Sogan kürü kullananlar yardim edin

Ay çok sevindim hayırlı olsun canım benim

Merhaba kızlar öncelikle buraya yazan gebe kalmış arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah bende pko var ve ocak ayında doktorum insulin direnci var diyerek glifor verdi. Ilaç o kadar ağır geldi ki 1 kutuyu ara vererek bitirdim fakat daha fazla kullanamadım. Haftaya tekrar doktora gideceğim başka çözüm bulabiliriz inşallah. Şuan soğan kürü deniyorum fakat günde 1 defa sabah ac karna içiyorum sizce günde 2 defa mı yapmalıyım. Başka forumda bazı arkadaşlar 1 defa kullanarak da gebe kalabilmişler. Soğan küründe 5. Gün deyim 2 defa yapmaya başlasam olur mu sizce yoksa diğer ay mi günde 2 ye çıkmalıyım. Inşallah banada fayda gösterir. Bir de yumurtlama tarihlerimi bilmiyorum yumurtlama testi kullanan var mı aranızda varsa hangi marka kullandınız ve pko olan arkadaşlar adetin kaçıncı günü yumurtlamaniz oluyor. Hepinizin deneyimlerine moral için ihtiyacım var . Teşekkürler şimdiden.

Tesekkur ederim canim doktora gitmedim daha takvime göre 3 buçuk hafta
Soğan küfrünü nasıl kullandın? Adetin bittiği gün mü ertesi gün mü başladın tarifi verir misin hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşallah

Cevremde yapip da kist oldu diyen olmadi bana da aksi taktirde klomen ilaci bende kist yapti ve adet olmama ragmen gecmemisti
3 defa kullandım klomeni üçünde de kist oldu. Birinde soğan suyu içtim adetim 10 gün geçmişti kist yüzünden ama soğanlar hemen söküldü şimdi yine klomen sonrası kistim var ve soğan kullanmayı düşünüyorum

Bende klomeni kullaninca 5 gun adetim gecikmisti sonra kist iste sogan suyuna devam 11 nci gundeyim cuma bitiyor insallah bakalim hayirlisi olsun insallah ama buyuk konusmuyorum klomen kullanmam daha ve sanirim doktorumu degisicegim bu ay bakalim hayirlisi

Canim kurun orjinalinde oglen ve aksam diyor bende oyle basladim 11.nci gundeyim insallah hayirlisi olsun sorun olmaz galiba nasil basladiysan bu ay devm et bir sonraki ay dedigim sekilde baslarsin olmadi senden de hayirli haberler bekliyom hayirlisi olsun insallah

Ben doktora gitmeyi bıraktım bikaç ay önce soğan kürü denicem olmazsa testere dişli aslan pençesi

Onu bende dusunmuyor degilim
İşimiz bunlara kaldı gerçi benimkisinin yaşıtların 2. 3.uü doğurdu psikolojisinden olduğunu düşünmüyor değilim Bi yandan am hayırlısı ne diyelim acaba iki kürü beraber yapsak Bi sıkıntı yolur mu

Yapma kuzum ikisini bir arada once birini sonra birini yap kaş yaparken göz cikarmayalim

O da var dimi umarım herşey istediğimiz gibi en hayırlı zamanda olur
Amin canim benim esim 7 yil istemedi simdi istemeye basladi ramazandan bu yana deniyoz olmuyor doktora gittik ikimizde de sorun yok dedi ama olmuyor iste bir umit basladim sogana ama klomen bir daha asla

Amin canim benim esim 7 yil istemedi simdi istemeye basladi ramazandan bu yana deniyoz olmuyor doktora gittik ikimizde de sorun yok dedi ama olmuyor iste bir umit basladim sogana ama klomen bir daha asla
Biz ekimde evlendik 2 ay düşünmedik aralıkta başladık ocakta hsg tahliller yapıldı bizde de ikimizde sorun yok. Bi de yan komşum canım arkadaşım evliliğin 2. Ayında hamile kalınca gözler bana çevrildi

Yarın 7. Günüm başlasam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…