- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi sassyassyy
-
15 dk. Programda o havlular sadece kokusu değişmiş ve deterjan yüklenmiş olarak çıkar hepsi bu, kendinizi kandırmak olur bu.
Kişisel havlularimiz var , 3 günde bir yenisini ile değiştiririm.. Birikince yüksek ısıda kaynatıp, ek durulama yaparım.
Kahvaltiliklar ortada durur, isteyen istediğinden tabağına servis yapar.
Kahvaltiliginiz Yoksa Evde kapaklı birkaç cam bir şeyler bulun, şimdilik onu kullanın. Kurtulursunuz dilinden.
benim kahvalti aliskanligim yoktu hic olmadi. misir gevregi, yulaf vs yer ya da sadece kahve icerdim cunku zamanim da yoktu. simdi evde oldugum icin kahvalti yapiyorum bir de bu bagisiklik mevzusu yuzunden. sevgilim nasil yapardi hic dikkat etmedim acikcasi. eski evimizde o sekil kahvaltilik setler vardi sanki onlari cikariyordu ama ben yemedigim icin bilmiyorum.
ayrica tabaginda zeytin bittiyse almasi bana daha pratik geliyor. her sabah tek tek tabaklari cikar, peyniri bol, zeytini koy, salami sekilli sukullu diz, sonra geri butun tabaklari bosalt yika vs. bana gore degil bilmiyorum. o hazirlayinca da sevmiyorum cunku gereksiz bir efor. ve ikimiz de cok inatciyiz bu dogru.
Acidim kiza behazirlamasin kahvalti tabagi falan. Yazik emegine
Adam ne guzel anam babam usulu istiyormus ahahaha,bi de bu yeni nesil modern erkek ha. Bu boyleyse bizim kili agarmislar ne istese hakliymisSasy de kendine is cikariyor.
Hazirlama kiz sasy bise
Herkes kendi yesin
Hayir ya sen ona yaphajshsajhahsshshshhzs bak cidden araliksiz 2 dk guldum
o mu bana omletten gulen adam yapsin ayol tabagi ben istiyorum cjdkdhdkdbdkcbxndhd
Tabi ki serpme kahvaltı, bana kahvalti tabagi hazırlanmasından da hic hoslanmam, bitiremediğim çöpe gidiyor, yazik oluyor.
Havlu konusunda da herkesin ayrı havlusu var isteyen bir dakika kullanıp kirliye atar, isteyen bir hafta, sepet dolunca makine açılır.
Yani bunlar bu kadar kuralli olacak seyler degil ki, biraz rahat birakin birbirinizi, o kagit kullansin sen pamuk mesela, sen kendine kahvalti tabağı hazirla, o hepsini masaya koyup sonra kaldirsin, ne mahsuru var?
Mantıksız değil ama bir gün 3 zeytin yerken ertesi gün 30 zeytin yiyorum ben, rahat rahat kahvaltı yapmak için her şeyin ortada olmasını tercih ederim.kahvaltilik icin gercekten tabagim yok. yani sirf onun goz zevki icin tek tek bir tabaga peynir, birine zeytin, digerina domates salatalik vs koyacakmisiz. sonra herkes kendi tabagina alacakmis. iki tabakla bitirebilecegimiz isi nedense minimum 7-8 tabaga cikariyoruz. ben de diyorum ki zaten iki kisiyiz, kahvaltiyi hazirlayan kisi iki buyuk servis tabagina kisi basi porsiyon hazirlasin ne var ki? cok mu mantiksiz bu fikrim cidden?
Hayir ya sen ona yaphazirladigin tabagi begenmiyormus kahvalti yaptigini hissetmiyormus ya
Nasil boyle hissettin mi bise diye sorarsin
Guzel ani olur yav begenmedin mi askolsun.
sen hem onca ugrasmali emek veriyorsun bir kiytirik kahvaltiya,adam oyle olmasin boyle olsun diyormus,emegine yazik. Kiz koy onune butun domates salatalikal ortaya koydum de ahahahaha
Niye tabakları bir daha boşaltıp yıkıyorsunuz ki?
