Smart,lazer,slim lipo

Merhaba arkadaşlar bende bikaç haftadır lazer lipolizi araştırmaya başladımhatta bulunduğum şehirde bir estetik merkeziyle görüştüm fakat dr un bana anlattıkları burda okuduklarımdan çok farklıydı.örneğin burda ameliyatın ağrısız sızısız olduğu ve korsenin 3 gün giyildiği operasyondan sonra normal hayata devam edilebileceği ve lokal anasteziyle olabileceğini okumuştum fakat görüştüğüm dr bana genel anestezi şark 2 ay korse giymeniz gerekiyor ve en az bir hafta çalışamazsınız toparlanma süreci dedi.klasik lipo anlattı gibi geldi fakat sordum hayır lazer lipo bu dedi.hemen tüydüm ordan.aslında bursanında en iyi merkezi.şimdi tabi korkularım var.

Ben operasyondan sonra iki gün evde dinlendim, üçüncü gün sargılarım çıkarıldı ve sonrasında işe gitmeye basladım. Korse değil yani üç gün giyilen, kalın bir sargı oluyor belinizde, odur üç gün sonra çıkarılan. Sonrasında ise kumaş bir korse kullanmaya başlıyorsunuz.Korseyi de ben bir ay taktım, belki aldıracağınız yağ miktarına, derinizin esnekliğine bakarak doktorunuz iki ay önermiştir. Ama korseye de çabuk alışıyorsunuz, ben yaz sıcağında taktım ona rağmen dayanılmayacak gibi değildi.
Ağrı kısmına gelince, liposuctiona göre çok daha az ağrı çekiyor ve hızlı iyileşiyorsunuz çünkü yağlar vücudunuzdan rendelenir gibi mekanik bir travmayla değil lazerle sıvılaştırılarak akıtılıyor.Kas ağrısı gibi bir ağrınız oluyor bir hafta kadar, ama hızla iyileşiyorsunuz. Oturup kalkarken biraz dikkatli davranıyorsunuz, gülerken, hapşırınca ya da öksürünce biraz karnınız ağrıyor, ama dayanılmayacak bir ağrı değil. Çok ağır bir spor yapmışsınız da beliniz sırtınız tutulmuş gibi oluyor, çok gözünüzün korkmasını gerektirecek bir durum değil.

Son düzenleme:
cevap verdiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.korse kısmı aslında sorun değil ben şuandada korse kullanıyorum tabi benim kullandığım gibi bir korseyse.
her zaman çok zayıftım doğumdan sonra veremediğim 5 kilom kaldı ama hepsi göbekte sanki popom hala 36 38 bacaklar göğüsler ama belde bir simit...cesaret edip şu operasyonu yaptırmak ve eski pantalonlarımı badilerimi göbeği içeriye çekmeden giymek istiyorum.
tv de her gördüğüm bayana acaba smart lipo varmı diye baktıyorum:)
acaba doğru olan yöntem hırs yapıp spor ve dietmi yoksa kısa yoldan lipomu işte buna karar veremiyorum

