- 3 Ekim 2007
- 3.611
- 969
- 688
- Konu Sahibi farfarella
-
Cnm ben de olmadı ama , bence sende kesin ödem var.Aslında ödem olup olmadığı tartıda da çıkar.Ameliyat öncesinden kilolu çıkarsan bil ki ödem oluşmuştur.kızlar bana da cevap verin lütfeennn
bgn beni üzen bir durum var.
sanki belim kalınlaşmış gibi geldi.. bikaç gün önce baktığımda "ay bu kadar da ince bir belim olsun istemiyorum" demiştim ama bgn aynaya baktıımda sanki operasyon olmamış gibi geldi..acaba korse çıktıı içinmi böyle hissettim vucut ödem mi yaptı.. bgn 24-25. günümdeyim..
benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa yorum yazabilirler mi.
tşkler herkese şimdiden..
peki bu isi sadece Levent Bey yapmiyor da kimler yapiyor? nasil arastirmam gerektigini bilemiyorum ki...
Doktor onerisi olan var mi arkadaslar?
Canım gerçekten estetiğin sonu yok .Bu açıkçası beni de çok geren bir durum insanda rahatlık ve huzur bırakmıyor.Karında dikiş izine gelince , o geçmiyor.BENİM DOKTORUM BANA DÖVME YAPTIRMA ÖNERİSİNDE BULUNMUŞTU.vÜCUT YAŞIM ÇOK GENÇ OLSA DA KAFA KAĞIDI 50 yi gösteriyor :)))))) Bu nedenle yaptırmadım.Ama sen lipo işleminden sonra dövme düşünebilirsin .Hatta kalıcı makyaj yaptırabilirsin.Eğer 20 sene önce dövmeden haberim olsaydı karın germe dikişime güzel bir çiçek motifi düşünebilirdim:))) Bu arada sen yemen içmene ne kadar dikkat ediyorsun tatlım.Çünkü yaptırdığın operasyonlar boşa gider.Bence yeterince dikkat etmiyorsun .Ekmeği kes sadece kahvaltıda 2 dilim ye .Hamur işi , tatlı vs... ağzına sürme.Akşam yemeğinden sonra , yatana kadar asla birşeyler atıştırma.Chitossan kullan .Muhakkak veririsin .Ama gerçekten dikkat et.Su içsem yarıyor lafına inanma :)) Eğer dediklerimi yaparsan kesin olarak kilo alman duracaktır .Ablana güven :))rosenoire ben de gecen sene karin germe yaptirdim. ama suan o islemin uzerine 10 kilo aldim. inanilir gibi degil. nasil oldu bilemiyorum. spor ve diyet yapmaktan biktim. israrla hergecen gun kilo aliyorum.karnim yine yaglandi. kollarim reszil gibi bacaklar oldum olasi kalk gidelim diyor. kocam anlayisli ama ben rahatsiz oluyorum diye ses cikarmiyor. simdilik en azindan... karin germeye de cok itiraz etmisti. ama simdi kendini nasil hissediyorsun dediginde super diyorum halbuki dikis izlerimden sikayetim var gik diyemiyorum. kendimi iyi hisediyorum diye o da bana gik demiyor. ama simdi estetik isine baslayani durduramazsin diye dogru diyorlarmis meger ben hersey istiyorum...
Canım gerçekten estetiğin sonu yok .Bu açıkçası beni de çok geren bir durum insanda rahatlık ve huzur bırakmıyor.Karında dikiş izine gelince , o geçmiyor.BENİM DOKTORUM BANA DÖVME YAPTIRMA ÖNERİSİNDE BULUNMUŞTU.vÜCUT YAŞIM ÇOK GENÇ OLSA DA KAFA KAĞIDI 50 yi gösteriyor :)))))) Bu nedenle yaptırmadım.Ama sen lipo işleminden sonra dövme düşünebilirsin .Hatta kalıcı makyaj yaptırabilirsin.Eğer 20 sene önce dövmeden haberim olsaydı karın germe dikişime güzel bir çiçek motifi düşünebilirdim:))) Bu arada sen yemen içmene ne kadar dikkat ediyorsun tatlım.Çünkü yaptırdığın operasyonlar boşa gider.Bence yeterince dikkat etmiyorsun .Ekmeği kes sadece kahvaltıda 2 dilim ye .Hamur işi , tatlı vs... ağzına sürme.Akşam yemeğinden sonra , yatana kadar asla birşeyler atıştırma.Chitossan kullan .Muhakkak veririsin .Ama gerçekten dikkat et.Su içsem yarıyor lafına inanma :)) Eğer dediklerimi yaparsan kesin olarak kilo alman duracaktır .Ablana güven :))
Canım benim :) ne kadar incesin çoook teşekkür ediyorum .Canım estetik konusunda bir hayli deneyim ve bilgim var.Ben de istiyorum ki buradaki genç arkadaşlarım yanlış yönlendirilmesin .Hele dolgu konusunda madde içeriklerine kadar çok fazla bilgi edindiğim için gittiğim doktorlardan da hoş olmayan tepkiler alıyorum:))Yani bilgiden rahatsız oluyorlar ne yazık ki.Bütün amacım bilgim doğrultusunda , doğru yönlendirmek.Ama dediğim gibi sadece çok iyi bildiğim konularda.Tekrar teşekkür ediyorum birtanem .Süper bir insansınız siz :) Bıkmadan, usanmadan yardım ediyorsunuz; yol gösteriyorsunuz.
