- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Hoş geldinAynen, 10 yıl yaşadım.
Hiç bir faydasını görmedim.
Geri döndüm...
Di mi, yok İtalyanmış, Fransızmış adları çıkmış, maden Almanya'da kimse bilmiyor.Aynen yahu.
Manken gibi çocuklar kasiyerlik, garsonluk, inşaat işçiliği vs yapıyor harcanıyor. Gelin bizim memlekete manken olun diyesim var
aynen cheery ,kedi yutmuş gibi diyorum ya işteBeni iten şey ağızlarını çok yayarak konuşmaları önceliklenedir öyle yeaaaaa, dats olraaaaaayt, raaaaayyt ağız yaya yaya
Evet en az bir yıl en fazla dört yıl olabilir maddi manevi nedenlerden dolayı gelemıcez belkı ama zor geliyor bana annem asla istemez bunu cok arada kalıyorum
yurtdışındaymışsınız siz?Sağolun kızlar tabsıyelrınız dinleyecegım bazen istemedıgınız seyelrı yapmak zorunda kalıyor insan bazen hayat oyle itiyor . Nerden ne gelecegı belli olmuyor maalesef . Hayırlısı olsun aylar var gitmeye ama araştırıyoruz soruyorum sizlere tevrubelı olanlar var . Allah zor durumda olan herkese yardım etsin . Ne dıyeyım. Hayat oyle bısey ki bugün gülüyorsak yarın ağlıyoruz artık hıcbirseye şaşırmıyorum herşey olabıkır yaşanabilir . Evet gıdersek bıraz cesaret olacak belkı yolumuz acılacak bılemıyprum hayırlısı ise olsun zaten değilse olmasın . Eşimin yanında olmak zorundayım neyse teşekkür ederım hepınıze
yurtdışındaymışsınız siz?
geldiniz geri mi gideceksiniz?
sordum da görmedin sanırım.:))
dikkatimi çekti .
Ben de maddi sebebi anladım, manevi sebep ne dedim
Onu da görmedi
Geldim evet trdymyurtdışındaymışsınız siz?
geldiniz geri mi gideceksiniz?
sordum da görmedin sanırım.:))
peki.Geldim evet trdym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?