- Konu Sahibi farfarella
-
Merhaba arkadaşlar bende bikaç haftadır lazer lipolizi araştırmaya başladımhatta bulunduğum şehirde bir estetik merkeziyle görüştüm fakat dr un bana anlattıkları burda okuduklarımdan çok farklıydı.örneğin burda ameliyatın ağrısız sızısız olduğu ve korsenin 3 gün giyildiği operasyondan sonra normal hayata devam edilebileceği ve lokal anasteziyle olabileceğini okumuştum fakat görüştüğüm dr bana genel anestezi şark 2 ay korse giymeniz gerekiyor ve en az bir hafta çalışamazsınız toparlanma süreci dedi.klasik lipo anlattı gibi geldi fakat sordum hayır lazer lipo bu dedi.hemen tüydüm ordan.aslında bursanında en iyi merkezi.şimdi tabi korkularım var.
cevap verdiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.korse kısmı aslında sorun değil ben şuandada korse kullanıyorum tabi benim kullandığım gibi bir korseyse.
her zaman çok zayıftım doğumdan sonra veremediğim 5 kilom kaldı ama hepsi göbekte sanki popom hala 36 38 bacaklar göğüsler ama belde bir simit...cesaret edip şu operasyonu yaptırmak ve eski pantalonlarımı badilerimi göbeği içeriye çekmeden giymek istiyorum.
tv de her gördüğüm bayana acaba smart lipo varmı diye baktıyorum:)
acaba doğru olan yöntem hırs yapıp spor ve dietmi yoksa kısa yoldan lipomu işte buna karar veremiyorum
merhaba ,
bende geçen hafta smart lipo olan biri olarak yazmak istedim.
şişlide geçen hafta karın ve bel bölgem için smart lipo oldum
doktor yaklaşık 3,5 lt yağ alındığını belirtti.
sedasyon denilen yöntemle yapıldı operasyon . bu yontemde tamamen uyutuluyorsunuz ama narkoz gibi agır bir yöntem değil.
ve uyadıktan sonra herhangi bir baş dönmesi , kusma vs gibi etkileri olmuyor . uykunun biraz daha ağır haline geçiyorsunuz .
operasyonum yaklaşık 2 saat surdu
uyandığımda biraz sersem gibiydim tabi :)
ilk gun uyuşturulmanın etkisiyle hiçbirşey hissetmedim , ağrı , acı gibi. Zaten eve gelincede uyumuşum :)
ertesi gun hafif bir agrısı oldu ama zaten gunde 2 kere ağrı kesici alıyorsunuz ve evde yalnız olmama ragmen her işimi kendim yapabildim .
yani kendi kendinize lavaboya girebiliyorunuz , dolanabiliyorsunuz evin içinde ama tabi ertesi gun kalkıp işe gideilecek kadarda iyi olmuyorsunuz .
istiharat etmek şart özellikle operasyon sonrası 2 gun . yatarken ve kalkerken issediyorsunuz o agrıları.
bende operasyon sonrası hiç morluk olmadı ama tabi şişilik var.bnm şikayetim özellikle çıkık bir göbeğimin olmasıydı ve derimin yumuşak olmasyıydı.
şuan baktıgımda bundan kurtulmuş gibi gözüküyorum
3500 tl ödedim bu işlem ve hiç pişman değilim yaptırdığım için . bence geç bile kalmışım
öyle agrısı ve sızısından korkup yaptırmak istemiyorsanız korkulacak bişey yokmuş bunu anladım .
birde normal liposuctonda emboli riski vardır ama smart lipoda o risk yok .çünkü yağlar bir bıçak yardımıyla oyularak değil ışıkla eritilerek alınıyor .
ben bu işlemde önce normal lipo yaptırmak için arkadaşımın doktoruyla görüşmüştüm.
bende sadece normal lipo yapılırsa karın bölgemde sarkma olacağını ve bunun içinde karın germe yapılması gerektiğini söylediği için smart yaptırdım
şuan göbeğimin içi boşalmış, o çıkıntı yok olmuş hemen hemen düz olmuş diyebilirim ama bir sarkma söz konusu değil.yanlarımda incelmiş tabiki .
kısacası pişman değilim ve yaptırmak istiyorsanız özellikle smart lipo düşünüyorsanız , hiç düşünmeden yaptırın derim .
