• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

☠️ 2 YAŞ SENDROMU 😶‍🌫️🫨😵‍💫🫣

Bir de bizim deli kız baba aşığı. Teyze acıktım diyor ne yiicen dediğim zaman baba diyor. Sıkıldım oyun oynayalım dediğinde ne oynayalım diyorum baba diyor.snsjsjdjd Sorduğum birçok soruya cevap olarak Baba diyor🤣🤣 deli oluyorum deliiiii. Adın ne diye sorduğum da bile baba diyor.

Bir de bizim deli kız baba aşığı. Teyze acıktım diyor ne yiicen dediğim zaman baba diyor. Sıkıldım oyun oynayalım dediğinde ne oynayalım diyorum baba diyor.snsjsjdjd Sorduğum birçok soruya cevap olarak Baba diyor🤣🤣 deli oluyorum deliiiii. Adın ne diye sorduğum da bile baba diyor.
Annesi çok başarılı bir çalışma yürütmüş tebrik ediyorum kendisini :D

Annesi çok başarılı bir çalışma yürütmüş tebrik ediyorum kendisini :KK70:
Tabii her soruya baba cevabı verince ben sinirleniyorum bak geliyo beş kardeeeş derken ağzımın ortasına çakıyor silleyi.sjsjsjs

İki gün boyunca kakamı tuvalete göndermek istemiyorum deyip altına yapmıştı psikolojisi bozuk sanmıştım. Bugün randevu almıştım ama şükür ki şimdi de kakam eve gitsin deyip yapmaya başladı. Bakalım yarın nasıl alengirli ruh haliyle karşıma çıkacak 😂😂

Birde ben evde sinirlenince Allahım sen aklımı fikrime zihnime sahip çık sen sabır ver diye bağırıyorum 😂😂😂😂😂

İki gün boyunca kakamı tuvalete göndermek istemiyorum deyip altına yapmıştı psikolojisi bozuk sanmıştım. Bugün randevu almıştım ama şükür ki şimdi de kakam eve gitsin deyip yapmaya başladı. Bakalım yarın nasıl alengirli ruh haliyle karşıma çıkacak 😂😂
Kaya el sallayıp öpücük atanları okudu bu gözler.😂

merve merve anlatacaklarim bukadar tisikkirlee
IMG_20231101_235736.webp

Back
X