Smart,lazer,slim lipo

evet canım bomba gibiyim:)
sporuma da gdiorum bel hareketlerlini falanda yapıorum sıkıntım yok.. bgn tam iki hafta oldu...
4 tane dikiş izim vardı onlar gitti sayılır ufak lekeler var ki bnm yaralarım geç iyileşir..
morluk kalmamış hiç bu sabah baktım ama az da olsa ödemlerim var.
ağrım sızım yok ama geçen akşam ters bi hareket yaptım ozaman hissttim amlyt olduğumu..ters hareket yapmazsam hiç bir sıkıntım yok :))
dedğim gibi bnm için tek sıkıntı operasyonun ertesi günüydü o gün pişmanlık hissettim oda geçti gitti :)

Bu konuda çok uzun zamandır düşünüyorum tam ikna oluyorum , sonra vazgeçiyorum. Ne yaparsam yapayım erimeyen basen toplarım var. Basen bile diyemiyorum 48 -50 kiloykan bile pantolonumun üzerine buluz çekmeme sebep olan yan çıkıntılar. yosunuydu pasifiydi kavitasyonuydu neredeyse herşeyi denedim. Bu arada kavitasyondan şimdiye kadar yaptırdığım herşeye göre iyi sonuç aldım ama yok dümdüz olmuyor çıkıyor yine. Doktorla görüşsem mi acaba. gerçi şimdi kilo sorunumda oldu . Ne diyecek bilmem.

Bu arada Ankara için önerisi olan varsa sevinirim.

rosenoire ben de 100`luk olamadigim icin ozel mesaj atamiyorum. ama sen bana atabilir misin doktorunun adini, yani operasyon gecirdigin degilde anlastigin doktorunun adini... bayagi bir islem yaptirmissin ve oldukca hesapli geldi bana da. bir de 10 gun kendine gelememen operasyon coklugundan da olabilir mi? aslinda operasyon oldugun hastahaneden memnun olmadigini okumustum ama doktorun sadece o hastahanede mi calisiyor alternatif hastane ismi vermedi mi?

canım ben cevap vereyim istersen. doktor o hastanede çalışmıyor aslında. operasyon yapılacak bölge çok fazla değilse kendi muayenehanesinde yapıyor işlemi. o hastaneyi seçmesinin sebebi muayenehanesine yakın olmasıydı bildiğim kadarıyla. şişliden taşındı doktor, bence artık başka hastaneyle çalışıyordur.

Merhaba,
Başka bir topikte verdiğim cevabı sizlere yol göstermesi için buraya kopyalıorum;

