Smart,lazer,slim lipo

kilo sorunum yok cnm kilomdan memnunum.. yüzüme ve belden yukarıya bakan herkes gayet zayıfsın diyor ama basenlerimi görenler şişman gibisin diyor :) amacım zayıflamak değil bu acayip şekilden kurtulmak. ama kurtulurken de sarkmamak ve cildin dalgalanmaması. iyileşme sürecide önemli değil aslında. kendimi bildim bileli bunlarla yaşayabiliyorsam bir 6 ay daha yaşarım sorun değil. ancak sonuç önemli, değecek mi?hem parama hem çektiğim acıya...:uhm:

valla şu an düzelemediğim için kesin bişey söyleyemem bekliyorum canım bende öle 25 senedir alışıktım ayaklarıma doktorun ilk dediği şey hemen bir sonuç bekleme benden oldu bende olsun kesin sonuç alacaksam razıyım ben dedim ve oldum şimdi iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum hiç bir fark görmemek beni gerçekten mutsuz ediyor bakalım bekliyorum bazı arkadaşlar neticeti daha erken aldıkları söylüyorlar ne güzel inş. bende alırım bakalım işte en iyisi doktorla görüşmen canım git randevu al görüş başka yapacak bişeyin yok yani ben öle yaptım burdaki yorumlardan sonra gittim görüştüm sonra yaptırmaya karar verdim

Sevgili roserose , baştan beri mesajlarını takip ettim .Açıkçası operasyon olalı bir hayli olmasına rağmen hala sonuç alamamana üzüldüm .Acaba bu uygulama düzgün sonuç vermiyor mu ? Bu arada iki veya üç mesaj yazıp operasyondan memnun kaldığını söyleyen ,sadece doktor adı vermek için yazılmış mesajların gerçekliğine inanmıyorum.Önemli olan senin gibi dürüstçe beklenti ve sonuçları bizlerle paylaşan arkadaşlarımız .Bir de anladığım kadarı ile lipo smart bayağı bir ameliyat .Liposakşından çok da farklı değil .Kısaca ben bu işlemi pek tutmadım sanırım .Bir ara ben de düşünmüştüm ama , ameliyat olduğunu anlayınca vazgeçtim .Çünkü liposakşın zaten hiç sevmediğim bir operasyon türü.Benzer yönleri çok fazla .Sadece yöntem biraz değişik .Sevgiler canım , dilerim her şey gönlünce olur.

sevgili egokcen ben slimlipo olalı 2 ay olacak neredeyse.varisten kaynaklı ayak bileklerim çok fazla yağ depolamıştı ne kadar zayıflarsam zayıflayayım erimiyordu bir türlü +ağrılarım da dayanılacak gibi değildi.gittiğim tüm dr.lar bu tür bir operasyonu uygun gördüler fakat ameliyatı üstlenmeye yanaşmadılar.çünkü bilek bölgesi için yapılabilecek operasyonlar çok sınırlı.öncelikle şunu söylemeliyim ki ameliyatı en son çare olarak düşün.çünkü kolay değil.iyileşme ve sonuç alma aşaması oldukça zahmetli ( fakat operasyon sonrası (bende) fark yarattığını da inkar edemem.yalnız acele etme,önce alternatif yöntemleri araştır dene.en son çaren ameliyat olsun.hatta mümkünse hiç olma :)) umarım acısız ve kalıcı bir çözüm yolu bulursun.

Son düzenleme:
Arkadaşlaaaar..
Offf bi türlü cesaret edemiyorum.... Coşkun Bey.le ön görüşme yaptım ama öyle kısa sürdü ki hiçbişey konuşamadık sanki. Vücuduma baktı, güzel olacak sana dedi. (basen+bacak)
Bu c.tesi için sordum coşkun bey tatile çıkıyormuş 2 haftalığına...Ben de bitek c.tesileri uygunum, 1 ayı falan bulacak yani. Bi de sıcaklar iyice basmış oalcak.
Hüseyin Bey.e pek yaptıran duymuyorum!!! Ona mı yaptırsam diye bütün forumları tarafım sanırım "evrenaslan" yaptırmış bi tek... Evrencim anladığım kadarı ile memnunsun...
Arkadaşlar niye herkse coşkun beye yaptırıyor???? Hüseyin bey ile ilgili olumsuz bişey duyan oldu mu acaba????
Benim korkum ise tüm lipoculardan farklı. Hadi çok fazla yağ alınır da bacaklarım çırpıya dönerse diye :kedi: Malum fazla yağın çaresi var ama diğeri zor..
Yağ alınırken söylediniz mi ne kadar aldırmak istediğinizi????
Bir de yağları alınanlar sağlık açısından hiçbişey hissettiniz mi acaba??? Ne bileyim vücutta yağ hücrelerinin de fonksiyonları var ya o açıdan..
Ayyy ben bu pimpirik halimle biraz zor olcam gibi :1no2:

valla canım ben denk geldi coşkun beye yaptırdım yani hüseyin beye çok yaptıran var merak etme ben hala aynıyım bende çok bir değişiklik yok öle söyliyim bu kadar zaman geçmesine rağmen yani hiç merak etme öle çok asla incelemezsin zaten birçok kez söledim smart lip yağ alımı fazla olmuyor diye senin belki tek seans bile yeterli olmayabilir bir kez daha gelmeni söyleyebilirler yaptırdıktan sonra önemli bişey yaşamadım eğer soruyorsan ilk zamanlar ağrı oturup kalkarken zorlanma tabiki oluyor 1 ay sonra max herşey düzene giriyor öle diyim sana şimdiden geçmiş oldun:))

