- 13 Ocak 2020
- 46.058
- En iyi cevaplar
- 2
- 176.727
- 598
- 33
Insaf sahibi bir bebe yatağa da işeyebilirdiBezi bıraktırmaya çalıştırdığımız dönem bi şeye izin vermediysek ya da yaptığı bir şeye kızdıysak yatağımızın yanına gidip yere işiyordu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insaf sahibi bir bebe yatağa da işeyebilirdiBezi bıraktırmaya çalıştırdığımız dönem bi şeye izin vermediysek ya da yaptığı bir şeye kızdıysak yatağımızın yanına gidip yere işiyordu![]()
Sihirli kelimesi vardır mutlaka. Mesela bizimkininki sürpriz. Haa nee sürpriz mi?Ya yön değiştir dikkat çek nasıl ama nasıl ne dikkatse dağılmıyo ki![]()
Yaa onu da oyun kabul ediyo demek ama şu an bizim duygular daha ilkel benceSihirli kelimesi vardır mutlaka. Mesela bizimkininki sürpriz. Haa nee sürpriz mi?bir de şey alarm çalacak şimdi süren dolcak diyorum. Dinliyor. Bazen alarm kuruyorum cidden, anında bırakıyor ne varsa şunu yap diyor alarm diyorum yapıyor
![]()
Ayy hayalim zamanlarAy bi de şey yapıyorum bazen size de fikir olsun. Hadi sen robot ol diyorum ne dersem yapacaksın. Sonra robot kalk robot otur robot su iç, robot pijamalarını giy derken ne yaptıracaksam yaptırıyorum, pişman değilim kızım jdhdj![]()
Evet birkaç ay sonra daha yönlendirebilir olacak. Şimdi tamamen iç güdüsel hareket ediyordur. Cnbc-e prometheus and bob vardı. Aklıma hep o geliyordu daha ufakken bi şey yaptırmaya çalışıncaYaa onu da oyun kabul ediyo demek ama şu an bizim duygular daha ilkel bence![]()
Ne diyo hadi sen dd anlat bakiimSendrom hic bitmiyor ki?
8yasdan bildiriyorum![]()
InsafsızzzzEvet birkaç ay sonra daha yönlendirebilir olacak. Şimdi tamamen iç güdüsel hareket ediyordur. Cnbc-e prometheus and bob vardı. Aklıma hep o geliyordu daha ufakken bi şey yaptırmaya çalışınca![]()
Onlar bize acımıyor merve, sen de acımaInsafsızzzz![]()
Herseye göt atiyorNe diyo hadi sen dd anlat bakiim![]()
Git burdan![]()
Bende bi tane de 1 yaşında var o da çorabı ayağından çıkaramıyo diye sinirlenip yerlere kafa atıyor ona ağlıyor ben onun iki yaş üç yaş halinden dehşet korkuyorum şuan![]()
Benim bebe 4 e 2 ay kaldıArkadaşlar idare etmeyi öğrenmeniz lazım, onun seviyesinde düşünün komplike cevaplar vermeyin, hele mantıklı açıklamalar hiç yapmayın olmuyor![]()