- Konu Sahibi farfarella
-
rosenoire merhaba,
Ben şimdi belime dokununca derimi çekemiorum..sanırım ödemlerimden ötürü.. diğer yerlerimde derimi çektim mi etim geliyor tabiki normal birşekilde..
ama belimde olmuyor..ödemlerden ötürü diye düşünüyorumm sende benzer şeyleri yaşadınmı...eğer yaşadıysan ne kadar sürdü hatırlıyormusun..
kızlar resimlerimi gördü ve pek fark olmadığınısöylüyorlar açıkçası bende artık öyle düşünmeye başladım..tam 50 gün oldu artık
Canım özelden yazdım, mesaj yazabilirsin.eyoooo 100. mesajimi yaziyoruuuummmm. partiler vermek lazim. umarim kk mesaj sayisina zam yapmaz ve ben de nihayet ozel mesaj atabilirim...
rosenoire ablam hemen sana ozel mesaj atiyorum.
anika emailimi aticam bana da gonderebilir misin resimlerini?
anika sen bu beli begenmiyor musun??? bence oldukca iyi durumda. ayip olacak biraz ama onceki bel dumduz. sonraki bel kadin vucudu yani... bence seni bosuna stresse sokmuslar. daha ne kadar olabilirdi ki. isin acikcasi bu kadar bile duzelecekse (ki gayet iyi) ben lipo yaptirmayi uygun gordum.
hadi bakalim bu mesaj sana mi moral oldu bana mi? tesekkur ederim canim...
Canım ben de olmadı , yani daha gergin olan bölgelerde etini çekememen normal ama derinin yumuşak alanlarında eline gelebilir diye düşünüyorum.50 gün uzun süreç yani görüntünün%90 belli oluyor.İncelme devam edecek ama neredeyse son şekil belli oluyor.Her bünye farkılı olabilir elbette.Benim vücudum çok acayip tepki verdi .Topikleri okuyorum benim gibi incelen yok gibi.Ama ben de bu durumdan korkmaya başladım.Çünkü 6 ayı geçti hala inceliyorum.Nasıl bir şey anlamadım gitti.1 ay önce farklı olan ölçülerim şimdi yine en az 3 cm daha fark etti.Ben artık incelmek istemiyorum.Kilo kaybımda 5 kg yağ alınmasına rağmen 9 kilo oldu ben bayağı sinir olmaya başladım.Kilo kaybı dışında incelme müthiş.Belim 17 cm gitti.Basen iyice gitti en kötüsü popom küçüldü.Popoma ne oldu anlayamadım:)) Arkadaşlık isteği gönderdim beni de eklersen resimlerini görmek isterim.Sevgiler....
evet bizde arkadaşlarımla hep seni konuşuyoruz açıkçası.. nasıl olurda 5 kg farkeder diye..şu anda 9 kg diyorsun...bnm kilom hiç farketmedi mesela..
Arkadaşlık isteiğini kabul ettim.. akşam eve gidince resimlerimi yollayacağım.
yardımların için bende sana çok teşekkür etmek istiyorum.. içimizde konu hakkında en tecrübeli olan ve tecrübelerini bizimle sıkılmadan paylaştığın için..
Canım benim :) ben de sizlere teşekkür ediyorum.Ben de sizlerden çok faydalandım.Kilo konusuna gelince bir şey yazmayı unutmuşum.Benim de kilom ilk 2 ay neredeyse fark etmedi.Sadece ölçülerde incelme vardı.Kilo kaybını 4 . aydan sonra kesin fark edeceksin.Ama yediklerine dikkat et.Muhakkak kilo kaybın olacak.Bu yöntem biliyorsun kilo vermek için değil.Ama alınan yağlar kilona muhakkak yansıyacaktır.Bir de diyet yaparsan çok süratle kilo vereceksin.Bana doktor sitesinden yazıştığım bir plastik cerrah 4. aydan sonra kilo kaybı olacağını yazmıştı.O zaman bende senin gibi 2 aylıktım ve henüz alınan yağlar kiloma yansımamıştı.Ama dediğim gibi 4. ayda aniden klo kaybı başladı yani dr. haklı çıktı.Sende de öyle olacaktır .Göreceksin birtanem kafaya takma .
