- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
böyle bir konu da açmışssınkızlar cok sıkıntıdayım mazur görün size danışıyorum sureklıülkeye Dönecez dedim ama eşim kalma yanlısı gene türkuyede iş yokmuş işssizmiş çoğu kişi Ya askerı maaşa da giremz mi bıyere ? Moralımı bozup duruyor . Koca ülke Ankara'da iş yok mu ??????? El memleketındeyız burası mı daha iyi sanki nolacak bılmıyorum . Aileler de beklıyor tahammüllerı yok onlarında
Almanlar mı daha berbat Amerikalılar mı bilmiyorum. Robotik, soğuk , mal gibi insanlar. Sokakta yürüyenler insan mı robot mu ceset mi anlaşılmıyor.
şayet amerika kollarını açmış bana gelll gelll diyorsa
ben onu direkt yatağa atarım.. ama yok öyle bişey
Ya Cherry neden öyle dedin. Biz Floridaya gitmiştik sokaktaki yabancısından restorandaki garsonuna kadar hepsi bir muhabbet peşindeydi. Adam yolda karşıdan gelirken eşime güzel t-shirt dedi. İyi ki eşim teşekkür falan etti yoksa ben mal mal adam bize neden böyle dedi ki şokundaydım. Bir kitapçıda soru sorduk cevabının üzerine uzun bir sohbette bulduk kendimizi, çıkan kitapların kalın ciltli çıkıp sonra incesinden çıkması ile ilgili. Çok sıcakkanlı gelmişlerdi bana.
Ya Cherry neden öyle dedin. Biz Floridaya gitmiştik sokaktaki yabancısından restorandaki garsonuna kadar hepsi bir muhabbet peşindeydi. Adam yolda karşıdan gelirken eşime güzel t-shirt dedi. İyi ki eşim teşekkür falan etti yoksa ben mal mal adam bize neden böyle dedi ki şokundaydım. Bir kitapçıda soru sorduk cevabının üzerine uzun bir sohbette bulduk kendimizi, çıkan kitapların kalın ciltli çıkıp sonra incesinden çıkması ile ilgili. Çok sıcakkanlı gelmişlerdi bana.
Beni iten şey ağızlarını çok yayarak konuşmaları önceliklenedir öyle yeaaaaa, dats olraaaaaayt, raaaaayyt ağız yaya yaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?