Smart,lazer,slim lipo

Cnm ben de olmadı ama , bence sende kesin ödem var.Aslında ödem olup olmadığı tartıda da çıkar.Ameliyat öncesinden kilolu çıkarsan bil ki ödem oluşmuştur.

Hüseyin güner de yapıo ama zaten ikisi aynı merkezde..
bide tunç tiryaki yi duymuştum biyerden ama yorum bilmiyorum..
bir dr daha var ama adı aklıma gelmiyo şu anda gerlirse yazarım yalnız onunla ilgili okuduğum yorumlardan bazıları olumsuzdu..
bu işi yapan çok dr var piyasada bana yaptıramı tavsiye eden Nukhet eroğlu idi. ama onunla ilgili forumda yazılar var. operasyonları kendisi yapmıomuş eşi yapıyormuş.. hatta bi bayan yaptırmıştı ve pişman olmuştu yanlış hatırlamıosam..topic te de "lazer lipo yapan dr tavsiyesi" idi sanırım

tesekkur ederim anika.
Bir de Bagdat Caddesinde bir yerlerde bir merkez oldugunu okumustum bir topikte ama hangisinde ve kim hic hatirlayamiyorum. ama su var ki Bagdat Caddesi de Levent Bey`den ucuz olacagini sanmiyorum. Yine hatirlayan bilen var mi?
Levebt Bey`e gitmeyi dusunuyorum nasil olsa muayene ucreti almiyormus. ama diger doktorlarla da gorusmek istiyorum.
ben cok tedirginim.
rosenoire ben de gecen sene karin germe yaptirdim. ama suan o islemin uzerine 10 kilo aldim. inanilir gibi degil. nasil oldu bilemiyorum. spor ve diyet yapmaktan biktim. israrla hergecen gun kilo aliyorum.karnim yine yaglandi. kollarim reszil gibi bacaklar oldum olasi kalk gidelim diyor. kocam anlayisli ama ben rahatsiz oluyorum diye ses cikarmiyor. simdilik en azindan... karin germeye de cok itiraz etmisti. ama simdi kendini nasil hissediyorsun dediginde super diyorum halbuki dikis izlerimden sikayetim var gik diyemiyorum. kendimi iyi hisediyorum diye o da bana gik demiyor. ama simdi estetik isine baslayani durduramazsin diye dogru diyorlarmis meger ben hersey istiyorum...

peki bu isi sadece Levent Bey yapmiyor da kimler yapiyor? nasil arastirmam gerektigini bilemiyorum ki...

Doktor onerisi olan var mi arkadaslar?

Canım darılma ama bence yetrince araştırma yapmıyorsunuz....çünkü nette bir sürü işim var.HEPSİ DE LAZER LİPOLİZ YAPIYOR. Niçin sitede tek bir dr adı geçiyor ???? Ben sana yapan isimleri yazıyorum ama cerrahlıkları nasıldır bilemem .Onu da sen araştıracaksın :))) Profesör doktor Ahmet Karacalar , Güner Uysal , doçent Tayfun Türkaslan ,Prof Arda Katırcıoğlu ,Plasticus Klinik ,Flavius Klinik İstersen daha da yazayım :))))) Yani araştırın kızlar.Tek bir isme takılı kalmayın .Nerede görülmüş işlemi tek bir doktorun yaptğı.Üstelik yazdığım isimlerin hepsi İSTANBUL DA görev yapıyor.

Son düzenleme:
Bu arada fiyatlar bel , basen, göbek, sırt , bacak içi dahil tek seansta yapılıyor.Fiyat en fazla 6500 TL tutuyor.Öyle ayrı seans ücreti astronomik garip rakamlar yok.Hiç kimse parayı sokaktan toplamıyor.Bağdat caddesinde de fiyat aynı .ARAŞTIRIN .

