Slimlipo Yaptırdım bayanlar :)

Merhaba hanimlar bende yarin giriyorum operadyona slimlipo olacak. Karin bel sirt simit ve kol içi cok hryecanliyim ve korkuyorum. Insallsh umduğumu bulurum. Sonucu paylaşıcam.

Merhaba hanimlar bende yarin giriyorum operadyona slimlipo olacak. Karin bel sirt simit ve kol içi cok hryecanliyim ve korkuyorum. Insallsh umduğumu bulurum. Sonucu paylaşıcam.

Cok gecmis olsun, operasyon sonrasi sonucu gorebildiniz mi?, yaptirdiginiz bolgeler icin ne kadar odediniz, kime oldunuz paylasirmisiniz rica etsem

benim anlamadigim bu estetik ve estetik cerrahi basliginda neredeyse tum topiklerde birileri " yarin / X gun bilmemne islemi yaptiricam , cok heyecanliyim , sonuclari burdan paylasirim " diyor ama aradan haftalar aylar geciyor , ne iyilesme surecinin nasil gectigi ve o donemde yasadiklari hakkinda , ne de iyilesme sureci buttikten ayyyyylarca sonra donup 2 satir bir sey yazmiyorlar
ben dahil daha onceden benzer topikleri arastirmis kisilerin amaci yaptirmak istedigi operasyonla ilgili deneyimi olanlarin yazilarini okuyarak kafamizdaki soru isaretlerine ve kaygilarimiza bir nebze sonuc bulmak . Ama yoook , hemen herkes ya benim gibi bu durumdan sikayetini , ya yeni baslama heyecanini ; yada bu yeni baslayanlara sorulan cevapsiz sorularla doldurmus topikleri
burasi herkesin fikir danistigi / verdigi bir platform degil mi canlar ?? Lutfen iyi/kotu deneyimlerinizi paylasirken cimri olmayin
herkese acisiz , sorunsuz , madden ve manen tatmin edici ve kalici mutluluklar dierim

Merhaba,

Ben dün sabah saatlerinde slim lipoliz için estetica hastanesine basen iç bacak ve diz için operasyon oldum

27 yaşındayım 1 yasında kızım var

7 aydır aralıksız haftada 3 gün spor yapan biriyim. Bacaklarım genetik olarak hep kalındı basen bölgemin spor ile gitmeyeceğini anlayınca bu işlemi yaptırmak istedim. Bugun daha 2. Günüm etkili bir yöntem olduğunu biliyorum ilerleyen aşamalarıda sizlerle paylaşabilirim.

Şimdilik operasyonun kolay olduğunu ağrı çekmediğimi ve bir gece kendi isteğim ile hastanede kaldığımı söyleyebilirim suan evdeyim istirahat en önemlisi günlük işlerimi kendim halledebiliyorum hastaneden eve kendim arabamı kullanarak geldim :)

Cevrem de bu işlemi farklı bölgeleri için yaptıran arkadaşlarım var hepsi sonucundan oldukça memnun.

Merak eden arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım sevgiler

Peki nasıl oldu? Bildiğimiz açık ameliyat mı? Kaç kiloydunuz? Bu ameliyat için şartlar nelerdir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar selam,

Bugun 4.günüm gözle görülür fark var.

Iyi netice alabilmek için istenilen kiloya ulaşınca olunması bence en önemlisi ben 1.60boy 57 kiloyum problem sadece görsel olarak bölgesel yağlanma basen dizkapak ve iç bacaktı tamamen genetik vücut yapısı bacaklarından önce kilo alıyorum ve vermesi cok zor bu ameliyat sayesinde simdi dümdüz bacaklarım var :) ödemlerim tabiki daha var ama ona rağmen gözle görülür bir fark var.

