Yoo hayır toktum fakat böyle bi durum yok anında midem buladi ve hastaneye kadar gittim yaniMidenmi bulandı?
Aç karnınamı içtin?
Ilginc canım..Ben rahatlıkla Icebiliyorum..Lakin bendende akıntı vs.gelmiyor.Yoo hayır toktum fakat böyle bi durum yok anında midem buladi ve hastaneye kadar gittim yani
Hamilelik olabilir mi mide bulantısı sebebiIlginc canım..Ben rahatlıkla Icebiliyorum..Lakin bendende akıntı vs.gelmiyor.
Limon damlattim ben icinr ozaman ne kokusu ne tadi kaliyo diger turlu bende oguruyodum:))Bende soğan kuru yapayım dedim ictigim ilk gün hastanelik olup serum yedim 5 gün mide bulantim gitmedionu yapanlara helal olsun diyorum ben yapamiyorum bana bu konuda tavsiye verecek olan olursa seve seve dinliycem :)
Akinti 15 gunu tamamladim ben sonra geldi sari sari akti sonra adet oldum degisik parca akti once kurunu tamamla ve ayaklarini sicak tutIlginc canım..Ben rahatlıkla Icebiliyorum..Lakin bendende akıntı vs.gelmiyor.
Beklemem gerek demek...Ayak konusunda Ise tam tersiyim, çorap hiç giymem benAkinti 15 gunu tamamladim ben sonra geldi sari sari akti sonra adet oldum degisik parca akti once kurunu tamamla ve ayaklarini sicak tut
Ayaklarin usurse iltihaplanma olur oda bebek olmasini engelliyo ayaklarini usutmemen lazim:)bu sogan kuru hem kistkeri eritiyo hem iltihabi sokturuyo yumurtaciklarini usutme:)buarada asilama falan yaptirdin mi ezra
O kadar korkuyorum ki içine balda koysam sanki aynı olacak gibi o yüzden hiç yeltenmiyorum ama yapanlarda büyük saygım var ben yapamiyorum :)Li
Limon damlattim ben icinr ozaman ne kokusu ne tadi kaliyo diger turlu bende oguruyodum:))
Etmiycem tamam canım:))İnsallahhh aminn:)) ama ayaklarini ihmal etme:)
soğuk yada ılık içmemelisin ılıktan kaynar içince kokusu ve tadı kalmıyo çocuk istiyor olunca mecbur zehir olsa katlanılıyo cnm ve kür 1 bardaktan fazla çıkıyo sn içebildiğin kadar içO kadar korkuyorum ki içine balda koysam sanki aynı olacak gibi o yüzden hiç yeltenmiyorum ama yapanlarda büyük saygım var ben yapamiyorum :)
cnm bende ilk denediğimde ılık içtim okadar kötü oldum ki zaten bitiremedim döktüm ondan sonrada içemem asla dedim. ama cesaret ettim yeniden denedim bugün 11.günüm inşallah az kaldı bitmesine şimdi ben sıcak içiyorum o şekilde kokusu ve tadı kötü gelmiyor sende tekrar dene bence cnm.O kadar korkuyorum ki içine balda koysam sanki aynı olacak gibi o yüzden hiç yeltenmiyorum ama yapanlarda büyük saygım var ben yapamiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?