Slimlipo Yaptırdım bayanlar :)

Selamlar,
ben 33 yasindayim hafifce gidim olustu ve kollarim vucuda gore daha kalin. Bu islemi kollarima ve gidiya yaptirmak istiyorum ama daha once yaptiran varsa deneyimlerini duymak isterim. Ozellikle gidida morluk cok oluyor mu? Bilgisi olan var mi acaba?

arkadaşlar 6 ayda düzenli spor ve diyetle 18-24 kilo verebilirsiniz gerçekten bu ameliyatı olmaya değer mi? başka yöntemleri araştıran sonuç alan var mı?

arkadaşlar 6 ayda düzenli spor ve diyetle 18-24 kilo verebilirsiniz gerçekten bu ameliyatı olmaya değer mi? başka yöntemleri araştıran sonuç alan var mı?

ne kadar kilo verirsen ver o bölgesel kilolar gitmiyor
zaten bu işlemi yaptıranlar da ondan yaptırıyo
benim 47 kilo arkadaşım yaptırdı yani daha ne kadar zayıf olunabilir

keşke hiç yaptırmasaydın..!! çatlakların bir felaket

Bu nasıl bir yorum böyle! Çatlak değil onlar ama öyle bile olsa çok düşüncesizce yazılmış bir yorum bu. Lütfen biraz daha dikkat edelim ifadelerimize arkadaşlar. Hepimiz bayanız ve böyle acımasızca yapılan eleştiriler çok kırıcı.

Gaby merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun, bende bu cuma günü bel, karın ve bacak bölgemden slimlipo operasyonu geçireğim. Benimde senin gibi asıl şikayetçi olduğum konu bacaklarım. Bandajların açıldıktan sonra bacaklarında pek bi fark göremediğini belirtmiştin, şimdiki durumunu merak ettim. Herhangi bir incelme oldumu bacaklarında. Şimdiden çok teşekkürler

Son düzenleme:
ben 2 ay kadar önce güner uysala göbek ve bel den lazer lipolz yaptırdım canım. toplamda 3700 verdim.

Slm,

memnun kaldin mi Dr. Uysal'dan?
Bircok Video' larini izledim aynizamanda katildigi Programlara da. Diger Dr. göre ( Dr. Tasci veya Hasan Findik gibi) cok iyi aydinlatmiyor insani. Sempatik de gelmedi. Tabiki benim fikrim. Nasil gecti?

Slm

cevap yokmi yaaaa...((

Merhaba arkadaşlar, bugün Dr.Taşçı ve Dr. Alper bey ile randevulara gideceğim. Sizi adım adım bilgilendireceğim bu süreçte.

Selam maalesef yeni goruyorum sorunu benim yaklasık bir sene olacak.Bu arada sene boyunca spininge gittim ve düzenli spora devam ettim.Bacaklarım kesinlikle inceldi.hatta bu sefer karın bölgem için gitmeyi dusunmeye basladım ?senin sonuc nasıl ?memnun kaldın mı ?

arkadaşlar yaptıranların çoğu memnun, ben adanada yaşıyorum acaba adanada slimlipo yapan merkezler varmı, varsa bana adreslerini verebilirmisiniz

ne guzel atlatmis siniz benim sorunum da bacaklarda,bu ay ben de yaptirmak istiyorum dr karar verince arastiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…