Ben bel bölgesinden oldum. 2lt yağ alındı. fiyatı 4000tl idi.
öncelkle gebelik ihtimalinin olmaması lazım. eğer kan sulandırıcı ilaçlar vs kullanıyorsan onları operasyondan bikaç gün önce kesmen lazım. ztn görüşmeye gittiğinde sana bir kağıt vriolar orda yapman ve yapmaman gerekn şeyler yazıyor.örneğin amelyat günü 6 saatlik bir açılk/susuzluk gerekiyor..yoksa sedasyonla bayıldıgın anda kusabilme ihtimalin olduğundan boğulabilirsin vs diye..operasyon günü ise söyle oluyor..geliyorlar sana sorular olan bi anket veriolar ve dolduruosun kronik hastalıklar sigara kullanımı vs.kanını orda alıolar muhtemelen tahlil yapıolar sonra ameliyat kıyafetlerini giyiyosun..sonra damar yolu açıolar ve bi ilaç yapıolar o seni sersemleştirio gozlerin açılmıo falan...sonra amlythneye alınıosun anestezi yapıolar ve ben sonrasını hatırlamıorum :)anesteziyi kestikleri anda ayılıosun gözlerinde bandaj oluo hiçbir şey göremiosun ama seninle konuşuolar nasıl hissediyorsun vs diye..nben sadece bel yaptırdığım için kol altından ve popo üzerinden giriş yapmışlar. yani 4 adet dikiş attılar..kol altından dikiş yaparlarken hissettim o ayılma sürecinde. ayılınca seni kalın bir korsenin içine alıolar. korsenin içinde sargı bezleri var. delik açtıkları yerlerden akıntı olursa diye koyuyolar..dolayısıyla korse bayagı kalın oluo ve harket özgürlüğün biraz ksıtlanıo.. bu arada benden hiç akıntı gelmedi bunu da vurgulayayım :) operasyondan sonra odana alınıosun sedayonun etkisiyle çok üşüsoun seni örtüyolar sıcak çay ve kurabiye getiriolar onuları yiyip kendine geliosun..sonra Levent bey gelior sizzinle sohbet ediyor ve 1 saat sonra çıkabileceğinizi söyleyip veda ediyor.. operasyon günü ilaçların etkisiyle hiç ağrım sızım olmadı ama korse olduğu için gece hiç uyuyamadım.sağa sola da döemiosun dönerken kaslarını zorladığın için sıkıntın oluo..ertesi gün ilaçların etkisi geçti..Dr un yazdığı ilaçar var ama damar youl kadar efekrtif olmadığı için ağrın oluo.. yoğun bir kas ağrısı hissedeceksin demişti dr aynen öyle oldu belim tutulmuş gibi doğrulamadım tüm gün ama akşama doğru açıldım. o gün okadar yorgun düşmüşümki akşam sızmış uyumuuşum.. ertesi gün bnm işe döneme gerektiği için korsei çıkarmaya dr a gittim.Normalde 1 gün daha geçmesi lazımdı.o kalın korseyi çıkarıolar ve yerine ince bir korse giydiriolar. o korse cıkınca kendimi aynada gördüm ve iananamadım. bnm ince bir belim olmuştu..çok az morluğum vardı bayağı hassas davranmışlar açıkçası.. 1 hafta sonra dikişlerim düştü.. ödem olduğu için ve sürekli korseyle kapandığı için belde kaşıntı oluodu açıkası ve oralar uyuşuktu.. ama şimdi ödemlerim çok azaldı uyuşuklukta btti gibi .. yarın korseye veda ediorum :) ben yediğime içtiğime çok dikkat edemiorum ama sporumu yapıorum ve abur cubur yememye çalışıorum..levent bey de zaten istediğini ye iç demişti çünkü bnmki bölgesel bi şişmanlıktı.. ilk 4 gün antibiyotik aldığım için sadece alkol almamıştım.. şimdi istersem alkolde içebilirim...spor yapoırum bel hareketleri de yapıorum hiç bir sıkıntım yok çok şükür..Levent beye ödem söktürücüalayımmi dedim gerek yok zaten vucudun kendisi atcak dedi ödemi onun içinde bişey yapmadım açıkçası..
şimdi en kısa zamanda karnıma yaptırıcam ve kapatıcam bu olayı inaşllah..
bence imkanınınz varsa hiç düşünmeyin kesinlkle, özellikle havalr soğukken yapınki taktıınız korse yazın sizi bunaltmasın..
klasik lipo ile lazer lipo arasında dünyalar kadar fark var. Lazer lipo uygulaması da kendi içinde değişio belliki ben çok kolay bir iyileşme üsreci geçirdim ki acı eşiğim çok düşüktür hemen yaknır ağlar sızlarım. Şöyle düşün eşimden gizli yaptırdım ve hiç birşy anlamadı :) forumda okudum bazı şeylere inanamıorum..ben hiç sıkıntı yaşamadım(ikinci gün ki kas ağrım dışında oda yazılanların binde biri kadardı)...
umarım yazdıklarımın faydası olur..

peki gercekten yag alinan yerde gevseklik olmuyor mu? yani doku buyuk elbise giymis gibi durmuyor di mi? ben son 3 yilda inanilmaz kilo aldim. genel olarak kalinlastim. kollarf bacaklar zaten kalindi simdi dinazor gibiyim

benim o kadar cok yaptiracagim yer var ki inanamiyorum nasil olurum acaba?
bir de bu fiyatlar cok farkli neye gore belirliyor doktorlar?

Merhab , dr adı ve hastane adını vermiyorum.Çünkü yaşadıklarımdan sonra sinirlerimi tekrar bozmak istemiyorum.Umarım anlayışla karşılarsın .Ama bunun dışında istediğin her soruya severek cevap veririm .Ne sormak istiyorsan cevaplarım.Sevgilerimle....

ne demek, tabii ki saygi duyarim...

peki sen de anlatabilir misin biraz, yaglar cekildikten sonra dokuda bollasma oluyor mu? sonrasinda lpg denilen masaj onerilir mi? spor iyi olur mu? fikir verebilir misin? ve herseyden once resim yollayabilir misin oncesi ve sonrasi?
cok tesekkur ederim?

anika sen de resim gonderebilir misin?

ben hiç resim çekmedim açıkçası hatta bel ölçümü bile almadım aklımdaydı ama unutmuşum
ama Levent Bey den isterim gittiğimde eğer verirse bende buraya eklerim

