- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
İş güç Yok doğru düzgün ciddi sebeb derken ne istiyorsunuz . Aileyle anlaşamıyoruz pek ve yurtıdısnda yenı bir yaşam denemek istiyoruzpeki.
sanırım detay vermek istemiyorsun.
detayları yazmadan da hiç anlaşılır olmuyor konun ama.
sen bilirsin.
bu kadar kısa sürede tr ye dönüp tekrar gitmeye çalışıyor olmanızın ciddi sebepleri olmalı.
ama bu ciddi sebepleri biz bilemediğimiz için de bence yapılan yorumlar havada kalıyor.
sana da bir faydası olmayacaktır.
Hic düsünmeden geri giderdim is guc yoksa bide ailelerle anlasamiyorsam kocami alir giderdim daha ne düsünecem.İş güç Yok doğru düzgün ciddi sebeb derken ne istiyorsunuz . Aileyle anlaşamıyoruz pek ve yurtıdısnda yenı bir yaşam denemek istiyoruz
Gittim, yaptım; bana göre bir halt yoktu geri döndüm.
Aynen, 10 yıl yaşadım.
Hiç bir faydasını görmedim.
Geri döndüm...
ortada birşey yok siz kavgasını yapıyorsunuz amerikaya dair hiçbir vizeyi green cardda dahil olmak üzere kolay kolay alamazsınız, ayrıca orada vize ayarlayıp gitseniz bile hazırda bir işiniz yoksa bir süre garsonluk, kasiyerlık vb ıslerle ugrasmak zorunda kalırsınız.onunda saatlık ucretı 7-11 dolar arasıdır..
kalacak yerde bır problem tabıkı, egerkı metropollerde yasamaksa hayalınız masrafınız da cok olur bırıkım yapamazsınız yaşar gidersiniz....
dil de önemli bir faktör, onlar göçmene alışkın bir şekilde gündelik hayatta idare edersiniz ama iş hayatına atılacaksanız çok iyi ingilizceniz olmak zorunda, yada bir süre dil okuluna vs gidip orada dilinizi geliştireceksiniz...
ben şahsen wat ile gittim, 3 ay çalıştım hemde gezdim...
uzun süreli yaşamak için asla gitmem ama seyahat amaçlı paramda varsa her fırsatta gitmek ve görmek isteyeceğim bir ülke....
Aynen yahu.
Manken gibi çocuklar kasiyerlik, garsonluk, inşaat işçiliği vs yapıyor harcanıyor. Gelin bizim memlekete manken olun diyesim var
Miss
Ben bunu İtalyaya has sanıyordum
Nerede bir işçi, inşaatçı, muslukçu, otobüs şoförü gibi meslekten insan var hepsi çok yakışıklı
Bizdeki otobüs şoförlerine baksana bir de göbekli falan
Polise ve askere değinmiyorum bile, sexylik testine sokup mu alıyorlar nedir
Bir bak google görsellerden italyan polisi ve alpino diye
Hele Paris saldırılarından sonra her yere koymuşlardı onları, resmen göz bayramı
Valla panpa burda daha egitimli kesimden erkekler o kadar yakisikli degil. PhDler, doktorlar, avukatlar genelde ya kisa boylu ya sisko ya da yuzleri itici. Geliri daha az olan islerde calisan erkeklerin kaslari gozleri daha guzel be.
Hawaiideki bir üniversiteden mail aldım ben de
Okumamla ilgili teklif sunmuşlar
Hawaii nedir arkadaş
Seni tanimiyorumki niye sevineyim. Bu aralar ettafimda cok yasaniyorda bu aldatma olaylari uyarayim dedim.mantikli dusunun uc yil nasil gormeden dayanirsin ve dayanir. Oda gidebiliyosa orda yasayip hayat kurun zaten turkiyenin durumu ortada.Ne güzel düşünüyorsun insana güzel moral verıyprsın aldatsa buraya yazsam hoşuna da güder senin . Ne demişler kadın kadının düşmanı
İşte bir ortak yönümüz dahaBen gitmezdim
Ailelerden uzakta ve memleketinde ayrı yaşamak istemem.
Ben yurtdışı tatillerinden bile hoşlanmam.
Kızlar peki neden böyle olumsuz düşünüyorsunuz?
ne alaka.İş güç Yok doğru düzgün ciddi sebeb derken ne istiyorsunuz . Aileyle anlaşamıyoruz pek ve yurtıdısnda yenı bir yaşam denemek istiyoruz
ben gözü kapalı giderim...Slmlar siz olsanız Amerika'ya gudermıydınız ama ıkı üç yıl tr ye gelmeden en fazla dört yıl maddi manevi imkanlardan dolayı boyle olmak zorunda . Siz olsanız napardınjz eşim kalır ama ben dayanamam gibi gelıyor korkuyorum kavga edıyorız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?