Ben local aneztezi ile olmadım genel oldum 2,5-3 saat sürdü ama sonrası beklediğimden cok daha az ağrılı ve problemsiz geçti

Merhaba ben Aralık 2013 te diz içi yağlanmam olduğu için liposaction (klasik) yaptırdım fakat ödem geçtikten sonra iki diz içimin farklı yani sol diz içinde daha fazla yağ kaldığını ve bacak içi cildimde dalgalanmalar lolduğunu fark ettim sonradan öğrendiğime göre yapan doktorun el becerisi ve yöntemin klasik liposaction olmasının dezavantajıymış.Yaptığım araştırmalar ve tavsiyeler sonucunda Mart ayında Nişantaşı'ndaki Superplast 'ın kurucusu ve ortağı olan Dr.Hüseyin Güner 'e gittim bu sıkıntılarımı kullanmış olduğu son teknoloji olan Slim Lipo ile giderebileceğini aldığı yağdan elde ettiği kök hücreyide yüzümdeki boşluklara dolgu olarak kullanabileceğini söyledi ve sonuç aynen söylediği gibi de oldu şu an kendimi çok iyi hissediyorum hem yüzüm hemde bacak içlerim çok güzel oldu buradan yağ aldırmayı düşünenlere tavsiyem yapacak doktorun el becerisi (uygulama sıklığı)ve kullanmış olduğu yöntem çok önemliymiş
Dr.Hüseyin Güner'e ve ekibine çooook teşekkürler........

iYİ AKŞAMLAR EVET BİZDE SİZİ ARIYORDUK.çOK GEÇMİŞ OLSUN.BEN DE BACAK İÇİN OLMAK İSTİYORUM.SİTEDEKİ BİR ARKADAŞIM DA .BU OPERASYON HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRSENİZ İNANIN ÇOOK SEVİNİRİM.

Merhaba,

Operasyon olduğum yaklaşık 2 hafta olmak üzere gözle görülür değişiklikler elbette var şuan ödemler geçmedi ve tabiki Morarma oluyor iyileşme sürecindeyim ilk 3 gün zor sonrası normale dönüyor

Yardımcı olmaya çalışırım elbette

Çok teşekkürler.Ben uzunca süredir kalın bacaklarımdan sıkıntılıyım.Fakat şimdiye kadar bu operasyonu yaptıran arkadaşım olmadı. İlk olarak hangi doktor ve kilo olarak kaç kiloyla ameliyata girdiniz,ayıptır sorması bir de ücret .Tekrar sağolun.

59 kilo ile girdim kilo problemi değilde bölgesel problemdi benimkisi sadece 5750 yaptırdım doktorum maya estetik cerrahi Tuba hanım memnun kaldım tavsiye edebilirim sonrasında fazla ağrı sizi çekmedim tamamen iyileşmeyi bekliyorum sabırsızlıkla 🙈

Merhaba arkadaşlar bende Hüseyin Güner'e yaklaşık bir sene önce karın bölgeme slimlipo yaptırmıştım ilk görüntü tabiki harikaydı sıkılaştırma aparatıylada en son sıkılaştırmıştı ama birkaç ay sonra o sıkılaşma yavaş yavaş kayboluyor ve eski göbek tekrar yerine geldi normalde zayıf bir bayanım kilom 51 ama sezaryen göbeğim vardı ondan kurtulmak istemiştim yağ hücreleri falan yok olmuyor hepsi hikaye! 1 ay önce karın gerdirme ameliyatı oldum ve kurtuldum keşke en başından yaptırsaydım diyorum. Slimlipo, zeltiq hepsi para tuzakları kısa dönem çözümler uzak durun derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zeltig, kavitasyon gibi yöntemler gerçekten para tuzakları ben de kimseye tavsiye etmiyorum ama slimlipo gerçekten etkili bir yöntem en de 2 sene önce yaptırdım, görüntüme katkısı büyük oldu etkisi de kaybolmadı, bu avantajı korumak içinde yediklerime dikkat ediyorum. Bayağı zayıfsınız aslında yalnız doğum yaptığınız için slim lipo sizde çok etkili olmamış anladığım kadarıyla. Dr'unuz baştan uyarsaydı daha iyi olurdu belki slim lipo ile birlikte karın germe yapılsaydı bu yıl tekrar ameliyat olmak zorunda kalmazdınız. Yine de istediğiniz sonuca ulaşmanız sevindirici, geçmiş olsun dileklerimle.

