- Konu Sahibi Needababy84
-
Kızlar, ameliyattan sonra ödem giderici önereceğiniz bir ürün var mı? Ya da doktorunuzun önerdiği?
Benim ödemler felaket:26:
Merhaba hanimlar bende yarin giriyorum operadyona slimlipo olacak. Karin bel sirt simit ve kol içi cok hryecanliyim ve korkuyorum. Insallsh umduğumu bulurum. Sonucu paylaşıcam.
iYİ AKŞAMLAR EVET BİZDE SİZİ ARIYORDUK.çOK GEÇMİŞ OLSUN.BEN DE BACAK İÇİN OLMAK İSTİYORUM.SİTEDEKİ BİR ARKADAŞIM DA .BU OPERASYON HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRSENİZ İNANIN ÇOOK SEVİNİRİM.Merhaba,
Ben dün sabah saatlerinde slim lipoliz için estetica hastanesine basen iç bacak ve diz için operasyon oldum
27 yaşındayım 1 yasında kızım var
7 aydır aralıksız haftada 3 gün spor yapan biriyim. Bacaklarım genetik olarak hep kalındı basen bölgemin spor ile gitmeyeceğini anlayınca bu işlemi yaptırmak istedim. Bugun daha 2. Günüm etkili bir yöntem olduğunu biliyorum ilerleyen aşamalarıda sizlerle paylaşabilirim.
Şimdilik operasyonun kolay olduğunu ağrı çekmediğimi ve bir gece kendi isteğim ile hastanede kaldığımı söyleyebilirim suan evdeyim istirahat en önemlisi günlük işlerimi kendim halledebiliyorum hastaneden eve kendim arabamı kullanarak geldim :)
Cevrem de bu işlemi farklı bölgeleri için yaptıran arkadaşlarım var hepsi sonucundan oldukça memnun.
Merak eden arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım sevgiler
iYİ AKŞAMLAR EVET BİZDE SİZİ ARIYORDUK.çOK GEÇMİŞ OLSUN.BEN DE BACAK İÇİN OLMAK İSTİYORUM.SİTEDEKİ BİR ARKADAŞIM DA .BU OPERASYON HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRSENİZ İNANIN ÇOOK SEVİNİRİM.
Çok teşekkürler.Ben uzunca süredir kalın bacaklarımdan sıkıntılıyım.Fakat şimdiye kadar bu operasyonu yaptıran arkadaşım olmadı. İlk olarak hangi doktor ve kilo olarak kaç kiloyla ameliyata girdiniz,ayıptır sorması bir de ücret .Tekrar sağolun.
Merhaba arkadaşlar bende Hüseyin Güner'e yaklaşık bir sene önce karın bölgeme slimlipo yaptırmıştım ilk görüntü tabiki harikaydı sıkılaştırma aparatıylada en son sıkılaştırmıştı ama birkaç ay sonra o sıkılaşma yavaş yavaş kayboluyor ve eski göbek tekrar yerine geldi normalde zayıf bir bayanım kilom 51 ama sezaryen göbeğim vardı ondan kurtulmak istemiştim yağ hücreleri falan yok olmuyor hepsi hikaye! 1 ay önce karın gerdirme ameliyatı oldum ve kurtuldum keşke en başından yaptırsaydım diyorum. Slimlipo, zeltiq hepsi para tuzakları kısa dönem çözümler uzak durun derim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba hanimlar bende yarin giriyorum operadyona slimlipo olacak. Karin bel sirt simit ve kol içi cok hryecanliyim ve korkuyorum. Insallsh umduğumu bulurum. Sonucu paylaşıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?