Soda yoğurt limon ^ gelin kizlar

Çok sevindimm canım valla senin adına Ohhh missss

Cnm Merhaba saol paylaşımın için
Bende baslicam bu aksam dan itibaren
Yanlız her yemekten önce ve yatarken mi iciyoruz
Hayır canım kahvaltıdan önce ve gece yatmadan önce. Mümkünse gece yatmadan 1 saat önce oc ve bişe yeme ondan sonra daha etkili olur ama ben bazen canım istiodu hazır istahimi da kapatıo diye akşam yemekten önce de iciodum eğer midede bo problem yok ise deneyebilirsin

He bu arada canım 8 kilo verdi dediğim arkadasimda hasimato hastasiydi

Yarar
Yarar cnmm neden yaramasın. . Aburu cuburu ekmeği kestin mi verirsin zaten ... geçmiş olsun canimmm

Cnm benim iştahım çok akşam yemekten önceden iciyim dokunursa 2 ye indirim

Ben 1.70 boy 73 kilo verirsem duacin olurum :)

Cnm benim iştahım çok akşam yemekten önceden iciyim dokunursa 2 ye indirim

Ben 1.70 boy 73 kilo verirsem duacin olurum :)
Sen ver canım yeterki dua etmesende olurvallahi ben ayıptır solemesi biraz pis bogazdim yani tok olsam da yiyen birisi kesti gitti vallahi istahimi bide kuzum inanmak da önemli .. inanarak başla

Canım bende başladım Hemde okur okumaz hemen. Ama benim midem sorunlu bu yüzden öğlen ve akşam yatmadan icsem olur herhalde dimi?

Ha kızlar bu arada sodayı dökerken yavaşça aa dökün ki asidi kacmasin o zman etkisi azalir

Kizlar bende denemek istiyorum aksam baslicam ins ama 5aylik bebeğim var emziriyorum yemekten cok kesemicem zaten istah kesiyomus ya daha cok sivi tüketirim faydasini görürsem 1 hafta sona yazarım tabi icebilirsem
Merhaba ben bu kuru limonsuz olarak yatmadan onceleri yapiyorum cok guzel sut yapiyo habrriinnolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…