sizsiz asla :)

benim burcum boğa canım, onunki balık. (yine balık yine balık, ben balık erkeklerinden nefret ettikçe tüm balıkları çekiyorum ) yaşı itibariyle ve akraba içi olmasından dolayı da biraz uzak davranıo olabilir aslında, ama canım kesin emin olsam sevgisinden zaten bi çabam olur da şuan hiç bişeyden emin değilim. sadece yazıyor ve bi iki küçük ima var.. bide ben kaptırınca, ki kaptırdım sanırım, sürekli ondan mesaj bekliyorum gelmeyince de üzülüyorum. hayal kırıklığına uğrarsam bidaha onla aynı ortama giremem canım, zaten çok utangacım bide gururum incinirse tam olur. belki tek düşündüğü hoş sohbettir tatlım, yazıp da rezil olmak da var, çünkü bayram düğün vs hep bir aradayız biz

niye uzgun surat koydun yaslariniz yazdiktan sonra fazla oldugunu dusunuyorsan kesinlikle degil. ben de kendimden buyuk biriyle birlikte olmak isterim.. biraz da yas ilerledikce hic de sorun olmaz iyice kapanir fark.
bunlar tatli heyecanlar. olacagi mutlaka vardir. bu kadar ustune dusmezdi yoksa. kotu dusunme iyi dusun iyi olacak.
biraz daha zaman gecsin iyice alisirsiniz birbirinize. cocuk o yogunlukta yine de sana msjlar atiyor,ilgileniyor. hakkinizda hayirlisi :)

Son düzenleme:

amin canım, çok çok sağol :) yok yaşı sorun yapmıyorum ifadeyi hatalı koymuşum belki de içinde bi hissiyatı vardır canım ben pek inanamasam da. olursa eğer dünyanın en mutlu kızı ben olurum sanırım. çok çok istiyorum ama bişeyi bu kadar çok isteyince de olmazmış.. ben de elim kolum bağlı bekliyorum pc başında öylece. daha telefon numaralamız yok birbirimizde

olmadddııı amaaa yine modun bozulmuşş canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ::))))

yapma böyle bunları düşünme, hayat zaten yeterince probleml i, yeterince can sıkıcı.Düşünme olumsuzları yaşa hesapsızca nolurrr..
Düşünme olumsuzlukları, hayatta herşey olacağına varır. olmazsa da olmaz, gurur yapacak birşey yok. belki hoşlandı sonra düşünceleriniz uymadı, hayat buuuuu..

Olacağı varsa olur olacağı yoksa dünyada sadece ikiniz kalsanız yine de kkavuşamazsınız.

çok istersen olmaz diye kim söyledi sana ilk defa duyuyorummmm, benmm bildiğim birşeyi çok istiyorsan olur, masumca istiyorsan canı gönülden istiyorsan hem öyle bir olur ki geç bile olsa olur ve en hayırlısı olur :):)))))

Biz sevgilimle 1 sene bekledik, o bana ilk teklif ettiğinde aynı lisedeydik o son sınıftı. bana teklif etti, biraz naz yapayım dedim, 1 hafta beklettim. cevabımı söyleyeceğim zaman göremedim 1 hafta sonra baktım başka kızlarla araası iyi , kıskancımdır çok, daha konuşmadım onu bekledim. olmadı. Aradan 1 yıl geçti, messenger da ekli ama gururumuzdan ikimizde hiç yzmıyorduk.
Neyseki 1 yıl sonra selam yazmasıyla herşey konuşuldu ve başlandı Allah ıma şükürler olsun.

bazen niyetini hemen belli edememen , bazen yaptığın bir gurur, bazen söyleyeceğinn bir sözz hayatını olumsuzzz yönde yada olumlu yönde değişebilir ama çok küçük ayrıntılarda gizli herşeyy..

o yüzden diyorum ya boşver olumlu olumsuz birşey düşnme içinden geldiğini yap, yapamadıkların için pişman olma ilerde, şunu da deseydim

aramızdakiler bitmeden bir aşkımmmm deseydinn diye dşünme sonra.

canim kizlar surekli yazisiyoruz hersey yolunda derken aksamki olay icime ates topu gbi oturdu. sen 84.luydun dmi dedim.evet abin yasindayim abiye saygisizlik yok deyip gulmus.ben de bozuldum ve kalbimin parcalari sana dogru geliyor dedim.o da dur yahu hemen kirilmasin o kalp sorunun altindaki iyi niyeti anladim yazip gulmus.ama cok kotuyum,sahiden abim oldugunu mu dusunuyor ki lutfen yardim edin kizlar napmaliyim ((((((

canım bence brz uzaklaş bu fikirden bir erkek kolay kolay hoşlandığı bir insanla abi kardeş muhabbetine girmez..

