- 29 Haziran 2010
- 122
- 76
- 298
Bencede cnmm ama keşke soğuk icmesen hasta olursun Allah korusun
Soğuk içme cnm sen yine de mideni usutursun bide aman diyeyim. Tabiki iyi gelio yaa ben ozledim içmeyi yoğurt alıp en kisa zmanda tekrar baslicam.. o kadar yoğun çalışıyorum ki uyku ev is uyku şeklinde hayatım. Ama şükür bu hafta Son bu yogunlukAma mideme kötü gelmedi eger sabah midem bulanır diye içmeyenler varsa içilebilir bişeymiş
Valla iyi oluyo sabah gözüm açıldı.Ama mideme kötü gelmedi eger sabah midem bulanır diye içmeyenler varsa içilebilir bişeymiş bence
Soğuk içme cnm sen yine de mideni usutursun bide aman diyeyim. Tabiki iyi gelio yaa ben ozledim içmeyi yoğurt alıp en kisa zmanda tekrar baslicam.. o kadar yoğun çalışıyorum ki uyku ev is uyku şeklinde hayatım. Ama şükür bu hafta Son bu yogunluk
Ne demek cnm sor tabikii.. evet sade maden suyu canimm. Ac karına içiyoruz aynen yemeklerden yarım yada bi saat önce . Evet het seferinde 1 şişe soda iciyoruz. . Bence toplu paket almakta fayda var diye düşünüyorumBi de her seferinde tok karnına mı içilmeli aç karnına mı?
Cnm safra kesesini mi aldırdım? ?eğer oleyse sana maden suyu yasak die biliyorum. Gazlı içecekler. .Merhaba...
Ay ben de sürekli diyet topiklerini takip ediyorum bir türlü kendimi motive edemiyorum ya...
Doğumdan sonra 65 kiloydum.. Safra ameliyatı oldum onun da etkisi var tabi pis boğazımın da..
Dün tartıldım 77 kiloyum : S
Acilen kilo vermem lazım ama saframın olmayışı yavaşlatıyor..
Bu dokunur mu acaba bana?
Bir de sodayı her seferinde bir şişesini bitiriyor musunuz?
Soda dediğiniz sade maden suyu mu bi de : )
Çok soru sordum ya
Ne demek cnm sor tabikii.. evet sade maden suyu canimm. Ac karına içiyoruz aynen yemeklerden yarım yada bi saat önce . Evet het seferinde 1 şişe soda iciyoruz. . Bence toplu paket almakta fayda var diye düşünüyorumbende cok pis boğazın cnmmm abur cubur hamur işi tatliii ne ararsan hiç bıkmadan yerdim. Tok olsam bile düşün artık bu benim istahimi kesti yaa. Doğal alarak da artık o abur cubur yemez oldumm. Bu arada geçmiş olsun cnmm
cnm sana sodada yasak.. sen ıyı bır dıyetısyene gıdıp safra kesenın alındıgını soleyıp ona gore dıyet lıstesı ıste. çünku burdakı hiçbi dıyet sana uymuyor. sana yumurta bıle dokunabılır ole bılıyorum. yaglı seylerden uzak dur mesela az yaglı yap yemeklerını..Evet canım safra kesem alındı...
Gazlı içecekler dokunuyor zaten evet ama maden suyu doğal ya ne bileyim...
Yine zararı dokunur mu ki of bilemedim...
Ben neye göre nasıl diyet yapıcam
cnm sana sodada yasak.. sen ıyı bır dıyetısyene gıdıp safra kesenın alındıgını soleyıp ona gore dıyet lıstesı ıste. çünku burdakı hiçbi dıyet sana uymuyor. sana yumurta bıle dokunabılır ole bılıyorum. yaglı seylerden uzak dur mesela az yaglı yap yemeklerını..
Asla burdaki diyetleri uygulama canım .. rica ederimm geçmiş olsunn saglik saglik diorum dikkat et kendineCanım ameliyattan sonra hastaneden taburcu olurken bir kağıt vermişti doktorum..
Orda 6 ay et, yağlı yemekler yiyecekler, yumurta vs. gibi şeyler yazıyordu...
Ben de dikkat ettim ama 6 aydan sonra açıkçası pek dikkat etmedim..
Takip ettiğim üzere bir bardaktan biraz fazla kola vs. içersem hemen dokunuyor bir de kızartma çok yersem oluyor...
Haklısın en iyisi doktora danışıp diyet yapmak o da yattı yani..
Bebişler bu havalarda doktora git gel... Kendime vakit ayırdığım bir an inşallah teşekkür ederim sağol..
Asla burdaki diyetleri uygulama canım .. rica ederimm geçmiş olsunn saglik saglik diorum dikkat et kendine
Teşekkür ederim..
Çok güzel dimi canım ya ben önümüzdeki hafta sil baştan baslicam inşallah. .Kızlar şöyle bi durum var ben suan 2 kilo vermiş görünüyorum ama sodadan galiba bi gaz problemim var alışkın olmayınca demekki o gaz problemide gitse 3 kilo vermiş olcam. Cok bi diyet uygulanıyorum yediklerime dikkat ediyorum o kadar ama bu cidden degişik bişey Ben baya bi alıştım ekşi gazlı ayran
İstahimi ne yapsam kapatamiyorum die düşünme canım kendini şartlama yanii kapandı .. hicbise yiyemez oldum De meselaBide bnm iştahım nasıl iştahsa bi kapanmıo o konuda en azından simdilik bi fayda göremedim devam edicem ileride görürüm umarım
Canım i
İstahimi ne yapsam kapatamiyorum die düşünme canım kendini şartlama yanii kapandı .. hicbise yiyemez oldum De mesela
Ben de bugün başladım diyete canım bende yogurtla zayıflamak istiyorum bende gastrit oldugu için limon ve sodayı ve pıul biberi kullanamıyorum yogurtuma elma doğradım sabahleyin onu yedim öğlen ceviz kuru üzüm yedim bol su içtim ekmegi komple bırakıp ve şekeri bırakıp devam edecegim inşallah işe yarar kilom 80.2 boyu 165Kızlar bunu 4 gündür yapıyorum ne yi mi işte bu;
1 maden suyu
Yarım limon
2 yemek kaşığı az yağlı yoğurt
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan yarım saat önce. Kızlar inanin o iştahlı ben iştahımda gözle görülür bi azalma var, az yiyorum bagirsaklarim çalışıyor artık. Bununla birlikte tabiki bol su da içiyorum. Ekmek çok nadir yiyorum. Herşeyden yiyorum ve kizlarr 4 gunde 1 kilo gitti . Belki de daha fazla .. göbek ve bel bölgesindeki yağları eritiyor. . Yağdan veriyorsunuz . Zaten gidanizdan kesmiyorsnunz sadece istahta azalma oluyor.
Not. Mide rahatsızlığı olanlara tavsiye etmiyorum. ..
Sağlıkla yağlardan kurtulalim. Bununla bi ardakasm 1 buçuk ayda 7 kilo verdi. Bana katilmak isteyen var mj? ?beraber birbirimizi destekleyelim. Herkes kilosun u boyunu hedefini yazsın ve haftalik kilo paylaşımı yapalım. Ayrıca gün içinde birbirimize destek olalım gazlayalim e ne yedik soleyelim.
Ben boy 1.7o kilo 63 hedef kilo 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?