sizsiz asla :)

ayy canım benimm daim olsun bir ömür de hiiiiç ayrılmayıııın :) şuan içimden dua ettim size, elleriniz hiiç ayrılmasın :) ben bugün hattımı değiştirdim kızlar.. sordu sebebi nedir diye.. ben de dedim ki adı lazım olmayan birinde olan numaramın olmamasını istedim, bu sebeple değiştirdim dedim. bi zamanlar onun kurdugu cümlenin aynısıydı, hani bahsetmiştim ismi lazım değil demişti eski sevgilisi için.. iyi mi ettim kötü mü bilemedim ama doğrusunu söylemek en mantıklısı geldiiii. ne diyorsunuz canlarım??

o ellerimiz ayrıldı ayrıldı ama umarım geçicidir bu durum.!!

En iyisini yapmışsın , aranıza yalan sokma, 1 kez farkeder, bir daha ne bir sözüne inannır ne sana, her frsatta söyler yüzüne vurur, sen sen ol, ne olursa olsun, ucunda ayrılığın olucağını bile bilsen yalan söleme, o an doğruyu sölediğinde ikna etmen belki daha kolay olur, ama yalan sölersen ve açığa çıkarsa, berbat bir sonuç oluorr.

yavruuuu bir kaç zamandır siteye giremiyordu iş yoğunluğu yüzünden naptın hemen anlatt çatlarımmm kızzz

inşş güzel gelişmeler vardırr..

bak yine işim çıktı çıkmam lazım güzel haberlerini bekliyorumm..

ay canım konunu takip ettim şimdi ordan dönücem sana, uf üzüldüm

canımmmm neler olmadı ki neler neler :) telefonumu bahaneyle istedi, yok internetten fotograf atamıyormuş da cep telefonundan atıcakmış numaramı verdim, sonra ordan yamaya başladı hep günaydını falan, geçenlerde işte ben de açık açık ayrıldıgımı söyledm sevgilimden (bizi el ele görmüştü 4 5 ay önce). o günden sonra her dakka mesaj yazıyor.. maşallah diyim de vee asıl haberrrrrr, bu cumartesi BULUŞUYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZ!!!!!! önce fotograf sergisine ordan da yemege gidicez, ama ben deli gibi heyecanlıyım ve çok acil tavsiyelerniz gerekline giysem napsam nasıl davransammmm

Ayyyyyyyyyyyy bu süperrrr haberrrrrrrrrrrrr ::::)))))))))))))) çok mutlu oldum canım senin adınaaaaaaa, ve yarın büyük gün harika yaaaa..

Kendin giib giyin canım, her zamanki gibi giyin, her zamanki gibi davran, heyecanlısındır çokkkk oyy kıyamammmm, ben demişştim sana çok yakın o günler sabrett diyee ::)))

Çokkkkkkkkkk sevindim canımm :):)

inş hayırlı haberlerle gelirsin ,,

kendin gibi ol yeter canım.. Olacağı varsa zaten o kendiliğinden olurr.... Hayırlara vesile olur inşşşş bu buluşmaaa

canlarıııım hepinize merhaba :) içim buruk,evet bugün buluşucaktık hatta şuan yanyana olmalı idik, ama buluşamadık ananesi ameliyat olmuştu onun dkişleri alınması gerekiyromuş arabasıyla da benmki götürüceği için el elde baş başta kaldım herşeyim hazırdı benim her kıyafetim veee bayramdan sonra buluşubilicez anca çnkü hafta içi çok yogun yarın da iftara misafirleri gelicek sabaha kadar ağlasammı

canıııım naber face i kapattın mıı, üzülme ya nolcak mutlaka buluşacaksınız şanssızlık olmuş üzülme :26: zaten bir şeyi çok isteyince illa bir terslik çıkarr

canıııım naber face i kapattın mıı, üzülme ya nolcak mutlaka buluşacaksınız şanssızlık olmuş üzülme :26: zaten bir şeyi çok isteyince illa bir terslik çıkarr

canımmm, feysimi kapattım evett, başıma bisürü saçma sapan insan çıktı ordan yazan, bi anda herkes arıldıgımızı öğrenmiş nasılsa, peşimde dolanıyorlar görsen.. sinir oldum, kapattım ben de hepsinden kurtulmak için.. bu hafta içi buluşsak canım, çok güzel olur. bu arada ben hattımı değiştirdim, mesaj atıcam sana tatlım, uzun uzun konuşalım :)

Ahh canımmm benim, vardır herşeyde bir hayır üzülme nolurr ::)) Buluşacaksınız er yada geç sonuçta herşey güzel olucak sen sıkma bitanem canınıııı ..
Geç olsun güç olmasın, geç olsun herşey çok iyi olur merak etmeeeeeeeee.

canımmm, çok teşekkür ederim desteğin için :) bilmiyorum ki ben bi karamsarım sanırım bi iki gündür, umarım ki bu buluşma ertelenmesinin altında başka sebepler yoktur, düşün düşün deliricem. ama hergün mesajlaşmaya devam, 2 aya geldik artık, bu saatten sonra başkasıyla olan bi haberini falan duyarsam yıkılırım, rabbim yaşatmasın

aklına kötü şeyler getirme canımmm,neden öyle birşey olsun olmaz, olsa da sen çok güçlüsün bunuda elbet atlatırsın ama şuanda ortada birşey yok, kendini yiyp bitirme yıpratma canım benimmmm :)) Herşey çok güzel olucak sen bu günlerinizin tadını ççıkar

kızz işteyken bi kaçamak yapıp geldim :)

buluşamamışssın üzüldüm ama sabaha kadar ağlasam mı diye cümleler kurmuşsun kızdım sanaa.. Niye ağlıyon kızz eninde sonunda buluşcann,,

