sizsiz asla :)

mesajlarınızı ancak görebilme fırsatı oldu canlarım :) mesajlarınızı okuyunca inanılmaz mutlu oldugumu yazmıştım, sizden de bu şekilde yaklaşımlar alınca ekstra mutluluk doğdu içime :) gelişmeler vaaaaaar, olmaz mı :) ama biraz garip gelişmeler oldu canım kızlar, başta üzüldüm sonra sevindim sanırım ben de delirdim sonunda akşam aniden, ortada hiç bir şekilde soru olmamasına karşın, konusu gelmemişken, sevgilimden ayrıldım dedi.. ben de ''aa evet ablama göstermiştin fotografını hatırladım''yazdım.. o da: '' o fotografı gösterdikten 1 hafta sonra ayrıldım'' yazdı.. anlam veremedim, başta acaba beni dostu olarak mı göryor da anlatıyor dedim ancak iyice düşündüğümde sanırım sevgilim yok imajı verdi bana.. ama yine de kafam takıldı oraya ve bozuldugumu açıkça belli ettim sevgili muhabbeti açmasına, belki döner o zaman çok mutlu olursun dedim.. o da yok bitti o iş dedi.. ( ama resmen gözümden yaş geldi yazarken ( bugün de biraz soğuk gibi, umarım yanılıyorumdur. siz ne diyorsunuz canlarım

ayyy canım olur mu öle şey ne dostu iki günde dalga mı geçiosunn sennnn :):) duymamış olim sana sevgilim yok demek istemiş işte, sende ona tavır alınca rahatsız olduğunu düşünmüştür ve bu nedenle sana soğuk davranıodurr sakın öle şeleri aklına getirme apaçık ortada.. Yapma böle herşeye kuruntu yapıcağına mutluluğunun tadını çıkaaaaarrrr ::))))

herşey iyi hoş tatlım da hala ne telefon var ne de buluşma iması var.. anlamıyorum yani neyiz şimdi biz her sabah günaydın her akşam iyi geceler iyi hoş da neyiz biz yani sadece facebook.tan giden bi süreç var 1.5 aydır ve daha ne kadar böyle gidicek, bişeylerden mi emin değil yoksa olumsuz da yavaş yavaş mı kendini çekicek ya da olumlu da süreci mi uzatıyor? kafam allak bullak tatlım.. belki de o kızı unutamadıgı için sadece içindeki minik bi heyecanı simgeliyorum ben. ama artık ben de sıkılmaya başladım sanırım..

s.a canım:)anlatacaklarım seni rahtlatıcak bak şimdi bizde ilk faceden knustuk arkadasımın söyleyip oglanın beni ekledigi zaman baya konusmustuk sonra ertesi gün mü ne yne nette knustuk böle heyecanlı heyecanlı:)uyumluyuz die hissetmiştim o zaman oda öyle hissetmş olsa gerek ki 5 aydır konusuyoruz:)evet 3 ay demişti ama farkettm ki 5 ay oldu artık:)hala bişey demiedik birbirmize ama sıksık yazıyoruz cepten:)uzattım baya ama:)) neyse sunu söyliycem tatlım 2,ci sefer konustugumzda benim acil gtmem gerekiyodu ömlide bişey konusuyoduk o yüzden ben dedim numaranı ver bari odan yazayım die kız halimle yoksa bizde alamazdık nolarımızı bence:)bide su var eklemek istediğim sen onu sevmişin eskiden bu yüzden kalbi sıcacık ona ama o daha yeni farkediyo sayılır seni anladın mı balım:)ben diyemem mesela suan esas oglana asıgım die fırsatım olmadı cünkü onnda öyledir bence:)ama bu yazısmak istemiyo yada sennle gecirdiği zamanlardan zevk almıyo değl canım netede olsa gercektede:)yinede senin 5 ay sürmesinde hayrlı zamanda hallolsun inşAllah:) ve suu apacık bi gercek ki erkekler istemedikleri seyi asla yapmazlar yoklugun nun için cok büyük eksiklik artık emin ol:))
her bir kız 1 ayı temsil letsi madem

sabrett, yavaş ve sakin adımlarla ilerlemek istiyor demek ki , neden bu kadar acele ediyorsun, bu belirsizlikler heyecan uyandırır insana. heyecanınız hiç bitmez işte daha ne istiyorsun, sevgili triplerine girme benden tavsiye canım, sende ağır ol.
Çokkk mtlu olucaksınız ileride daha sağlam adımlarla ilerledğiniz için demedi deme canımmmmm :))):))

sanırım haklısınız canım kızlar, ben çooook aceleci davranıyorum 7 aylık mıyım neyim ama oldum olası belirsizlikeri sevmem ki ben bundan rahatsızım belki de. biz neyiz yani şimdi? konuştugumuzu bile kimse bilmiyor, fazlaca action.lu akşam ablamla aynı ortamdalardı, sürekli elinde telefon napıyorsun falan demişler epey kızarmış bozarmış kimse bilmediği için bişey de diyememş tabi ama sabah yine günaydın falan yazdı, işte de olsa yazmaya devam ediyor ara ara. bi kesinlik olsa acele etmicem canlarım ama ''acaba hissi var mı'' sorusu beynime karıştıran. hani aylarca konuşur konuşur ben tam ümit bağlamış hayal kurarken çekip giderse diyorum.. ama inşallah dediğiniz gibi olur canlarım, gelişmeleri anlatmata devam edicem, beni takip edin anacıııım

yavru kuşlarım size kocaman bi haber getirdiiiim :) bir gün ansızın ortaköy.de buluşabiliriz hazır ol dedi, tarihini düşünücekmiş özel bişey olsun istiyormuş. olalalalala :) bide giderken ona bi kitap sözüm vardı onu götürücem, inşallah heyecandan bayılmam.

ama şöyle bişey var ki canlarım, tarih belli değil tarih için istiareye yatıcam demiş, sapıtmış mı yahu nedir bu :) hiçbişey tam olamıyor zaten.. hep soru hep sorun..

