hihhihi, burcun ne bu arada senin canım , çook merak ettim :):)
Benide aynen öyle senin mutlluluğun sevindiriyor. Senin anlattıklarnla ben sevgilimle ilk günlerimi hatırlıyorum. Sayende eski tadıma geri döndümmm. masumca , çıkarın olmadan, canı gönülden istediğin her dileğin olması gereken zamanda seni en mutlu edecek şekilde gerçekleşecek bana inan. Bu yüreğini asla kaybetme , kaybetmeyelim, etrafımda insanların arkasından iş çeviren, çıkarları için yaşayan ço insan var ve benim gibi insanların kalması beni mutlu ediyor. Evet hatırlıyorum senin önceki ilişkini, kurtulman çok iyi oldu, seni haketmiyordu. Neden sıkasın ki, seven insan sevdiğiinden sıkılır mı ?? o yoğun stresli işinin içinde senden gelen bir mesaj yüzünün gülmesine sebep olur, stresinden uzaklaşmasına, mutluluğuna sebep olur duyguları sennle aynı ise. eğer yoğunsa zaten geç yazar sende anlarsın akşam devam edersiniz, bu gayet normal. sende alayış gösterirsin.
Ne olursa olsun da hayal kırıklığı yaşama canım, herkes senin hayal ettiğin gibi olmak zorunda değil ki , sen hayalinde bir melek düşlersin , şansına bir şeytan düşer kısmetine :) hahaha. Allah korusun da. Bu kısmet işi, sadece körü körüne bağlanma, sonra en canı acıyan sen oluyorsn
niye uzgun surat koydun yaslariniz yazdiktan sonrafazla oldugunu dusunuyorsan kesinlikle degil. ben de kendimden buyuk biriyle birlikte olmak isterim.. biraz da yas ilerledikce hic de sorun olmaz iyice kapanir fark.
bunlar tatli heyecanlar. olacagi mutlaka vardir. bu kadar ustune dusmezdi yoksa. kotu dusunme iyi dusun iyi olacak.
biraz daha zaman gecsin iyice alisirsiniz birbirinize. cocuk o yogunlukta yine de sana msjlar atiyor,ilgileniyor. hakkinizda hayirlisi :)
canim ya saka anlaminda demis o lafi
takma abi lafina uzme kendini
canım bence brz uzaklaş bu fikirden bir erkek kolay kolay hoşlandığı bir insanla abi kardeş muhabbetine girmez..
hiç hoşlanmadım böyle demesinden hem sabah akşam msj at hem ortada hala bişey olmasın abi de
tam olarak ne yazmıs canım günaydın msjı olarak ?
ben sevmedim bu çocuğu hem sabah akşam msj at hem görüşme etme telefon numaran yok dimi daha sadece facebook üzerinden konuşuyorsunuz
bişeyler yapıp harekete geçirmek lazım
her sakada bi gercek payi yok mudur tatlim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?