- Konu Sahibi farfarella
-
arkadaşlar çok özür dilerim siteye girmek ancak aklıma geldi;
sorularınız cevaplayayım;
-2.ödem işlemi için herhangi bir ücret ödemedim.
-Evet,ödem olan bölgede hissizlik vardı,hatta ben ödem değil,eksik alınmış yağ olduğundan o kadar emin konuşuyordum ki 2.muayenede,Coşkun bey dokunup bak hissiz değil mi,aynen diğer bacağında ilk zamanlarda olduğu gibi değil mi,içi su dolu dedi,ve gerçekten şimdi hissizlik geçti.
-Ben kendi sürecimi an be an izledim,önden arkadar resimlerimi çektim hergün,vücudumdaki değişiklikleri gördüm,her arayıp bi tarafta sorun olduğunu söylediğimde geçeceği yönünde telkin edildim Coskun bey tarafından,makul bir süre bekleyelim,olmazsa gelirsin düzeltiriz dedi hep,ve dediği gibi oldu.
-Eğer bir sorununuz memnuniyetsizliğiniz varsa bunu açıkça paylaşın,bakın ikisi aynı değil ve bu rahatsız edici,bunu düzeltin lütfen deyin,bu hakkımız arkadaşlar.
sizden haber almak umut verici teşekkürler öncelikle.
ben kasım başı gibi göbek işlemi için gideceğim o tarihten önce de gidip bir görüşürüm ödemlerin alınması için iki işlem bi sedasyonda çıkar diye düşünüyorum. merak ettiğim son soru bacaklardan alınan ödem neticesinde yağ alındıktan sonra giydiğimiz komple korseyi giyiyor muyuz ve morluklar oluşuyor mu?
Canım sağol ben aynı anda gıdı mı da aldırdım dr artık yavaş yavaş karnıma ve gıdıma masaj yapmamı söyledi .Ben ameliyatı olalı 1,5 ay oldu hala masaj yaparken ağrım var karnımda bide nette araştırırken arnica diye bir krem gördüm ödeme ve şişliğe iyi geliyormuş bi bilgin var mı ?
Ben yaptıralı 1 sene oldu , sonucu ilk gün gördüm çok memnunum.İlk günler çok zordu ama bende 5 kg yağ alındı .Sonuç inanılmaz bir değişim harika bir sonuç oldu.İlk günlerde yaşadığım zorluklara değdi.Şimdi aynaya her baktığımda iyi ki yaptırmışım diyorum.Basen ,bel sırt ,bacak içi karın olmuştum.Klom 58 di şu ana 49 kiloyum.
arkadaşlar çok özür dilerim siteye girmek ancak aklıma geldi;
sorularınız cevaplayayım;
-2.ödem işlemi için herhangi bir ücret ödemedim.
-Evet,ödem olan bölgede hissizlik vardı,hatta ben ödem değil,eksik alınmış yağ olduğundan o kadar emin konuşuyordum ki 2.muayenede,Coşkun bey dokunup bak hissiz değil mi,aynen diğer bacağında ilk zamanlarda olduğu gibi değil mi,içi su dolu dedi,ve gerçekten şimdi hissizlik geçti.
-Ben kendi sürecimi an be an izledim,önden arkadar resimlerimi çektim hergün,vücudumdaki değişiklikleri gördüm,her arayıp bi tarafta sorun olduğunu söylediğimde geçeceği yönünde telkin edildim Coskun bey tarafından,makul bir süre bekleyelim,olmazsa gelirsin düzeltiriz dedi hep,ve dediği gibi oldu.
-Eğer bir sorununuz memnuniyetsizliğiniz varsa bunu açıkça paylaşın,bakın ikisi aynı değil ve bu rahatsız edici,bunu düzeltin lütfen deyin,bu hakkımız arkadaşlar.
