Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Neqatif cikti kizlar sonuc. 0.54 beta. Degisir mi ki daha gerci olsa gorunurdu qaliba ama. Adet olmadm hala

kızlar merhaba bundan 3 ay önce bende kullandım soğan kürü 10 gün filan iki tane çikolata kistim vardı çok şükür Allaha 3,5 cm kistmi parçaladı doktor soğan kürüü yaptın dıye sordu evet dedim işe yaramış yapmaya devam et dedi faydasını ben gördüm bence bıkmadan usanmadan yapın ben yine başladım önceden bıkardım yapmaya şimdi bir hevesle yapıyorum inşallah hepimize fayda eder.

Kizlar bende iki aydır klomen tedavisi görüyorum birinci ay 3 yumurtam gelişmişti iğne oldum ama bu ay catlatici iğne olamadım engel vardı regle 6gunum var soğan kurunu denesem mi acaba

Inşallah

Kizlar bende iki aydır klomen tedavisi görüyorum birinci ay 3 yumurtam gelişmişti iğne oldum ama bu ay catlatici iğne olamadım engel vardı regle 6gunum var soğan kurunu denesem mi acaba
Klomen tedavisine basladiysan sogan kürü yapma. Sogan kürü Rahmi inceltip düşüşe neden oluyor. Hamileler icin tehlikeli

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım.
3 gūndūr soğan kūrū yapıyorum, lakin kızlar 2 aydır adet olmuyorum hamilede değilim çocuğum olsun istiyor.Regl olmadanda hamile kalınırmı? Bu şekilde hamile kalanlar varmı aranızda?

Akilli kadin sende adet oldugunda parcalar dusmus muydu bende oyle oldu bole 10 cm buyuklugunde et gibi parca attim insallah benmde atmistir temizlemistir
valla parça düşmedi bende ama felaket adet sancısı çektimm hiç çekmediğim kadar ama işte ben tam 15 gün yapamadım ama ona rağmen işe yaramış

Bende cektim agri cok yumurtaliklarim sanki koptu yerinden bende herzaman gelmeyen bisey olduguu icin zaten biraz panikledim ben ama normalmis hemen hemen herkesten gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…