Merhaba, ben de biraz bilgi vereyim ....belki yararı olur .Ben lazer lipoliz yaptıralı 4.5 ay oldu .Önce bir yanlışı düzelteyim , çünkü yanlış biliglendirilmenizi istemem.Bazı kadaşlar ameliyat sonrası çok ağrım olduğunu , yaşımdan dolayı zor bir iyilşme süreci yaşadığımı yazmışlar.Ama konu bu değil .Mesajlarıma bakarsanız , benim sorunum Şişlide özel bir hastanede yapılan operasyonda, hastane personelinin kötü , ilgisiz , yaşamı hiçe sayan davranışlarıydı.İkinci büyük sorun ameliyatı anlaştığım doktorun değil, bir başka doktorun operasyonu yapması ve benim bunu kendi çabalarımla öğrenmemdi.Hastane rezalet bir hastaneydi .Burada yani sitede aynı yerde ameliyat olup kötü şeyler yaşayan bir arkadaş daha var .
Ameliyat sonrası çok geç ayıldım , bunun yaşımla ilgisi yok sadece verilen sedasyonun çok olmasından kaynaklanıyordu.Burada yazılanlara inanarak hemen kalkabileceğimi düşündüm.Yazılan yalanlara inanmayın.Operasyon alanı büyükse hemen toparlanmanız mümkün değil.Ben den 5 kilo yağ alındı halsiz düştüm.10 günde dışarı çıkacak duruma geldim. Ama ikinci gün evde dolaşabiliyordum.Ağrım hiç olmadı zaten mesajlarımda da hep yazdım.Bu arada 51 yaşındayım sonuç mükemmel ötesi oldu .Karnım dümdüz ve çok gergin belim incecik , bacak içlerim son derece hoş duruyor.Sırtta güzel sayılır .Yani neredeyse genç kız gibi oldum.Zaten inceydim ama sonuç gerçekten güzel oldu.Ama bu ameliyat yazılanlar gibi basit değil .Yaşla da ilgisi yok.Burada samimiyetle yazan genç arkadaşlarım reklam yapmadıkları için zor bir operasyon olduğunu yazmışlar.Zaten reklam yapanları da sitemiz hemen anlayıp kapı dışarı ediyor.İnsanların sağlığı ile oynayan bu kişilere siz de dikkat edin arkadaşlar.
Ama dediğim gibi 1-2 kg gibi az bir yağ alınacaksa çok daha çabuk iyileşebilirsiniz.Ben fazla yağ alınsın istemedim.Ama öyle almışlar , o zamanda halsiz düştüm doğal olarak .
Yani kendinize 1 haftalık bir iyileşme süreci ayırmanız iyi olur.Az yağ alınacaksa 2 gün yeterlidir.Burada önemli olan yaşınız değil , derinizin gerginliği , elastikiyeti çok önemli.Yani cilt kaliteniz iyi ve sıkı olmalı.Kilonuz az olmalı .O zaman iyi ellerde sonuç çok güzel olabilir.

Bir şey daha smart lipo sözüne çok takılmayın.Smart lipo bildiğiniz liposakşın.Tek farkı yağlar lazerle eritiliyor yine dışarı çekiliyor .Yani bildiğimiz liposakşından farkı yağların alınma tekniği .Öyle ayrı ayrı seanlar yaptırıp servet ödemeye de gerek yok .Burada çok uçuk rakamlardan normalmiş gibi bahsediyorlar. Böyle bir şey yok.Bu işlemi yapan merkez ve doktorlar bir hayli fazla .Karın , bel , sırt, bacak içleri , basen tek bir seans ,toplam ücret 6000 tl .Bence bu bile fazla ki burada tek bir bölge için 6000 dolar yada tl istendiği yazılıyor komik olmasınlar.

