- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
- Konu Sahibi Hayalperest5
Sosyal medyada yaşanılan hayatlara takılmayın bu kadar,herkesin kendi seçimi,kimisi hayatını dışarı sızdırmaktan hoşlanmazken kimisi tam tersi dünya alem bilsin deyip en güzel anlarını paylaşır. Sosyal medyanın sizi bu kadar düşündürüp hayatınızı sorgulamanıza kadar ele geçirmesine izin vermeyin. Benim ciddi anlamda karşı olduğum birşey varsa o da sosyal medyada çocuğunun bütün hayatını sergileyen anneler,tabi ki çocuğunun fotosonu atarsın ama bunu resmen 'iş' olayına çeviren hesapları gördükçe hayret ediyorum. Yahu insan utanır hiçbir vasfı olmamasına rağmen sırf bebeği tatlı diye beleşten hediye almayı,onu geç ülkede psikopat çok,hiç mi korkmuyorlar Allah korusun biri takar takip eder vs.,nazar denen olaya hiç girmiyorum bile. Bakıyorsun güya dini bütün bir insan maşallah'lar havada,Rabbim kelimesi ağızlarından düşmüyor ama çocuğunu bile gösterişine alet ediyor,edebiyatçıları kıskandıracak uzun uzun bol Allah'lı 'ay çok şükür çok şanslıyım' temali metinler,eleştirenlere atarlar giderler ve işin en komiği yalaka takımlarının daima hazırda bulunup eleştirenlere çullanmaları fln komedi. Hep söylüyorum olan var olmayan var hele ki çocuk konusu inanılmaz hassas bir konu,çocuk için çırpınan o kadar çok kadın varken ben çocukların sosyal medyaya bu kadar alet edilmesine karşıyım,yazıktır günahtır,ben bile sosyal medyada birinde görüp de çocuğuma alamadığımda üzülürken,evlat için çırpınan kadınları düşünemiyorum bile. Allah herkese gani gani mutluluk versin ama çocuk ve aile konusunda daha dikkatli olunmalı hatta bu konuya bir çözüm bulunmalı diye düşünüyorum.