çokkkkkkkk güzel şeyler olucak canım sen sabrettt, arkadaşın şuanda, ona göre davran, belirsizlik yok herşey belli o şuan sadece arkadaşın.
sonrası da Allah kerim canım . Sadece izle ve olacakları gör canım, herşey çok güzel olucak, normal düz birşey olmasın öyle bir teklif olmasın istiyordur,

tarh içinde vardır sebepleri,, belki hediye belki lüks biryer düşünordur maaşını bekliordur, yada başka sebepler vardır, sabreeetttt.

Söz verdim yarına güzel olucak, Ay dolunay sabahh çok uzak,

Üstüme düşen gölgeme baktım AŞKI TENİNE ÇOK YAKIŞACAK..

Sennn raahat oll şekerimmm, kaptın çocuğu haydi hayırllısııı. Ama çokta hayaller kurma heyecanlanma, sabret, suan sadece arkadaşın başka hayallere kapılma.

aaay telefon numaramı istediiiiiiii kızlaaaaaaar :) böyle bi heyecan bi ter boşanmasıııı bendeeee :) ama bahaneyle istedi, bi fotograf göndericekmiş de ancak telden mesajla gönderebilirmiş... :) arkadaşım olmasın o benim sadece

ahahahahah arkadaşın olmamak için gerekli adımları atıor canım zaten, ay ben bile burda nasıl mutlu oldum şekerim .

Haydiii bakalım hayırlısı artık daha sık msajlaşmalar seni beklior, kısa sürede eminim ki istediğin olucakkkkkk

canlarııııııım mesajlaşıyoruz biz telefondan uzun uzun ve sık aralıklarla, bu gelişmeyi derhal paylaşmak istedim sizlerleeeeee

Konunu takip ediyorum yazmak kısmet olmadı.. yalnız sunu diyebilirim çok heyecanlandım senin adına umarım hayırlısı olur senin için. rabbim yüzünü güldürür diğer konularından okudumda bunu hakediyorsun..

canım benim güzel dileklerin ve iyi niyetin için milyonlarca kez teşekkür ederim :) beni öyle mutlu ettin ki anlatamammm :) rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, çok sağol tatlım, daha da güzel heyecanlar sizlerin olsun, iyi ki varsınız

Bazen hiç tanımadığın insanın mutluluğuyla mutlu olur derdiyle dertlenir insanlar.. umarım herseyın hayırlısı olur hep içini böyle mutlu olmasını sağla pozitif düşünki öyle olsun hadi bekliyoruz bu güzel heyecanının devamını arkadaşım:)

aynen canım benim aynen.. eski konularımı biliyorsun zaten anladıgım kadarıyla, sizlerin desteği olmasa idi inanın ki bu kadar güçlü olamazdım, gerçeği bu denli göremezdim. o yüzünü görmeyip adını dahi bilmediğimiz insanlar koskocaman bi yer kaplıyor hayatımızda ve ben sahiden şükrediyorum varlıgınıza :) bazen öyle yalnız hissediyor ki insan kendini, kalabalıklar içinde yalnız kalmak da en kötüsü, işte bunu sizlerle tavsyelerinizle aştım :) hep pozitif düşünüyorum, sizlerin her fikrine çok güveniyorum çok deger veriyorum. çok çok sağol canım benim, topiğimi takip edin inşallah güzel şeylere bağlanır sonu da, hepinizi seviyorum

Mutluluğu sonuna kadar hakediorsun canıö, hakkında hayırlsı, oldu işte gittikçe ilerleyeceksniz, kısa zamanda ne olduğunuz belli olucak.

Bu sefer ömürlük olması dileğimle cnm.

Mutluluğu sonuna kadar hakediorsun canıö, hakkında hayırlsı, oldu işte gittikçe ilerleyeceksniz, kısa zamanda ne olduğunuz belli olucak.

Bu sefer ömürlük olması dileğimle cnm.

canım beniim :) hepimiz hak ediyoruz o mutluluğu inşallah bizi hakedicek ve o mutluluğa eriştiricek insanlar çıka hep karşımıza :) umutluyum ben şuan, içimde kocaman bi mutluluk var umarım ki bitmez tükenmez sabah mesajlaştık yine hem de aynı dakkada birbirimize attık mesajları çok şirindi :)

İnşallah canım, ben beni senin mutlu olduğun gibi mutlu eden birini buldm 3,5 senemizi de geçirdiik , o mutluluk zaman zaman değişior canım, ruh hallerinize göre, ama o sevginiz hiç amahiç değişmior bana inan, en sinirli anınızda bile bakışlarda o sıcaklık hissedilior, kavuştuktan sonra asla pes etme, ne kavgalar etsenizde aylarca aranız bozuk olsada seveni bulmak çok zor, sakın kaybetme. o güzel günleri kötü geçirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…