Slm kızlar . Siz olsanız gidermiydiniz?

yani karaktere göre değişir ki bu durum.
ben annemden çok uzağa gitmek istemem mesela. ya da dilini iyi biliyorsam gitmek isterim veya da öğrenmeye meyilliysem. burda biri vardı 6 yıldır bir ülkede kalıp dilini öğrenmemişti. öyle bi kişiliğim olsa asla gitmem. ya da çocuğum var ona bakacak kimsem yoksa da gitmem. ne bileyim çalışacak mısın çalışmayacak mısın, istediğin zaman ülkene gelebilecek misin, orda sıkacak mısın maddi yönden yoksa tadını çıkaracak mısın?? çok ayrıntı var yani.

Aynen, 10 yıl yaşadım.
Hiç bir faydasını görmedim.
Geri döndüm...
Hoş geldin İyi yapmışsın bence de
Aynen yahu.
Manken gibi çocuklar kasiyerlik, garsonluk, inşaat işçiliği vs yapıyor harcanıyor. Gelin bizim memlekete manken olun diyesim var
Di mi, yok İtalyanmış, Fransızmış adları çıkmış, maden Almanya'da kimse bilmiyor. Hayır ben de öyle kolay beğenmem, ama bildiğin Kıvanç'a Burak'a rakip olacak tipleri en sıradan yerlerde görüyorsun.

Aklıma çocuğuna kızıp "bumdan sonraki eğitim hayatına amerikada/pariste devam edeceksin" diyen ebeveyn ama gitmek istemeyen çocuk geldi. Biride beni böylr tehdit etseydi derdim hep:)
Gidin ne güzel yaşanır orda keşke bizde ayarlayabilsek istiyoruz ama şum dışardan keşif ve araştırma aşamasındayız

Eğer benım gelecek planlarıma uyuyorsa ve yanımda sevdıklerım olacaksa tabiki giderdim.Cok uzun vadelı olmamak kosuluyola tabi..

Sağolun kızlar tabsıyelrınız dinleyecegım bazen istemedıgınız seyelrı yapmak zorunda kalıyor insan bazen hayat oyle itiyor . Nerden ne gelecegı belli olmuyor maalesef . Hayırlısı olsun aylar var gitmeye ama araştırıyoruz soruyorum sizlere tevrubelı olanlar var . Allah zor durumda olan herkese yardım etsin . Ne dıyeyım. Hayat oyle bısey ki bugün gülüyorsak yarın ağlıyoruz artık hıcbirseye şaşırmıyorum herşey olabıkır yaşanabilir . Evet gıdersek bıraz cesaret olacak belkı yolumuz acılacak bılemıyprum hayırlısı ise olsun zaten değilse olmasın . Eşimin yanında olmak zorundayım neyse teşekkür ederım hepınıze

Evet en az bir yıl en fazla dört yıl olabilir maddi manevi nedenlerden dolayı gelemıcez belkı ama zor geliyor bana annem asla istemez bunu cok arada kalıyorum

Annem hayatta olsa onu 3-4 yıl göremeyeceğim bir yere servet verseler gitmezdim
Ölüm kalım var, hastalık var, özlemek var ben yapamazdım

Son düzenleme:
yurtdışındaymışsınız siz?
geldiniz geri mi gideceksiniz?
sordum da görmedin sanırım.:))

Ben gittim.. hala Amerika'dayım. Bir seneliğine gelmiştik iki yılı geçti. Ama her yıl Türkiye'ye gelip 2 aya yakın kalıyorum.

Geldim evet trdym
peki.
sanırım detay vermek istemiyorsun.
detayları yazmadan da hiç anlaşılır olmuyor konun ama.
sen bilirsin.
bu kadar kısa sürede tr ye dönüp tekrar gitmeye çalışıyor olmanızın ciddi sebepleri olmalı.
ama bu ciddi sebepleri biz bilemediğimiz için de bence yapılan yorumlar havada kalıyor.
sana da bir faydası olmayacaktır.

Ben yurtdışına gitmeyi bırak şehir dışına bile gidip düzenimi ona göre ayarlamayı sevmiyorum. 1 ay falan olsa giderdim ama 3-4 yıl benim için çok uzun bi süre. İyi düşün senin için zor olabilir.

Gidermiydiniz diye soruyorsunuzgitim geldim diyorsunuz neyi cözemediniz ki? sonucta gidip görmüssünüz karari vermek daha kolay gelir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…