Soda yoğurt limon ^ gelin kizlar

Ama mideme kötü gelmedi eger sabah midem bulanır diye içmeyenler varsa içilebilir bişeymiş
Bencede cnmm ama keşke soğuk icmesen hasta olursun Allah korusun

Valla iyi oluyo sabah gözüm açıldı.Ama mideme kötü gelmedi eger sabah midem bulanır diye içmeyenler varsa içilebilir bişeymiş bence

Soğuk içme cnm sen yine de mideni usutursun bide aman diyeyim. Tabiki iyi gelio yaa ben ozledim içmeyi yoğurt alıp en kisa zmanda tekrar baslicam.. o kadar yoğun çalışıyorum ki uyku ev is uyku şeklinde hayatım. Ama şükür bu hafta Son bu yogunluk

Merhaba...
Ay ben de sürekli diyet topiklerini takip ediyorum bir türlü kendimi motive edemiyorum ya...
Doğumdan sonra 65 kiloydum.. Safra ameliyatı oldum onun da etkisi var tabi pis boğazımın da..
Dün tartıldım 77 kiloyum : S
Acilen kilo vermem lazım ama saframın olmayışı yavaşlatıyor..
Bu dokunur mu acaba bana?
Bir de sodayı her seferinde bir şişesini bitiriyor musunuz?
Soda dediğiniz sade maden suyu mu bi de : )
Çok soru sordum ya

Bi de her seferinde tok karnına mı içilmeli aç karnına mı?
Ne demek cnm sor tabikii.. evet sade maden suyu canimm. Ac karına içiyoruz aynen yemeklerden yarım yada bi saat önce . Evet het seferinde 1 şişe soda iciyoruz. . Bence toplu paket almakta fayda var diye düşünüyorum bende cok pis boğazın cnmmm abur cubur hamur işi tatliii ne ararsan hiç bıkmadan yerdim. Tok olsam bile düşün artık bu benim istahimi kesti yaa. Doğal alarak da artık o abur cubur yemez oldumm. Bu arada geçmiş olsun cnmm

Cnm safra kesesini mi aldırdım? ?eğer oleyse sana maden suyu yasak die biliyorum. Gazlı içecekler. .

Evet canım safra kesem alındı...
Gazlı içecekler dokunuyor zaten evet ama maden suyu doğal ya ne bileyim...
Yine zararı dokunur mu ki of bilemedim...
Ben neye göre nasıl diyet yapıcam

Evet canım safra kesem alındı...
Gazlı içecekler dokunuyor zaten evet ama maden suyu doğal ya ne bileyim...
Yine zararı dokunur mu ki of bilemedim...
Ben neye göre nasıl diyet yapıcam
cnm sana sodada yasak.. sen ıyı bır dıyetısyene gıdıp safra kesenın alındıgını soleyıp ona gore dıyet lıstesı ıste. çünku burdakı hiçbi dıyet sana uymuyor. sana yumurta bıle dokunabılır ole bılıyorum. yaglı seylerden uzak dur mesela az yaglı yap yemeklerını..

Canım ameliyattan sonra hastaneden taburcu olurken bir kağıt vermişti doktorum..
Orda 6 ay et, yağlı yemekler yiyecekler, yumurta vs. gibi şeyler yazıyordu...
Ben de dikkat ettim ama 6 aydan sonra açıkçası pek dikkat etmedim..
Takip ettiğim üzere bir bardaktan biraz fazla kola vs. içersem hemen dokunuyor bir de kızartma çok yersem oluyor...
Haklısın en iyisi doktora danışıp diyet yapmak o da yattı yani..
Bebişler bu havalarda doktora git gel... Kendime vakit ayırdığım bir an inşallah teşekkür ederim sağol..

Asla burdaki diyetleri uygulama canım .. rica ederimm geçmiş olsunn saglik saglik diorum dikkat et kendine

Kızlar şöyle bi durum var ben suan 2 kilo vermiş görünüyorum ama sodadan galiba bi gaz problemim var alışkın olmayınca demekki o gaz problemide gitse 3 kilo vermiş olcam. Cok bi diyet uygulanıyorum yediklerime dikkat ediyorum o kadar ama bu cidden degişik bişey Ben baya bi alıştım ekşi gazlı ayran

Bide bnm iştahım nasıl iştahsa bi kapanmıo o konuda en azından simdilik bi fayda göremedim devam edicem ileride görürüm umarım

Çok güzel dimi canım ya ben önümüzdeki hafta sil baştan baslicam inşallah. .

Canım i
Bide bnm iştahım nasıl iştahsa bi kapanmıo o konuda en azından simdilik bi fayda göremedim devam edicem ileride görürüm umarım
İstahimi ne yapsam kapatamiyorum die düşünme canım kendini şartlama yanii kapandı .. hicbise yiyemez oldum De mesela

Canım i

İstahimi ne yapsam kapatamiyorum die düşünme canım kendini şartlama yanii kapandı .. hicbise yiyemez oldum De mesela

Gerçekten çok iyi bişey ama tartıda bu kadar farkedecegini bilemedim ve bnm tiroid sorunu yüzünden metabolizma hızım cok düşük bir yıldır 1 kg bile veremedim en fazla aynı kilomda kalmıştım simdi bunu görünce bayıldım resmen

Kizlar bende denemek istiyorum aksam baslicam ins ama 5aylik bebeğim var emziriyorum yemekten cok kesemicem zaten istah kesiyomus ya daha cok sivi tüketirim faydasini görürsem 1 hafta sona yazarım tabi icebilirsem

Bir de ben daha önce soda yerine pul biber duymustum tabi tatlı olanindan

Ben de bugün başladım diyete canım bende yogurtla zayıflamak istiyorum bende gastrit oldugu için limon ve sodayı ve pıul biberi kullanamıyorum yogurtuma elma doğradım sabahleyin onu yedim öğlen ceviz kuru üzüm yedim bol su içtim ekmegi komple bırakıp ve şekeri bırakıp devam edecegim inşallah işe yarar kilom 80.2 boyu 165

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…