- Konu Sahibi Needababy84
-
herkese merabalar....... günler diliyorum.
selam, çok geçmiş olsun.. aslında çok çok mucizevi beklentilerle gitmemek gerektiğini hepimiz biliyoruzdur ancak hayal kurmamak ve o hayallere kapılmamak elde değil. yine de istediğiniz vücuda kısa zamanda ödemleriniz inince ulaşacaksınız, ne de olsa yaza daha çok var :)
3lt yağ alındığını bilmiyordum açıkçası, ben bir yıl önce görüşmüştüm ikna olmuştum, annemi anca ikna edebildim ve bu hafta randevu almayı planlıyordum ama beni biraz tereddüte düşürdünüz. levent bey öyle ısrarla ya 2 lt ya da 2 saat sınırlamasını belirtmişti ki şimdi 3 lt olduğunu duyunca işin biraz daha ticarete döküldüğünü ve rakiplerinden geri kalmamak adına böyle bir girişimde bulunulduğu hissi uyandı bende. geçen sene 2 lt yağ 4000 tl idi, peşinde 3500tl oluyordu, hatta kartla ödeseniz de eğer 3-4 operasyon geçirecekseniz de işlem başına 3500tl alındığını duymuştum. tam para buldum derken birden böyle bir artış olması benim kilomla barışık hale gelmemin daha iyi olacağını düşünmeme sebep oldu :44:
selam kızlar hepinize geçmiş olsun...
inanın bu ağrıları uynutacaksınız :)))
bn hemen param olsada bi an önce karnım için gitsem diyorum..
benim opr. olalı 1 ayı geçti.. belimde farkedilir incelme var. anisetta resimleri gördü.. öyle mükemmel bir değişim değil ama olsun yine de oldukça farklı bence.. en azından kot giydiğimde fırlayan yanlarım yok.. hafif ödemlerim var hala ve biraz uyuşukluğum.. ama kesinlikle dalglanma boşluk gevşeklik vs yok...
kilom hiç değişmedi.. ama Levent bey bana şimdi giyisi alışverişğ yapma 2 ay bekle dedi.. iki ay sonra oturacak ozaman aldıkların çöp olmasın dedi :)
selam kızlar hepinize geçmiş olsun...
inanın bu ağrıları uynutacaksınız :)))
bn hemen param olsada bi an önce karnım için gitsem diyorum..
benim opr. olalı 1 ayı geçti.. belimde farkedilir incelme var. anisetta resimleri gördü.. öyle mükemmel bir değişim değil ama olsun yine de oldukça farklı bence.. en azından kot giydiğimde fırlayan yanlarım yok.. hafif ödemlerim var hala ve biraz uyuşukluğum.. ama kesinlikle dalglanma boşluk gevşeklik vs yok...
kilom hiç değişmedi.. ama Levent bey bana şimdi giyisi alışverişğ yapma 2 ay bekle dedi.. iki ay sonra oturacak ozaman aldıkların çöp olmasın dedi :)
Anika gercekten cok tesekkurler, insanamoral veriyorsun.ben bugun bandajlari cikartmaya gidiyorum, umarim guzl sonuclar alir ve sizlerle paylasirim.
Merhabalar ,
bandajlarım cıktı . Benim slimlipo yaptırmamdaki amac , ust bacaklarımın cok kalın olmasıydı. Dr. Bey , ust bacakla beraber basen ve belden de alınırsa daha sekıllı bır vucudum olacagını soyledıgı ıcın uc bolgeden de alındı bende.
Bandajlar acıldıgında belımın baya ınceldıgını gordum. Çok duz ve genıs bır popom vardı. Popoma da , alınan yaglardan enjekte edılmıstı.gercekten de belırgın yuvarlak bır popom olmustu. Ancaak asıl sorunum olan bacaklarımda hıcbır degısıklık goremedım.Bu nedenle aslında su an ıcın yaptırdıgım işlem hedefini bulamadı. Ancak tabi ödemler gecince sonuclar degısırmı bılmıyorum. 20. gun ve 40. gun tekrar kontrolum olacak. o zamanki sonucları da paylasacagım.
herkese güzel gunler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?