Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Teşekkūr ederim:))
Sūrekli takipteydim şimdiyse ūye oldum..
Arkadaşlar regl olmadan hamile kalma ihtimali oluyormu?

Teşekkūr ederim:))
Sūrekli takipteydim şimdiyse ūye oldum..
Arkadaşlar regl olmadan hamile kalma ihtimali oluyormu?
Canım tam bilmemekle beraber bildiğim kadarını paylaşayım adeti düzenli olan kişilerin yumurtaları gelişiyor ve çatlıyor çatladıktan onbeş gün sonra adet görüyoruz çatlamayanlarda kist oluşuyor pko gibi yada yumurta gelişmiyor eğer senin yumurtanın geliştiği ve çatladığı güne denk gelirse çalışman tabiki mümkün olabilir bana göre doktorlar önce adeti düzene koymaya çalışıyorki şansımız artsın bendede pko var

Evet canım yumartada kist var 3 cm çapında zararsız dediler..Burdaki doktorlar birşeyden anlamıyorlar Almanyadanım ben.
Kanımı aldılar yumurtlama oranım 1.5 miş yani ne iyi ne kötū..Eşiminde bir problemi yok.
Okadar anne olmayı arzuluyorum ki yaşımda 36.

Hangi şehir. ?

Rabbim cümlemize hayırlı evlat nasip etsin kaç yıldır uğraşıyorsunuz benim 1bitti tiroidden ameliyat oldum hayit tohumunu içiyorum birde yeni soğan körüne başladım sanada faydası olacak eminim

Rabbim cümlemize hayırlı evlat nasip etsin kaç yıldır uğraşıyorsunuz benim 1bitti tiroidden ameliyat oldum hayit tohumunu içiyorum birde yeni soğan körüne başladım sanada faydası olacak eminim
Canım bu benim 2.ci evliliğim ve 7 ay oldu..Bende 3 aydan beri hayıt hapı kullanıyorum 3 gūndūrde soğan kūrū..

TE="crescent2425, post: 46046943, member: 635020"]Seninle beraber başlamışız inşallah da birlikte hamile kalırız bat ne zaman bemim 4mayıs[/QUOTE]
Inşallah canım..Bat nedemek?

Slmm kızlar benimde sol yumurtalığımda 3 cm basit bir kist var be hamile kalmak istiyorum bu ay adetim bitince soğan kürüne başlamak istiyorum Bi yan etkisi veya zararı olur mu yanı aranızda zararını goren keşke yapmasaydım diyen var mı merak ediyorum

3.gūn bitti soğan kūrūmūn, lakin arkadaşların dediği gibi akıntı yok bende..Niye acaba?..

Bende soğan kuru yapayım dedim ictigim ilk gün hastanelik olup serum yedim 5 gün mide bulantim gitmedi onu yapanlara helal olsun diyorum ben yapamiyorum bana bu konuda tavsiye verecek olan olursa seve seve dinliycem :)

Bende soğan kuru yapayım dedim ictigim ilk gün hastanelik olup serum yedim 5 gün mide bulantim gitmedi onu yapanlara helal olsun diyorum ben yapamiyorum bana bu konuda tavsiye verecek olan olursa seve seve dinliycem :)
Midenmi bulandı?
Aç karnınamı içtin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…