Soğan kürü başlayacagim

Ben daha icemedim grip olucam sanırım çok halsizim. :-( burnum tikaniyo gibi bide afedersiniz circir oldum. Halim fena yani :-(
Geçmiş olsn cnm İbrahim saracoglu zahide de söylemişti soğan kürü yapanlar kolay kolay grip olmaz diye bence yapmaya çalış cnm bende soğan kürü yapıyorum inş şifa olur ve hepimiz en kısa zamanda mucizemize kavusurz:)

Ayy inşallah canım hergun buraya yoklama diye ictik için falan yazıyoruz sende bizdensin artık kaç gündür iciyorsun sen ilk defa bu ay mi canım

Bu 4. Günüm ben nasıl başardım hayret ediyorum kendime. Çokta sıkı giyiyorum çok becerikliyim yani bundan bu sonuç çıkıyo inşallah canım bu ay dua ediyorum soğan suyumu içiyorum inşallah yeni yılda iki kişi olurum

Kızlar selam. Benim adetim biteli 3gün oldu bende soğan kürüne başlasam mı yoksa bir sonraki ay hemen adet bitiminde mi başlasam?

Bayanlar ben de ilk kez adet geckmesi oldu doktor bana kilo vermem için hormonn da düzelmesi için ilaç verdi onu kullanıyorum birde regl olayım diye tarlusal verdi yarın bitiyor tarlusal 3 gündür de soğan suyu içiyorum adet olayım ki bi daha bebek için devam edeyim küre diye umarım işe yarar

İnşallah canım inşallahhhh

Allahım herkese Hayırlisiyla nasip eder inşallah. Bizde arkadaslarla burda destek oluyoruz birbirimize inşallah hepimiz hayırlı haberlerimizide paylasiriz kısa zamanda

Kızlar bide benim bitane kızamık mi bişey aşım eksik çıktı hamilelikten ince vurulmasi gerekiyormuş hamileykende vurulanlar varmış. Ne kadar önemli ki bu

İnş bayanlar ya hepimizin isteği zaten Bu beni korkutan polikistik over ama allaha şükür yumurtalarım gelişiyor sadece çatlama sorunu varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…