- 29 Kasım 2016
- 142
- 43
- 13
- 31
- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Hadi inşallah o zaman yaGeçer canım hep diyorlar burda içenler kasık ağrısı bel ağrısı demek ki işe yarıyor
Ben daha icemedim grip olucam sanırım çok halsizim. :-( burnum tikaniyo gibi bide afedersiniz circir oldum. Halim fena yani :-(Kızlar günaydın ictiniz mi soğan suyunuuu bu saabaahhh :)
Kız bende dün oldum ama geçti bugün çok şükür iç iç cabuukkk şifa ooooBen daha icemedim grip olucam sanırım çok halsizim. :-( burnum tikaniyo gibi bide afedersiniz circir oldum. Halim fena yani :-(
Üşenmekten bi kalkabilsem hersey olacak ya. Neyse minik yumuk eller için içmem lazımKız bende dün oldum ama geçti bugün çok şükür iç iç cabuukkk şifa oooo
Geçmiş olsn cnm İbrahim saracoglu zahide de söylemişti soğan kürü yapanlar kolay kolay grip olmaz diye bence yapmaya çalış cnm bende soğan kürü yapıyorum inş şifa olur ve hepimiz en kısa zamanda mucizemize kavusurz:)Ben daha icemedim grip olucam sanırım çok halsizim. :-( burnum tikaniyo gibi bide afedersiniz circir oldum. Halim fena yani :-(
Ayy inşallah canım hergun buraya yoklama diye ictik için falan yazıyoruz sende bizdensin artık kaç gündür iciyorsun sen ilk defa bu ay mi canımGeçmiş olsn cnm İbrahim saracoglu zahide de söylemişti soğan kürü yapanlar kolay kolay grip olmaz diye bence yapmaya çalış cnm bende soğan kürü yapıyorum inş şifa olur ve hepimiz en kısa zamanda mucizemize kavusurz:)
Bu 4. Günüm ben nasıl başardım hayret ediyorum kendime. Çokta sıkı giyiyorumGeçmiş olsn cnm İbrahim saracoglu zahide de söylemişti soğan kürü yapanlar kolay kolay grip olmaz diye bence yapmaya çalış cnm bende soğan kürü yapıyorum inş şifa olur ve hepimiz en kısa zamanda mucizemize kavusurz:)
Hemen başla canım bugün tam günüKızlar selam. Benim adetim biteli 3gün oldu bende soğan kürüne başlasam mı yoksa bir sonraki ay hemen adet bitiminde mi başlasam?
aaaa tamam ozaman hemen şimdi kaynatıyorum aç karnına içeyim :)Hemen başla canım bugün tam günü
Bence hemen başla hiç vakit kaybetme. Zaten bu ay içince diğer ayada faydası var. Çünkü içtiği ayin ertesinde hamile kalanlara var.Kızlar selam. Benim adetim biteli 3gün oldu bende soğan kürüne başlasam mı yoksa bir sonraki ay hemen adet bitiminde mi başlasam?
Aynen canımaaaa tamam ozaman hemen şimdi kaynatıyorum aç karnına içeyim :)
İnşallah canım inşallahhhhBayanlar ben de ilk kez adet geckmesi oldu doktor bana kilo vermem için hormonn da düzelmesi için ilaç verdi onu kullanıyorum birde regl olayım diye tarlusal verdi yarın bitiyor tarlusal 3 gündür de soğan suyu içiyorum adet olayım ki bi daha bebek için devam edeyim küre diye umarım işe yarar
Allahım herkese Hayırlisiyla nasip eder inşallah. Bizde arkadaslarla burda destek oluyoruz birbirimizeBayanlar ben de ilk kez adet geckmesi oldu doktor bana kilo vermem için hormonn da düzelmesi için ilaç verdi onu kullanıyorum birde regl olayım diye tarlusal verdi yarın bitiyor tarlusal 3 gündür de soğan suyu içiyorum adet olayım ki bi daha bebek için devam edeyim küre diye umarım işe yarar
Pco varmış yani ilk kez oldu ben bebek zannederken Pco cıktı bunu deneyip sonuc alanlar var umarım umudum olrİnşallah canım inşallahhhh
Çalışmalara devammmmmmAllahım herkese Hayırlisiyla nasip eder inşallah. Bizde arkadaslarla burda destek oluyoruz birbirimizeinşallah hepimiz hayırlı haberlerimizide paylasiriz kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?