Amin canım Allah razı olsun inşallah yerleşme kanamasıdırAllah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin canim inşallah bana da hayirlisini versin kanamam olunca acaba adetmi dedim ama kesildi devam etmedi insallah guzel seyler benim icinde
Ay çok sevindim hayırlı olsun canım benimMerhaba bende polikistik over vardı ilk gittiğimde doktor klomen verdi sonraki ay çatlatma iğnesi verdi oda olmadı sonra rahim filmi istedi çektirmek istemedim korkuyodum biraz eşimle konuştuk bu ay doğal birşeyler deniyelim dedik araştırdım soğan kürüne başladım adetim bittiğinin yedinci günü 15 gün boyunca kullandım işe gittiğim için sabah aç karnına hergün erken kalkıp yaptım akşam yemekten bir iki saat sonra yaptım adetim 4 gün geçti rabbime bin şükürler olsun ki şuan gebe olduğumu öğrendim Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın benimki inşallah sağlıklı bir gebelik olur sizinde inşallah gebelik olur umudunuzu kaybetmeyin Allah büyük
Çok çok sağolAy çok sevindim hayırlı olsun canım benim
Hamilesin sanırım. Soğan kürüyle mi olduSogan kurunun iyi geldiğini çok duydum bende hamilelik için kullaniyorum şuan.Zarari olacağını düşünmüyorum tam aksine yarari olur bence
Soğan küfrünü nasıl kullandın? Adetin bittiği gün mü ertesi gün mü başladın tarifi verir misinTesekkur ederim canimdoktora gitmedim daha takvime göre 3 buçuk hafta
Evet bu ay ilm kez kullanmıştım birde vitamin takviyesiyleHamilesin sanırım. Soğan kürüyle mi oldu
3 defa kullandım klomeni üçünde de kist oldu. Birinde soğan suyu içtim adetim 10 gün geçmişti kist yüzünden ama soğanlar hemen söküldü şimdi yine klomen sonrası kistim var ve soğan kullanmayı düşünüyorumCevremde yapip da kist oldu diyen olmadi bana da aksi taktirde klomen ilaci bende kist yapti ve adet olmama ragmen gecmemisti
Bende klomeni kullaninca 5 gun adetim gecikmisti sonra kist iste sogan suyuna devam 11 nci gundeyim cuma bitiyor insallah bakalim hayirlisi olsun insallah ama buyuk konusmuyorum klomen kullanmam daha ve sanirim doktorumu degisicegim bu ay bakalim hayirlisi3 defa kullandım klomeni üçünde de kist oldu. Birinde soğan suyu içtim adetim 10 gün geçmişti kist yüzünden ama soğanlar hemen söküldü şimdi yine klomen sonrası kistim var ve soğan kullanmayı düşünüyorum
Canim kurun orjinalinde oglen ve aksam diyor bende oyle basladim 11.nci gundeyim insallah hayirlisi olsun sorun olmaz galiba nasil basladiysan bu ay devm et bir sonraki ay dedigim sekilde baslarsin olmadi senden de hayirli haberler bekliyom hayirlisi olsun insallahMerhaba kızlar öncelikle buraya yazan gebe kalmış arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahbende pko var ve ocak ayında doktorum insulin direnci var diyerek glifor verdi. Ilaç o kadar ağır geldi ki 1 kutuyu ara vererek bitirdim fakat daha fazla kullanamadım. Haftaya tekrar doktora gideceğim başka çözüm bulabiliriz inşallah. Şuan soğan kürü deniyorum fakat günde 1 defa sabah ac karna içiyorum sizce günde 2 defa mı yapmalıyım. Başka forumda bazı arkadaşlar 1 defa kullanarak da gebe kalabilmişler. Soğan küründe 5. Gün deyim 2 defa yapmaya başlasam olur mu sizce yoksa diğer ay mi günde 2 ye çıkmalıyım. Inşallah banada fayda gösterir. Bir de yumurtlama tarihlerimi bilmiyorum yumurtlama testi kullanan var mı aranızda varsa hangi marka kullandınız ve pko olan arkadaşlar adetin kaçıncı günü yumurtlamaniz oluyor. Hepinizin deneyimlerine moral için ihtiyacım var . Teşekkürler şimdiden.
Canim bende vitamin ile birlikte sogan suyuna devam bisey soracagim kur bittikten sonra testmi yapmistin yoksa adetinimi beklemistinEbe
Evet bu ay ilm kez kullanmıştım birde vitamin takviyesiyle
Ben doktora gitmeyi bıraktım bikaç ay önce soğan kürü denicem olmazsa testere dişli aslan pençesiBende klomeni kullaninca 5 gun adetim gecikmisti sonra kist iste sogan suyuna devam 11 nci gundeyim cuma bitiyor insallah bakalim hayirlisi olsun insallah ama buyuk konusmuyorum klomen kullanmam daha ve sanirim doktorumu degisicegim bu ay bakalim hayirlisi
Onu bende dusunmuyor degilimBen doktora gitmeyi bıraktım bikaç ay önce soğan kürü denicem olmazsa testere dişli aslan pençesi
İşimiz bunlara kaldı gerçi benimkisinin yaşıtların 2. 3.uü doğurdu psikolojisinden olduğunu düşünmüyor değilim Bi yandan am hayırlısı ne diyelimOnu bende dusunmuyor degilim
Yapma kuzum ikisini bir arada once birini sonra birini yap kaş yaparken göz cikarmayalimİşimiz bunlara kaldı gerçi benimkisinin yaşıtların 2. 3.uü doğurdu psikolojisinden olduğunu düşünmüyor değilim Bi yandan am hayırlısı ne diyelimacaba iki kürü beraber yapsak Bi sıkıntı yolur mu
O da var dimiYapma kuzum ikisini bir arada once birini sonra birini yap kaş yaparken göz cikarmayalim
Amin canim benim esim 7 yil istemedi simdi istemeye basladi ramazandan bu yana deniyoz olmuyor doktora gittik ikimizde de sorun yok dedi ama olmuyor iste bir umit basladim sogana ama klomen bir daha aslaO da var dimiumarım herşey istediğimiz gibi en hayırlı zamanda olur
Biz ekimde evlendik 2 ay düşünmedikAmin canim benim esim 7 yil istemedi simdi istemeye basladi ramazandan bu yana deniyoz olmuyor doktora gittik ikimizde de sorun yok dedi ama olmuyor iste bir umit basladim sogana ama klomen bir daha asla
Yarın 7. Günüm başlasam mı acabaAmin canim benim esim 7 yil istemedi simdi istemeye basladi ramazandan bu yana deniyoz olmuyor doktora gittik ikimizde de sorun yok dedi ama olmuyor iste bir umit basladim sogana ama klomen bir daha asla
Hemen sogana basla kuzum tam gunuYarın 7. Günüm başlasam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?