arkadaşlar bildiğim kadarıyla her iki doktor da iyi fakat bizim Hüseyin Bey'i tercih etmemizin sebebi gazeteci eşimin araştırmaları.dolaşım problemi olan varisli bacaklarımı inceltti.kendisine minnettarız (belki de riskli) bir ameliyatı bu denli başarıyla gerçekleştirmesi bende moral açısından inanılmaz bir etki yarattı.çünkü ağrı,şişlik,varislerim yetmiyormuş gibi bileklerim de yağ depolayıp iyice kalınlaşmıştı ( şimdi en azından kalınlık probleminden belirgin ölçüde kurtuldum...bu çok sevindirici...bir de varise kesin çare bulunsa keyfim katmerlenecek ya neyse buna da şükürler olsun :)) fakat tekrar söylüyorum her zaman için ameliyat son çareniz olsun.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınıza..
Bakalım arayacağım bu c.tesi randevu alayım diyorum.. Çok da fena korkuyorum.:a015:
Bu sıcakta nasıl korse giyerim o da ayrı??
Herhangi bir korse almak iş görür mü? Orda satıyorlar mı ayrıca korse? Çünkü bikaç yere sordum hep diz üstü korseler, diz kapağını içine alan göremedim...
Bence de ameliyat son çare olmalı ama popoma ceket bağlayarak dolaşmak da beni sıkıyor.
Gözünü karartıp yaptırmak lazım ya da tamammen unutmak. Çünkü insanın aklına kırk türlü soru ve korku geliyor...
Neyse ki tek seans yeterli dedi bana çok sevindim..
Başka bir doktorla da görüştüm Güner Uysal diye magicplastta, o 2 seans gerekir dedi..
Ama ben superplastta yaptıracağım (inşallah)
Roserosecum senin de herhalde geç olacak biraz. 2,5 ayda son haline geliyormuş sanırım vücut. a.s.

valla canım benim 3 ay oldu son hali buysa hiç bir fayda görmedim diyim sana bana doktor 6 ay bulur dedi çünkü bekliyorum bakalım umutla inş. düzelirim bölgede çok önemli benim bölgem ayak bileğiydi çünkü aşağıya doğru indikçe neticeleri geç alıyormuşsun zaten daha öncede bir çok kez yazdım ama 1 ayda düzelen arkadaşlarda var o ayrı herkesin metobolizması farklı çalışıyor benim vücudm ödemi geç atıyor sanırsamkorse hastanin yakında satlıyor valla açıkçası ben 1 ay giydim ama benim giydiğimde hava bu kadar sıcak değildi acayip sıkıyor zaten bir an önce kurtulmak istiyorsun korseden sana tavsiyem nişantaşından alma çok pahalı orda ben 130 tl verdim benim korse değildi ben basınçlı varis çorabı giydşm çünkü aklında bulunsun herhangi bir medikalden alanilirsin:)ben sana 2 seans derken çok incelme bekleme diye yazdım daha önce olan arkadaşları okuysan herkes aynı şeyi söylüyor çok kilo problemin varsa bu sonuç belki seni tatmin etmez o yüzden 2. seans gerekebilir çünkü yağ alımı smart lipoda fazla değil eğer öle fazla var diyorsan normal lipo daha iyi yinede sen bilirsin şimdiden geçmiş olsun:))

tatlım ablan şok oldu da sen söylemeden niye sana çok inceldın basenlerin küçüldü vs demedi ???

ARkadaşlar selam..
Smartlipoda bi türlü denkgelmedi randevular..Al şimdi de vazgeçtim sanırım.
Vücuduma o travmayı yaşatmak istemiyom sanki ya yasakkelime
Neyse herşey için teşekkürler...Ben bi süre alternatif yöntemler arayacak gibiyim bakalım... NARL 517 sonic slim diye bişey durdum bakiyim onu araştırıyorum.

Sen denedin mi NARL'ı sibel?
Ben henüz 4 seans gittim ama 1 mm bile incelmedi..
Sonuç alamazsam smartlipo'ya döneceğim gibi...
Smartlipoda şöyle 6 ay ve üzeri olan birilerini bulsam... İlk aylarada herkes memnun ama acaba yıllar geçtikçe neler oluyor???

selam arkadaşlar,yazışmalarınızı okuyarak,karar verdim ve smartlipo oldum .basen bölgemden aldırdım,bbugün 6.günüm ve sanki basenlerim duruyor gibi,bandajlarım açıldığında biraz bi fark vardı ama şimdi onuda göremiyorum,bacakiçimide daha sonra yaptıracaktım ama şuan karasız kaldım,roserose kullanıcısı arkadaşım durumunuz nedir,sanırım sizin 3 ayı geçti,cevap yazarsanız sevinirim,gelişme olursa yazarım:bbo

4 aydan beri kimse birşey yazmamış. Smart lipo yaptıranlar son haliniz nasıl yazar mısınız? Tavsiye eder misiniz?

Merhaba Arkadaşlar,
ben smartlipo yaptıralı tam 1 yıl oldu.Ve diyorum ki hayatta aldığım en iyi kararmış yaptırmak.Sonuçları tam olarak görmek için en az 3 ay geçmesi lazım,önce fark yokmuş gibi geliyor ama inanın sonuç muhteşem.Şu an 6 aylık hamileyim ve nerdeyse kalçam hiç büyümedi(üst bacak ve basenlerime sadece 1 seans yaptırmıştım).Doğumdan sonra mutlaka göbek ve bacaklarıma yaptıracağım.Benim doktorum Coşkun Levent Taşçı.Bence bu yöntem estetikte tam ir devrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…