Bu ayın 27sinde 3ayim doluyor slimlipo yaptirali tam hir hayal kırıklığı oldu benim icin dr.um elimi korkak tutmusum sarkma olmadin diye dedi veee tekrar ameliyat olycsm karnimdan. Sonucu bir tutlu alamadigim için yazamadim. Benim cok ağrım ve morarmam oldu hic kimseye estethicayi onermiyorum

arkadaslar oncelikle bu operasyonu geciren tum arkadaslarima cok cok gecmis olsun. ben dun bacak bolgeme azer lipo islemi yaptirdim.bacak ici diz cevredi bacak ustu arka bscak.anlicaginiz bayagi problemliydim.senelerdir onca diyet ve bir kac spor denememe ragmen bacak ve basen problrmimi cozemedim.ozellikle hamilelikte 30 kilo aldim ve tum 30 kiloyu buyuk bi azimle verdim 50 kiloya dustum ama tum kilom sanki bacak ve basenimde birikmis.son csre bu islemi ysptirdim.opersyondan ciktiktan sonra evet yuruye bildim.ama yanimda esim vardi.kesinlikle yalniz gitmeyin cunku bas donmem ve goz kararmam oldu.bayagi bi agrim oldu yattigim yerde agriyordu.antibiyotik ve agri kesici ictim ve agrimi hafifletti ancak uyuyabildim.dr.um bandajlama yapmadi sadece korse giydim ve acik kirmizi renkte akintilarim oldu.sabah akintilar gecti.surekli olan agrida gecti ancak otirup kalkarken ve yururken ciddi aci ve agrim oluyor.umarim kisa zamanda gecer.sisliklerim var.yani odem morarma had sahfada.incelme fark ediyorum ozellikle ic bacaklarimdaki fazlalik yok. korsenin etkisimi bilmiyorum ama sislik olmasina ragmen ince gorundu gozume.esimde ayni fikirde. ilerleyen gunlerde detayli yine yazicam gelismeleri. cunku bende olmadan once cok arastirdim.yaptirmayi dusunen arkadaslari fikir olur.herkese iyi pazarlar.

Herkese merhaba,

Ben yaklaşık 8-9 ay önce bel, basen, üst bacak ve dizlerden slimlipo ile yağ aldırdım. Dizlerimden çok memnunum ama basenlerim istediğim kadar gitmedi, bence hala büyükler. Öncesi fotoğraflarına baktığımda da çok fark göremiyorum açıkçası. Yani ya benden az yağ alındı ya da ben o alınanları birşekilde geri aldım :) Belimden de yağ alınmıştı ama yine simitleşmeye başladım. Yani zayıfım ama belim dümdüz değil ki haftada 4 gün spor yapıyorum ve arada sırada yaptığım kaçamaklar dışında genelde diyetisyenimin listesine göre besleniyorum. Bir de üst iç bacağımda derim dalgalanmaya başladı gibi oldu. (ameliyat izi noktalarının bulunduğu alan)

Yaptıran arkadaşlara sorum, sizde de benzer dalgalanmalar başladı mı ve alınan yağlara rağmen fark yok mu, yoksa bunlar yaşlılık belirtisi mi?

Merbaha lazer lipolizden memnun musunuz onu öğrenmek ıstıyorum.ben de yaptırmayı düşünüyorum Güner uysala görüştüm benım kollarımda da sarkmalar var eskısehırde bu sarkmalara bır cok ıslem olması gerektıgı söyledi.fakat Güner bey ve ahmet kararalara resimlerimi attım olur dedıler.bır de 25 kılo vermeme rağmen bacak ıclerıme sanık yağ yapıstırmıslar gıbı ver birbirine sürüyor.bıran önce kurtulmak ıstıyorum.bana yaşadığın süreçlerimiz ılgılı deneyımlerını paylaşırsan sevınırım.

Merhaba arkadaşlar benim kuzenim lazer lipoliz yaptırdı basen bacak ve karın bölgesinden ve gayette memnun anlatılanlara göre inanılmaz ağrılarıda olmadı işlemden 2 saat sonra çıkıp gayet rahat evine gitti ertesi günüde çalışmaya başladı.çok araştırma yaptı bı konuyla ilgili hatta ikimiz bir gezdik o derece yani😊doktorumuz inanılmaz iyi birisi çok memnun 2 gün öncede meme büyütme yaptırdı sonuçlarını yazarım size doktorumuz NEJDET ŞİŞMAN a sonsuz teşekkürler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yen, üye olup , her girdiği sayfada Dr adı veren kişilere inanmayın arkadaşlar .Buram buram reklam kokuyor .Yapılan çok ayıp ve tüm üyeleri kandırmak amaçlı . Sonra sıkıntısını burada inanan arkadaşlar çekiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…