- Konu Sahibi farfarella
-
canım lazer tedavi biraz uzun vadede netice veriyor ilk bunu söyleyeyeim ben yaptıralı 2 ay oldu öle bariz farkım yok yani bölgeye görede değişiyor göbek bel bölgesi en erken netice veren yerse belden aşağıya inildikçe neticeyi daha geç alıyorsun benimki bilek bunu pek çok kez söledim baldır için yaptıranlara sormalısın tabiki daha faydalı olurlar sana bide eğer çok kilo sorunun varsa bence lazere çok yeltenme para yazık olur evet normal lipo bence daha mantıklı yinede sen bilirsin tabiki....
valla şu an düzelemediğim için kesin bişey söyleyemem bekliyorum canım bende öle 25 senedir alışıktım ayaklarıma doktorun ilk dediği şey hemen bir sonuç bekleme benden oldu bende olsun kesin sonuç alacaksam razıyım ben dedim ve oldum şimdi iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum hiç bir fark görmemek beni gerçekten mutsuz ediyor bakalım bekliyorum bazı arkadaşlar neticeti daha erken aldıkları söylüyorlar ne güzel inş. bende alırım bakalım işte en iyisi doktorla görüşmen canım git randevu al görüş başka yapacak bişeyin yok yani ben öle yaptım burdaki yorumlardan sonra gittim görüştüm sonra yaptırmaya karar verdim
tatlım ablan şok oldu da sen söylemeden niye sana çok inceldın basenlerin küçüldü vs demedi ???arkadaslar hemen oyle umutsuzluga kapılmayın yada fıyasko dıye dusunmeyın bu olayı.bu olaydan yaptırıpta umutsuz konusan ben vardım en basta.bunun nedenıde benım baskalrından duyup bu operasyonu hemen yaptırmıs olmam.dıger baslıklarda yazmıstım burda bılmeyen arkadaslara tekrar soluyorum ben operasyon ıcın bılgı almaya gıttıgımde randevularda bı karısıklık olmustu ve doktor beyle yuz yuze konusamamıstım. Nekadar ıncelıcem nezaman duzelıcem bunları doktorun agzından duymamıstım.benım burda tek yanlısım bandajlar acılınca hemen vovvv super olmsum bu kadar basıtmıs gıbı dusunmem oldu.oyle olmadıgını gorunce bıraz hayal kırıklıgına ugradım tabı.ama sonucta operasyonda cıkan yagları ben gordum basenımde varolan o yag gıttı sonucta ıllakı bı ıncelme olcak.ben basenlerımden kurulmak ıcın bugune kadar bırcok yola basvurdum arkadaslar kremler sıkılastırıcılar karboksı masajlar en onemlısıde duzenlı spor yapıyodum ama olmuyodu ıste hıcbırı ıse yaramadı.lıpoyu duyunca mucıze gıbı geldı ve herseye ragmen bukadar seyı denemısken ve yaptıranlaradn olumlu seyler duymusken bunu denemye degerdı.ben bu opersayonu gızlıce yaptım evden kımseye soylemedım korkutmak ıstemedım sımdı morluklar kabuklar dusmusken artık sırrımı evdekılere soledım ve dun ablama basenlerımı gosterdım.bana sankı pek degısıklık yok gıbı gelsede ablam gorunce sok oldugunu soledı.bende ısrarla sordum cıddımısın fark varmı dıye.oda sımdı bel bolgesıne yaptırmak ıstıyor :) sanırım sıslıkler bıraz daha ıner oyle umut edıyorum yanı ozman tam ıstedıgım gıbı olur sonucta hala 1 ay olmadı benım umudum var arkadaslar.yınede yaptırmak ısteyenler ve kararsız olanlar bızlerın gelısmelerını takıp edıp karar versınler.ben bu ıslerle bukadar ugrasmısken ve sonuc ıstedıgım gıbı olmazsa emın olun sıze bıldırıcem arkadaslar yapmayın degmez dıycem.bızlerde sonucta doktorun ne akrabası nede bır arkadasıyız bu ıse umut baglamıs kısılerız ve yaptırdıgımız seyın bosa gıtmesını ıstemıyoruz.zaman bu elbet gecıcek 2-3 ay ozamanda sonuc ıstedıgım gıbı olmazsa paramında zamanımında hesabını sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?