- Konu Sahibi Needababy84
-
ben olursam coşkun beye olmayı düşünüyorum ama fiyat ve iyileşme süreci beni korkutuyor sizlerin mesajlarını gördükçe cesaretleniyorum. ameliyatların neler? kalça ve iç bacakların nasıl? bir sarkma olacak mı?
geçmiş olsun diliyorum. sana kesinlikle ve kesinlikle en önemli tavsiyem pilates yap inanılmaz faydasını göreceksin çünkü deride sarkma oluyor evet, bombelikler oluyor evet k, bunu niçin revizyon öneriyor doktor ücretsiz. bombeliklerin sebebi de mecburen derinin hemen altında bir miktar yağ tabakası bırakma mecburiyeti, cildin pürüzsüzlüğünü koruması için gerekliymiş, her zaman da o deri tabakasının kalınlığını iyi ayarlayamıyorlar ne yazık ki.. o yüzden en kesin ve başarılı sonuç pilates
Çok teşekkürler. Peki bu revizyonda da aynı süreçlerden mi geçiyorsun? yani sargı, morluk vs? yoksa daha basit bir işlem mi? Siz yaptırdınız mı? Spor yaparak bu revizyondan kurtulmak mümkün olabiliyor mu?
hayır revizyon şart değil eğer rahatsız olmuyorsanız görüntüden. benim ihtiyacım var bariz bir şekilde bombelerim var. revizyonda korse fln giyiilmiyor bildiğim kadarıyla sadece sargı var, aynı süreç ama daha hafif ve geçici. aldığı yağ oranı çok az çünkü. rötuş diyelim ona biz. ben olursam göbek işlemiyle birlikte olacağım için benim sürecim aynı olacak. spor değil belki ama kesinlikle pilates tavsye ediyorum iç bacaklardan olacaklar için çünkü iç bacaklar çok gevşek kalabiliyor
son bir sorum daha olacak :) Ameliyattan ne kadar sonra tam olarak netice aldınız? (ödemin gitmesi, morlukların geçmesi ve vücudun son şeklini alması) Teşekkürler
istediğin kadar sorabilirsin seve seve cevaplarım :) benim morluklar 20 günde geçti, ödem atmak için ayrıca birşey yapmadım, bandajlar ilk açıldığında çok ciddi fark gördüm, tam oturması ne bilim 1-1,5 ay sanırım..
Benim daha 2 hafta olmadı. Hala korse giyiyorum ama basenlerimde hiçbir fark yok :) yani kime göstersem aynısın diyorlar. Operasyon öncesi ölçü almadığım için farkı ölçemiyorum da. Umarım ödemdendir. Yani çıkan yağları görmesem bir işlem olmamış diyeceğim :) Morluklara da arnica krem kullanmaya başladım 1 haftadır ama o da işe yaramadı. Hala siyaha yakın morum. Umutla 3 ayı bekliyorum. O zamana fark eder umarım.
merhaba, sanırım seninle aynı dönemde yaptırdık . ben iç bacak, basen , göbek ve simit bölgesi yaptırdım . göbeğimdeki ve iç bacağımdaki morluklar tamamen geçti.bugün 11.günüm. basenlerde ve belimde kaldı morluklar sadece. fark gördün mü dersen hiçbişey anlayamıyorum henüz. kilom işlem öncesi ile aynı, ama ben bu 11 günde ciddi anlamda dikkat ettim yediklerime, normalde kesin 2 kilo gibi zayıflamam lazımdı ama hala tarı üzerinde aynıyım. bu da demektir ki hala ödem var vucudumda, günde 5-6 litre su içiyorum ama geçmiyo ne yazıkki. bir de benden 400 cc yağ alındı. benim derim çok gevşek ve elastik, biraz da sıkılaşma adına yaptırdım bu işlemi. ama psikolojim altüst durumda. bir gün ohh iyiki yaptırdım diyorum, ertesi gün pişmanlık duyuyorum vucudumu delik deşik ettirdim diye. 8 giriş yapıldı bana, 4 bacak, 4 üst bölge. dikiş izleri kalacak diye çok endişeliyim.
sen nerene yaptırdın?
merhaba, sanırım seninle aynı dönemde yaptırdık . ben iç bacak, basen , göbek ve simit bölgesi yaptırdım . göbeğimdeki ve iç bacağımdaki morluklar tamamen geçti.bugün 11.günüm. basenlerde ve belimde kaldı morluklar sadece. fark gördün mü dersen hiçbişey anlayamıyorum henüz. kilom işlem öncesi ile aynı, ama ben bu 11 günde ciddi anlamda dikkat ettim yediklerime, normalde kesin 2 kilo gibi zayıflamam lazımdı ama hala tarı üzerinde aynıyım. bu da demektir ki hala ödem var vucudumda, günde 5-6 litre su içiyorum ama geçmiyo ne yazıkki. bir de benden 400 cc yağ alındı. benim derim çok gevşek ve elastik, biraz da sıkılaşma adına yaptırdım bu işlemi. ama psikolojim altüst durumda. bir gün ohh iyiki yaptırdım diyorum, ertesi gün pişmanlık duyuyorum vucudumu delik deşik ettirdim diye. 8 giriş yapıldı bana, 4 bacak, 4 üst bölge. dikiş izleri kalacak diye çok endişeliyim.
sen nerene yaptırdın?
