- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Olmadi yaa icemiyorm sogan suyunu midem cok bulandi
Cok kotu yaa o koku alt ust etti midemi icemiyormcidden bende çok zorlanmıştım. Şimdi brokoli kürü yapıyorum ama İnan o kadar zorlanıyorum ki. 21 günlük bir kür tüpleri acıyor fibrokistler için iyiymis. Ondan sonra da soğan kürü yapacam önce ağzıma şeker alıyorum hemen nefes almadan içip üstüne su içiyorum kokusu ve tadı hoş degil ama yapacak bişey Yok
Çok zor gerçekten ama zorla kendini napalımCok kotu yaa o koku alt ust etti midemi icemiyorm
Yarin tekrar deneyecm su ile sogani beraber 5 dk kaynatyrz demi canm yoksa kaynayan suya sogani atip oyle mi 5 dk dha kaynatyrz kfam karstiÇok zor gerçekten ama zorla kendini napalım
Yarin tekrar deneyecm su ile sogani beraber 5 dk kaynatyrz demi canm yoksa kaynayan suya sogani atip oyle mi 5 dk dha kaynatyrz kfam karsti
cidden bende çok zorlanmıştım. Şimdi brokoli kürü yapıyorum ama İnan o kadar zorlanıyorum ki. 21 günlük bir kür tüpleri acıyor fibrokistler için iyiymis. Ondan sonra da soğan kürü yapacam önce ağzıma şeker alıyorum hemen nefes almadan içip üstüne su içiyorum kokusu ve tadı hoş degil ama yapacak bişey Yok
Canımm ben 2 defa dış gebelik geçirdim. YouTube da Dr İbrahim Saraçoğlu dış gebelik diye yazdım. Video da bir kadın benim yaşadıklarıma benzer sorunlarını anlatıyor. Doktor sırasıyla şunları yap dediKapalı tüpler içinde mi kür var ilk dfa sende duydum canım
Aç karına yapman lazım. Yemekten yarım saat önce en azKızlar mrb. bende başladım soğan kürüne 4. günüm bugün sabah akşam aç karnıma içiyorum bende bişey merak ettim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? tok karnına içsek nolur faydası olmaz mı acaba?
Canımm ben 2 defa dış gebelik geçirdim. YouTube da Dr İbrahim Saraçoğlu dış gebelik diye yazdım. Video da bir kadın benim yaşadıklarıma benzer sorunlarını anlatıyor. Doktor sırasıyla şunları yap dedi
Brokoli kürü
Soğan kürü
Testere dişli aslan pençesi çayı
Videoyu sende izle canım.
Daha sonra internette araştırdım brokoli kürü tüpler için çok faydalıymış. 21 günlük bir kür canım.
Senin sorunun neydi bu arada?
Sanmam canım çok faydalı bir kürmüş. Biraz araştırdım İbrahim saraçoğlunun en iddialı olduğu kürlerden birisi de brokoli kürüymüş. Bi araştır derim canım. Allah şifa verdim cümlemizeŞuanlık bi rahatsızlığım yok canım prolaktin vardı oda çok şükür şuan iyi yarın tekrar kontrole gidicem. Tüplerim açık veya kapalı olsun bu kürü yapsam bi zararı olur mu acaba
aynnen canım youtube den bi araştırayımSanmam canım çok faydalı bir kürmüş. Biraz araştırdım İbrahim saraçoğlunun en iddialı olduğu kürlerden birisi de brokoli kürüymüş. Bi araştır derim canım. Allah şifa verdim cümlemize
İbrahim Saraçoğlu dış gebelik yaz canımaynnen canım youtube den bi araştırayım
İbrahim Saraçoğlu dış gebelik yaz canım
Bir de İbrahim Saraçoğlu brokoli kürü diye araştır
Tamam canım inşallah şifa olurbktım canım bayağı bi videosunu izledim not aldım soğan küründen sonra uygulıcam bunu
İnşallah canım bildiğim bişey yok rahim filmi de çektirmedim ama onun için 1 sene bekletiyorlar ne olur ne olmaz içiyim ben zararı yok nasılsaTamam canım inşallah şifa olur
Kizlar bende araniza katiliyorum. Suan adetin 3. Gunu. Dr kontrolum var. Bu ay da korunucaz yani. Ocak adetinden sonra korunmayi birakicaz. Sogan kurune simdiden baslasam mi yoksa bi ay daha bekleyip korunmayi biraktigim zaman mi baslasam bilemedim?
bence şimdiden başla iltihap falan ne varsa temizlensin ilişkiye girdiğin zaman direk çocuk tutar Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?