Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Aynen canim. Ben cuma qunu adet sokturucu iqne wurulmstm iqnenin yarsini wuruldum. We hala adet olmadim. Bu adet sokturcu iqnelr kac qnde qetirir. Kullanan warmi acaba....
canım hapı 1 haftaya kadar etkı eder ama ınne yı bılemıyecegım bı doktopruna sor

Ayyy kizlar bu sabah adet oldum ilk defa boyle biseyler oluyo parcalar boyle degisik bisey sogan suyu etkisini gosterdi sanirim ama yumurtaliklarim sokuluyo sanki cok aciyo sizinde ole mi oldu lutfen cevap vernnn

Ayyy kizlar bu sabah adet oldum ilk defa boyle biseyler oluyo parcalar boyle degisik bisey sogan suyu etkisini gosterdi sanirim ama yumurtaliklarim sokuluyo sanki cok aciyo sizinde ole mi oldu lutfen cevap vernnn
Bnde 2 ay once yapmstm canim soqan suyu bnde pek etkili olmamsti we adetimi qecktrmisti 5 qun qaliba snde etkisni qosterms cnm

Odemisli nil diye bi kiz var burda oda simdi dedi ondada bole olmus parcaciklar gelmis doktora gitmis cogu gitmis bi kist olusturmus oda gider demis allahim insallah ya rabbim dert veriyosa dermanda verir:)bence sen yeniden yap bire bir uygula inanmakta obemli ben hep okuyup ufledim ictim

deryacım senın adına cok sevınDım insallah kıstlerın erımıştır ve bu ay tedavıye baslayıp olumlu sonuclar alırsın

İnsallah merve ya agritiyo ama normal adetten farkli oldu bakalim nolcak ben temmuzdan once tedavi olamam merve yurtdisindayim ben turkiyeye gelcem temmuzda baslicam asilama yaptircaktik allahm insallah gecer su pco bitmis olur tertemiz

İnsallah merve ya agritiyo ama normal adetten farkli oldu bakalim nolcak ben temmuzdan once tedavi olamam merve yurtdisindayim ben turkiyeye gelcem temmuzda baslicam asilama yaptircaktik allahm insallah gecer su pco bitmis olur tertemiz
canım yurtdışında doktorlar daha ıyı degılmı neden turkıyeyı beklıyorsunkı orda basla

Ya annem yanimda olsun istiyorum
Annemde ucaga binemiyo merve gelemiyo bende tek basima yapamam asilama tutsada tutmasada annem yanimda olsun istiyorm olursa uc ay kalirim olmazsa kendimi annemin yaninda kolay toparlarim:)yalnizlik zor tekim napim

Ya annem yanimda olsun istiyorum
Annemde ucaga binemiyo merve gelemiyo bende tek basima yapamam asilama tutsada tutmasada annem yanimda olsun istiyorm olursa uc ay kalirim olmazsa kendimi annemin yaninda kolay toparlarim:)yalnizlik zor tekim napim
canımsın hayırlısı olsun insaallah senın ve bızler ıcın ama kardesın felan varsa gelırler yanına tatlım hem esınde yanında yanı zaman kaybetmemen ıcın dıyorum canım

Slm kizlar. Buqun adetm 18 qn oldu qecikeli. Cuma adet sokturucu iqne wurlmstm hala qelmdi. Buqn tekrar bi doktora qittik. Ultrasonla bakti ilk belli olmuyo dedi. Sonra alttan rahime bakti kese yok dedi. Sonra biz emin olmk icin kan testi yaptrlm dedi. Kan werdim saat 3 qbi sonuc cikack. Sizce war midir bisey. Basina bole bisey qeln warmidr acaba

Merve ablam var oda doguda gorev yapiyo minnosum evli gelemez evet cok vakit kaybi oluyo ama hayirlisi ben simdi adetim bitsin yinr yapcam sogan suyu iyice bi temizlensin icim adacayida iciyorum :))bakalim nolcak

Odemisli hep ayni doktora mi gidiyosun belki ayri bir doktora gitsen adet sokturucu icme hemen burda bir kuafor o sekilde az kalsin bebegini dusuruyordu simdi bebegi var hamileymis meger doktor adet sokucu vermis

Ne oldu sonuç canım?

Sonucu aldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…