- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Atara atar gidere giderEvi ayırmak yüksek bı paraya bakar . Ama klima ve fatura kış boyu 4 bin tutar.
Durumları varsa alırlar diye öneride bulundum.
En kötü ihtimal 2. El alınabilir.
İlla alsın demedim zaten .
Edit;
Atara atar gidere gider
Ben yine de yapabileceklerini sanmıyorum ..
O zamanlar kabus olabilir ama dışardan okuyunca maceralı bir kış olmuş sanki birde komik
Seni de Allah güldürsün
Saol canım artık ıdare etcemAllah yardımcın olsun
Bebeginle sobalı odada kalırsın artık idare edersin bebeğinin sağlığı herşeyden önemli
Kp anlayışlı ise söyleyin başka odada uyusun diyeceğim ama sobayı harliyormus yatar mı bilmem
Kayinvalide ürkütücü biriymişOldukca maceraliydi
Kayinvalide psikolojik hasta ve suanda yaninda oturuyor:)sabaha kadar isigi kapatmaz sabaha kadar ayakta sallanip dururdu kah gozumu acip basucumda bana bakarken korkardim.
Esim ikili cekleri birlestirir uyurdu
Kayinpederi yere sarardik
Eeee ozamn dogalgaz felan yok oturdugumuz yerde.
Okadar sicaktan oglan boncuk boncuk terlerken yaslilar usurdubende diger odalara gecerken mont giyerdim
Okadar isi farkida cok yahu
Neyse sukur eyi kotu gecti o gunler kayinpeder rahmetlioldu kayinvalideyle yola devam :)tum zorluklara inat yililmadik ayaktayiz sukur.
Ins yikilmamda.
çok soru sorduk ama emzirirken falan sorun olmuyor mu odada kayınvalide kayınpederle, her seferinde siz mi çıkacaksınız onlar mı? yakında geceleri de soğuk olacak odanıza geçince donacaksınız, yani bu soruna öyle ya da böyle bir çözüm bulmalısınız.[cnm uzun zamandır köydelerdı bugun geldiler henüz yanında emzırmedım bir mecbur emzrcem arkamı dönüp soguk odaya gelemem cunku
Tek kendim olsa ılık tutarım ama ıste büyüklü ev olunca herkes kendine gore ayarlıyo bu kıs stres sınırden artık yerim jendımkCok sorun yapmayin iki tane cocuk buyuttum sobali evde. Ama kontrol bendeydi. Basimda dedigim dedik kp kv yoktu. Sicakligini kendime gore ayarladim.
Aynı durumu yasamısız canim ınsalah Bı kac seneye ev almayı dusnuyoruz Alah nasıp ederse o zaman cok rahat oluruz istedigin odada kalırımAlisir sıkıntı etme
Buyuk oglumda bende ayni seyi yasadim
Iki yasli ve 3 aylik bebekle 1 odada bir kis kabustu 2.5 ton komur yaktilar
Sende odadan cikartma
Alisir sıkıntı etme
Buyuk oglumda bende ayni seyi yasadim
Iki yasli ve 3 aylik bebekle 1 odada bir kis kabustu 2.5 ton komur yaktilar
Sende odadan cikartma
Tabiki cnm bebegım den onemlı degıl ama ıste maddiyata bakan cozumler sıkıntı olur Bı gun bısy demeselwr ikinci gun sorun olur huzursuzluk yaşanır attık onlar yakacak Bn ılık olsun ev dıye dıretecemKisin oturma odasında yani sobali odada siz yatacaksiniz. Onlar da isiticiyla yatsınlar . Bu kadar basit.. hicbir kimse bebeginizden önemli değil..
Ama sonucta bu Çocuk onların da torunu.. nasil anlayissiz olabilirler. Huzursuzluk cikarabilirler ki.. dmek ki çok ters insanlarmışTabiki cnm bebegım den onemlı degıl ama ıste maddiyata bakan cozumler sıkıntı olur Bı gun bısy demeselwr ikinci gun sorun olur huzursuzluk yaşanır attık onlar yakacak Bn ılık olsun ev dıye dıretecem
Aynn cnm bana cok ıs düşüyor bebegimi sureklı kontrol etmem lazım terledıgınde sureklı zıbın degıstırdım lazim soğuduğunda ev tekrar kalın gıydırmem lazım bu sekılde olucak mecbur usütürmuyüm dıe korkuyorumSobalı evde büyüdüm. Küçük yaşta bronşit oldum. Mecalim yokmuş hiç. Sonra sinüzit oldum... şuan turp gibiyim şükür. Ama sobalı ev zor... erkek kıçını devirir oturur sıcakta ama kadın bi mutfağa bi oraya bi buraya sıcak odaya gir çık hem sen hasta olursun hemde bebek var o daha önemli, sürekli sobalı odada duracaksa sorun olmaz belki ama dikkat edin yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?