ayyy canım olur mu öle şey ne dostu iki günde dalga mı geçiosunn sennnn :):) duymamış olim sana sevgilim yok demek istemiş işte, sende ona tavır alınca rahatsız olduğunu düşünmüştür ve bu nedenle sana soğuk davranıodurr sakın öle şeleri aklına getirme apaçık ortada.. Yapma böle herşeye kuruntu yapıcağına mutluluğunun tadını çıkaaaaarrrr ::))))
herşey iyi hoş tatlım da hala ne telefon var ne de buluşma iması var.. anlamıyorum yani neyiz şimdi bizher sabah günaydın her akşam iyi geceler iyi hoş da neyiz biz yani sadece facebook.tan giden bi süreç var 1.5 aydır ve daha ne kadar böyle gidicek, bişeylerden mi emin değil yoksa olumsuz da yavaş yavaş mı kendini çekicek ya da olumlu da süreci mi uzatıyor? kafam allak bullak tatlım.. belki de o kızı unutamadıgı için sadece içindeki minik bi heyecanı simgeliyorum ben. ama artık ben de sıkılmaya başladım sanırım..
herşey iyi hoş tatlım da hala ne telefon var ne de buluşma iması var.. anlamıyorum yani neyiz şimdi bizher sabah günaydın her akşam iyi geceler iyi hoş da neyiz biz yani sadece facebook.tan giden bi süreç var 1.5 aydır ve daha ne kadar böyle gidicek, bişeylerden mi emin değil yoksa olumsuz da yavaş yavaş mı kendini çekicek ya da olumlu da süreci mi uzatıyor? kafam allak bullak tatlım.. belki de o kızı unutamadıgı için sadece içindeki minik bi heyecanı simgeliyorum ben. ama artık ben de sıkılmaya başladım sanırım..
Konunu takip ediyorum yazmak kısmet olmadı.. yalnız sunu diyebilirim çok heyecanlandım senin adına umarım hayırlısı olur senin için. rabbim yüzünü güldürür diğer konularından okudumda bunu hakediyorsun..
Bazen hiç tanımadığın insanın mutluluğuyla mutlu olur derdiyle dertlenir insanlar.. umarım herseyın hayırlısı olur hep içini böyle mutlu olmasını sağla pozitif düşünki öyle olsun hadi bekliyoruz bu güzel heyecanının devamını arkadaşım:)
Mutluluğu sonuna kadar hakediorsun canıö, hakkında hayırlsı, oldu işte gittikçe ilerleyeceksniz, kısa zamanda ne olduğunuz belli olucak.
Bu sefer ömürlük olması dileğimle cnm.
canım beniim :) hepimiz hak ediyoruz o mutluluğu inşallah bizi hakedicek ve o mutluluğa eriştiricek insanlar çıka hep karşımıza :) umutluyum ben şuan, içimde kocaman bi mutluluk var umarım ki bitmez tükenmezsabah mesajlaştık yine hem de aynı dakkada birbirimize attık mesajları çok şirindi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?