz ?? Daha buluşmadık bile böyle şeyler için erken deseydin ya :S
Şu adamlararın karşına ilk baştan dilli düdük olalım ki bizi kolay lokma sanmasınlarr.. sern bişey demedikçe o da iyice kaptırmış gidiyorrr !!
He hey nereye gidiyorsun be adam allah allah yaa.. hem buluşmuyorr hemde böyle saçmalıyor :S anlamadım ben bişey.. kafam karıştı iyicee..

açık açık herşeyi sordum canlarım, bugün de konu devam etti.''kafan karışık ve bahane üretiyormuşsun gibi bilerek'' dedim. o da ''hayır tabiki ben çalışıyorum toplantılarım vs oluyor ama kaçtıgımı sanmana çok üzüldüm, bu haftaiçi muhakak görüşüyoruz'' dedi. ben de ''sık boğaz etmiyorum, edemem de zaten dedim, ama sadece içimdekini açık olarak söyledim'' dedim.. anlamıyorum kızlar. hiç mi aklına gelmedi hafta içi buluşmak? gece çıkıp çıkamadıgımı bilmiyormuş iyi hoş da sor be adam. kafam öyle yoğun ki anlatamam. güzel duygular falan da değil yaşadıklarım son 1 haftadır, sürekli bi ertelenme,yedek durumu var. belki de hala konuştugu bisürü kız var.. bilmiyorum.. bilmiyorum..

canımmmm bu güvensizliği kafandan atar mısın ( güvnmek zorundasın, hep böyl güvensiz, başkalarıylada konuşuyordur diye düşünme, sen bırak bunları bir kenara bence.
Eğer yaparsa bunu kendi kişiliğinden onurundan ödün vermiş olur,sende üzülürsün ama bu kaygıların yine de birşeyi değiştirmezki. sadece seni yıpratır bunuda yapmamalısın. Tabiki hiç yapmadanda olmuyor, ama en aza indir lütfen. Çabala
Bence ertelediği de yedek durumuna koyduğuda yok seni, bence sadec sıkmak istemiyor, geç olsun güç olmasın , sıkışık bir zamanada getirmiyim ki doya doya konuşalım diyordur belki de ??
sormadan bilemezsin, biraz daha sabret, geçen günlerin kıymetini bil kendini sıkma yıpratma canım yaa.

canlarımm, sözkonusu acele etmem ya da çocuğu sıkıştırmam değil. şimdi biliyorsunuz ki bir iki gün önce açık açık sordum, buluşma konusunda bahane bulup bulmadığını. tabiki hayır, sadece yoğunum, bu haftaiçi görüşürüz dedi.. ama ama amaaaa bugün resmen yeni plan haritasını çıkardı bana, yani buluşma falan ufukta yok. resmen oyalanıyorum, burası kesin. yoksa acele falan değil benim işim. her sbah günaydın da her gece iyi geceler de yazma bana o zaman

Canım kısmet olmuyordur ama yine ne planı çıkardı ki ortaya ? üzülme sen.. o zaman biraz uzak dur bakalım o zaman ne olucak...
Bilemedim ki ben anlayamadım bu tavrınıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…