Canım benim :) ben de sizlere teşekkür ediyorum.Ben de sizlerden çok faydalandım.Kilo konusuna gelince bir şey yazmayı unutmuşum.Benim de kilom ilk 2 ay neredeyse fark etmedi.Sadece ölçülerde incelme vardı.Kilo kaybını 4 . aydan sonra kesin fark edeceksin.Ama yediklerine dikkat et.Muhakkak kilo kaybın olacak.Bu yöntem biliyorsun kilo vermek için değil.Ama alınan yağlar kilona muhakkak yansıyacaktır.Bir de diyet yaparsan çok süratle kilo vereceksin.Bana doktor sitesinden yazıştığım bir plastik cerrah 4. aydan sonra kilo kaybı olacağını yazmıştı.O zaman bende senin gibi 2 aylıktım ve henüz alınan yağlar kiloma yansımamıştı.Ama dediğim gibi 4. ayda aniden klo kaybı başladı yani dr. haklı çıktı.Sende de öyle olacaktır .Göreceksin birtanem kafaya takma .
ablacım merhaba. dün 4 ayımı doldurdum. sonuç bence iyi değil. 2 kilo fazlam war. incelme bence yok. daha şekilli tabiki görüntü ama incelme yok malesef. umarım dediğin gibi olur ve bu ay biraz zayıflarım( eğer olmazsa bir daha ki ay güner beye gitmeyi düşünüyorum tekrar. korkuyorum gitmeye ama yapılacak bişey yok (
Rosenoire, bu msjını okumak beni çok rahatlattı gerçekten.. olumsuz tepkiler alınca acaba benden 2 lt yağ alınmadı mı kilom da 2 aydır farketmedi 2 lt yağ alınmış 1 kg olsa bile farketmezmi die düşünüp duruodum açıkçası..
İnsan paranoyak oluyor gerçekten..verdiğin paranın yanında çektiğin sıkıntı cabası..sonuç almadığını/almayacağını düşünmek sinir bozucu.. sabah aynaya baktım belimin oyukları oldukça belirgin artık ama tam istediğim sonuç olmuş değil..ben daha başarılı bir sonuç bekliodum..regl dönemim geçsin randevu alacağım ve dr.a görüneceğim.. bu arada forum üzerinden sana nasıl resimlerimi gönderceğim beceremedim açıkçasıistersen özelden emaili bildirebilirsen oraya yollayayım :)
Canım merhaba :) Öncesi resimlerim yok canım .Çünkü ameliyattan sonra doktora hiç gitmedim .Sen sor kuzum sor :)))) Ben de cevap çok .Severek yanıtlarım .kimseden ses cikmayinca ben de cekilmistim kabuguma, yoksa siz yazarsiniz da ben okumam mi? sorularimi sormam mi? bende soru bitmez...
Rizanin nisanlisi gulhayat mi nurhayat mi onun gibi motor gibin neyin Allah ne verdiyse soru yagmuru mubarek...
Bana oncesi sonrasi resimlerinizi gonderebilir misin rosenoire?
Rosenoire, bu msjını okumak beni çok rahatlattı gerçekten.. olumsuz tepkiler alınca acaba benden 2 lt yağ alınmadı mı kilom da 2 aydır farketmedi 2 lt yağ alınmış 1 kg olsa bile farketmezmi die düşünüp duruodum açıkçası..
İnsan paranoyak oluyor gerçekten..verdiğin paranın yanında çektiğin sıkıntı cabası..sonuç almadığını/almayacağını düşünmek sinir bozucu.. sabah aynaya baktım belimin oyukları oldukça belirgin artık ama tam istediğim sonuç olmuş değil..ben daha başarılı bir sonuç bekliodum..regl dönemim geçsin randevu alacağım ve dr.a görüneceğim.. bu arada forum üzerinden sana nasıl resimlerimi gönderceğim beceremedim açıkçasıistersen özelden emaili bildirebilirsen oraya yollayayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?