Son düzenleme:
Canım gerçekten estetiğin sonu yok .Bu açıkçası beni de çok geren bir durum insanda rahatlık ve huzur bırakmıyor.Karında dikiş izine gelince , o geçmiyor.BENİM DOKTORUM BANA DÖVME YAPTIRMA ÖNERİSİNDE BULUNMUŞTU.vÜCUT YAŞIM ÇOK GENÇ OLSA DA KAFA KAĞIDI 50 yi gösteriyor :)))))) Bu nedenle yaptırmadım.Ama sen lipo işleminden sonra dövme düşünebilirsin .Hatta kalıcı makyaj yaptırabilirsin.Eğer 20 sene önce dövmeden haberim olsaydı karın germe dikişime güzel bir çiçek motifi düşünebilirdim:))) Bu arada sen yemen içmene ne kadar dikkat ediyorsun tatlım.Çünkü yaptırdığın operasyonlar boşa gider.Bence yeterince dikkat etmiyorsun .Ekmeği kes sadece kahvaltıda 2 dilim ye .Hamur işi , tatlı vs... ağzına sürme.Akşam yemeğinden sonra , yatana kadar asla birşeyler atıştırma.Chitossan kullan .Muhakkak veririsin .Ama gerçekten dikkat et.Su içsem yarıyor lafına inanma :)) Eğer dediklerimi yaparsan kesin olarak kilo alman duracaktır .Ablana güven :))

ablam iyi diyorsun da bu doktorlar da ucuk rakamlar veriyor. googlea yazdim ismi cismi bilinmeyen ne idugu belirsiz doktorlar cikiyor. ariyorum birebir konusuyorum fiyat soruyorum tek bolge 7 bin diyor. hadi simdi ne diyecegimi bulamiyorum. sonucta levent beyin adi kk da pozitif geciyor.baska doktora yaptirsam bile levent beye gorunmeye gidicem vereegi fikirler belki baska doktorda isime yarayabilir. en azindan diger doktora ne konusacagimi daha bi iyi bilirim. yani gorusme tecrubesi olur en kotu ihtimal. saydigin bazi isimler kk da adi geciyor onlarla da irtibat kurdum ama hic iyi bir izlenim alamadim. mesela bilgi almak istiyorum kac operasyon yaptniz diyorum bu isler kac tane yaptim demekle olmaz bunu diyemem diyor. bu nasil bir cevaptir ki... yani "ben basarili degilim gelirsen sende tecrubemi cogalticam ve parani da catir catir yiycem" olarak algiliyorum... cok acimasiz bir yaklasim oldu ama ben de bazi konularda tecrube edinmeye basladim. o yuzden kkdaki arkadaslara guvendigimden surekli burada arastirma yapmaya calistim. kendimi cok caresiz hissetmeye basladim. esimin yaninda normal durmaya calisiyorumama icten ice bunalima gidiyorum...

rosenoire sen ilk def yapacak olsaydin (kotu yasanmisliklarini da gozonune alarak) hangi doktora guvenirdin? kimi tercih ederdin? Suan silbastan yapsan hangi doktora yaptirirdin? bu sorulardan kendime tavsiye cikaricam. cunku bir operasyonu yaptiktan sonra(!) tecrube sahibi oluyorsun. ne kadar arastirirsan arastir illa is bitince vayyy diyor insan. senin cevrende ve gozleminde olup onerecegin bildigin doktor var mi? siradan oopiti piti yapip doktor bulmak degil yani...

Süper bir insansınız siz :) Bıkmadan, usanmadan yardım ediyorsunuz; yol gösteriyorsunuz.

Çok teşekkürler cidden

ben malesef karin germe ameliyati yaptigimda bir doktor tavsiyesi uzerine bulmustum ve yaptirmistim operasyonumu. doktor hic ismi duyulmamis basarisi ne derece bilinmiyor. bir an bir gaza geldim ve gittim yaptirdim. halbu ki iyi de arastirma donemindeydim. sonra doktor onerdi ya basiretim mi baglandi nedir yaptirdiktan sonra aglayamiyorum bile kimseler gormesin diye. o yuzden simdi yogurdumu ufluyorum... burada da oldukca iyi moral topluyorum. tavsiyelere kesinlikle kulak veriyorum. bir kere sacmalamak beni iyi kendime getirdi. o yuzden senin basini agritiyorum. hatta bir suru diger konularda da surekli sordugum kisiler oluyor.

su 100 mesaj konusu oyle bir moral bozucu ki kimseye gizliden konusamiyor insan. ozel iletisim kurmaya calissam olmuyor. cok sacma geliyor diyorum ama obur taraftan da her onune gelen uye olup hemen birine rahatsizlik verir diye kizamiyorum da.

cok soru soruyorum kusuruma bakmayin...

Süper bir insansınız siz :) Bıkmadan, usanmadan yardım ediyorsunuz; yol gösteriyorsunuz.