Çok teşekkürler cidden
ablam iyi diyorsun da bu doktorlar da ucuk rakamlar veriyor. googlea yazdim ismi cismi bilinmeyen ne idugu belirsiz doktorlar cikiyor. ariyorum birebir konusuyorum fiyat soruyorum tek bolge 7 bin diyor. hadi simdi ne diyecegimi bulamiyorum. sonucta levent beyin adi kk da pozitif geciyor.baska doktora yaptirsam bile levent beye gorunmeye gidicem vereegi fikirler belki baska doktorda isime yarayabilir. en azindan diger doktora ne konusacagimi daha bi iyi bilirim. yani gorusme tecrubesi olur en kotu ihtimal. saydigin bazi isimler kk da adi geciyor onlarla da irtibat kurdum ama hic iyi bir izlenim alamadim. mesela bilgi almak istiyorum kac operasyon yaptniz diyorum bu isler kac tane yaptim demekle olmaz bunu diyemem diyor. bu nasil bir cevaptir ki... yani "ben basarili degilim gelirsen sende tecrubemi cogalticam ve parani da catir catir yiycem" olarak algiliyorum... cok acimasiz bir yaklasim oldu ama ben de bazi konularda tecrube edinmeye basladim. o yuzden kkdaki arkadaslara guvendigimden surekli burada arastirma yapmaya calistim. kendimi cok caresiz hissetmeye basladim. esimin yaninda normal durmaya calisiyorumama icten ice bunalima gidiyorum...
rosenoire sen ilk def yapacak olsaydin (kotu yasanmisliklarini da gozonune alarak) hangi doktora guvenirdin? kimi tercih ederdin? Suan silbastan yapsan hangi doktora yaptirirdin? bu sorulardan kendime tavsiye cikaricam. cunku bir operasyonu yaptiktan sonra(!) tecrube sahibi oluyorsun. ne kadar arastirirsan arastir illa is bitince vayyy diyor insan. senin cevrende ve gozleminde olup onerecegin bildigin doktor var mi? siradan oopiti piti yapip doktor bulmak degil yani...
Canım , öncelikle istediğini sorabilirsin.Elbette tecrübelerden yararlanacaksın.Ama en önemlisi dikkatli olman.Çünkü herkes doğruları söylemeyebilir .İllah isim yapmış doktor arıyorsan diyecek bir şey yok.Ama sanırım sen liposakşın topiğini en baştan sabırla okumamışsın.Okuyunca göreceksin ki hiç de memnun olmayan gerçek hastalar var. Yapılan işlemde hiçbir değişiklik olmadığını yazan, sonrasında doktorun ilgisizliğini anlatan arkadaşlarımız var.Benim önerim ," liposakşın yaptırdım arkadaşlar " topiğini en baştan üşenmeden oku.Orada lazerlipoliz yaptırıp memnun olmayan kişiler var.Üstelik ünlü dediğin doktorlara...Doktor adını orada göreceksin.Birisi orada reklam yapmış herkes peşinden gitmiş , ama sonuç fiyasko.Memnun oldum diyenlerin mesajıda 3-5 mesajı geçmiyor.Yani sadece isim vermek için girmişler.Gerçekten dikkat et.ben malesef karin germe ameliyati yaptigimda bir doktor tavsiyesi uzerine bulmustum ve yaptirmistim operasyonumu. doktor hic ismi duyulmamis basarisi ne derece bilinmiyor. bir an bir gaza geldim ve gittim yaptirdim. halbu ki iyi de arastirma donemindeydim. sonra doktor onerdi ya basiretim mi baglandi nedir yaptirdiktan sonra aglayamiyorum bile kimseler gormesin diye. o yuzden simdi yogurdumu ufluyorum... burada da oldukca iyi moral topluyorum. tavsiyelere kesinlikle kulak veriyorum. bir kere sacmalamak beni iyi kendime getirdi. o yuzden senin basini agritiyorum. hatta bir suru diger konularda da surekli sordugum kisiler oluyor.
su 100 mesaj konusu oyle bir moral bozucu ki kimseye gizliden konusamiyor insan. ozel iletisim kurmaya calissam olmuyor. cok sacma geliyor diyorum ama obur taraftan da her onune gelen uye olup hemen birine rahatsizlik verir diye kizamiyorum da.
cok soru soruyorum kusuruma bakmayin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?