smart lipo dememin sebebi hem riskin sıfır olması hemde normal lioya göre daha hafif bir işlem olması
bilginiz olsun :)
Merhaba, ben de biraz bilgi vereyim ....belki yararı olur .Ben lazer lipoliz yaptıralı 4.5 ay oldu .Önce bir yanlışı düzelteyim , çünkü yanlış biliglendirilmenizi istemem.Bazı kadaşlar ameliyat sonrası çok ağrım olduğunu , yaşımdan dolayı zor bir iyilşme süreci yaşadığımı yazmışlar.Ama konu bu değil .Mesajlarıma bakarsanız , benim sorunum Şişlide özel bir hastanede yapılan operasyonda, hastane personelinin kötü , ilgisiz , yaşamı hiçe sayan davranışlarıydı.İkinci büyük sorun ameliyatı anlaştığım doktorun değil, bir başka doktorun operasyonu yapması ve benim bunu kendi çabalarımla öğrenmemdi.Hastane rezalet bir hastaneydi .Burada yani sitede aynı yerde ameliyat olup kötü şeyler yaşayan bir arkadaş daha var .
Ameliyat sonrası çok geç ayıldım , bunun yaşımla ilgisi yok sadece verilen sedasyonun çok olmasından kaynaklanıyordu.Burada yazılanlara inanarak hemen kalkabileceğimi düşündüm.Yazılan yalanlara inanmayın.Operasyon alanı büyükse hemen toparlanmanız mümkün değil.Ben den 5 kilo yağ alındı halsiz düştüm.10 günde dışarı çıkacak duruma geldim. Ama ikinci gün evde dolaşabiliyordum.Ağrım hiç olmadı zaten mesajlarımda da hep yazdım.Bu arada 51 yaşındayım sonuç mükemmel ötesi oldu .Karnım dümdüz ve çok gergin belim incecik , bacak içlerim son derece hoş duruyor.Sırtta güzel sayılır .Yani neredeyse genç kız gibi oldum.Zaten inceydim ama sonuç gerçekten güzel oldu.Ama bu ameliyat yazılanlar gibi basit değil .Yaşla da ilgisi yok.Burada samimiyetle yazan genç arkadaşlarım reklam yapmadıkları için zor bir operasyon olduğunu yazmışlar.Zaten reklam yapanları da sitemiz hemen anlayıp kapı dışarı ediyor.İnsanların sağlığı ile oynayan bu kişilere siz de dikkat edin arkadaşlar.
Ama dediğim gibi 1-2 kg gibi az bir yağ alınacaksa çok daha çabuk iyileşebilirsiniz.Ben fazla yağ alınsın istemedim.Ama öyle almışlar , o zamanda halsiz düştüm doğal olarak .
Yani kendinize 1 haftalık bir iyileşme süreci ayırmanız iyi olur.Az yağ alınacaksa 2 gün yeterlidir.Burada önemli olan yaşınız değil , derinizin gerginliği , elastikiyeti çok önemli.Yani cilt kaliteniz iyi ve sıkı olmalı.Kilonuz az olmalı .O zaman iyi ellerde sonuç çok güzel olabilir.
Canım , hem parayı zor denkleştirdim diyorsun hem de bu rakamları isteyen doktorlara niçin rağbet ediyorsun?? Forumun tamamını okudun mu bilemiyorum .Okursan görecesin ki lazer lipoliz yaptıran arkadaşlar bel , basen , gıdı , göbek bacak içi hepsi bir arada 5000 tl vermişler .Ben basen ,bel, göbek , bacak içi ,bel , sırt aynı seans lazer lipoliz yapıldı 6500 tl ödedim.parayı sokaktan mı topluyoruz.Her seans ayrı para, her bölge ayrı para.Ben ce biraz daha düşün gerçekten yazık .Sadece adı geçen doktorlar mı lazer lpoliz yapıyor sanıyorsunuz.Üstelik artık aletler gelişti .... öyle bir kaç seans gerekmiyor.Her seansa ayrı paraya da gerek yok.Bütün bölgeler tek seansta yapılıyor.Karar senin.Canım ben de senden tam bi gün sonra 2 Martta gideceğim randevuya:) Benim çin en önemli konu ücret çünkü zar zor para denkleştiricem. Umarım uçuk fiyatlar vermez. Ben dun alper Tuncel ile görüştüm. O tek bölge tek seans için 5000 dedi ama eğer lokal anestezi istersen 4000 e ineriz dedi. ama levent bey daha güvenilir geliyor Alper Tuncel çok kendisinden emin konuşmadı.
