- Konu Sahibi Needababy84
-
Bende yeni üye oldum bu sayfaya yorum yaptığım her yerde doktor ismini veririm neden öünkü memnunum ben ve cevremdekikerde Memnun önemli olan doğru bikgi vermek reklam yapmsk değil bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Açıklamanız için çok tesekkür ederim ben özelden yazmanın saha yanlış olacağını düşünmüştüm daha dikjatli olurum çok çok tesekkür ederim tekrar yanlış ankaşılmak istemem👏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar, ilk operadyonum felaketti geçen cuma revize operasyonu oldum. Ben 73 kiloyum incecik bir bel ve karin beklemiyordum ustelik iki dogumum var. Bunlara rağmen revize sonrası sonuctan gayet memnunum dr.um en az 6-7 kilo vermemi ve iyice incelince karin germe yaptirmami uygun gordu cunku sarkmalarimvar. Yinede kot psntolon giydigimde yanlardan portlememesi beni mutlu ediyor :) bu arada ben kollarima ysptirdim o sallanma yok artık tavsiye ederim.Merbaha lazer lipolizden memnun musunuz onu öğrenmek ıstıyorum.ben de yaptırmayı düşünüyorum Güner uysala görüştüm benım kollarımda da sarkmalar var eskısehırde bu sarkmalara bır cok ıslem olması gerektıgı söyledi.fakat Güner bey ve ahmet kararalara resimlerimi attım olur dedıler.bır de 25 kılo vermeme rağmen bacak ıclerıme sanık yağ yapıstırmıslar gıbı ver birbirine sürüyor.bıran önce kurtulmak ıstıyorum.bana yaşadığın süreçlerimiz ılgılı deneyımlerını paylaşırsan sevınırım.
merhabalar, ilk operadyonum felaketti geçen cuma revize operasyonu oldum. Ben 73 kiloyum incecik bir bel ve karin beklemiyordum ustelik iki dogumum var. Bunlara rağmen revize sonrası sonuctan gayet memnunum dr.um en az 6-7 kilo vermemi ve iyice incelince karin germe yaptirmami uygun gordu cunku sarkmalarimvar. Yinede kot psntolon giydigimde yanlardan portlememesi beni mutlu ediyor :) bu arada ben kollarima ysptirdim o sallanma yok artık tavsiye ederim.
Canım sımdı geldım yaptırdım da 6,5 kılo alındı nerdeyse her ylerimden ama kollarım sallanıyor yıne de suan bır fark görmemedim sonra mı topluyor
selam, bize gelismelerden bahseder misin,iz kaldi mi,giden yaglar geri geldi mi?arkadaslar oncelikle bu operasyonu geciren tum arkadaslarima cok cok gecmis olsun. ben dun bacak bolgeme lazer lipo islemi yaptirdim....ilerleyen gunlerde detayli yine yazicam gelismeleri. cunku bende olmadan once cok arastirdim.yaptirmayi dusunen arkadaslari fikir olur.herkese iyi pazarlar.
selam' su anki durumunuz nedir?59 kilo ile girdim kilo problemi değilde bölgesel problemdi benimkisi sadece 5750 yaptırdım doktorum maya estetik cerrahi Tuba hanım memnun kaldım tavsiye edebilirim sonrasında fazla ağrı sizi çekmedim tamamen iyileşmeyi bekliyorum sabırsızlıkla 🙈
merhabamerhaba.... bu gün 2. günüm. ilk güne nazaran daha çok ağrım var :) 1.68 b0yundayım 73 kiloyum. basenlerim, göbek ve simitlerim var... VARDI :))) 2 gün zor geçti bir ay nasıl geçecek bilmiyorum. teşekkür ederim desteğin için. umarım iyi bir sonuç olur. korseden iyi görünüyor şimdilik ama çok şiş. göbeğim falan kocaman daha :) yemeye dikkat etmem lazım ama biraz iyi hissdediyim sonra başlarım rejime diyorum :)
hanımlar merhaba
ben dün sabah slim lipo yaptırdım, basen ve simit bolgesinden toplam 2lt yağ alınmış
fiyatı 14.000 tl ( gercekten cok pahalıymış )
dayanılmayacak kadar olmasa da ağrılarım var
ağrılar ne kadar surer bilmiyorum
salı gunu korseler cıkacak , sonuç ne olacak bilemiyorum
memnuniyetimi ve şikayetlerimi paylaşırım
canım cok gecmıs olsun ben de bugun telle gorustum kendılerıyle
sargıların 3 gun sonra acılacak ve 7 gun korse gıyıceksın dımı?
ölüm riski var diye feveran edenlerı gordum tv de, meger yalanmıs bunda normal liposuctiondaki
emboli ve ölüm riski yokmus
3 ay ara ıle omur boyu ıstedıgın kadar yaptırabılıyorsun
tek dezavantajı fıyatı denebılır o da parası olana vız gelır
pekı canım mesela sen gobek ve basen dısında bır de kollarıma da yapın deseydın
kol cabuk sarkıyor ya acaba aynı ucretı mı ısterdı dr? yanı fıyatı neye gore belırlıyorlar?
beni izler misiniz, teşekkürler.Sevgili daylight kesinlikle onlar gerçek fotolarım. göbek deliğim atık ordaki fazllıklarlar aşşağıya doğru düşmüş gibiydi ,çatlak gibi görünenler ise korse izi sizi inandırmak adına tekrar foto çekip koyucam inş. morluklarımda geçti çok şükür. o zman anlarsın aynı kişi olduğumu. Ağustosu iple çekiyorum bu arada basenlerimede yaptırtmak için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?