• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm bir sorum var

kızlar diyelim cinsel hayatınız kötü daha doğrusu söyle ben hıc sevmıyorum cinselliği cok kez reddettim istemedim ya uykum vardır ya istemıyorum sevmıyorum istemıyorum o işten bazen .. bir gün eşim bu aldatma yada boşanma sebebidir dedi kızdı bana cok sinirlendi ben cok kötüyüm o konuda zar zor kabul EDIYORUM bende o oyle dıyınxe cok kızdım tabi ben aynısını yaparım dedim görürsün aldatma nedir dedim bu bahane olamaz dedim neyse sinirler yatışınca özür diledi falan ama ben ağladım üzüldüm o laflarına . Sizce kim haksız ?
İkimizde haksızsıniz seven insan arzular eşiniz de sizi seviyorsa anlayış göstermelidir

Yaa belki adam yatakta odundur konu sahibi sıkılmıştır,cinselliği sevdirememiştir eşi.

konu sahibi o yönde bir sorun olmadığını söyledi ilk sayfalarda. eşi gayet nazik davranıyormuş.
erkekleri suçlayacağım diye yırtınıyor bazı üyeler burda. kötü..

konu sahibi senin için en kestirme yol boşanmak.
cinsellik yaşamayı sevmiyorsan neden evleniyorsun?

Senin eski konuların da böyle sorunluydu galiba. Cinsellik boşanma sebebidir ama insanlar genelde boşanmayı göze alamdıkları için aldatırlar. Adam haklı. Ve aldatılırsan bunu suçunu kendinde aramalısın, eşini suçlayacaksan boşanmaya cesaret etmediği için kızmalısın. Ya da en temizi kafana reset atıp tedavi ve terapiye gitmelisin.

kızlar diyelim cinsel hayatınız kötü daha doğrusu söyle ben hıc sevmıyorum cinselliği cok kez reddettim istemedim ya uykum vardır ya istemıyorum sevmıyorum istemıyorum o işten bazen .. bir gün eşim bu aldatma yada boşanma sebebidir dedi kızdı bana cok sinirlendi ben cok kötüyüm o konuda zar zor kabul EDIYORUM bende o oyle dıyınxe cok kızdım tabi ben aynısını yaparım dedim görürsün aldatma nedir dedim bu bahane olamaz dedim neyse sinirler yatışınca özür diledi falan ama ben ağladım üzüldüm o laflarına . Sizce kim haksız ?
siz haksızsınız

Adamın hayatını neden zehir ediyorsunuz, cinsellik evlilik için çok önemli hatta evliliğin temeli, evcilik oynamak için evlenilmiyor. İsteksizliğinizi giderecek çareler bulun yoksa boşanın. Eşiniz bu durumu çekmek zorunda değil.
Ha olur bir hastalık durumu vardır vs o zaman sabredilir ama keyfi isteksizlik haksızlık.

Back
X