- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Teşekkürler. Anlamadım yıkandıktan 7 gün sonra mi?En az 7 gün sonra başlanıyor canım
Canım saraçoğlu adet bitiminden 2 bilemedin 3 gün sonra başlayın dedi geçen tv de izledim ben öyle yapacağımMerhaba arkadaşlar
Soğan kürü adetin kaçıncı günü başlanıyor ?
Teşekkürler. Yapalım bu illetten kurtulalimCanım saraçoğlu adet bitiminden 2 bilemedin 3 gün sonra başlayın dedi geçen tv de izledim ben öyle yapacağım
İnşallah Allahın izniyle biz de evlatlarımıza tez vakitte kavuşalımTeşekkürler. Yapalım bu illetten kurtulalim
Inşallah. Hayırlısıİnşallah Allahın izniyle biz de evlatlarımıza tez vakitte kavuşalım
Inşallahkızlar merhaba bundan 3 ay önce bende kullandım soğan kürü 10 gün filan iki tane çikolata kistim vardı çok şükür Allaha 3,5 cm kistmi parçaladı doktor soğan kürüü yaptın dıye sordu evet dedim işe yaramış yapmaya devam et dedi faydasını ben gördüm bence bıkmadan usanmadan yapın ben yine başladım önceden bıkardım yapmaya şimdi bir hevesle yapıyorum inşallah hepimize fayda eder.
Parça düştüyse temizlenmistir. Ama ultrasonda daha iyi belli olurAkilli kadin sende adet oldugunda parcalar dusmus muydu bende oyle oldu bole 10 cm buyuklugunde et gibi parca attim insallah benmde atmistir temizlemistir
Klomen tedavisine basladiysan sogan kürü yapma. Sogan kürü Rahmi inceltip düşüşe neden oluyor. Hamileler icin tehlikeliKizlar bende iki aydır klomen tedavisi görüyorum birinci ay 3 yumurtam gelişmişti iğne oldum ama bu ay catlatici iğne olamadım engel vardı regle 6gunum var soğan kurunu denesem mi acaba
Dustu dustu bole degisik biseydi ilk defa oyle bisey gordum et gibi degisikti bakalim ben adetim bitince yeniden yapicam bi hafta sonraParça düştüyse temizlenmistir. Ama ultrasonda daha iyi belli olur
valla parça düşmedi bende ama felaket adet sancısı çektimm hiç çekmediğim kadar ama işte ben tam 15 gün yapamadım ama ona rağmen işe yaramışAkilli kadin sende adet oldugunda parcalar dusmus muydu bende oyle oldu bole 10 cm buyuklugunde et gibi parca attim insallah benmde atmistir temizlemistir
benim zayen her adetimde parçalar gelir hani geldiysde ona yormadım kendimi bildim bileli et parçalı gelir adetimvalla parça düşmedi bende ama felaket adet sancısı çektimm hiç çekmediğim kadar ama işte ben tam 15 gün yapamadım ama ona rağmen işe yaramış
Kanda pıhtılaşma testi yaptir. Eğer pıhtılaşma fazlaysa bu da hamileliğe engelbenim zayen her adetimde parçalar gelir hani geldiysde ona yormadım kendimi bildim bileli et parçalı gelir adetim
valla şuan çikolata kistine odaklandı doktorum ondan sonrası aşamalarda belki doktor yaptırır o testiKanda pıhtılaşma testi yaptir. Eğer pıhtılaşma fazlaysa bu da hamileliğe engel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?