Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Li
Bende soğan kuru yapayım dedim ictigim ilk gün hastanelik olup serum yedim 5 gün mide bulantim gitmedi onu yapanlara helal olsun diyorum ben yapamiyorum bana bu konuda tavsiye verecek olan olursa seve seve dinliycem :)
Limon damlattim ben icinr ozaman ne kokusu ne tadi kaliyo diger turlu bende oguruyodum:))

t, post: 46051505, member: 490507"]Akinti 15 gunu tamamladim ben sonra geldi sari sari akti sonra adet oldum degisik parca akti once kurunu tamamla ve ayaklarini sicak tut[/QUOTE]Adet gecikmesinden dolayımı kūr uyguladın?
Adetin nekadar gecikmeden sonra geldi?

Ayaklarin usurse iltihaplanma olur oda bebek olmasini engelliyo ayaklarini usutmemen lazim:)bu sogan kuru hem kistkeri eritiyo hem iltihabi sokturuyo yumurtaciklarini usutme:)buarada asilama falan yaptirdin mi ezra

Adetim 13 gun falan galiba ama o 13 gunde sapsari akintilarim oldu ilk defa boyle oldu ise yaradi galiba sonra adet oldum parcalar geldi hala adetim bitsin yine yapicam bide adacayi iciyorum oda iyi geliyo iki ay daha sogan kuru yapip incir kurund baslmak istiyorum

Bende zaten bu intihaplanma senede bir iki kez olur..Dr.sordum çocuk olmasını etkilemiyor dedi tabii burdakiler birseyden anlamıyor canım..ilacda kullandım ama hala intihaplanma var..yok canım aşılanma olmadı..

Sogan kuru yapmadan once 3ay olmadim hep duzensiz benimde polikistikoverim var sogan kuru duzeltcek insallah inaniyorum ben:)cunku pekcok kisininkini duzene sokmus hamile kalanlar var kistleri eriyenler yaziyo falan.sen asilama yaptirsana ezra isind karismak gibi olmasin ama asilama tutmazsada tup bebege gecersin vakit kaybetme bence bende bu yaz asilama yaptircam 29yasdayim bende

Li

Limon damlattim ben icinr ozaman ne kokusu ne tadi kaliyo diger turlu bende oguruyodum:))
O kadar korkuyorum ki içine balda koysam sanki aynı olacak gibi o yüzden hiç yeltenmiyorum ama yapanlarda büyük saygım var ben yapamiyorum :)

UOTE="drymrt, post: 46051646, member: 490507"]İnsallahhh aminn:)) ama ayaklarini ihmal etme:)[/QUOTE]
Tamam canım etmis cem :))

O kadar korkuyorum ki içine balda koysam sanki aynı olacak gibi o yüzden hiç yeltenmiyorum ama yapanlarda büyük saygım var ben yapamiyorum :)
soğuk yada ılık içmemelisin ılıktan kaynar içince kokusu ve tadı kalmıyo çocuk istiyor olunca mecbur zehir olsa katlanılıyo cnm ve kür 1 bardaktan fazla çıkıyo sn içebildiğin kadar iç

cnm bende ilk denediğimde ılık içtim okadar kötü oldum ki zaten bitiremedim döktüm ondan sonrada içemem asla dedim. ama cesaret ettim yeniden denedim bugün 11.günüm inşallah az kaldı bitmesine şimdi ben sıcak içiyorum o şekilde kokusu ve tadı kötü gelmiyor sende tekrar dene bence cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…