evet bunu sende söylemistin.. ama limonsuzdu sanirim.. limonlu denicem tadi güzel olur :)ben bir hafta direk akşam yemegi yemeyip bunu yaptımm
sonra devam etmedim
cnm bence devam et ama gece yatarken ve sabah kahvaltıdan once 30 dk hatta 1 saaat once tavsıy ederım
evet bunu sende söylemistin.. ama limonsuzdu sanirim.. limonlu denicem tadi güzel olur :)
ok yanlis hatirlamisim ozaman :)yoo vardı limon
evet mıdenıze dokunabılır ..ben kahvaltıdan önce içemem 7 de kahvaltı yapıyorum
akşamda dolu migde ile yatamadıgımdan , eve gidince 7 gibi içiyordumm akşam
gayet hos içilebılır bısı oluo vallahıok yanlis hatirlamisim ozaman :)
Cnm ben çok istahliydim taaaki buna başlayana kadar. Umarım hersey yolunda gider bekliyorum senden raporlar bakalım ne olacak dediğin gibi .. aman mumkunse gece yatmadan içtiğin karşımdan sonra bişe yememeye çalış cnm
Rica ederimm bugün yapamadım malesef çok yoğundum oym yuzdenTeşekkür ederim tavsiyeleriniz için
İnşallah cnm ben 2 gündür yapamıyorum malesef çok yoğundum fırsat bulamadım ama yapacağım çok faydalı yaa. Sonuçları bekliyorumbu yoğurt kürleri cok hosuma gidiyor. bunu ilk kez duydum bu gece yatmadan önce mutlaka deniycem 4 gün sonra inşallah iyi haberlerle tekrar yazarım
Cnm eğer ki midede bi sorun yoksa iç derim yaaa ben suan yoğurt yok evde alamadım diye 2 gündür sallıyorum. Bide yorgunum fırsat bulamadım ama nöbetlerim de bile içtim hem acligimi bastırdı hem istahimi kapattı. .ayyy içtim ama ben bunu sabah içemem gibi çok zor bitirdim sanki midemde çoğalıyor gibi :) tadı ekşi gazlı tuzsuz ayran gibiymiş. sabah aç karnına hiç sanmıyorum :) o kadar kötü degil tabiki ama uyanır uyanmazda bilemiyorum
Cnm tav
Cnm eğer ki midede bi sorun yoksa iç derim yaaa ben suan yoğurt yok evde alamadım diye 2 gündür sallıyorum. Bide yorgunum fırsat bulamadım ama nöbetlerim de bile içtim hem acligimi bastırdı hem istahimi kapattı. .
Cnm 2 hafta dene derim yani 14 gün .. sonucu takip et buraya da yaz bakalım neler olacak inan ben soda hiç sevmezdim ama canım istio artık vakti gelse de iceyim dieyarın sabah bi denerim 4 gün dişimi sıkarım gibi geliyor kilo vereyimde bunca zaman yediğime sayarım
Gelir gelir cnmm .. başarılar sana şimdiden bizi de haberdar et burdan sonuçlarıDaha önce yapmıştım faydasını görmüştüm simdi tekrar başladım. Odemim var onada iyi gelir umarım.
Bencede cnmm ama keşke soğuk icmesen hasta olursun Allah korusunZor oldu biraz ama sabahta içtim soğuk soğuk Bi 2 hafta denerim gibi geliyo yapabildiim kadar yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?