- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
canım hapı 1 haftaya kadar etkı eder ama ınne yı bılemıyecegım bı doktopruna sorAynen canim. Ben cuma qunu adet sokturucu iqne wurulmstm iqnenin yarsini wuruldum. We hala adet olmadim. Bu adet sokturcu iqnelr kac qnde qetirir. Kullanan warmi acaba....
Saol canim yinede werdn cewap icn. Internettn arstrmamiza qore 3 5 qn icinde qelr yaziyo ya hafi bakalm hayrlisicanım hapı 1 haftaya kadar etkı eder ama ınne yı bılemıyecegım bı doktopruna sor
Bnde 2 ay once yapmstm canim soqan suyu bnde pek etkili olmamsti we adetimi qecktrmisti 5 qun qaliba snde etkisni qosterms cnmAyyy kizlar bu sabah adet oldum ilk defa boyle biseyler oluyo parcalar boyle degisik bisey sogan suyu etkisini gosterdi sanirim ama yumurtaliklarim sokuluyo sanki cok aciyo sizinde ole mi oldu lutfen cevap vernnn
deryacım senın adına cok sevınDım insallah kıstlerın erımıştır ve bu ay tedavıye baslayıp olumlu sonuclar alırsınOdemisli nil diye bi kiz var burda oda simdi dedi ondada bole olmus parcaciklar gelmis doktora gitmis cogu gitmis bi kist olusturmus oda gider demis allahim insallah ya rabbim dert veriyosa dermanda verir:)bence sen yeniden yap bire bir uygula inanmakta obemli ben hep okuyup ufledim ictim
canım yurtdışında doktorlar daha ıyı degılmı neden turkıyeyı beklıyorsunkı orda baslaİnsallah merve ya agritiyo ama normal adetten farkli oldu bakalim nolcak ben temmuzdan once tedavi olamam merve yurtdisindayim ben turkiyeye gelcem temmuzda baslicam asilama yaptircaktik allahm insallah gecer su pco bitmis olur tertemiz
canımsın hayırlısı olsun insaallah senın ve bızler ıcın ama kardesın felan varsa gelırler yanına tatlım hem esınde yanında yanı zaman kaybetmemen ıcın dıyorum canımYa annem yanimda olsun istiyorum
Annemde ucaga binemiyo merve gelemiyo bende tek basima yapamam asilama tutsada tutmasada annem yanimda olsun istiyorm olursa uc ay kalirim olmazsa kendimi annemin yaninda kolay toparlarim:)yalnizlik zor tekim napim
Ne oldu sonuç canım?Slm kizlar. Buqun adetm 18 qn oldu qecikeli. Cuma adet sokturucu iqne wurlmstm hala qelmdi. Buqn tekrar bi doktora qittik. Ultrasonla bakti ilk belli olmuyo dedi. Sonra alttan rahime bakti kese yok dedi. Sonra biz emin olmk icin kan testi yaptrlm dedi. Kan werdim saat 3 qbi sonuc cikack. Sizce war midir bisey. Basina bole bisey qeln warmidr acaba
Sonucu aldınız mıSlm kizlar. Buqun adetm 18 qn oldu qecikeli. Cuma adet sokturucu iqne wurlmstm hala qelmdi. Buqn tekrar bi doktora qittik. Ultrasonla bakti ilk belli olmuyo dedi. Sonra alttan rahime bakti kese yok dedi. Sonra biz emin olmk icin kan testi yaptrlm dedi. Kan werdim saat 3 qbi sonuc cikack. Sizce war midir bisey. Basina bole bisey qeln warmidr acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?