Çok teşekkürler cidden
Canım benim :) ne kadar incesin çoook teşekkür ediyorum .Canım estetik konusunda bir hayli deneyim ve bilgim var.Ben de istiyorum ki buradaki genç arkadaşlarım yanlış yönlendirilmesin .Hele dolgu konusunda madde içeriklerine kadar çok fazla bilgi edindiğim için gittiğim doktorlardan da hoş olmayan tepkiler alıyorum:))Yani bilgiden rahatsız oluyorlar ne yazık ki.Bütün amacım bilgim doğrultusunda , doğru yönlendirmek.Ama dediğim gibi sadece çok iyi bildiğim konularda.Tekrar teşekkür ediyorum birtanem .

Canım , öncelikle istediğini sorabilirsin.Elbette tecrübelerden yararlanacaksın.Ama en önemlisi dikkatli olman.Çünkü herkes doğruları söylemeyebilir .İllah isim yapmış doktor arıyorsan diyecek bir şey yok.Ama sanırım sen liposakşın topiğini en baştan sabırla okumamışsın.Okuyunca göreceksin ki hiç de memnun olmayan gerçek hastalar var. Yapılan işlemde hiçbir değişiklik olmadığını yazan, sonrasında doktorun ilgisizliğini anlatan arkadaşlarımız var.Benim önerim ," liposakşın yaptırdım arkadaşlar " topiğini en baştan üşenmeden oku.Orada lazerlipoliz yaptırıp memnun olmayan kişiler var.Üstelik ünlü dediğin doktorlara...Doktor adını orada göreceksin.Birisi orada reklam yapmış herkes peşinden gitmiş , ama sonuç fiyasko.Memnun oldum diyenlerin mesajıda 3-5 mesajı geçmiyor.Yani sadece isim vermek için girmişler.Gerçekten dikkat et.

Bana şimdi olsa kime ameliyat olurdun demişsin .Bütün yaşadıklarıma rağmen , beni ameliyat eden kişiye olurdum.Çünkü sonuç mükemmel.Benim tek şikayetim , operayonu yapan doktoru hiç görmedim.Yardımcısı ile anlaştım , bana kendisinin yapacağını dedi.Oysa yapacak olan başka doktormuş.YANİ AMELİYATI YAPAN DOKTORUN CERRAHLIĞI MÜKEMMEL. AMA SONRASINDA BENİ HİÇ ÇAĞIRMAYIŞI, HİÇ TANIŞMAYIŞIMIZ HOŞ DEĞİL.Sana özelden doktor adını veririm ama ya sonuç güzel olmazsa ????? Ben de sonuç güzel ama ya sende aynı sonucu vermezse.İşte bu yüzden isim vermeye çekiniyorum.Hani beni ameliyat eden doktora, ameliyat olmuş bir kaç kişi bulsam, sonuç iyi olsa sana git derim.Üstelik bu alanda isim yapmış medyatik bir doktor.Fiyatı bence çok uygun .Çünkü bel , basen, karın ,sırt, bacak içi 6500 tl . tuttu.Üstelik arada yardımcısı olmasa , ben direk kendisiyle görüşseydim daha da ucuz olurdu eminim .Ama dediğim gibi anlaştığım doktor başka , ameliyatı yapan kişi başkaydı.

Merhabalar,

dün Levent bey le görüşmeye gittim. neden daha şiş hissetiğimi ve göründüğümü sordum..ödem yapmış vucudun dedi.. neden olabilir dedim tuzlu yediysen yada regl dönemin yaklaşmıi olabilir dedi vs. aslında evet bu hafta regl olacağım.büyük ihtimalle ondandır. bide oturtması 2 ay fln sürecekmiş ztn. bnm şu anda 28.günüm falan..
Resimleri verdi L.bey bana..isteyen arkadaşlar mail adreslerini bildirirlerse mail atabilirim.

canım ben lazer lipoliz yaptıralı 3 ay oldu. 58 kiloyla girdim işleme 3 ay geçmesine rağmen ödemdenmidir bilinmez 61 kiloya kadar çıktım. yediklerim aynı ama hala fazla çıkıyor kilom. ödemdir deyip avutuyorum kendimi. bakalım bi 3 ay daha geçsin neler olacak...

kızlar selam,
bu işlemi yaptıranların fikrine gerçekten çok acil ihtiyacım var,nolur yardım edin! benim bir 6-8 kilo fazlam var.bunlardan kurtulmak için de burda okuyarak slimlipoya karar vermiştim ama okuduğum kadarıyla ödemlerden vs tam sonuç alınması 2-3ayı buluyor o yüzden açıkçası hiç böyle bir işleme kalkışmayıp diyet ve sporla versem mi diye düşünüyorum?yani 1 ay da dişimi sıkıp rejim yapsam o 6 kiloyu versem sonraki ayda sporla biraz sıkılaşmaya çalışsam aynı sonucu alamaz mıyım sizce?çok acil yardımınızı bekliyorum noluuur!:18:
anika sana yazmak istedim ama mesaj sayım yeterli deilmiş bana a gönderirmsn fotolarını