Eğer kilo probleminiz yoksa ve bölgesel yağlanmanız varsa lokal yağ aldırma yöntemleri için ideal bir adaysınız demektir, ama spor ve beslenmenize dikkat etmeniz de şart! Yağları aldırayım, yan gelip yatayım gibi bir durum kesinlikle söz konusu bile olmamalı çünkü yağ aldırdıktan sonra vücudunuz eski yağ dengesine ulaşabilmek için çabalayacak, ayrıca deriniz ve kaslarınızın da toparlanarak yeni durumunuza adapte olması gerekecek.
Bölgesel yağlanmalar maalesef yapısal nedenlere dayanıyor; genetik yapınız, kas ve iskelet sisteminizin biçimi, şeker, tiroid gibi sorunlarınızın olup olmaması gibi etkenler, yaşam stili ve beslenmeniz nedeniyle vücudunuzda oluşan fazla yağın hangi bölgeye istifleneceğini belirliyor. Eğer 36-38 bedenseniz ve yine de bölgesel olarak sorununuz varsa, spor da yapsanız, yağ oranınızı azaltmak için rejim de yapsanız, normalde olması gerekenden fazla yağ birikimi olan bölgenizdeki yağ hücreleri, vücudunuzun geri kalan bölgelerindeki yağ hücreleriyle birlikte küçülecek. Yani bütün vücudunuza uyarlayıp düşünecek olursanız beldeki 2 kiloluk yağ fazlasını örneğin vücudunuzdaki tüm bölgelerden toplamda 10-12 kilo kaybettiğiniz zaman kaybedebileceksiniz. Diğer bölgelerinizle ilgili sorununuz olmadığını varsayarsak, bu zaten ince olan bölgelerin daha da incelmesi, orantısal olarak belinizin yine daha kalın kalması, yani vücudunuzdaki dengesiz durumun devam etmesi demek olacak. Lokal yağ alma yöntemlerinin yaptığı şey, dışarıdan müdahale ederek problemli bölgedeki yağ hücrelerinin bir kısmının vücudun dışına atılmak suretiyle yok edilmesi, o yüzden smartlipo gibi yöntemler bu dengesizliği ortadan kaldırıyor.
Bana sorarsanız hem yağ aldırma, hem spor ve diyet derim. Yağ aldırma dengesizliğin ortadan kalkması, diyet vücudunuzun yeni yağ dengesini koruyabilmesi, spor da kaslarınızı ve deri altı bağ dokunuzu güçlendirerek sıkı ve formda bir görüntüye kavuşabilmeniz için.

merhaba şişlide hangi merkezde hangi doktora samartlipo oldunuz sonuçtan memnun musunuz özel mesaj atamıyorum.cevap yazarsanız sevinirim

merhaba smartlipoyu nerede yaptırdınız açaba doktorunuz kimdi?işlemden sonra sarkma oluyor mu?ben karın ve bel bölgesi için istiyorum.doktor araştırıyorum tabi fiyatta.size ne kadara yapıldı cevaplarsanız sevinirim özel mesaj atamadığımdan buraya yazdım

bende bacaklarıma yani dizimden aşağısına yaptırıcam bir tane dr la görüştüm ama hiç tatmin olmadım ve dr coşkun levent taşcıdan randevu aldım 1 martta görüşmem var bence levent beyden daha iyisi yok bu konuda resimlerine ve videolarınıda izledim güzel görünüyor bakalım sonucunu yazarım kızlar

Canım ben de senden tam bi gün sonra 2 Martta gideceğim randevuya:) Benim çin en önemli konu ücret çünkü zar zor para denkleştiricem. Umarım uçuk fiyatlar vermez. Ben dun alper Tuncel ile görüştüm. O tek bölge tek seans için 5000 dedi ama eğer lokal anestezi istersen 4000 e ineriz dedi. ama levent bey daha güvenilir geliyor Alper Tuncel çok kendisinden emin konuşmadı.

Canım , hem parayı zor denkleştirdim diyorsun hem de bu rakamları isteyen doktorlara niçin rağbet ediyorsun?? Forumun tamamını okudun mu bilemiyorum .Okursan görecesin ki lazer lipoliz yaptıran arkadaşlar bel , basen , gıdı , göbek bacak içi hepsi bir arada 5000 tl vermişler .Ben basen ,bel, göbek , bacak içi ,bel , sırt aynı seans lazer lipoliz yapıldı 6500 tl ödedim.parayı sokaktan mı topluyoruz.Her seans ayrı para, her bölge ayrı para.Ben ce biraz daha düşün gerçekten yazık .Sadece adı geçen doktorlar mı lazer lpoliz yapıyor sanıyorsunuz.Üstelik artık aletler gelişti .... öyle bir kaç seans gerekmiyor.Her seansa ayrı paraya da gerek yok.Bütün bölgeler tek seansta yapılıyor.Karar senin.
Bir şey daha" kadinlarkulubu.com/vucut-estetigi/20965-liposuction-yapt305ran-var-m305-arkada35 "topiğini okursan , orada sadece normal liposuction yaptıran değil, smart lipo yaptıran arkadaşlar da var .Umarım yardımcı olur.

