nerdesin ttyche
son gelişmeler neler
hergün 2-3 kere girip bakıyorum yoksun
canım merhaba :) topiğimle ilgileniyor olman beni çok çok mutlu etti :) bahsettiğim gibi haftasonu kuzenimin düğünü oldu, ailecek geldiler, elimi sıkarken çook heycanlandım, çok içten gülümsedi.. bayılabilirdim o derece :) sonra gelinin yanında takı iğnelerini tutuyordum ben, takısnı takarken annesinin yanında bana bakıp ''kolay gelsiiiiiiiiin'' deyip gülümsedi.. ve düğün bitip de salondan çıkarken, elimi çok güçlü sıktı, hatta parmak uçlarıyla elimi sevdi, iyi akşamlar görüşürüz dedi gülümseyerek. ve eve gittiğinde, '' bu gece çok güzeldin'' dedi.. o günden beri sanki daha sık ve daha yakın davranıyor gibi bana tatlım. ne bileyim, mesela gittiği geldiği yeri yazıyor, benden de açıkça nerde buluştun arkadaşınla, nereye gidiceksin mekan olarak vs diye sorguluyor. ama tabiki 2. buluşma teklifi ya da herhangi bi teklif hala yok.. sadece beklemedeyiz, ama her an yazışıyoruz, ben teklif olmadan ipin ucunu kaçırmama taraftaryım, aksi halde nasılsa sevgili gibyizi deyip bu belirsiz süreci daha da uzatabilir.. bekliyorum canım, ama nereye kadar, ne için onu bilmiuorumbunu yaparken de ona sevgilim gibi davranmak istiyorum, ama buna hakkım olmadıgını bildiğm için içimde büyük kırıklıklar yaşıyorum.. tek isteğim bu sürecin bi an önce bitmesi ve güzel şeyler yaşamamız kasım sonuna kadar diye bi çizgi çektim kendime ne derece doğru bilmiyorum ama.. kasım sonuna dek beklemek ve sonra geriye bakmamak gibi... bu durum kafamı karıştıran en büyük sorun işte tatlım..
yarını düşünme canım benim..
sen cok iyi niyetli bir insansın .. sadece anı yaşa emin ol içinde kötü bi niyet varsa ki ben sanmıyorum bence bu işin sonu güzel herkes bulur karşılıgını.. sen sadece anın tadını cıkar.. Bak benim yasadıklarımı biliyosun az cok..
Ben kapatıyorum o acıo bumerang gibi..
Ne olur bi yorum yap bana da..
gerçekten zor beklesen nereye kadar
beklemesen için elvermez
zor vallahi
bizde bekliyoruz heyacanla senin gibi
şimdi sosyal paylaşım sitesinde bir şarkı paylaşmış kızlar, ''geçmişe özlem'' diye bir şiir aslında ancak şarkısını yapmış türk sanatçılardan birisi.. ben de bu şiir ile ödül almıştım şiir okuma yarışmasında.. ımm aragon'un ''geçmişe özlem'' şiiri bu dedim. öyle bir şiir ki bi kaç dizesini yazayım sizlere:
Oysa ben sana neler adamıştım
İçli şarkılar, kırık ezgiler
Yüreğimdem süzülüp gelen
Bırakıp gittin beni
Bir gün yollarda
us söyleme
Bir şey söyleme artık
Sus söyleme
Her şey gereksiz artık
Bana düşen dönüp de gitmek
Sonunda elimde kalan
Bir avuç hüzün ve keder
Oysa ben sana neler adamıştım
Oysa her nefesimde sen vardın
Şimdi sadece keder ellerimde, sadece hüzün sensizliğinde.
