- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Aslında yaşanır da memelektımızde insanın en rahat edecehı yer vatanı bazen gitmek gerekir daha iyi şartlar ıcınyaşanacak bir memleket olsa gitmezdim ama şimdi ben de gitmeyi araştırıyorum.
O zaman güzel bir deneyim olur, en azından vakit geçirebileceğiniz bir uğraşınız olsun, ben Türkiye'ye geldim kimseyi tanımıyorum ve çalışmama da izin vermedi bildigin ağır depresyona girdim, o yasak bu yasak sıkıldım. Ama öyle bir durum yoksa neden olmasın güzel bir deneyim olurdu.Kızım var ama ufak tefek seyler arastırım dillerim var diploma vs var burslu okullar var doktora için onları arastırcam bende
Aslında yaşanır da memelektımızde insanın en rahat edecehı yer vatanı bazen gitmek gerekir daha iyi şartlar ıcın
Oyle yapalım araştırıyoruz aslında ama bılmedıgımız seyler var tabıkı. Pat dıye gıtmıcez zatençalışma vizesi olan H1B ye başvurmak öyle kolay değil, başvurunca da kuraya kalıyor artık insanlar.. öyle arkadaşım var, anam var, babam var oturum alacağız demekle alınmıyor.. belli ki şartları hiç bilmiyorsunuz, önce oturup onu araştırın ondan sonra düşünün gidecek misiniz, gitmeyecek misiniz :)
Pardon ya çalışma izni ufff kafam karıştı . Yedi yıl alabılıyorsun çalışma iznini . Green card zaten orda yaşıyorsun belkı sure sonra vatandaşlık alıyorsun
Gıdelım mi gitmeyelımmı vs vs uzadı kavga evet
Ben yaşlandım kuşum ne macerası!
Oturup gözleme yapam ben.
Gençler gitsin...
burdaki sosyo ekonomık durumunuzu bıraz acarsanız sıze o zaman yorum yapmak ısterım...Slmlar siz olsanız Amerika'ya gudermıydınız ama ıkı üç yıl tr ye gelmeden en fazla dört yıl maddi manevi imkanlardan dolayı boyle olmak zorunda . Siz olsanız napardınjz eşim kalır ama ben dayanamam gibi gelıyor korkuyorum kavga edıyorız
Biz Yen'i başladık araştırmaya çalışma izni almak zormuş gerçekten bakalım daha gitmeye vakit var . Arastırız iyice olursa gıderız .burdaki sosyo ekonomık durumunuzu bıraz acarsanız sıze o zaman yorum yapmak ısterım...
ben 3 ay yasadım amerıkada guzel bır ulke ama beli bir yaştan sonra ailenizi alışkanlıklarınızı geride bırakıp orada yeni düzen kurmak zor olur, birde şu var 3-4 yıl kalan bir 5 yıl kalayım da vatandaşlığı alayım diye düşünür, sonrada dönüş olmaz zaten...
orada iş kalacak yer vs hazır mı bunlarda önemli ?
Aynen, 10 yıl yaşadım.Gittim, yaptım; bana göre bir halt yoktu geri döndüm.
simdi hadi kalk gidiyorsun deseler giyinir kusanir kizin oglen yemegini de yanima alir :) kosarak giderim bea...Slmlar siz olsanız Amerika'ya gudermıydınız ama ıkı üç yıl tr ye gelmeden en fazla dört yıl maddi manevi imkanlardan dolayı boyle olmak zorunda . Siz olsanız napardınjz eşim kalır ama ben dayanamam gibi gelıyor korkuyorum kavga edıyorız
ortada birşey yok siz kavgasını yapıyorsunuz amerikaya dair hiçbir vizeyi green cardda dahil olmak üzere kolay kolay alamazsınız, ayrıca orada vize ayarlayıp gitseniz bile hazırda bir işiniz yoksa bir süre garsonluk, kasiyerlık vb ıslerle ugrasmak zorunda kalırsınız.onunda saatlık ucretı 7-11 dolar arasıdır..Biz Yen'i başladık araştırmaya çalışma izni almak zormuş gerçekten bakalım daha gitmeye vakit var . Arastırız iyice olursa gıderız .
biz de hemen gideceksiniz herşey hazırmış gibi anlamıştık.Biz Yen'i başladık araştırmaya çalışma izni almak zormuş gerçekten bakalım daha gitmeye vakit var . Arastırız iyice olursa gıderız .
En azından yakışıklı seninkiler, havalanında ooouu sony diye gülen çocuğa, gel burada sefil olma, ben seni bu tiple TR'de artizz yaparım diyecektim ama Almancam yetersiz kaldı
pöff bende yaşlandım ama giderdim..
Amin gercekten cok zir helede aile baglari kuvvetli insanlarin ailelerinden uzak dusmeleti cok cok zor Allah hakkinizda hayirli kapilar acsin insallah dogru karari verir mutlu olursunuzEvet var oyle denebilir ama insanı Allah zor durumda bırakmasın kimseyi cok zor cokkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?