İnşallah canım, ben beni senin mutlu olduğun gibi mutlu eden birini buldm 3,5 senemizi de geçirdiik , o mutluluk zaman zaman değişior canım, ruh hallerinize göre, ama o sevginiz hiç amahiç değişmior bana inan, en sinirli anınızda bile bakışlarda o sıcaklık hissedilior, kavuştuktan sonra asla pes etme, ne kavgalar etsenizde aylarca aranız bozuk olsada seveni bulmak çok zor, sakın kaybetme. o güzel günleri kötü geçirme.
ayy canım benimm daim olsun bir ömür de hiiiiç ayrılmayıııın :) şuan içimden dua ettim size, elleriniz hiiç ayrılmasın :) ben bugün hattımı değiştirdim kızlar.. sordu sebebi nedir diye.. ben de dedim ki adı lazım olmayan birinde olan numaramın olmamasını istedim, bu sebeple değiştirdim dedim. bi zamanlar onun kurdugu cümlenin aynısıydı, hani bahsetmiştim ismi lazım değil demişti eski sevgilisi için.. iyi mi ettim kötü mü bilemedim ama doğrusunu söylemek en mantıklısı geldiiii.ne diyorsunuz canlarım??
o ellerimiz ayrıldıayrıldı ama umarım geçicidir bu durum.!!
En iyisini yapmışsın , aranıza yalan sokma, 1 kez farkeder, bir daha ne bir sözüne inannır ne sana, her frsatta söyler yüzüne vurur, sen sen ol, ne olursa olsun, ucunda ayrılığın olucağını bile bilsen yalan söleme, o an doğruyu sölediğinde ikna etmen belki daha kolay olur, ama yalan sölersen ve açığa çıkarsa, berbat bir sonuç oluorr.
yavruuuu bir kaç zamandır siteye giremiyordu iş yoğunluğu yüzünden naptın hemen anlatt çatlarımmm kızzz
inşş güzel gelişmeler vardırr..
bak yine işim çıktı çıkmam lazım güzel haberlerini bekliyorumm..
canımmmm neler olmadı ki neler neler :) telefonumu bahaneyle istedi, yok internetten fotograf atamıyormuş da cep telefonundan atıcakmışnumaramı verdim, sonra ordan yamaya başladı hep günaydını falan, geçenlerde işte ben de açık açık ayrıldıgımı söyledm sevgilimden (bizi el ele görmüştü 4 5 ay önce). o günden sonra her dakka mesaj yazıyor.. maşallah diyim de vee asıl haberrrrrr, bu cumartesi BULUŞUYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZ!!!!!! önce fotograf sergisine ordan da yemege gidicez, ama ben deli gibi heyecanlıyım ve çok acil tavsiyelerniz gerekline giysem napsam nasıl davransammmm
canımmmm neler olmadı ki neler neler :) telefonumu bahaneyle istedi, yok internetten fotograf atamıyormuş da cep telefonundan atıcakmışnumaramı verdim, sonra ordan yamaya başladı hep günaydını falan, geçenlerde işte ben de açık açık ayrıldıgımı söyledm sevgilimden (bizi el ele görmüştü 4 5 ay önce). o günden sonra her dakka mesaj yazıyor.. maşallah diyim de vee asıl haberrrrrr, bu cumartesi BULUŞUYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZ!!!!!! önce fotograf sergisine ordan da yemege gidicez, ama ben deli gibi heyecanlıyım ve çok acil tavsiyelerniz gerekline giysem napsam nasıl davransammmm
canlarıııım hepinize merhaba :) içim buruk,evet bugün buluşucaktık hatta şuan yanyana olmalı idik, ama buluşamadıkananesi ameliyat olmuştu onun dkişleri alınması gerekiyromuş arabasıyla da benmki götürüceği için el elde baş başta kaldım herşeyim hazırdı benim her kıyafetim veee bayramdan sonra buluşubilicez anca çnkü hafta içi çok yogun yarın da iftara misafirleri gelicek sabaha kadar ağlasammı
canıııım naber face i kapattın mıı, üzülme ya nolcak mutlaka buluşacaksınız şanssızlık olmuş üzülme :26: zaten bir şeyi çok isteyince illa bir terslik çıkarr
canımmm, feysimi kapattım evett, başıma bisürü saçma sapan insan çıktı ordan yazan, bi anda herkes arıldıgımızı öğrenmiş nasılsa, peşimde dolanıyorlar görsen.. sinir oldum, kapattım ben de hepsinden kurtulmak için.. bu hafta içi buluşsak canım, çok güzel olur. bu arada ben hattımı değiştirdim, mesaj atıcam sana tatlım, uzun uzun konuşalım :)
Ahh canımmm benim, vardır herşeyde bir hayır üzülme nolurr ::)) Buluşacaksınız er yada geç sonuçta herşey güzel olucak sen sıkma bitanem canınıııı ..
Geç olsun güç olmasın, geç olsun herşey çok iyi olur merak etmeeeeeeeee.
canımmm, çok teşekkür ederim desteğin için :) bilmiyorum ki ben bi karamsarım sanırım bi iki gündür, umarım ki bu buluşma ertelenmesinin altında başka sebepler yoktur, düşün düşün deliricem. ama hergün mesajlaşmaya devam, 2 aya geldik artık, bu saatten sonra başkasıyla olan bi haberini falan duyarsam yıkılırım, rabbim yaşatmasın
canlarım hepinize merhabaaaa, uzun bi zamandan beri yazamadım sizlere, bu hayat hepimizi yoruyor sanırım, ruhumuzu,düşüncelerimizi,bedenimizi.. canım kızlar öncelikle gelişmeler var: geçen mesaj attı aynen şunları yazdı: '' konuştugumuz şimdilik sır olarak kalsın ikimizin arasında. çünkü aile içi oldugundan bizi rahat bırakmazlar sürekli sorguya tutarlar. baktık ki biz anlaşıyoruz, 1 ay 2 ay sonra el ele çıkıp karşılarına açıklarız''... iyi hoş bayıldım bu mesaja. ancak şöyle de bi durum var ki, hepiniz biliyorsunuz, 1 aydır buluşmaya calışıyoruz ama hala tık yok. geçen hafta buluşucaktık, bayram dedi, bu hafta sonu buluşucaktık izmire gidiyormuş, sonraki hafta sonu dedik iğne adasına gidicekmiş.. sonu yok yani anlıcagınız. ve ben yedekte kız gibi görünüyorum sanırım, o kadar üzgünüm ki. iğne adasına gidiceğini bu gün öğrendm ve resmen yüzüm düştü kızlar anlatamam.. yani ben cepte kızım, o gezip dolaşıcak, istediğini bulursa beni basından atıcak , istediğini bulamazsa da bu kız hazır diyecek ve bana gelecek, bu mudur??????artık bişeylerden emin değil sanırım, bu kadar kaçamaz bi insan. hafta içleri zaten buluşma lafı yok, her hafta sonu iş çıkarma bari.. böyle işte canım kızlar. tavsiyelerinize muhtacım resmen. napmalıyım, kendimi biraz çekeyim mi, eskisi gibi devam mı edeyim. haydi buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?