Smart,lazer,slim lipo

sizden haber almak umut verici teşekkürler öncelikle.

ben kasım başı gibi göbek işlemi için gideceğim o tarihten önce de gidip bir görüşürüm ödemlerin alınması için iki işlem bi sedasyonda çıkar diye düşünüyorum. merak ettiğim son soru bacaklardan alınan ödem neticesinde yağ alındıktan sonra giydiğimiz komple korseyi giyiyor muyuz ve morluklar oluşuyor mu?

hayır sadece ufak bir bandaj yaptılar bana,korse giymedim,morluk oluştu tabi,ödemde oluştu,ama ilki kadar çok değil,3 gün sonra bandajlarımı açtım,morluklarıma arnica krem sürdüm,çok sürmedi,kısa sürede düzeldi zaten,ilki gibi olmuyor morluklar,daha az

selam önelikle geçmiş olsun..gıdınızı aldırdığınız yazmışşsınız. morarma şişlik oldumu yüzünüzde ve memnun musunuz?

Ben yaptıralı 1 sene oldu , sonucu ilk gün gördüm çok memnunum.İlk günler çok zordu ama bende 5 kg yağ alındı .Sonuç inanılmaz bir değişim harika bir sonuç oldu.İlk günlerde yaşadığım zorluklara değdi.Şimdi aynaya her baktığımda iyi ki yaptırmışım diyorum.Basen ,bel sırt ,bacak içi karın olmuştum.Klom 58 di şu ana 49 kiloyum.

Sevgili Rosenoire,

Nerede, hangi doktora yaptirmistin?

Edeya,

Ayni dertten muzdaripmisiz, Istanbul da yasamadigimdan ve muayene etmeden fiyat soyleyemediklerinden ortalama ne kadara mal oldugunu soyleyebilir misin?

Edeya,

Ayni dertten muzdaripmisiz, Istanbul da yasamadigimdan ve muayene etmeden fiyat soyleyemediklerinden ortalama ne kadara mal oldugunu soyleyebilir misin?

ben de seninle aynı dertten muzdariptim arkadaşım. ben de istanbulda yaşamıyordum. o kadar çok araştırdım ki. sonnunda gözümü kapatıp bitanesini seçtim. ilk günler çok ama ço küfür ettim çok ama çok ağrım oldu çünkü.... ama şu an hemen hemen 1 buçuk ay geçti. hiç ağrım kalmadı diyebilirim. 5,5 litre yağ alındı. ( bu arada sadece bu doktor bir bölgeden bu kadar çok yağ alıyor. diğerleri en fazla 2 litre alıyor. biraz vücudu yıpratıyor aslında. ama o da çabuk -2 günde- geçiyor.) karın bel sırt bacak içi toplam 5000 tl verdim... tavsiye edermiyim?? ederim ancak şöyle en az 2 hafta dinlenebileceksen. gerçi bi bayan vardı o 3. gün işe gittiğini söylemişti ama bilemiyorum. ben 2-3 hafta çok sıkıntı çektim...

ayrıca daha 1 buçuk ayda göbeğim 14 cm inceldi. belim de 8 cm falan. ki hala karnım be sırtım ödemden dolayı taş gibi. o ödemler de gidince nasıl süper olur allah bilir...

merhaba size sorum olacaktı.. doktorunuz kimdi ve 5.5 litre yağ sadece karın bölgenizden mi alındı boy ve kilonuz neydi birde deriniz ne durumda su anda ayrıca tartıldığınıızda 5.5 kilo eksik çıktınız mışiimdiden teşekkür ediyorum..

doktorum güner bey. güner uysal. 5,5 litrennin 4 litresinin sadece karından alınacağını söylediler. 160 boy 64 kilo. derim de baya gevşemiş. yani hem çatlağım var hem de sıkılığını kaybetmiş dedi doktor. tartıldığımda ise hala 64 kilodayım. hemen hemen 3-4 ay sonra yansıyacakmış kiloma alınan yağ. yağ alındıktan 24 saat sonra vücut alınan yağ kadar ödem yapıyor o bölgelerde...