Lazer lipo işlemleri zayıflamak için düşünülmemeli ztn... bölgesel fazlalığı olan insanlar düşünmeli bu işlemi.. benm ince bir fiziğim var ama göbeğim var ve belim kalın.. onun için bu işlemi yaptırdım. ödemlerim olmasına ragmen belim şu nanda eskiye nazaran oldukça farkedilir şekilde ince. Gömlek fln giyemezdim beli kötü olurdu şimdi giyebiliorum mesela...
ben anca emailinizi verirseniz mail atabilirm..çünkü henüz msj sayısını dolduramayanlardanım

rosenoire az kaldi, sabrediyorum ve gercekten yazmam gerektigi icin yazdigimdan 100 mesaji tamamlayamadim. abuk subuk topiklere girip "merhaba, gecmis olsun" diye yazarak mesajimi 100`luk yapmadigimdan hala ozel mesaj gonderemiyorum. fakat 100luk oldugumda ilk olarak email adresimi sana gondericem. daha yakin konusmak istiyorum.
daha onceki bana "arastirmiyorsunuz, internetten vs. arastirin" deyip hatta bir kac ornek verdigin yerleri arastirdim. baska yerler de buldum. mail atip irtibat kurdum ama malesef bazilari tuccar cikti. aklima yatan da cook pahali. tamam tabi ki saglik icin paraya kiymak lazim ama cope de atmak yazik olur.
acikcasi ben;
bacak komple (bacak ici, popo alti, diz arkasi ve kenarlari... ayak bilegi icin tam karar vermedim)
bel sirt,
ozellikle kol ici ve
gidi
bolgelerine yaptirmayi planliyorum. hani bir bolge olsa sorun degil ama ablam ben komple yeni bir vucut onarimina giricem. hadi bu kadar olmasa bile kol ve bacaklar kesin dusunuyorum. cunku daha once de dedigim gibi son 1-2 yil icinde hizla kilo aldim ve gogusler ve gidi aldi basini gidiyor. fakat zayifladigimda normale dondukleri icin cok dert etmiyorum. dedigim gibi takintili bolge bacak ve kol...

rosenoire bana ozelden doktorunun ve operasyonu yapanin adini verebilir misin? en azindan gorusme yapmayi dusundum. belki adami ilk dakikada silerim belki de ben de ona yaptiririm bilemem. en kotu ihtimal bilgimi- tecrubemi arttiririm. fakat gorusme yapmamin ne zarari olur dedim. eger herhangi birseyden sorun yasarsam bu yine benim tercihim oldugundandir. sonucta kisi ne yaparsa kendine yapar di mi canim. ben doktoru bir gormek istiyorum. cok cok ozur dilerim, sonucta tabi ki insan sarrafi degilim ama bakalim icime sinecek mi en azindan bunu bilmek istedim...

dedigin gibi sitede o kadar cok reklam var ki... zaman zaman normal mesajlari bile reklam olarak algilayabiliyor insan. tecrube oneri oldugunda bile ister istemez onyargi ile yaklasiyoruz. gerci cogu kendini belli ediyor ama bizim de sevkimiz kiriliyor. sonucta burada yardimlasmak-elele tutmak icin variz.

rosenoire az once yine siteyi incik cincik okurken senin bir suru yerde mesajlarini okudum. oldukca tecrubelisin. seninle uzuun uzun konusmak ogrenmek istesem daralir misin?
ben temmuzda bir suru islem icin hazirlik asamasindayim. arastirdikca kafam karisiyor. heyecan yapiyorum stress yapiyorum. esime caktirmamaya calisiyorum. neyin var dediginde bilgisayardan gozlerim yoruldu, uykumu alamamisim, basim agriyor gibi abuk subuk cevaplar uydurmaktan artik utanir oldum. bir doktor bulsam hersey netlesse diycem ki tamam ben buldum ayarladim herseye hazirim yazin operasyonlarim baslayacak... ama o kadar cok islem yapilacak ki ve ben hic birine dr bulamadim. bu arada sadece gogus ve bacak islemi(!) olarak biliyor esim. yani daha detay diyemedim. o gun de gelecek elbet fakat suan ben herseyi hazirlayayim da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…