Ahahaha yaaaa ne muhtesem ciftsiniz kiz masallah sizeaz once uyandim pasam coktan kahvaltiyi yapmis masayi da toplamamis. hayirdir niye toplamadin dedim belki gercek bi kahvalti yapmak istersin diye diyorciddi anlamda mental problemli bu cok samimi soyluyorum
bundan sonra zeytini peyniri her seyi cat cat kutusuyla aticam valla masaya herhalde.
abla bu makinenin yikama seysine ne diyorsun? ayarini degistireyim mi? iyi yikiyor gibi sanki ama bilmiyorum
Pragmatık dusunuyorsun ama o da göze hıtap etsın dolu dolu oldun ıstıyor. Ayrıca mesela yemedıgınız tabakta kalınca atmıyor musunuz ayrı tabak yapsanız herkes ıstedıgı kadar alır ısraf olmaz. Evden cıkmana gerek yok netten sıparıs ver hergun bosaltmak zor gelırse ıkı gune degısırsın ben hergun tekrar taze koyorum masa dolu dolu duruyor uzunca kahvaltı yapıp sohbet edıyoruz haftasonları. Kagıt havlu sofrada kullanıyoruz. Dıger yerlerde pamuklı havlu.kahvaltilik icin gercekten tabagim yok. yani sirf onun goz zevki icin tek tek bir tabaga peynir, birine zeytin, digerina domates salatalik vs koyacakmisiz. sonra herkes kendi tabagina alacakmis. iki tabakla bitirebilecegimiz isi nedense minimum 7-8 tabaga cikariyoruz. ben de diyorum ki zaten iki kisiyiz, kahvaltiyi hazirlayan kisi iki buyuk servis tabagina kisi basi porsiyon hazirlasin ne var ki? cok mu mantiksiz bu fikrim cidden?
tek tek hepsi icin bir tabak koymaktan hoslanmiyorsan buyukce bir servis tabagi al kahvaltiliklarini icine duzgunce diz.kahvaltilik icin gercekten tabagim yok. yani sirf onun goz zevki icin tek tek bir tabaga peynir, birine zeytin, digerina domates salatalik vs koyacakmisiz. sonra herkes kendi tabagina alacakmis. iki tabakla bitirebilecegimiz isi nedense minimum 7-8 tabaga cikariyoruz. ben de diyorum ki zaten iki kisiyiz, kahvaltiyi hazirlayan kisi iki buyuk servis tabagina kisi basi porsiyon hazirlasin ne var ki? cok mu mantiksiz bu fikrim cidden?
makinem miele, icine camasiri attiginizda camasirin kirlilik derecesini soruyor, ona gore kendisi programini ayarliyor. itiraziniz olursa manual degisim yapabiliyorsunuz. sadece elimi yikadiktan sonra bir kez kuruladigim icin az kirliyi seciyorum sahsen. camasirin turune ve miktarins gore makine 15 dakika oneriyor ben de itiraz etmedim. temiz olmadigini hic dusunmedim ama sagolun dediginiz gibi de denerim.
Kimseye bir şey hazılamıyorumherkese selam,
hanimlar evde sadece ve sadece iki kisi olsaniz, kahvalti yapacaginiz zaman iki kisiye ayri ayri duzgunce tabak mi hazirlarsiniz yoksa peyniri bir tabaga doldurur, zeytini bir tabaga doldurur her gun masaya mi cikarirsiniz, herkesin ayri ayri tabagina almasi icin?
ayrica evde el yuz kurulamak icin kagit havlu mu daha mantiklidir yoksa kucuk el yuz havlularindan fazla miktarda alip her kullanimda kirli sepetine atip iki gunde bir topluca yikamak mi? hangisi sizce daha cevre dostu?
lutfen goren herkes fikrini belirtebilir mi? yoksa ben yasak falan dinlemeyip sokaga cikip imdat diye kosacagim.
ben kiyaslamayi ikiserli gruplar halinde kendim degerlendirecegim, yuzdeleri ciddiye almayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?