- 13 Ocak 2020
- 46.055
- En iyi cevaplar
- 2
- 176.716
- 598
- 33
Neeeeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neeeeeee
Hobisiydi çocuğumun ne şaşırıyonNeeeeeee![]()
Başka yere yapıyo kakasınıHobisiydi çocuğumun ne şaşırıyonşimdi bıraktı başka hobileri var
Yok kaka düzene girdi şükürBaşka yere yapıyo kakasını![]()
Yaz rahatlarsın belkiYok kaka düzene girdi şükürbaşka yaramazliklar
O sırada benim çocugum da kakaya sonra yine yapıcam söz diye klozete konuşuyorduKaya el sallayıp öpücük atanları okudu bu gözler.![]()
Bizimki halıya yapıp yanıma gelmişti anneee içerde bokum var üzerine de çiş yaptım hemde kocaman gel bakk diyeYok kaka düzene girdi şükürbaşka yaramazliklar
Ya ben zaten asla hazır hissetmiyorum ooyBizimki halıya yapıp yanıma gelmişti anneee içerde bokum var üzerine de çiş yaptım hemde kocaman gel bakk diye![]()
Yaz rahatlarsın belki![]()
Birgün benim bebe ortalığa sıcmıs sallanan atın tam arkasına denk gelmiş anne at kaka yapmış iyy pis diye bana yutturmaya çalıştı bu olayıBizimki halıya yapıp yanıma gelmişti anneee içerde bokum var üzerine de çiş yaptım hemde kocaman gel bakk diye![]()
Allaah sen büyüksün. Yaa istiyom diye ağlayarak bi şey yaptırmaya çalısınca ağlamanı durdur öyle söyle diyorum. Ağlardan yapmam diyorum. Ay en zoru o ya. Işler mi isleme zmi bilmiuom ama deniyomMisafir varken gözümün içine bakarak yeni temizlediğm eve kurabiyeyi paramparça etmesi , unu alıp hamur yapmaya kalkışması, sandalyeyi çekip yüksek heryeri karıştırıp evde tek toplu yerbırakmaması en zoru da herşeye herşeye ağlaması
uyurken sinir oluyorum diye bilerek ağzını şapirdatiyor gözümü kapatıp bu bebeyi ben doğurdum benim bebem diye sakinlesiyorum
![]()
Şuan bende o taktiği uyguluyorum işe yarıyor geneldeAllaah sen büyüksün. Yaa istiyom diye ağlayarak bi şey yaptırmaya çalısınca ağlamanı durdur öyle söyle diyorum. Ağlardan yapmam diyorum. Ay en zoru o ya. Işler mi isleme zmi bilmiuom ama deniyomşu an işliyo
![]()
Ay çocuk Büyütürken en zorladığım kısımdı neyseki geçtiYa ben zaten asla hazır hissetmiyorum ooy
Haha çok uyanıklar yaa yeni nesil dehşet bişeyBirgün benim bebe ortalığa sıcmıs sallanan atın tam arkasına denk gelmiş anne at kaka yapmış iyy pis diye bana yutturmaya çalıştı bu olayı![]()
Ya ben sese dayanamıyom. Sesli oyuncak bile almadım. Oyun sesi onun sesi okey ama ağlama sinir bozucu çok.Şuan bende o taktiği uyguluyorum işe yarıyor genelde
Benim emiyo hala ondan da çoooook korkuyom. Azaltcaz bi ara sonra bitcek inşAy çocuk Büyütürken en zorladığım kısımdı neyseki geçti
İlk oğlum memeye son dönemde çok düşmüştü ama 3 günde çok rahat bıraktık ikincide çok zor olacak gibi gece emmesini bıraktırmaya çalıştım günlerce uyumadı yetmedi meme vermiyorum diye yerden yere attı sinir krizi geçirdi acıkıyo resmen ya dayanamıyor emmeyince kesin bırakırken ağzıma eder buBenim emiyo hala ondan da çoooook korkuyom. Azaltcaz bi ara sonra bitcek inş![]()
Bizimki peşin peşin söylüyor bak çok ağlarım diyeAllaah sen büyüksün. Yaa istiyom diye ağlayarak bi şey yaptırmaya çalısınca ağlamanı durdur öyle söyle diyorum. Ağlardan yapmam diyorum. Ay en zoru o ya. Işler mi isleme zmi bilmiuom ama deniyomşu an işliyo
![]()
Ay biz bıraktık rabbime hamdu senalar olsunBenim emiyo hala ondan da çoooook korkuyom. Azaltcaz bi ara sonra bitcek inş![]()