hiç hoşlanmadım böyle demesinden hem sabah akşam msj at hem ortada hala bişey olmasın abi de

valla tatlım ben anlamadım, bu sabah muhteşem bi günaydın mesajı yazdı.. ama o abi vurgusu çok garipti haklısın.. hiç anlam veremedim ama madem abi gibi görüyorsa kendini hergün atmasın mesaj, ben umutlanıyorum bu çok kötü bi durum.. dersen ki sen yazma.. o da olmuyor işte napsam şaştım kaldım kızlar

tam olarak ne yazmıs canım günaydın msjı olarak ?

ben sevmedim bu çocuğu hem sabah akşam msj at hem görüşme etme telefon numaran yok dimi daha sadece facebook üzerinden konuşuyorsunuz

bişeyler yapıp harekete geçirmek lazım

upuzun canım böyle söz içeren ama kendisi yazmış bildiğin sevgili mesajı.. yok canım hala telefonlar feysbuk üzerinden yazışıyoruz ama sohbetimiz şu 2 3 günde çok ilerledi. bişeyler yapmak lazım tatlıcım da ne

aklıma gelen biraz uzaklaşman veya açıkça sorman biz neyiz diye ??
bilemedim ki bende
hiç sevmediğim ama boyna basımda biten erkek tipi net olacaksın neet

aile olarak yakınlık var ya tatlım bizde ondan tam olarak açılamadıgını düşünüyorum ama herhalde aylarca yıllarca böyle gitmez ki bu konuşma ben de çok istiyorum bian önce çözüme ulaşsın ama sanki biraz daha zaman var gibi gibi

her sakada bi gercek payi yok mudur tatlim ((

konunu takip ediyorum ama yazmadan duramadım:) çocuk ne yapsa ne söylese yanlış anlıyorsun sanki biraz alıngansın böyle yaparsan adamı kaçırırsın valla:)
şaka yapmış sadece maksat muhabbet olsun diye takılmış sana..aranızdaki muhabbet keyifli, tadını çıkar çok özlersin bugünleri

ayyy canm sana inanmıyorumm, sevgili adayın sana bu konular ile ilgili kompleksi olmadığını blirtmek istemiş, sen nereye çekmişsinnnn
sennn rahat ol keyfine bakk canım sıkma kendini böyle şeylere sakın ama sakınnnnnnnnnnnn..

Seninle ilgileniyor, herşey olacağına varır, bence acele eetme biz neyiz filan da deme, zaten buluştuğunuzda anlarsn ne olduğunuzu sen.
Sadece buluşma teklif ettiğinde tarihini filan koyun kesin, başka türlü netliğe kavuşmaz canım

canım canım kızlar hepinize sonsuuz teşekkürler :) benim de ''biz neyiz'' diye sormak pek dilimin ucuna gelmedi.. sanki bişeyler zaten belli gibi, ama biraz saflık mı var anlamadım.. ''abi'' konusunu sanırım dediğiniz gibi şaka olarak söyledi, yoksa böyle samimi konuşmazdı sanki.. ama yine de telefon olmaması ve buluşma teklifi olmaması kafa karıştırıcı. neyi bekliyor bilmiyorum canım kızlar, ama herşeyin bir zamanı var derler ya.. demek öyle.. :) iyi ki varsınız, mesajlarınızı okumak bana tarifsiz bi mutululk ve teselli katıyor. hepinizi çok seviyorum sağolun varolun canlarım

Sende sağol varol canım, senin konunu okumakta bana mutluluk ve heyecan verdi, insanlar ster istemez zaman geçince ilk gün ki heyecanını unutuor, sevgi tabiki azalmıyor ancak farklı bir boyut alıyor, bizde bu aralar sınanıoruz galiba, ikimizde farklı konulardaki streslerimizi birbirimize yansıttık neyazıkki , ama bunları görünce ilk günlerim aklıma geldi , ne kadar çok sevdiğim heyecanlandığım. Onu kaybetmeyi asla göze alamayacağımı hatırladım tekrar.

Birbirini sevenler artık kavuşsun diyorum, çokkkta mutlu olsunlar, nazarlar değmesin maşallahh.

Öptüm çok yine gelişmelerden haberdar ettt

hehehe bencede, bu siteye girer girmez önce bu konuya bakıorum ve heyecanla beklyorum güzel haberlerini canım ::)))))

Yok muu bir gelişmeee ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…