Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Nasıl yapiyosun hazırlamasını falan belki ben bi yerde yanlış yaptım tadı kötü oldu

soğuk yada ılık içmemelisin ılıktan kaynar içince kokusu ve tadı kalmıyo çocuk istiyor olunca mecbur zehir olsa katlanılıyo cnm ve kür 1 bardaktan fazla çıkıyo sn içebildiğin kadar iç
Senden de hazırlama şeklini rica edebilir miyim belki bi yerde yanlış yaptimda tadı mi kötü oldu acaba diye düşünüyorum

Nasıl yapiyosun hazırlamasını falan belki ben bi yerde yanlış yaptım tadı kötü oldu
YAPTIĞIM FARKLI BİRŞEY YOK ASLINDA DİĞERLERİNİN DEDİĞİ GİBİ BENDE YAPIYORUM 2 BARDAK KLORSUZ SU KAYNATIYORUM SONRA SOĞANI DÖRDE BÖLÜP KAYNAYAN SUYA ATIYORUM KISIK ATEŞTE 5 DK DEMLETİYORUM SONRA SÜZÜP SICAK YUDUM YUDUM İÇİYORUM CNM

Bugun benimde 4.günüm inşallah faydasını göreceğiz ben inanıyorum ılıktan sıcak için diyodu Saraçoğlu youtube da ki tüm videoları izledim neredeyse kaynamış suya bir dış kabuğunu soyarak koyuyorum dış kabuklu sayılır yani Allah ım şifamızı versin inşallah

AminTE="crescent2425, post: 46058530, member: 635020"]Bugun benimde 4.günüm inşallah faydasını göreceğiz ben inanıyorum ılıktan sıcak için diyodu Saraçoğlu youtube da ki tüm videoları izledim neredeyse kaynamış suya bir dış kabuğunu soyarak koyuyorum dış kabuklu sayılır yani Allah ım şifamızı versin inşallah[/QUOTE]
Amin benimde 4.gūnūm hayırlısı bakalım..

3.subatta en son regl oldum işte.
Bu soğan erken menopoza bile faydalı inşallah senin benim aletimin düzene sokar ben 28günde bir.olurdum son 4_5aydır dengemm şaştı 40günü buldu D vitamini eksikliği de yapıyorum burdaki forumlarda birinden okudum benimki 3çıktı çok çok düşük inşallah düzelecek sende bir baktım bence

crescen post: 46058879 .!.:
Hayır D vitamini güneşe çıkarak ve doktorun yazacağı ilaçla düzelteceğiz D vitamini eksikliği adet Düzensizliği yapıyormus kontrol.ettir diye soyledim
Bunu bilmiyordum tesekkur ederim canım.
var çūnkū d vitamin eksikliğim.

herkese iyi günler tam 2.5 senedir anne olmak için var gücüyle mücadele edenlerdenim..denemediğim yemediğim içmediğim hiç bir şey kalmadı herhalde (tüp bebek hariç) geçen ay 1. aşılamamı yaptırdım malesef tutmadı bu da yetmzmiş gibi nur topu gibi kistim oluştu doktor tabiki şipşak doğum kontrol hapı verdi 2 tane içip çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşurken bunu neden içiyorum ben diyip kendimle çeliştiğim anda soğan kürüne başlamak geldi içimden hiç şaşmadan 12 gün içtim. 13. gün başka bir doktora yoğun tavsiye üzerine randevu alıp gittim.. doktor kontrol edince kist mist hiç bir şey yok tertemiz dedi.. 15 güne tamamlamadan ne var ne yok silmiş süpürmüş soğanlar.. bu arada başladığımın 3. günü tam 3 gün süren zift gibi kan ve akıntı geldi.. sanırım kisti olanlarda kanamaya sebep oluyormuş.. akıntı namına da hiç eser kalmadı.. ben ciddi anlamda faydasını gördümm ve tüm bayanlara hamilelik düşünen düşünmeyen kim önüme gelirse tavsiye ediyorum.. bugün 23. günüm. 27. günde adet oluyorum.. ama soğan kürü geciktirebiliyormuş.. bu arada hamilelik olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ben 2. aşılamayı denemeden tüp bebek yaptıranlardan olacağım.. rabbim ben dahil sizlere ve annelik özlemiyle yanıp tutuşan tüm kadınlara tez zamanda tattırsın o güzel duyguyu..

İkinci asilamanida yaptirsaydin keske bana doktorum dediki iki defa asilama yapariz sonra tup bebege geceriz bi sans daha verseydin bu arada 30 yasindan itibaren tek yumurta koyuyolarmis tup bebekte oda sansi dusuruyor yasa da bagli herseyben 29um Simdi 2 tane yumurta koyabilirler ama seneye tek yumurta koycaklar tutmazsa tabii bu arada kortizonlar cok kilo yapiyormus tup bebekte eger kilon varsa biraz zayifla oylr yaptir

öyle arkadaşım ancak yaşım 31.. gittiğim doktor da aynı şeyi söyledi aşılamayla normal hamile kalma arasında çok fark yok başarı oranı ikisinde de % 20 o yüzden vakit kaybetmeye gerek yok diye düşündüm.. kilomda 59 bugün itibariyle başladım rejime bakalım hayırlısı..inşallah güzel haberlerde buluşmak dileğiyle

Aminnn..Ya benimde kistim var ama akıntı falan olmuyor organik soganmı alsam acaba?Birde sen regl gecikmeye sebep olabilir yazmışsın, ben adet getiriyor diye duymuştum saracoglundan.

Aminnn..Ya benimde kistim var ama akıntı falan olmuyor organik soganmı alsam acaba?Birde sen regl gecikmeye sebep olabilir yazmışsın, ben adet getiriyor diye duymuştum saracoglundan.
ben pazardan marketten nerden denk gelirse aldım arkadaşım. organik inorganik bilmeden soğan kürüne başlamadan önce iyice forumlarda okudum paylaşımları çoğu kişi yazmış geciktirdi diye ben de her ihtimale karşı gecikirse hamilelikten değil de soğandan diyip ümitlenmemek adına kendimi hazırladım bir de psikolojik midir bilmem rahatlattı beni inşallah ben dahil deneyen herkese şifa olur

Senden de hazırlama şeklini rica edebilir miyim belki bi yerde yanlış yaptimda tadı mi kötü oldu acaba diye düşünüyorum
2 bardak suyu kaynat soğanın kabuğunu soy 4 e böl bn katlarını elimle açıyordum 5 dk kaynat 1 bardaktan 1-2 yudum fazla çıkıyo içemezsen hepsini zorlama ama ılıtma bile biraz kaynar olsun içerken ve küçük yudumlarla içme tıka burnunu 3-4 yudumda içebildiğin kadar iç zamanla alışıyosun ve ılık ile sıcak içtiğin arasında baya fark ediyo sıcak içince sanki içini sıyırıyo gibi oluyo ama midende sıkıntı varsa ondan yan etki yapmış olabilir zaten saraçoğlu özellikle belirtiyo mide rahatsızlığı olan kullanamaz diye

Evet midem çok hassastır benim bugün yine yapayım dedim daha kokusundan yine midem bulandı ben bunu yapamayacagim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…