• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

☠️ 2 YAŞ SENDROMU 😶‍🌫️🫨😵‍💫🫣

2 yaş umarım devam etmez bu huylar
Benim kızda ne versem yesin diye eline yüzüne sürüyor saçlarına banyo ettirmekten bıktım 🥴😂
Ağlama krizleri var bir de Allahım küçük birşey için ağlıyor 😁

2 yaş umarım devam etmez bu huylar
Benim kızda ne versem yesin diye eline yüzüne sürüyor saçlarına banyo ettirmekten bıktım 🥴😂
Ağlama krizleri var bir de Allahım küçük birşey için ağlıyor 😁
Valla ne zamam biter diye soracaktık yoo 3 yas kötü yok 4 yaşa hiç gelmeyin aman da 8 yas fena ddiler 🤣🤣🤣

-Onlar ( aynı yasda kuzeni ) benimle aynı parka gelmesin.
- ben hep önde yürüyeceğim kimse benim önümde yürümesin.🤭🤣🤣🤣

Az önce muzun daha olgunlaşmamış olduğunu anlatamadığım için bıçakla soydum elma gibi öyle verdim.
Diyo ki:
-Anne bu ne?

Ahhhh saçlarım ağardı resmen benim 🙁
Su ister ağlar , veririm yine ağlar döker.
Yemeğini önüne koyarım neden koydum diye ağlar tabağı yere fırlatır .
Zaten iştahsızdı doğduğundan beri. Şimdi iyice kesildi iştahı. Bi kase yoğurtla günü geçirdiği oluyor 🥲

Bizimki 2 yaş değilde büyümüş tekrar küçülmüş gibi çok fena çoook 🤔

Az önce muzun daha olgunlaşmamış olduğunu anlatamadığım için bıçakla soydum elma gibi öyle verdim.
Diyo ki:
-Anne bu ne?
Ben o an içimden zıkkım o diyorum 😂
Oğluma da canım benim o bir muz diyorum 😂 ana gibi anayım

Asansörün düğmesine ben basıcam. Kazara başkası basmışsa saatlerce ağlıcam. Dolabın kapağını ben kapatcam. Önümdeki şişe kapağını sen alamazsın ben sana vericem. Ben ben ben benn......... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Anne ben şapkamı takmıcam
Çıkarırım
Anne ben şapkamı takcam
Ve tekrarrrrrrr ve tekraaaaarrr...

Ne kadar da eğlenceli bir başlık olmuş 🙈 haşlanmış yumurtayı ikiye bölüp neden tekrar birleşmiyor diye ağlamak gibi seyler bizde de var, ne yapacağımı bilemiyorum çoğu zaman. Sahi ne zaman bitiyor bu sendrom

Oğlum 2.5 yaşında. Bir hafta boyunca gece uyanıp bana neden bakıyorsun diye ağladı. Sonraki hafta bana neden bakıyorsun dediğinde tanımadım dedim bu seferde nasıl tanımazsin beni diye ağladı. 😬
~~
Geçen günde bizim yataktan atladı ve düştü. Neden düştüm benim neden kanatlarım yok dedi ağladı. Bı an kuşların kanadı olur diye dilime geldi ama tongaya düşmedim. Deseydim eminim ben neden kuş değilim diye aglayacakti. Yemedim oğlum tuzağına düşmedim bu sefer. 😂

Son düzenleme:
Tuvalet işini tamamladık ama aşırı bir merakı var kızımın. Deneysel şeyler yapıyor 🥴 mesela 2 tane oyuncak tavşanı var biri osman biri memet. Osman kıymetlisi, memeti de sever ama onu biraz daha pis işlerinde kullanıyor 😄 mesela ikisini de alır parka giderken kaydıraktan memeti kaydırır, osmanı kaydırmaz pislenmesini istemez.

Neyse geçenlerde memetin şortunu çıkarmış bir güzel boş lazımlığın içine koymuş, bana da gelme git diyor. Bir güzel de oturup çişini yapmış şortun üstüne, bak ne yaptım diyor 🤦‍♀️

Hepsi iyi hoş sabrediyorum ama telefonumu alıp şeytanın bile aklına gelmeyecek yerlere saklıyor o zaman delirtiyor beni 😬

Tuvalet işini tamamladık ama aşırı bir merakı var kızımın. Deneysel şeyler yapıyor 🥴 mesela 2 tane oyuncak tavşanı var biri osman biri memet. Osman kıymetlisi, memeti de sever ama onu biraz daha pis işlerinde kullanıyor 😄 mesela ikisini de alır parka giderken kaydıraktan memeti kaydırır, osmanı kaydırmaz pislenmesini istemez.

Neyse geçenlerde memetin şortunu çıkarmış bir güzel boş lazımlığın içine koymuş, bana da gelme git diyor. Bir güzel de oturup çişini yapmış şortun üstüne, bak ne yaptım diyor 🤦‍♀️

Hepsi iyi hoş sabrediyorum ama telefonumu alıp şeytanın bile aklına gelmeyecek yerlere saklıyor o zaman delirtiyor beni 😬
Giydirmeye çalışmadı mı tekrar sortu aman aman 🤣

Giydirmeye çalışmadı mı tekrar sortu aman aman 🤣
Yok allahtan pek dokunduğunu görmedim 🥲 ama bence nesnelerin çişle olan tepkimesini merak ediyor 😂 benim kıyafetlerimi de klozete atıyor mesela. Hiç bir tepki vermemeye çalışıyorum merakını gidersin diye ama bazen sınıyor insanı 😵‍💫

Yok allahtan pek dokunduğunu görmedim 🥲 ama bence nesnelerin çişle olan tepkimesini merak ediyor 😂 benim kıyafetlerimi de klozete atıyor mesela. Hiç bir tepki vermemeye çalışıyorum merakını gidersin diye ama bazen sınıyor insanı 😵‍💫
Allah sen büyüksün ya Rabbim 🤣🤣🤣

Bence 2-3 yaş arası bebelerin altın çaği, ben bu dönemlerinde çok keyif alıyorum küçüğüm tam bu dönemde. Büyük içinde hep şey derim keşke bir günlüğüne o dönemine dönüp yaşasam tekrar 😂

Back
X