Slimlipo Yaptırdım bayanlar :)

Bende yeni üye oldum bu sayfaya yorum yaptığım her yerde doktor ismini veririm neden öünkü memnunum ben ve cevremdekikerde Memnun önemli olan doğru bikgi vermek reklam yapmsk değil bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım
Burada hepimiz yaptırdığımız estetik operasyonları paylaşıyoruz . Ama önce isim vermiyoruz .Çünkü ancak sorulduğunda Dr adı verilir .Kaldıki ...bir kişi yeni üye olduysa ve yazdığı her mesajda , özellikle dr un adını üyelerin gözüne sokuyorsa ona şüphe ile bakmamız çok doğal . Ben ancak sorulduğunda dr umun adını özelden yazıyorum. Ama elbette burada dr adı veren çok güvenilir arkadaşlarımız var o ayrı bir şey .Yani reklam amaçlı olduğu hemen anlaşılıyor. O nedenle herkesin daha dikkatli olaması gerekir.

Açıklamanız için çok tesekkür ederim ben özelden yazmanın saha yanlış olacağını düşünmüştüm daha dikjatli olurum çok çok tesekkür ederim tekrar yanlış ankaşılmak istemem👏

Canım çok naziksin .Nazik mesajın için çok teşekkür ediyorum .KK ya hoşgeldin .Hepimiz birbirimizin deneyimlerinden yararlanacağız .Sevgilerimle....

Bende beni doğru yönlendirdiğiniz için size çok tesekkür ederim amacım kendimin yaptırmış olduğu ameliyatı ve cevremdekikerin yaptırdığı ameliyatların sonucunu paylaşmak ve doğru bilmgi vermek😊😊😊arnızda hoşbuldummm😊😊😊tekrardan tesekkürler👏👏

merhabalar, ilk operadyonum felaketti geçen cuma revize operasyonu oldum. Ben 73 kiloyum incecik bir bel ve karin beklemiyordum ustelik iki dogumum var. Bunlara rağmen revize sonrası sonuctan gayet memnunum dr.um en az 6-7 kilo vermemi ve iyice incelince karin germe yaptirmami uygun gordu cunku sarkmalarimvar. Yinede kot psntolon giydigimde yanlardan portlememesi beni mutlu ediyor :) bu arada ben kollarima ysptirdim o sallanma yok artık tavsiye ederim.

Canım sımdı geldım yaptırdım da 6,5 kılo alındı nerdeyse her ylerimden ama kollarım sallanıyor yıne de suan bır fark görmemedim sonra mı topluyor

Canım sımdı geldım yaptırdım da 6,5 kılo alındı nerdeyse her ylerimden ama kollarım sallanıyor yıne de suan bır fark görmemedim sonra mı topluyor

Korse takmadilarmi kollarina? Ben 17 gun hic cikarmadim. Günlük sadece 30 dk banyo iznim vvardı sonra tekrar takiyordum. Biraz gec alabilirsin. Ama yedikletine dikkat et hemen dolar o boşluklar yoksa odem çaylarıda icebilirsin faydali olur. Inşallah memnun kalirsin sonuctan :)

Slm düzenli spor yapmama rağmen karın bölgemde yağ mı yoksa deri fazlası mı olduğuna karar veremediğim inatçı bir fazlalığım var karın germe mi yoksa slim lipo'mu yaptırsam bilemiyorum kilom ideal sınırda ama o karın bölgesinden kurtulamıyorum deneyimlerinizi merak ediyor ve yöntem, doktor adı, fiyat gibi tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada İst'da yaşıyorum

slm kızlar ben 2 gün önce slim lipo 2 yaptırdım karın bölgesi ve simitlerime.. çok nefret ediyordum artık kendimden bıkmıştım ne yapsam ne etsem azıcık incelsem sonra biraz dondurma yiyince yine eski halime dönüyordum. hiçbi zaman ince belli bi bayan olamadım hep ince belli bayanlara imrenerek baktım bazen ağladığımı bile biliyorum
işte 2 gün önce gittim en az 40 doktor araştırmıştım ama 2 doktora gittim muayene oldum. kararım sonucu superplastta opere oldum. sonuç nasıl ben de bilmiyorum. su an tek bidiğim korse işi çok sıkıcı
yarın sargılarımı açacağım maalesef sehir dışında olduğum için kendim yapacağım
hiç ama hiç heyecanlı değilim yarın için, çünkü kendimi ince belli düşünemiyorum. acaba işe yaradı mı .. bilmiyorum..

daha once yaptiran arkadaslar son durumlari hakkinda bilgi verebilirler mi,iz kaldi mi ya da yan etkilerini yasadilar mi?

selam, bize gelismelerden bahseder misin,iz kaldi mi,giden yaglar geri geldi mi?

selam' su anki durumunuz nedir?

ben memnun kalmadım. tamam bi miktar bel bölgesi gitti ben de zaten incecik belli olayı düşünmüyordum ama yine tombulum göbeğim var katlantılarım var ve çok üzülüyorum.
8bin lira verdim sonucun daha iyi olmasını isterdim

hanımlar merhaba
ben dün sabah slim lipo yaptırdım, basen ve simit bolgesinden toplam 2lt yağ alınmış
fiyatı 14.000 tl ( gercekten cok pahalıymış )
dayanılmayacak kadar olmasa da ağrılarım var
ağrılar ne kadar surer bilmiyorum
salı gunu korseler cıkacak , sonuç ne olacak bilemiyorum
memnuniyetimi ve şikayetlerimi paylaşırım

merhaba
1 yıl önce olmuşsun , su andaki fikrini ogrenebilir miyim ?
ben dun oldum , ve dayanılabilir de olsa agrılarım var
teşekkürler

Kızlar , 6 gün geçti cok ağrım var , yatarken oturuken , kalkarken zorlanıyorum. doktoruma sordum , normalmiş, korse takmak cok sıkıntılı bence . ama korse ile bile olsa belim incecik görünüyor. hiç simit yok , basenler ne durumda bilemiyorum. yarın banyo yapıcam o zaman korseyi çıkartıp bakıcam . yazarım size

Geçmiş olsunn

beni izler misiniz, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…