- Konu Sahibi farfarella
-
Evet tatlım 2lt=4000tl dedi bana Coşkun bey :)
Bu mantıkla senin bacak+göbek+belde toplamda 2 lt yağ varsa ki bence daha fazla olmalı yoksa bence hiç düşünme bile böyle birşey yaptırmayı :) fiyat o olacaktır.
ben göbek bel diye gittim dediler ki senin sadece belden 2 lt çıkar ki gerçekten de bu kadar ince bir elim olabilieceğini hiç düşünmemiştim. Bana göre anatomim gereği bel oyuğum yoktu ama öyle değilmiş :S[/QUOTE
Sonuçlardan mutlu olmana çok sevindim:) nerdeyse 2 hafta oldu sanırım senin. Nasıl hissediyorsun kendini? morlukların iyileşti mi?
Canım , hem parayı zor denkleştirdim diyorsun hem de bu rakamları isteyen doktorlara niçin rağbet ediyorsun?? Forumun tamamını okudun mu bilemiyorum .Okursan görecesin ki lazer lipoliz yaptıran arkadaşlar bel , basen , gıdı , göbek bacak içi hepsi bir arada 5000 tl vermişler .Ben basen ,bel, göbek , bacak içi ,bel , sırt aynı seans lazer lipoliz yapıldı 6500 tl ödedim.parayı sokaktan mı topluyoruz.Her seans ayrı para, her bölge ayrı para.Ben ce biraz daha düşün gerçekten yazık .Sadece adı geçen doktorlar mı lazer lpoliz yapıyor sanıyorsunuz.Üstelik artık aletler gelişti .... öyle bir kaç seans gerekmiyor.Her seansa ayrı paraya da gerek yok.Bütün bölgeler tek seansta yapılıyor.Karar senin.
Bir şey daha" kadinlarkulubu.com/vucut-estetigi/20965-liposuction-yapt305ran-var-m305-arkada35 "topiğini okursan , orada sadece normal liposuction yaptıran değil, smart lipo yaptıran arkadaşlar da var .Umarım yardımcı olur.
Merhab , dr adı ve hastane adını vermiyorum.Çünkü yaşadıklarımdan sonra sinirlerimi tekrar bozmak istemiyorum.Umarım anlayışla karşılarsın .Ama bunun dışında istediğin her soruya severek cevap veririm .Ne sormak istiyorsan cevaplarım.Sevgilerimle....rosenoire ben de 100`luk olamadigim icin ozel mesaj atamiyorum. ama sen bana atabilir misin doktorunun adini, yani operasyon gecirdigin degilde anlastigin doktorunun adini... bayagi bir islem yaptirmissin ve oldukca hesapli geldi bana da. bir de 10 gun kendine gelememen operasyon coklugundan da olabilir mi? aslinda operasyon oldugun hastahaneden memnun olmadigini okumustum ama doktorun sadece o hastahanede mi calisiyor alternatif hastane ismi vermedi mi?
ne demek, tabii ki saygi duyarim...
peki sen de anlatabilir misin biraz, yaglar cekildikten sonra dokuda bollasma oluyor mu? sonrasinda lpg denilen masaj onerilir mi? spor iyi olur mu? fikir verebilir misin? ve herseyden once resim yollayabilir misin oncesi ve sonrasi?
cok tesekkur ederim?
anika sen de resim gonderebilir misin?
öle deme farfarellecım yaa(demekki banada korseni çıkar diyebilir ayyy ben çıkarmak istemiyorum korsemle mutluyum biz ayrılamayız:))ya canım o kadar yağ alındı bende anlamıyorum neden sonuçlar için bu kadar bekliyoruz hemen inceliversek ne güzel olurdu dimi ama sakın moralini bozma canım en çok bekliycek benim bunu biliyorum ama eğer fark olmazsa oyarım coşkunun saçını başını:))
Canım merhaba :)) Ben öncelikle yaptırdığım bölgeleri yazayım .Bel , basen, sırt, bacak içi, karın .Birde ben 20 yıl önce karın germe olmuştum , karnım zaten çok gergindi ,şimdi lazer lipo yapılınca sonuç çok güzel oldu.Yani bollaşma hiç yok dümdüz ve sıkı .Bunu yazmanın sebebi ,karında gevşeklik varsa sonuç iyi olmaz çünkü sitede yazılanları okursan gevşek kalan arkadaşlar var.Ama karnın normal durumdaysa sonuç güzel olur.Ben bildiğin gibi sonuçtan çok çok memnunum .Operasyon sonrası hiçbir işleme gitmedim lpg vs....Sadece bir masaj aşeti aldım amelitattan bir ay sonra bir süre onunla masaj yaptım.Sıkılaştırıcı krem kullandım.Ama bu tip şeylerin faydasına inanmıyorum.Yapmış olmak için yaptım:)) Sen nerene düşünüyorsun ? Spor elbette yararlı olur .Ama bende incelme çok fazla olduğu için hiçbir şey yapmak istemedim.B eş kilo yağ alındı .Ameliyat öncesi 58 kiloydum.Ameliyattan hemen sonra kilom aynıydı.2 ay sonra 55 kiloya düştüm.Yediklerime dikkat ettim pek rejim yapmadım şu anda 50 kiloyum.Artık çok yemeye başladım çünkü kilo kaybetmek asla istemiyorum.Yağ alınmayan yerler bile çok inceldi.Sadece bel 15 cm inceldi.Yani canım biraz fazla yağ alınırsa estetik açıdan sonuç mükemmel oluyor.Ben vücüdumu tanıyamıyorum.Allah önce hepimize sağlık nasip etsin sonrada güzellik :))) Resime imkan yok çünkü öncesindeki resimlerim hiç yok .Çekilmişti ama doktoru sonradan hiç görmedim çylece kaldı.Daha da sorun olursa cevaplarım canm.Sevgiler....
hmm anladim canim tekrar gecmis olsun..
ya bu yag alimida ztn 2 kilo oluyormus ztn en fazla..bunuda hangi bölgeden alirsa alin ayni fiyata yapior dr. bey sanirim.. okudugum kadariyla yani
süperrrsin canım ya:)Bunun pozitif olma ilede direktalakası var sanıyorum.
rosenoire tesekkur ederim...
ben kismetse haziranda doktora gitmeyi planliyorum bu arada diyet ve spor yapmaya calisiyorum ama gram veremi9yorum hatta stressten midir nedir ustune kilo aliyorum... simdi bu durumda kiloluyken bile bu islemleri yaptirmam mumkun mu?
ayrica doktora ne gibi sorular sormam lazim. yani soylemem gereken ne olabilir ne onerirsiniz?
bir de bu fiyatlar hakkinda bilgi verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?