Şansızlık olmuş.. Birşeyleri çok isteyince hep olur zatenn

Buluşma haberlerini bekliyorumm en kısa zamandaa cicimm

canlarım hepinize merhabaaaa, uzun bi zamandan beri yazamadım sizlere, bu hayat hepimizi yoruyor sanırım, ruhumuzu,düşüncelerimizi,bedenimizi.. canım kızlar öncelikle gelişmeler var: geçen mesaj attı aynen şunları yazdı: '' konuştugumuz şimdilik sır olarak kalsın ikimizin arasında. çünkü aile içi oldugundan bizi rahat bırakmazlar sürekli sorguya tutarlar. baktık ki biz anlaşıyoruz, 1 ay 2 ay sonra el ele çıkıp karşılarına açıklarız''... iyi hoş bayıldım bu mesaja. ancak şöyle de bi durum var ki, hepiniz biliyorsunuz, 1 aydır buluşmaya calışıyoruz ama hala tık yok. geçen hafta buluşucaktık, bayram dedi, bu hafta sonu buluşucaktık izmire gidiyormuş, sonraki hafta sonu dedik iğne adasına gidicekmiş.. sonu yok yani anlıcagınız. ve ben yedekte kız gibi görünüyorum sanırım, o kadar üzgünüm ki. iğne adasına gidiceğini bu gün öğrendm ve resmen yüzüm düştü kızlar anlatamam.. yani ben cepte kızım, o gezip dolaşıcak, istediğini bulursa beni basından atıcak , istediğini bulamazsa da bu kız hazır diyecek ve bana gelecek, bu mudur?????? artık bişeylerden emin değil sanırım, bu kadar kaçamaz bi insan. hafta içleri zaten buluşma lafı yok, her hafta sonu iş çıkarma bari.. böyle işte canım kızlar. tavsiyelerinize muhtacım resmen. napmalıyım, kendimi biraz çekeyim mi, eskisi gibi devam mı edeyim. haydi buyrun

Bak canım ben konunu ilk baştan beri okuyorum ve nedense sürekli mesaj atsada bu cocuğa cok ısınamıyorum daha doğrusu ben artık böyle ilişkilere çok sıcak bakamıyorum. Hem çok vakt ayrılan ama ortada hiç bişeyin olmadığı ilişkilere, belki senin arkadaşın ile alakası bile yok ama böyle hissediyorum bir kere şu anda sana böyle demesi çok çirkin çünkü şu anda onun ve senin rahatsız olması gereken hiç bişey yok dile gelmiş bişey yok siz arkadaşsınız o zaman hangi cesaret ile 2 ay sonra el ele çıkarız diyor ki arkadaş değilseniz sana 1 kere bile vakit ayırıp bir kahve içmiş değilsiniz neden bayramda sana 1 saat ayırmıyormuş sanki 3 gün sabahtan akşama kadar akraba mı gezmiş?
ben olsam açıkça neden böyle bir mail attığını sorar arkadaş oldugumuzdan ve bunda bir sakınca görmediğimden bahsederdim. sana açıkça duygularını söyleyip fikrini sordumu?
bu ne arkadaş böyle ayıp vallahi ayıp ..

ayyy canımmmmmmmmm üzülmmeeeeeeeee. neden hemen böyle düşünüyorsun ben anlamadım ki, şans işte olmuş olamaz mı hr seferinde, o seninle ayak üstü görüşmek istemiyordur, görüşünce uzun uzun konuşmak istiyordur, ama senin düşündüğün ihtimal de var, bunu burdaki kimse bilemez, madem o sana olması gerektiğinden daha samimi bir şekilde bu konuyu açmış, artık sende bunu söyleyebilirsin bence, söyleyebilmelisin, ben bu her hafta sonu işinin çıkmasından dolayı kasıtlı yapıyormuşsun gibi düşünüyorum de bakalım ne diyecek, için içini yiyeceğine onun içi içini yesin, sen yapma böyle kendini yıpratma lütfenn :) bu sorularını ona uygun bir dille sor, alacağın yanıta göre de bir yol izle bakalım ama nedenini ona söylemeden tavır alırsan kendisinden soğuduğunu düşünür, oda kendini geri çeker, peşinden koşsun istiyorsan sebebini söyle, bunu ona inandır sonra kendini geri çekk :):)))

ve nolur hemen olumsuz düşünme herşeyde böyle kurma, kendini yıpratmak başka hiçbirşey değil bu sevgili adaşım ::))

valla canlarım ne yapacağımı ben de şaşırdım, çok üzgünüm çok.. uyudum tüm gün mesaj atmış bissürü. niye atıyorsun ki o zaman o kadar mesaj.. kafan rahat değilse de beni cepte tutmaya hakkın yok.. 1.5 ay 2 aydır buluşucaz buluşucaz, izmire de gitmeyiver ya da iğne adasına da gitme, madem güçlü duyguların var..

ve kendimi bu kez sahiden salak gibi hissdiyorum.. çok buluşma meraklısı gibi gözüktüm, o da bahane üstüne bahane buldu.. yerin dibine girsem iyiydi.. buluşucaz diye onca kıyafet alıp, parfümümden ojeme herşey hazır olmasına karşın buyaklaşım beni çok üzdü, kırıldım kızlar. sanırım mutlu bir gün yok şu hayatta, olmayacak..

saçmalamaaaaa elinde değilse o en yapsın caanım neden böyle düşünüyrsun, hem sen yaparsın ne var bunda, insanların böyle şeyler hissetmesi , bu duyguları beslemesi, heyecanlanması, deeğer vermesi salaklık değil bence insanlığının bitmediğinin göstergesidir, lütfen hemen yıkılmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…