Son düzenleme:
tek bölge derken ben iki bacağıma yaptırıcam mesala yani 10 binmi vericekmişim yuhh be nekadar fazla valla benim görüştüğüm dr 3 bin demişti iki bacagıma inşallah levent bey fazla istemez tabi sen nerene yaptırıcaksın bilmiyorum zaten ben görüşmeden sonra sana yazarım fiyarını

peki sen kime ve ne zaman yaptırdın

arkadaşlar aslında bölge fiyatı demek yanlış oluyor. Superplasttaki makine tek seansta 2 lt yağ alabiliyor ve fiyat 4000tl dendi bana.
Sonra göbeği beli bi açtılar senin sadece belde 2lt yağ vardır dediler.. Dolayısıyla ikisi ayrı fiyatlandırıldı.
Çok yağlı olmayan bir insanda bel+karın bir arada yapılıp 2 lt yağ çıkıyorsa bedeli 400tl civarı oluyor işte..

o zaman benimki 4 bini geçmez ben bacaklarıma yaptırıcam o kadar yağ yok bende

uygulamayı yaptıranlara sorum var:

morluklarınız ve uyuşmalarınız ne zaman geçti?
bnm 1 hafta oldu ama az morluğum vardı onlards hala geçmedi.
dikişlerim tamamen düştü oralarda kabuklar var şu anda

Canım açıkcası benim de içime oturmuyor değil ama çok korkuyorum. o nedenle bu konuda adı en çok geçen doktorlarla konuşmak istiyorum. Bir arkadaşım ne yazık ki ucuz olsun diye yakın zamanda dudaklarından bir operasyon geçimişti ve gerçekten sonuçları çok kötü oldu. Ama bu doktorlarında tabi insanların güvenini kullanmamaları lazım. Belki de dediğin gibi senin önerdiğin doktor çok daha iyidir ama buradakilerin tavsiyesine güvenip gidiyoruz işte.

Anikacım yani 2lt yağ için fiyat 4000 öylemi? yani ben bacak göbek ve belden toplamda 2 lt yağ aldırsam fiyat yine aynı oluyor? Bir de diğer topiktede sordum ama cevap alamadım. Bu slimlipo selülitleri de gideriyor mu veya dalgalı görüntüye neden oluyor mu? Aklım almıyor çünkü nasıl heryerden orantılı şekilde yağ eritecek.

Forumu bir daha okuyayım dedm.Ben İzmirdeyim,işim gereğ sık sık gidiyorum İstanbula.Slimlipo yaptırayım dedim.Superplasttan randevu aldım fakat sonra fiyatları araştırınca aynen iptal ettim randevumu ve İzmirde lazer lipoliz oldum.Ne dalgalanma,ne çökme!!İlk 3 gn hafif sızısı vardı.Onun dışında gayet rahatım.Göbek ve bel için 4 bin tl ödedim.Lenf drenaja giriyorum haftanın 2 günü.Ona da para ödemiyorum ayrıca.Bu ne çılgınlıktır kızlar!!Para kolay kazanılmıyor!!!

Evet tatlım 2lt=4000tl dedi bana Coşkun bey :)
Bu mantıkla senin bacak+göbek+belde toplamda 2 lt yağ varsa ki bence daha fazla olmalı yoksa bence hiç düşünme bile böyle birşey yaptırmayı :) fiyat o olacaktır.
ben göbek bel diye gittim dediler ki senin sadece belden 2 lt çıkar ki gerçekten de bu kadar ince bir elim olabilieceğini hiç düşünmemiştim. Bana göre anatomim gereği bel oyuğum yoktu ama öyle değilmiş :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…