Canım merhaba :)) Ben öncelikle yaptırdığım bölgeleri yazayım .Bel , basen, sırt, bacak içi, karın .Birde ben 20 yıl önce karın germe olmuştum , karnım zaten çok gergindi ,şimdi lazer lipo yapılınca sonuç çok güzel oldu.Yani bollaşma hiç yok dümdüz ve sıkı .Bunu yazmanın sebebi ,karında gevşeklik varsa sonuç iyi olmaz çünkü sitede yazılanları okursan gevşek kalan arkadaşlar var.Ama karnın normal durumdaysa sonuç güzel olur.Ben bildiğin gibi sonuçtan çok çok memnunum .Operasyon sonrası hiçbir işleme gitmedim lpg vs....Sadece bir masaj aşeti aldım amelitattan bir ay sonra bir süre onunla masaj yaptım.Sıkılaştırıcı krem kullandım.Ama bu tip şeylerin faydasına inanmıyorum.Yapmış olmak için yaptım:)) Sen nerene düşünüyorsun ? Spor elbette yararlı olur .Ama bende incelme çok fazla olduğu için hiçbir şey yapmak istemedim.B eş kilo yağ alındı .Ameliyat öncesi 58 kiloydum.Ameliyattan hemen sonra kilom aynıydı.2 ay sonra 55 kiloya düştüm.Yediklerime dikkat ettim pek rejim yapmadım şu anda 50 kiloyum.Artık çok yemeye başladım çünkü kilo kaybetmek asla istemiyorum.Yağ alınmayan yerler bile çok inceldi.Sadece bel 15 cm inceldi.Yani canım biraz fazla yağ alınırsa estetik açıdan sonuç mükemmel oluyor.Ben vücüdumu tanıyamıyorum.Allah önce hepimize sağlık nasip etsin sonrada güzellik :))) Resime imkan yok çünkü öncesindeki resimlerim hiç yok .Çekilmişti ama doktoru sonradan hiç görmedim çylece kaldı.Daha da sorun olursa cevaplarım canm.Sevgiler....

Son düzenleme:
bgn beni üzen bir durum var.
sanki belim kalınlaşmış gibi geldi.. bikaç gün önce baktığımda "ay bu kadar da ince bir belim olsun istemiyorum" demiştim ama bgn aynaya baktıımda sanki operasyon olmamış gibi geldi..acaba korse çıktıı içinmi böyle hissettim vucut ödem mi yaptı.. bgn 24-25. günümdeyim..
benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa yorum yazabilirler mi.

tşkler herkese şimdiden..

canım ya bende iki gün önce lazer lipo oldum...2 lt.civarında yağ almış doktorum,ama bende hiç fark göremedim.Senden ne kadar yağ aldılar?

süperrrsin canım ya:)Bunun pozitif olma ilede direktalakası var sanıyorum.

rosenoire tesekkur ederim...

ben kismetse haziranda doktora gitmeyi planliyorum bu arada diyet ve spor yapmaya calisiyorum ama gram veremi9yorum hatta stressten midir nedir ustune kilo aliyorum... simdi bu durumda kiloluyken bile bu islemleri yaptirmam mumkun mu?

ayrica doktora ne gibi sorular sormam lazim. yani soylemem gereken ne olabilir ne onerirsiniz?

bir de bu fiyatlar hakkinda bilgi verir misiniz?

kızlar bana da cevap verin lütfeennn

bgn beni üzen bir durum var.
sanki belim kalınlaşmış gibi geldi.. bikaç gün önce baktığımda "ay bu kadar da ince bir belim olsun istemiyorum" demiştim ama bgn aynaya baktıımda sanki operasyon olmamış gibi geldi..acaba korse çıktıı içinmi böyle hissettim vucut ödem mi yaptı.. bgn 24-25. günümdeyim..
benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa yorum yazabilirler mi.

tşkler herkese şimdiden..

Canım , eğer kilon fazlaysa bence önce vermen gerekir.Ama bir de şu var, kilonu fazla kafaya takmıyorsan ve aşırı değilse, fazla olan yerlerini aldırman kötü olmaz. .Bir de yemeklerde chitosan kullanabilirsin.Bitkisel bir ürün hiçbir zararı yok .Yemeklerle alındığında yemeğin yağını absorbe ediyor.Diyete birlikte kilo vermeni kolaylaştırır.Bence doktora soracağın en önemli soru , operasyon sonrası sarkma olup olmayacağı .Çünkü bazı arkadaşlarda özellikle karında sarkma görüldü.Bende olmadı benim çok gergin.Ama bu doktorun başarısı değil.Çünkü ben 20 yıl önce karın germe geçirmiştim zaten çok gergindi...Aslında dozunda yağ alınması da çok önemli.Benden 5 kilo alıdı ama ben fazla kilolu değildim ki.Şİmdi de aşırı ince görünüyorum .Özellikle 4, aydan sonra incelme çok arttı.Şimdi dengede kalmaya çalışıyorum.Ben bacak içi, sırt , bel , karın,hepsi dahil 6500 liraya yaptırdım.Hepsi aynı gün yapıldı.Fazla para isteyenlere lütfen pirim verme cnm.Ayrı seanslara gerek yok.Hele her seans için ayrı para isteyen doktorlar bana hiç etik gelmiyor.Çünkü kimse aptal değil.Üstelik bu lazer lipolizi yapan bir hayli cerrah var.Araştır yaptır derim .Sen ne zaman doktora gidiyorsun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…