Hanımlar opersyon sonrasında-iyileşme döneminde- şekil yada görüntü bozukluğu oluyor mu ? yani diyelim ki basenlerinizden yağ aldırdınız. sargınızı açtığınızda basenlerinizde bi orantısızlık gördünüz mü hiç ?

bende hafif bi giritili çıkıntılı görntü oluştu. karnımda değilde belimde... ama çok göze batan çirkin bi görüntü değildi. ilk sargılar açıldığı anı hatırlamak bile istemiyorum. davul derisi gibi gergin şiş ve patlayacak gibi görünüyor ve hissettiriyordu. şimdi şimdi hem 15cm inceldi hemde alınan 5,5 litre yağın 2 litresi kiloma yansıdı. ama 4 aydan sonra son halini almaya başlayacakmış. merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum. bundan daha fazla incelmeyecek diye de ödüm kopuyor...

ben de karın kalça bacak içi ve kol olmak istiyorum.vücudumda çok fazla yağlanma yok ama yağlar her yere dağılmış vaziyette.sizin doktorunuz güner uysal mıydı yoksa levent bey miydi?açıkçası bütün bölgeler için fiyatlar oldukça makul.

güner uysal. Ilgi biraz zayıf ama yöntem ve fiyat süper....

ya rosenoire sorular sorular bi soru daha geliyor tecrübene ve sabrınaa sığınarak soruyorum. Bu aralar karnım sanki iyice büyüyor gibi küçüleceğine... Ne oluyor anlamıyorum. Birde şimdi 15 santim incldim ya 4 ay sonrasına kadar kesin incelme devam edecek mi? Tamam 15 cm gitti ama tam istediğim görü tü bu değil. Bu şekilde kalacak diye çok korkuyorum. Lütfen iyi birşeyler şöyle....

Arkadaşlar burada olumlu olumsuz laserlipoliz ile ilgili tecrübelerinizi okudum. Bence hiç çekinmeden yaptırın. Göbek ölçüm bir ayda 107 den 82 cm e geriledi. Doktorum Alper Bey daha da inceleceğimi söyledi çok mutluyum :) kesinlikle yaptırın. Eğer imkanınız varsa benim doktorum Alper Tuncel 'i hararetle öneririm. Sonuçta alet işi ama kullanan da önemli. Burada fiyat konusu olmuş. Bakın fiyat konusunda oldukça sıkı ama inanın sedasyonda çok konforlu ve güvenli oluyor. Hem muayenehanelerde lokal ile yapılması sağlık bakanlığı tarafından yasaklanmış. sakın gidip lokalle ve muayenehanede yaptırmayın! Mazallah başınıza bir iş gelir kimse yardımcı olamaz. Sedasyonda hafif uyuyorsunuz ve aynı gün taburcu ediyorlar. 1-2 saat hastanede kalmak yeterli. Fiyatları da çok uygun 5 bölgeye kadar 6500 tl ye yapıyor. korse hastane ve doktor ücreti de dahil. Zaten en az 3 bölge gerekiyor çoğu kez. Nakit öderseniz de kolaylık sağlar bana da sağlamıştı, emin olun. herkese selam :)

esmeralda 72 ,

alper tuncel e mail attım fakat cevap gelmedi, Ahmet Karacalar mailime cevap verdi ve 6-7 bin arası gibi bir fiyat olduğunu söyledi . alper tuncelden cevap bekliyorum şimdilik.

hemen hemen tüm bölgeleri saydım:)) diz kapak çevresi ,basen ,iç bacak ,göbek ve bel kısımlarını söyledim boyumu ve kilomu söyledim .( yaklaşık 9 kilo yağ var vucudum da) tek seferde en fazla 5 kg yağ alınabileceğini bunun maksimum alınabilecek güvenlik sınırı olduğunu , görmeden fiyat söylemenin doğru olmadığını fakat 6-7 bin civarı olabileceğinin söyledi.

Güner uysaldı ama ben onun yaptığını bilmiyordum :))))) çünkü kendisini hiç görmedim yardımcısı operasyonu yapacağını söylemişti .Ama güner bey yapmış.Sonuç çok güzel.

Canım 4 aya kadar tabiki devam edecek ama daha az olacak.Yani bir 15 cm daha gitmeyecek.bir kaç santim fark eder.kilona yediklerini dikkat et derim.Acaba karında ödem mi var.Bende hiç olmadı bence doktorunla görüş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…