sözler böyle canım kızlar, açıkça geçmişe duyulan özlem, benim onu asla mutlu edememem, elinde hüzün olması, mutsuzluk akıyor şarkıdan. ben mi abartıyorum sadece şarkı diyicem ama, bütün şarkıları bu şekilde, geçmişi ifade ediyor ona duyulan özlem.. bundan önceki ilişkimi hepiniz biliyorsunuz, çok sevdim ama karşılığını asla bulamadım, ilk ilişkimdi, bu sefer çok umut bağladım. değer verdiğimi görmesi için çabaladım ama sanırım yine olmadı kızlar. akşamın bu vaktinde düşünüyorum ki, sanırım bu iş de olmayacak. benimle konuşması ''çivi çiviyi söker'' mantığından hareket, evet o geçmişine çok bağlı bir balık. benimle buluşmak istememesi, hep uzak durması, ailesnin öğrenmesini istememesi hep bu yüzden. çünkü hala geçmişte. benm bunca düşünmem, bunca ilgim hiç kimsede işe yaramıyor ve kendimi sahiden işe yaramaz gibi hissediyorum. bana hemen bağlanmasını bekleyemem elbet ama geçmişe özlemi beni korkutan. bunca zaman geçti (2.5 ay) konuşuyoruz, sadece günlük olaylar mesajlar. evet şuan 1 saat önceki mesajımla çelişkili şeyler yazıyorum, eminim demiştim hayır emin falan değilim. emin olmak da istemiyorum bişey için. çünkü birilerinin peşinde koşup onlara yaranmaktan çok sıkıldım. karşılığını buldugum hiç bir sey yok, bunu bir şarkıdan mı çıkarttın derseniz, evet. ben de bayanım ince ruhluyum herkesten çok belki. gereğinden fazla verici ve anaç olmam mı uzaklaştıran onları anlamıyorum. çok bişey istemiyorum ki, istediğim biraz sevgi ve saygı.. o ise onu terkedip giden kıza ozlem dolu mesajlar yazıyor. keşke kafam algılayabilse bu durumu, belki bu kadar üzülmez, bu kadar acınacak durumda hissetmezdim kendimi. ama emin oldugum şu ki, evet herşey ortada kızlar, buluşmak istememesinin de açıklayamamasının sebebi de bu, onu unutamamış ve benimle bir hayatı göze alamıyor..
şşt sakin ol bakalım..
sana ne dedim ben bugünü yaşa sadece sadece baska hiç bişey dşünme :)
şu an işyerindeyim ilk fırsatta upuzun bir msj atıcam sana..
Kızzzzzzzzzzz :):)
Buluştunuz, hala görüşüyorsunuz, çocuk sana ilgili zamanla herşey dahada iyi olacak sen şimdi niye kendini bopş yere üzüyorsun yaaa !!
Kızıyorum artık,, kendine gell kızz,, Şu günlerin tadını çıkartt.. Düşünme ilerisini.. Zaman bakalım ne gösterecekk
Unutma herkez kaderinde olanı yaşaarrr..
canım, sayfa başını okurken mutlu oldum da ne bu şimdi :)
Yapma böyle lütfen. Erkekler bizim gibi değildir her paylaştığı birine değildir ki.. Beğenir paylaşırlar bu kadar basit onlar için.
Hem ne diyeceğim neden açık olmuyorsun ona karşı ben bunu anlamıyorum. Sonuçta sevgili olmasanızda gibisiniz :)
O sana gideceğin yeri mekanına kadar sorabilyorsa kendinde bu hakkı görüyorsa sende ona benim korkularım var sorularım var, bunu neden paylaştın geçmişe özlemin mi var diyebilirsin, açıkca kendini ifade et, bu şekilde için içini yemesin canım.
Söyleyeceklerini duymaktan mı korkuyorsun ? daha sonra bunu daha fazla hissettiğinde daha çok yıkılacaksın. Samimi arkadaşsınız şuanda siz. Sorabilirsin bence bunu. Varsa açıkca asöyle diyebilrisin ve bence bunu yap. Kendini gizleme saklama. Her düşünceni söyle ona ki bilsin seni, neler düşündüğünü. Sende sor ki oda bilsin senin neler düşündüğünü canım. Bu kadar sıkma canını lütfen
çok haklısın arkadaşım, aceleciyim ben fazlasıyla ve en ufak bi durumdan karamsar olabiliyorum. istiyorum ki herşey seffaf olsun, soru işareti hiç kalmasın, ne olucaksa bi an önce olsun, ya siyah ya beyaz yani ama asla gri değilyapım bu tatlım aceleciyim, karşımdaki aday epey rahat olunca da sıkıntı oluyor işte. beklemelik bi dönem olsa 1 yıl da olsa beklerim canım ama, neyi bekliyorum e olup olmayacagı da belli değil o kısım aklımı karıştıran ama çooook teşekkür ederim desteğin için iyi ki varsın canım
aferimmmmmmm işte böyle canım benim sakin sakin Rabbim neyler neylerse güzel eyler.. Başımıza ne gelirse gelsin iyi niyetliyiz biz sonu çok önemli herseyin sonuca bakalım biz..
canlarımmm günaydıııııın :) biz bu oğlanla çok ilginç bişeye başladıkçalıştıgı için ve epey yoğun oldugu için kitap okuyamıyor gün içinde, ben de ona her günaydın mesajımda okuduguum kitaptan bir satır yazıcam :)))) böylece bir kitabı bitiririz belki dedi, fazlaca romantik geldi bana, çok hoş diill miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?