- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Bide bnm iştahım nasıl iştahsa bi kapanmıo o konuda en azından simdilik bi fayda göremedim devam edicem ileride görürüm umarım
Çok güzel dimi canım ya ben önümüzdeki hafta sil baştan baslicam inşallah. .
Çok sevindimm canım valla senin adına Ohhh missssGerçekten çok iyi bişey ama tartıda bu kadar farkedecegini bilemedim ve bnm tiroid sorunu yüzünden metabolizma hızım cok düşük bir yıldır 1 kg bile veremedim en fazla aynı kilomda kalmıştım simdi bunu görünce bayıldım resmen
Hayır canım kahvaltıdan önce ve gece yatmadan önce. Mümkünse gece yatmadan 1 saat önce oc ve bişe yeme ondan sonra daha etkili olur ama ben bazen canım istiodu hazır istahimi da kapatıo diye akşam yemekten önce de iciodum eğer midede bo problem yok ise deneyebilirsinCnm Merhaba saol paylaşımın için
Bende baslicam bu aksam dan itibaren
Yanlız her yemekten önce ve yatarken mi iciyoruz
Ne demek canimmCnm Merhaba saol paylaşımın için
Bende baslicam bu aksam dan itibaren
Yanlız her yemekten önce ve yatarken mi iciyoruz
He bu arada canım 8 kilo verdi dediğim arkadasimda hasimato hastasiydiGerçekten çok iyi bişey ama tartıda bu kadar farkedecegini bilemedim ve bnm tiroid sorunu yüzünden metabolizma hızım cok düşük bir yıldır 1 kg bile veremedim en fazla aynı kilomda kalmıştım simdi bunu görünce bayıldım resmen
Yarar cnmm neden yaramasın. . Aburu cuburu ekmeği kestin mi verirsin zaten ... geçmiş olsun canimmmBen de bugün başladım diyete canım bende yogurtla zayıflamak istiyorum bende gastrit oldugu için limon ve sodayı ve pıul biberi kullanamıyorum yogurtuma elma doğradım sabahleyin onu yedim öğlen ceviz kuru üzüm yedim bol su içtim ekmegi komple bırakıp ve şekeri bırakıp devam edecegim inşallah işe yarar kilom 80.2 boyu 165
Onu bende duydum canım ama bilme bu daha çok sindi içime sonuç alanları da görünce etrafimdaBir de ben daha önce soda yerine pul biber duymustum tabi tatlı olanindan
Hayır canım kahvaltıdan önce ve gece yatmadan önce. Mümkünse gece yatmadan 1 saat önce oc ve bişe yeme ondan sonra daha etkili olur ama ben bazen canım istiodu hazır istahimi da kapatıo diye akşam yemekten önce de iciodum eğer midede bo problem yok ise deneyebilirsin
He bu arada canım 8 kilo verdi dediğim arkadasimda hasimato hastasiydi
Sen ver canım yeterki dua etmesende olurCnm benim iştahım çok akşam yemekten önceden iciyim dokunursa 2 ye indirim
Ben 1.70 boy 73 kilo verirsem duacin olurum :)
2 ay gibi bi sürede canım 1 buçuk 2 ay ..Ne kadar zamanda verdi 8 kıloyu
Ve cok hareketsiz birising arkadaşım ev işi bile yapmaya üsenirrr bole kendi dio zaten ben çok tembelim bide spor yapaydim daha çok verirdim dieNe kadar zamanda verdi 8 kıloyu
Ve cok hareketsiz birising arkadaşım ev işi bile yapmaya üsenirrr bole kendi dio zaten ben çok tembelim bide spor yapaydim daha çok verirdim die
Canım sadece yatmadan önce de icebilirsin tabikii . Kıyamam geçmiş olsunCanım bende başladım Hemde okur okumaz hemen. Ama benim midem sorunlu bu yüzden öğlen ve akşam yatmadan icsem olur herhalde dimi?
Canimmm inşallah ben inanıyorum. Herkes başladığı kıloyu yazsinda sonra karşılaştırma yaparikAynı ben
Ben de çok tembelim
İşim de aksama kadar oturmali
İnşallah bende veririm
Canım sen bir tablo hazırlayabilir misin hafta hafta kilo verme tablomuz olurdu ben 80.2 ile başladımİnşallah
Canimmm inşallah ben inanıyorum. Herkes başladığı kıloyu yazsinda sonra karşılaştırma yaparik
Merhaba ben bu kuru limonsuz olarak yatmadan onceleri yapiyorum cok guzel sut yapiyo habrriinnolsun :)Kizlar bende denemek istiyorum aksam baslicam ins ama 5aylik bebeğim var emziriyorum yemekten cok kesemicem zaten istah kesiyomus ya daha cok sivi tüketirim faydasini görürsem 1 hafta sona yazarım tabi icebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?