Canım , hem parayı zor denkleştirdim diyorsun hem de bu rakamları isteyen doktorlara niçin rağbet ediyorsun?? Forumun tamamını okudun mu bilemiyorum .Okursan görecesin ki lazer lipoliz yaptıran arkadaşlar bel , basen , gıdı , göbek bacak içi hepsi bir arada 5000 tl vermişler .Ben basen ,bel, göbek , bacak içi ,bel , sırt aynı seans lazer lipoliz yapıldı 6500 tl ödedim.parayı sokaktan mı topluyoruz.Her seans ayrı para, her bölge ayrı para.Ben ce biraz daha düşün gerçekten yazık .Sadece adı geçen doktorlar mı lazer lpoliz yapıyor sanıyorsunuz.Üstelik artık aletler gelişti .... öyle bir kaç seans gerekmiyor.Her seansa ayrı paraya da gerek yok.Bütün bölgeler tek seansta yapılıyor.Karar senin.
Bir şey daha" kadinlarkulubu.com/vucut-estetigi/20965-liposuction-yapt305ran-var-m305-arkada35 "topiğini okursan , orada sadece normal liposuction yaptıran değil, smart lipo yaptıran arkadaşlar da var .Umarım yardımcı olur.
arkadaşlar aslında bölge fiyatı demek yanlış oluyor. Superplasttaki makine tek seansta 2 lt yağ alabiliyor ve fiyat 4000tl dendi bana.
Sonra göbeği beli bi açtılar senin sadece belde 2lt yağ vardır dediler.. Dolayısıyla ikisi ayrı fiyatlandırıldı.
Çok yağlı olmayan bir insanda bel+karın bir arada yapılıp 2 lt yağ çıkıyorsa bedeli 400tl civarı oluyor işte..
Canım , hem parayı zor denkleştirdim diyorsun hem de bu rakamları isteyen doktorlara niçin rağbet ediyorsun?? Forumun tamamını okudun mu bilemiyorum .Okursan görecesin ki lazer lipoliz yaptıran arkadaşlar bel , basen , gıdı , göbek bacak içi hepsi bir arada 5000 tl vermişler .Ben basen ,bel, göbek , bacak içi ,bel , sırt aynı seans lazer lipoliz yapıldı 6500 tl ödedim.parayı sokaktan mı topluyoruz.Her seans ayrı para, her bölge ayrı para.Ben ce biraz daha düşün gerçekten yazık .Sadece adı geçen doktorlar mı lazer lpoliz yapıyor sanıyorsunuz.Üstelik artık aletler gelişti .... öyle bir kaç seans gerekmiyor.Her seansa ayrı paraya da gerek yok.Bütün bölgeler tek seansta yapılıyor.Karar senin.
Bir şey daha" kadinlarkulubu.com/vucut-estetigi/20965-liposuction-yapt305ran-var-m305-arkada35 "topiğini okursan , orada sadece normal liposuction yaptıran değil, smart lipo yaptıran arkadaşlar da var .Umarım yardımcı olur.
arkadaşlar aslında bölge fiyatı demek yanlış oluyor. Superplasttaki makine tek seansta 2 lt yağ alabiliyor ve fiyat 4000tl dendi bana.
Sonra göbeği beli bi açtılar senin sadece belde 2lt yağ vardır dediler.. Dolayısıyla ikisi ayrı fiyatlandırıldı.
Çok yağlı olmayan bir insanda bel+karın bir arada yapılıp 2 lt yağ çıkıyorsa bedeli 400tl civarı oluyor işte..
Anikacım yani 2lt yağ için fiyat 4000 öylemi? yani ben bacak göbek ve belden toplamda 2 lt yağ aldırsam fiyat yine aynı oluyor? Bir de diğer topiktede sordum ama cevap alamadım. Bu slimlipo selülitleri de gideriyor mu veya dalgalı görüntüye neden oluyor mu? Aklım almıyor çünkü nasıl heryerden orantılı şekilde yağ eritecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?