Japonica, sende son gelişmeler nedir? Fark oldu mu? Ben hala fark etmiyorum ama arkadaşlar kıyafetle belli oluyor diyorlar. Ama pantalonlarım falan bollaşmadı. Nasıl belli oluyor anlamadım:) sanırım bana moral vermeye çalışıyorlar:)
yarın yaptıralı tam bir ay dolacak. belimde incelme var, ama göbekte ve belimde hala ceviz büyüklüğünde ödemler var, onlar hala geçmedi, hızlı toparlanmak adına ben radyofrekans yaptırıyorum haftada iki gün, oda baya bi toparlıyor vücudu . incelmenin sebebi radyofrekans mı yoksaq lazer lipo mu şu anda pek emin değilim. çevremde bilen arkadaşlarım fark var eskisi ile diyorlar, ama bilmeyenkler hiç farketmiyor bişey. bir ay daha geçsin bakalım ne olacak. zamandan başka çare yok ne yazıkki
yarın yaptıralı tam bir ay dolacak. belimde incelme var, ama göbekte ve belimde hala ceviz büyüklüğünde ödemler var, onlar hala geçmedi, hızlı toparlanmak adına ben radyofrekans yaptırıyorum haftada iki gün, oda baya bi toparlıyor vücudu . incelmenin sebebi radyofrekans mı yoksaq lazer lipo mu şu anda pek emin değilim. çevremde bilen arkadaşlarım fark var eskisi ile diyorlar, ama bilmeyenkler hiç farketmiyor bişey. bir ay daha geçsin bakalım ne olacak. zamandan başka çare yok ne yazıkki
Herkese merhaba,
Ben de sonunda slimlipo operasyonu yaptırdım. (Basen, bel, üst iç bacak ve dizden yaklaşık 2.2 lt alındı) Tecrübelerimi sizlerle paylaşmak ve soru işareti olanlara yardımcı olmak istedim.
Operasyonum 1,5 saatten az sürdü. Zaten lokal anestezi ile yapıldı yani ben kendimdeydim. Operasyon sırasında herhangi bir acı hissetmedim. Aslında sadece operasyon öncesi açılan damar yolu iğnesini hissettim desem yalan olmaz. Operasyon bitince hafif bir üşümem ve hafif bir sersemlik (kafayı hafif bulduğunuzdaki kadar) vardı.
Yaklaşık 13 saattir aç olduğumdan, operasyon sonrası bana çay ve biraz kurabiye tarzı yiyecekler verdiler. Bunları yerken de doktor gelip kısaca operasyon hakkında bilgi verdi. Daha sonra üzerimi giyinip yürüyerek çıktım. Yani yaklaşık operasyondan yarım saat sonra tek başıma (yalnız gelmiştim) çıktım merkezden. Çıkışta bir yere gidip karnımı doyurdum ve sonra da taksiyle eve döndüm. Bu sırada herhangi bir rahatsızlık, baş dönmesi vs gibi durumlar yaşamadım. Kesinlikle bir acım olmadı ama sargılar fazla olduğu için ve korseyle beraber iyice sıktıkları için, sadece hareket etme konusunda bir rahatsızlık oluyor. Özellikle de oturup/yatıp kalkarken. Yoksa bütün gün ayakta dursanız, yürüseniz falan hiçbir sıkıntısı yok. (çünkü oturunca falan daha çok sıkıştırıyor korse)
Bana 3 gün kullanmak üzere antibiyotik ve ağrı kesici verdiler. Doktor ağrın olsa da olmasa da ağrıkesiciyi antibiyotiklerle al dedi. Ben antibiyotik saatim geldiğinde hiçbir ağrım olmamasına rağmen aldım. Sanırım almasam da ağrım olmayacaktı. Veya belki de ağrı başlamadan önünü kesmiş olabilirim. Ama sonuçta gayet rahattım.
Bandajlarım da alındı. Bende özellikle yanlar baya morarmış durumda. Slimlipo başlığının girdiği yerler değil ama bandajlanan yerler, bandaj şeklinde morarmış çizgi çizgi. Sanırım gece yan yatarak uyuyabildiğimden, fark etmeden bandajların daha da etime batmasına sebep oldum. Şu an hala korse giyiyorum ama bandajlar çıktığından, korse artık rahatsız etmiyor. Morluklarım için de arnica krem sürmeye başladım belki daha çabuk geçerler diye. Normal hayatıma devam ediyorum. İşe gidip geliyorum, spora gidiyorum. (gerçi şimdilik sadece bantta yürüyorum. Yanlar çürük olduğundan ağır hareketleri yapmamaya çalışıyorum)
En önemli kısmı olan sonuçlar için ise henüz bir şey söyleyemiyorum çünkü ödemim var. Biraz incelmiş gibiyim ama tam düz değil basenim örneğin. Doktor yaklaşık 20 gün sonra biraz da fark edeceğimi, 40 günde ise baya fark edeceğini söyledi. Sonuçta oradaki yağları başarılı bir şekilde aldığını ve hiçbir çıkıntım kalmayacağını söyledi.
Şimdi heyecanla bekliyorum bakalım.
bu arada ben coşkun beye oldum tüm işlemlerimi, aklına takılan her soruyu da seve seve yanıtlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?