Edeya,
Ayni dertten muzdaripmisiz, Istanbul da yasamadigimdan ve muayene etmeden fiyat soyleyemediklerinden ortalama ne kadara mal oldugunu soyleyebilir misin?
ben de seninle aynı dertten muzdariptim arkadaşım. ben de istanbulda yaşamıyordum. o kadar çok araştırdım ki. sonnunda gözümü kapatıp bitanesini seçtim. ilk günler çok ama ço küfür ettim çok ama çok ağrım oldu çünkü.... ama şu an hemen hemen 1 buçuk ay geçti. hiç ağrım kalmadı diyebilirim. 5,5 litre yağ alındı. ( bu arada sadece bu doktor bir bölgeden bu kadar çok yağ alıyor. diğerleri en fazla 2 litre alıyor. biraz vücudu yıpratıyor aslında. ama o da çabuk -2 günde- geçiyor.) karın bel sırt bacak içi toplam 5000 tl verdim... tavsiye edermiyim?? ederim ancak şöyle en az 2 hafta dinlenebileceksen. gerçi bi bayan vardı o 3. gün işe gittiğini söylemişti ama bilemiyorum. ben 2-3 hafta çok sıkıntı çektim...
merhaba size sorum olacaktı.. doktorunuz kimdi ve 5.5 litre yağ sadece karın bölgenizden mi alındı boy ve kilonuz neydi birde deriniz ne durumda su anda ayrıca tartıldığınıızda 5.5 kilo eksik çıktınız mışiimdiden teşekkür ediyorum..
Hanımlar opersyon sonrasında-iyileşme döneminde- şekil yada görüntü bozukluğu oluyor mu ? yani diyelim ki basenlerinizden yağ aldırdınız. sargınızı açtığınızda basenlerinizde bi orantısızlık gördünüz mü hiç ?
Bu arada fiyatlar bel , basen, göbek, sırt , bacak içi dahil tek seansta yapılıyor.Fiyat en fazla 6500 TL tutuyor.Öyle ayrı seans ücreti astronomik garip rakamlar yok.Hiç kimse parayı sokaktan toplamıyor.Bağdat caddesinde de fiyat aynı .ARAŞTIRIN .
ben de karın kalça bacak içi ve kol olmak istiyorum.vücudumda çok fazla yağlanma yok ama yağlar her yere dağılmış vaziyette.sizin doktorunuz güner uysal mıydı yoksa levent bey miydi?açıkçası bütün bölgeler için fiyatlar oldukça makul.
Ben yaptıralı 1 sene oldu , sonucu ilk gün gördüm çok memnunum.İlk günler çok zordu ama bende 5 kg yağ alındı .Sonuç inanılmaz bir değişim harika bir sonuç oldu.İlk günlerde yaşadığım zorluklara değdi.Şimdi aynaya her baktığımda iyi ki yaptırmışım diyorum.Basen ,bel sırt ,bacak içi karın olmuştum.Klom 58 di şu ana 49 kiloyum.
ahmet karacaların verdiği fiyat tek bölge için mi acaba?esmeralda 72 ,
alper tuncel e mail attım fakat cevap gelmedi, Ahmet Karacalar mailime cevap verdi ve 6-7 bin arası gibi bir fiyat olduğunu söyledi . alper tuncelden cevap bekliyorum şimdilik.
Güner uysaldı ama ben onun yaptığını bilmiyordum :))))) çünkü kendisini hiç görmedim yardımcısı operasyonu yapacağını söylemişti .Ama güner bey yapmış.Sonuç çok güzel.ben de karın kalça bacak içi ve kol olmak istiyorum.vücudumda çok fazla yağlanma yok ama yağlar her yere dağılmış vaziyette.sizin doktorunuz güner uysal mıydı yoksa levent bey miydi?açıkçası bütün bölgeler için fiyatlar oldukça makul.
ya rosenoire sorular sorular bi soru daha geliyor tecrübene ve sabrınaa sığınarak soruyorum. Bu aralar karnım sanki iyice büyüyor gibi küçüleceğine... Ne oluyor anlamıyorum. Birde şimdi 15 santim incldim ya 4 ay sonrasına kadar kesin incelme devam edecek mi? Tamam 15 cm gitti ama tam istediğim görü tü bu değil. Bu şekilde kalacak diye çok korkuyorum. Lütfen iyi birşeyler şöyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?