bu ıhtımallerıde dusunuyorum klimaya yada elektrik lı sobaya malesef maddı gucumız yetmez
Baca varsa soba kurun o zaman odun-kömür almışsınızdır elektrik faturası çok geliyor maalesef hele uzun süre açmak durumunda kalırsan.bu ıhtımallerıde dusunuyorum klimaya yada elektrik lı sobaya malesef maddı gucumız yetmez
Alah korumuş ya oyle bısy gelmedi basımıza su ana kadar ama ıste ınsalah olmaz bısy bızde sobalı evlerde buyuduk ama bronşit olmusum zamanında belkıde bu yüzdendiryakmamaya çalışın dicektim yanlış yazmışım galiba düzelttim, tabii dediğin durumda var da ben daha çok başka sebeplerden demiştim
serinde uyku daha sağlıklı ve soba yanar haldeyken sıcaklık iner çıkar sürekli kontrol etmek gerekir ama hiç yanmasa sıcaklığın ne olacağını kestirip ona göre örtü kullanırsın
bi de 14 yıl önce falan sobalı evde kalmıştık kısa bi süre ve sıfır evdi, gecenin bi vakti bacanın dibi yanmaya başladı neden olduğunu hiç bilmiyorum, yani ben alevin ışığına uyanmasam belki de burda değildim
Eger bu kıs boyke gecerse diger odaya mecburen baca açtırıp soba kurdurcamBaca varsa soba kurun o zaman odun-kömür almışsınızdır elektrik faturası çok geliyor maalesef hele uzun süre açmak durumunda kalırsan.
Allah yardim eder uzulme :) bebegini gule gule buyut. annesi varken yaninda ona bisey olmaz.Eger bu kıs boyke gecerse diger odaya mecburen baca açtırıp soba kurdurcam
Ben izmirdeyim.. Karşıyaka'da yaşamama rağmen doğal gaz gelmedi hala alt yapı olmadığı için bende soba kuruyorum..Turkiyenin her yerinde dogal gaz yok.antalya ya da daha gecen kis geldi.bu kis balikesir ilcelerine gelcek gibi mesela.
Herkesin maddiyatida bir degil.kaloriferli evler de pahali olabilir.
Herkes konforlu evin hayalini kurar.
Bundan olabilirmi acaba.
Canım bizde sobali evde büyüdük halada sobalı evde büyüyen birsürü bebekler var allahim izniyle bi şey olmaz bebek sobali odadan dışarı cikmazsa aslında iyi olur sıcak sıcak rahat gecirir kışı eğer sobali odada yatma şansiniz yoksa kendi odanizada soba kurabilirsiniz imkan varsaAlah korumuş ya oyle bısy gelmedi basımıza su ana kadar ama ıste ınsalah olmaz bısy bızde sobalı evlerde buyuduk ama bronşit olmusum zamanında belkıde bu yüzdendir
Sobalı eve klima , çok yaratıcı ..Antalya da mısınız?
Burada soba yanmıyor daha.
Başka bir odaya soba kurun madem yada klima taktirin orda oturun siz
Biliyorum izmir gibi bir yerde hala dogalgaz yok.sobali evde cocuklar o odanin isisina gore giyincek tuvalete vs cikarkende yelek giymek zorunda ayaginda patik terlik olmak zorunda.ben buyuk cocugumu buz gibi odada yatirim geceleri.noldu cok sukur hic de hasta olmadi.korumayi bildikten sonra ins hic birsey olmazBen izmirdeyim.. Karşıyaka'da yaşamama rağmen doğal gaz gelmedi hala alt yapı olmadığı için bende soba kuruyorum..
Zor oluyo ama çocukta alışıyor.
Akşam kapıları açıyorum odaların,mutfak,banyo kapatıyorum ılık oluyo en azından
Insalah canım yaAllah yardim eder uzulme :) bebegini gule gule buyut. annesi varken yaninda ona bisey olmaz.
Neden ?Sobalı eve klima , çok yaratıcı ..
Ev ayıracak durumu olmayan insanlar hem klima alıp hem faturasını nasıl ödeyecek ?Neden ?
Benim evimin bı odasında klima var birinde soba.
Not; zengin değilim
Allah yardımcın olsunYazın nerde kalırsan kal sorun olmuyor bebegımle bu ılk kışımız
Ev ayıracak durumu olmayan insanlar hem klima alıp hem faturasını nasıl ödeyecek ?
Not:kendi evleri değil !
O zamanlar kabus olabilir ama dışardan okuyunca maceralı bir kış olmuş sanki birde komikAlisir sıkıntı etme
Buyuk oglumda bende ayni seyi yasadim
Iki yasli ve 3 aylik bebekle 1 odada bir kis kabustu 2.5 ton komur yaktilar
Sende odadan cikartma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?