• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

☠️ 2 YAŞ SENDROMU 😶‍🌫️🫨😵‍💫🫣

Allah sabır versin:KK70: bizimki çok bilmişliğinden sormuyor her şeyi bildiğine inanıyor asla kabul etmez bilmediğini :KK70: hayır öyle değil anne bak sana gösteriyim 🤣
Zordayım ya 😂 okula başladı 20 gündür hasta içtiği ilaç yeterli gelmemiş 😔 cumartesi pazar pazartesi günü 11:00-19:00 arası kesintisiz Lego oynadık yemin ediyorum ki abartmıyorum sadece yemek ve wc için kalktık delirdim . Şimdi doktor ilaç yetersiz geldi diye iğne verdi okula gitmeyecek ve 4 gün evde 😂 kesintisiz Lego günlerim yeniden başlıyor . Bu arada baba 20 gündür bir eğitimde biz bir şehirde yalnızız 😂 delirmeme ramak kaldı 😂 sabah akşam iğneye gidiyoruz . Neden anne anne neden ? 😂

Bizim kız zil sesini çok seviyor eve girene kadar defalarca zilimizi çalar😂 yanında sesimizi yükseltmemeye ciddi gayret gösteriyoruz bu seferde parkta çığlık çığlığa oynayan bağıran cocuklari görünce de neden bağırdıklarını anlamlandıramıyor öylece bakıyor yanlarına da gitmiyor hassas kız😂
Kendi basması sorun değildi başkası basınca birden onu duyduğu zaman dehşete düşüyor çok ağlıyordu küçük oğlum da çamaşır makinesi ilk şu aldığında çıkan sesten korkuyor eğer o an yanında olursa korkuyla kaçıyo

Zordayım ya 😂 okula başladı 20 gündür hasta içtiği ilaç yeterli gelmemiş 😔 cumartesi pazar pazartesi günü 11:00-19:00 arası kesintisiz Lego oynadık yemin ediyorum ki abartmıyorum sadece yemek ve wc için kalktık delirdim . Şimdi doktor ilaç yetersiz geldi diye iğne verdi okula gitmeyecek ve 4 gün evde 😂 kesintisiz Lego günlerim yeniden başlıyor . Bu arada baba 20 gündür bir eğitimde biz bir şehirde yalnızız 😂 delirmeme ramak kaldı 😂 sabah akşam iğneye gidiyoruz . Neden anne anne neden ? 😂
O nedenler hiç bitmiyor neden namaz kılıyorsun anne dedi bugün anlattım ama ben kılmanı istemiyorum diyor telefon a bildirim gelince yine mi namaz zamanı gelmiş ne kadar çok geliyor diyo 🤣

Sen de ona yap aynısını neden neden neden. Ben kızıma öyle yapıyorum sinir olduğum bir hareketi tekrar ediyorum deliriyor :D

O nedenler hiç bitmiyor neden namaz kılıyorsun anne dedi bugün anlattım ama ben kılmanı istemiyorum diyor telefon a bildirim gelince yine mi namaz zamanı gelmiş ne kadar çok geliyor diyo 🤣
Ya sinirlerim bozuldu 😂😂

Kendi basması sorun değildi başkası basınca birden onu duyduğu zaman dehşete düşüyor çok ağlıyordu küçük oğlum da çamaşır makinesi ilk şu aldığında çıkan sesten korkuyor eğer o an yanında olursa korkuyla kaçıyo
Çamaşır makineside var evet su alırken bana bakıp makine makine diyo sarılıyor. Demekki tüm çocuklarda bazı seslere karşı hassasiyet olabiliyor bunu duyduğuma sevindim 😊

Sen de ona yap aynısını neden neden neden. Ben kızıma öyle yapıyorum sinir olduğum bir hareketi tekrar ediyorum deliriyor :KK70:
Yeğenim(Aralık'ta 3 yaşında olacak,) yaramazlık yaptığında neden attın,neden döktün,neden tükürdün diye sorduğumda, çünkü atmak istedim, çünkü dökmek istedim, çünkü tükürmek istedim diyor.ansnsjs Bazen severken poposuna falan vuruyorum neden vurdun diyor çünkü vurmak istedim diyorum öylece bakıp kalıyor.sjsjdjd

Yeğenim(Aralık'ta 3 yaşında olacak,) yaramazlık yaptığında neden attın,neden döktün,neden tükürdün diye sorduğumda, çünkü atmak istedim, çünkü dökmek istedim, çünkü tükürmek istedim diyor.ansnsjs Bazen severken poposuna falan vuruyorum neden vurdun diyor çünkü vurmak istedim diyorum öylece bakıp kalıyor.sjsjdjd
Yaa benimki de öyle canım öyle istedi canım öyle çekti diyor sevecek olsam anne şöyle hareketler yapma diyorum sana yapmasana canım acıyor hiç hoşlanmıyorum bundan diyor gıdıklasam bile böyle sanki 3 yaşında değil de ergen gibi

Okuldan alırken öğretmen bir şikayette bulundu şuan unuttum 😂 öğretmen neden yaptın demiş oda yanlışlıkla oldu öğretmenim demiş . Sonra arabaya bindik dedim ki oğlum neden yaptın ? Canım öyle istedi anne dedi 😂😂 birşeye sinirlensin evin heryerini tükürüyor baştan aşağıya

Hahah benim kız da bir şeye istemiyorum dediğinde neden diyorum, çünkü istemiyorum. Çok haklı 😅

Üzerindeki kıyafet sana çok yakışmış güle güle kullan annecim diyor 🥹

Back
X